Jsem po IVF a následném ET 2 embryí
Dobrý den jsem po 2 ivf a z prvního Ivf 5 trans. Bez úspěchu ted po druhem Ivf kdy bylo odebráno pouze 5 vajíček a oplodnit se jich povedlo všeho vsudy dvě tak ted po ET 2 embryi 5.8.2015 od 10 krásný duch na testu ted už krásné pozitivní i pres den na odběr jdu 19.8 a nemohu se dočkat myslíte ze to vypadá nadějné jsem ted jak Alenka v Říši Divu ....
@hanulkavelunka Já 8.8. na punkci jsem byla 20.8. a 25.8 mi ho vrátili 🙂 Jestli se ti chytetej obě potvůrky tak bys už asi měla aspon ducha si myslím. 🙂
@tehulka1167 nnooooo taky si myslím
Tak aspoň to jedno kdyby bylo
Ja 12.posl.ms,22 opu a 25.mi je vratili
@hanulkavelunka Ahoj,jaký máš dnes ráno? Před šestou jsem otevřela oči a uplně ihned první myšlenka byla,nevím proč- udělej test. Tak jsem testla,jsou tam II 🙂 a špatně mi je pořádně.
@tehulka1167 gratuluji ;)
@tehulka1167 ahoooj no vždyt jsem ti to říkala že jsi jasná GRATULUJI
Já nic bílo ☹ a nic mi není kromě občasného pichnutí vodního výtoku a když vztanu z postele tak mě tam dole něco táhne ale VŮBEC SE NECÍTÍM TĚHOTNĚ
JÁ CHCI TAKY // ☹
@tehulka1167 A TY JSI MĚLA PRODLOUŽENOU KULTIVCI
TAKŽE JSI O DVA DNY NAPŘED ??
JÁ SE ASI NEDOČKÁM ☹
BOJÍM SE ŽE TO NEVYŠLO ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@hanulkavelunka Jo měla jsem prodlouzenou. Nezoufej,mám tam jen ducha zatím. A neznamená ,že když dneska máš test negativní tak,že zítra klidně muže být duch. A jsme fakt brzy tak to udělej hned z ranní moči je tam větší koncentrace HCG. A to,že někdo je v poho a není mu blbě atd tak to taky nic neznamená. Takový těhotenství jsem taky měla. 😉
@tehulka1167 ja to vim ze je brzy a testla jsem dnes v 6.10 hod od 4 jsem nemohla spat byla jsem uplne mokra propocena.
Mi u prvniho tehu taky nic nebylo zarizovala jsem si v klidu svatbu,tehda jsem byla na pracaku tak jsem mela na vse cas a jen se modlila at nemam v den svatby kramy,mela jsem je dostat v nedeli a nic v po taky nic ale v po vecer jsem jen tak nahodou udelala test a byly tam!!! V ut rano jel muj do lekarny a nakoupil testy a vsechny s krasnyma // tak jsem volala Dr ze mam poz.test a v ut jsem mela dojet na krev,ve ct jsem si volala na vysledky a byly pozitivni a v so jsem se vdavala ani jsem necekala na ultraz.hned jsme to dali darkem nasim k dortum dostali krabicku s dudlikama,boze jako by to bylo vcera a dnes jsem se musela udrzet abych se nerozbrecela kdyz jsem ji vedla do 1.tridy,se slzama v ocich jsem sni sla a vcera jsem bulila jak zelva na wc. no a to mi nebylo nic jen jsem to nedostala,gruntovala jsem skakala pri myti oken,kourila jsem 15 nekdy i 20 cig.za den a mam krasnou zdravou dcerunku.
Zblaznim se do 8.
@tehulka1167 PODÍVEJ TOHLE MI DĚLALY TESTY ZN. MAMATEST TY NOVÉ FIALOVÉ PROUŽKY TĚM BYCH NEVĚŘILA ....je to blbě vyfocené ale i manžel se kolikrát zradova když to uviděl.
@tehulka1167 pošli fotečku ducha 🙂 zítra testovat nebudu počkám na čt nebo pátek a pak začne teprve panika
já už totiž z dalšího neúspěchu nemm sílu za ty roky ....
tyhle testy falešné duchy jsem měla tak 3 cykly po sobě když nedošla ms která pak do týdne došla se spožděním
ted