Jsem po IVF a následném ET 2 embryí
Dobrý den jsem po 2 ivf a z prvního Ivf 5 trans. Bez úspěchu ted po druhem Ivf kdy bylo odebráno pouze 5 vajíček a oplodnit se jich povedlo všeho vsudy dvě tak ted po ET 2 embryi 5.8.2015 od 10 krásný duch na testu ted už krásné pozitivní i pres den na odběr jdu 19.8 a nemohu se dočkat myslíte ze to vypadá nadějné jsem ted jak Alenka v Říši Divu ....
@mrshka špinit můžeš z ruznych důvodu. Ale kočko nezoufej. Vis jak to do včera bylo se mnou. Psala jsem, že dnes dopoledne mam jit na kontrolu . Elis mi psala,ze zázraky se dejj. A zda se,že mela pravdu. Dnes mi nabral zase Hcg a světe div se. Stouplo. Navýšil mi utrogestan,lezet a zas na ultrazvuk. Od patku jsem to obrecela a smirila se s tim,ze je pp všem a ono ejhle hcg roste. Vůbec jsem nevěřila, že by se to mohlo stat. Tak uvidíme jak se tehu bude vyvíjet dal.
@mrshka jak jsem si včera myslela ,ze je s tehu konwc tak jsem vcera nisila asi 40 kilovy krabice a pak trošičku začala krvácet. Dnes ráno spinila a po obede zase lehke krvácení. A zatím všechno dobry i hcg roste. Tak jen,aby ten zázrak pokračoval dal. Miminko jw bojovník teda urcite holka. Protoze my ženský jsme bojovnice.
@tehulka1167 to je super,tak vidis
Jen tak dal a drzim palce kocko
@hanulkavelunka holka moje,nevím zda se radovat. Aby to zase nebylo predcasny. A spis se bojim,abych treba o prcka nepřišla az za tri tydny ☹
Treba az pozdeji..
@tehulka1167 mi je porad zle,dnes mi skoncila ms 4denni a divim se ze nebyla ani tak silna kdyz byla sliznice pred et 13mm a je mi porad spatne a porad spim,dopoledne hodku a odpoledne 2x po hodine,dnes je mi na zvraceni a 2.den od ko se kazde rano budim s bolesti hlavy a ta me poboliva cely den a je mi spatne,jsem jina,nedopnu kalhoty 2kg nahore
Jako ty hormony jsou hrozne a co to semnou udelalo az lituju ze jsem na to ivf sla,porad me boli bricho. Zitra uz jdu do prace,tesim se ale bojim jak to zvladnu protoze mi opravdu neni dobre a pokud to neprejde budu volat do caru.
@tehulka1167. Urcite je to bojovnicek
Myslim na te.
@tehulka1167 děkuji moc a ty se taky drž 🙂 moc držím pěsti!!
@mrshka
@tehulka1167
Holky jak se dari?????
Dnes na ct2 ve 20:55 bude porad dite v cene a je to z meho car ve Zline dokument
@hanulkavelunka to se kouknu . Ráno jdu na krev.
@hanulkavelunka mně se nedaří, celý den brečím a je po mně jak po psovi.. ale na dokument určo kuknu, do zlína chodím!
@tehulka1167 držím palce
@mrshka proč brecis
Každá jsem si pobrečely. ☹
@tehulka1167. Delalas test?
@tehulka1167 ja uz caru neverim a zacinam mit uplne jine myslenky
Ono iui ma 12% uspesnost a ivf 25% uz na to kasku a proti prirode NEJDU a tlacit neco na silu nema cenu clovek se pak jen stresuje
Mi je bajecne
Kazda na to asi musi prit sama ze psychika a priroda je mocnejsi.
@hanulkavelunka Na testy už kašlu. Zatím 😀
@hanulkavelunka protože nám nevyšel ET, proto brecim. dnes jsem byla na krvi a hcg je negativní. a bohužel na přírodě to s mužem nechat nemůžeme, jelikož bychom neměli vůbec nic (má azoospermii, takže nejsou spermie, ani ukryté). prostě mě to vzalo, věřila jsem tomu...
@mrshka mi taky nevyšel a to jsem se rom na ivfvpremlouvala a 4 roky je to teď co marně čekáme a udělali jsme všechno tak vím co to je ale ne genetice nám dr řekl zd žádný chlap není neplodny !!!!!!
@mrshka děj mu kys.listovou dále vít a+E +c
Žádné repromany a fér cosi jen tyto vitaminky a pravidelně užívat a prý se dějí zázraky to řekl dr ne genetice
@hanulkavelunka už byl na operaci mesa/ tese, takže předpokládám, když do něj rezali a stourali a nic nenasli, že to není o vitaminech
@mrshka nikdy nevis a zazraky se deji.
@tehulka1167 tak co jak jsi dopadla?????
@hanulkavelunka výsledky az rano a zacinam krvacet o něco vic
@tehulka1167 to je mi líto ☹
ale půjdeš hned to ket ne ?nebo si dáš měsíc pauzu? marodíš?
@hanulkavelunka půjdu hned do ket. Nebudu na nic čekat.
@hanulkavelunka ty jsi neměla mrazacky?
@tehulka1167 no právě ze neměla zbylý nám ze 7 jen 2 a ty nám zavedli teda mi. Ale ja už proti přírodě nepůjdu. Máme teď výročí 7 let a vrijnu mám narozky tak si s manželem uděláme výlet prodlouzeny víkend někde a v plodné dny 😊 co kdyby náhodou ale as v říjnu nebo listopadu teď se dáváme do kupy
@hanulkavelunka presne tak to udělej. Ja musím jedine touto cestou. A

@mrshka. Ted po et je to na prirode a ta je mocna
Diskuze tady bych zakazala tak mi to rikala dr ted v caru a i pred rokem moje gyndr pa pa