Jsem po IVF a následném ET 2 embryí
Dobrý den jsem po 2 ivf a z prvního Ivf 5 trans. Bez úspěchu ted po druhem Ivf kdy bylo odebráno pouze 5 vajíček a oplodnit se jich povedlo všeho vsudy dvě tak ted po ET 2 embryi 5.8.2015 od 10 krásný duch na testu ted už krásné pozitivní i pres den na odběr jdu 19.8 a nemohu se dočkat myslíte ze to vypadá nadějné jsem ted jak Alenka v Říši Divu ....
@tehulka1167 Me take boli i ted vice kdyz zavedu,ja mam Crinone,na noc a vzdy boli vice,jsou to hormony a me i tim ze se zvětšuje děloha
@tehulka1167 to jsem si rikala taky a ted pri poslednim jsem to nesla zkusit ale proste jsem si sla pro miminka ne mozna ale urcite a jsou tam .....
@tehulka1167
@zdenka35 je to normalni po kazdem pookusu jsem to tak mela
Ivča,tak to jsme na tom stejně. Taky jsem si šla pro mimi,ale to se teprve ukáže. 🙂
Můžu se Ivčo zeptat kam jsi chodila do Caru?
@tehulka1167 Ahoj jsem na tom stejně v úterý jsem měla taky et IVF+PISCI mám 2 embryjka jedo jedničkový prý hodně kvalitní a krásné a duhé je 2 až trojkové ale taky hezké
koliktý den jsi měla et od opu já 3.den kam chodíš do car ? to je otázek že? marodím a nudím se tak si krtím dlouhou chvíli. mám už jednu slečnu 6 letou a ta mi dnes i když nic neví řekla maminko ty máš v bříšku miminko že? a to me tak strašně mile překvapilo.
a prosím tě jak vysokou jsi měla sliznici
já jsem ležela v den et pak den po et a ted jen polehávám a šetřím se 🙂
kdy jdeš na ko z krve? já 8.9
přeji hodně štěstíčka
@tehulka1167 tak my se snažíme 4 roky z toho 2 roky v caru a veškeré vyšetření a 3 iui bez úspěchu adlouho mi trvalo než jsem se dokopala k IVF a když jsem se rozhodla ale taky s tím že si prostě JDU PRO MIMINKA 🙂
I PO OPU když mě manžel odvážel tak jsem hleděla na kliniku a řekla že si dojedu pro mimnka 🙂
taky mě bolí břicho utrogestan mám 3-0-3
holky moc nám držím palce at je všechno v pořdku dlouho jsem se rozhodovala zda do toho jít nebo ne a musí to vyjít 🙂
@tehulka1167 budeme mít květňátka 😉
ted mě dcerunka potěšila prý maminko co děláš u pc píšeš čápovi ???? to je zlatíčko a to nic netuší 🙂
@tehulka1167 kdy budeš testovat? kolik ti je a odkud Jsi
@hanulkavelunka jsem od Vrchlabí. Byla jsem v pronatalu v Praze. Dala jsem si jedno Embryo a máme 4 nanucky do zásoby. Je mi 36 mám dvě dcery. Už velke. Před třemi lety jsem přišla o vejcovody . Tak jedina možnost byla ivf. Vždycky jsem chtěla mimco na léto 🙂 tak to doufám vyjde. Testovat mám az 10 září. Šestnáct dni od punkce..to je ještě dlouho.
@tehulka1167 ja v car zlin a na krev jdu 8.9
Budeme mit kvetnatka 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Já chodím do Gennetu k panu doktorovi Valachovicovi a předtím taky Gennet doktor Daněk.
@lena_1 ahoj gratuluji k dvojcatkum. Kolikaty den jsi mela et??? A jake embryjka ti zavedli??? A nebylo to z hcg injekce??taky mam 2 embryjka a strasne me laka testovat ale dnes jsem 4.den po et
@hanulkavelunka cim více tu čtu tak chci taky testovat uz 😀 jestli budeme mit ty kvetnatka 🙂
@hanulkavelunka děkuji, měla jsem pěti denní Béčková embryjka. Nevím, jestli to bylo z pregnylu,ale od třetího dne to sílilo. V albu mám od 5.dne testy myslím, to už bylo vidět i na fotce. Držím palce ať tam jsou 😵 😵 😵 . Já radím vydržet s testováním ať není zklamání, je to fakt moc brzo, ale já to prostě nevydržela.
@tehulka1167 ja jsem ze srandy testla ted 😉 ale jen tak ze kdyby nic tak si z toho nic delat nebudu,vim ze hcg 36 hod pred opu uz mam pryc to jsem testla ve ct rano,to bylo 7.den od pichnuti ovitrelle. Boli me prsa. No a co ten dnesni test???? Pod hodne velkym zkoumanim bych rekla ze tam pidi midi duch je ale takovych pidi duchu uz tu bylo. Jeste se na nej mrknu az uschne ale je brzy. A ja mam doma tolik tesu tak z nudy jsem testla 😉
@lena_1 krásné testíky
já jsem nemohla nechat v caru dva bojovníčky co zbyly ze 7 vajíček a jedno jedničkové a druhé dvou až trojkové raději dvě miminka než jedno ale strach tady je jak to budu zvládat i když už jdnu dcerunku mám.
Jaké máš pocity s dvojčátky je to tvé 2.tehu že a nenecháte si říct pohlaví?
my si u prvního těhu nenechali říct ale u druhého už to nevydržím a kor kdyby byly opravdu dvojčatka. Na jednu str se strašně těším a po 4 letech snažení si přeju i dvojčtka ale na druhou stranu no nebudu předbíhat budu štastná kldyž zůstane aspon to jedno 🙂
pálí mě žáha a bolí prsa a nejvíc bradavky jinak celý den ležím a je mi hrozné vedro
@hanulkavelunka je to mé třetí těhotenství. První se povedlo po 1.IUI, ale v 9.tt přestalo být srdíčko a musela jsem na revizi. Další 4IUI už ani ťuk. 1.IVF jsme zavedli taky 2 pětidenní béčková embryjka a chytlo se jedno. Je z toho syn a šla jsem si pro něj v tuto dobu, jako vy tady 🙂 - takže to je určitě dobrá doba na uchycení 😵 . Při 2.IVF jsme si šli pro sourozence, ale pro jistotu nechali zase zavést dvě, a tak čekáme dvě 🙂. Vím, že to bude honička, ale říkám si, že zvládli to jiné, tak musíme taky 🙂 a hlavně, jsme s tím, tak nějak museli počítat, když jsme tam dvě nechaly šoupnout 🙂. Psala jsem, že čekáme holčičku a kluka. 🙂
@lena_1 to je uzasne, jak te tak ctu taky chci dvojcatka,jasne ze to zvladneme a je to dvojnasobne stesticko.
Muzu se zeptat?? Jake jsi mela na zacatku priznaky.
Dnes v noci jsem se vzbudila a musela se mezi nohama jit utrit uplne jsem se lekla ze krvacim ale byl to vodnaty vytok i rano jak jsem vztala tak jako bych si cvrnkla,je to normalni?? Jeste jsem to nemela. Omlouvam se za popis.
A mam tlaky na zaludku do toho tb zaha a prsa ale jinak se nesleduju😀
@hanulkavelunka Při prvním těhu vůbec žádné. Ani jsem nevěděla, že jsem těhotná. Necítila jsem celé těhotenství ani pohyby, prostě nic, ale mám velkou nadváhu, tak to bylo tím. Teď už asi od 5.TT zvracení ( to mám do teď, jen už ne, tak často).Pohyby cítím teprve asi týden. Prsa mě bolí při sebemenším ochlazení a žáha pálí v noci. Jo, ta mě vlastně pálila i při synovi a byl to pořádný vlasáč 🙂. Výtok mám též a dr. mi řekl, že je to v těhu normální, tak to neřeším.
@hanulkavelunka taky me boli prsa obcas az jako palivá bolest. A zada taky boli a břicho taky, ale je to uz lepší.
Mno jinak moje příznaky neustálý pocit na zvracení ale nezvracim neskutečná bolest prsou a mdloby děsná únava spím cca 18-20h denně ale e prý je to normální u dvojčátek ta únava a mam neskutečnou zravou snědla bych co vidím a nedopnu už teď kalhoty ale to je jedno protože stejně cokoliv zapnu přes břicho tak mi je špatně.... jak to máte vy s dvojčaty nebo jste měly?
Takze tu budou dubnatka a kvetnatka 👍👍👍👍👍🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@hanulkavelunka No, já bych tu občas byla s Vámi, jestli to nevadí, když se neshoduji s termínem. 🙂

Holky taky vas bolelo břicho jako na menses? Dneska už je to lepší,ale přijde mi,že se mi rozbolí po zavedení Utrogestanu. 😒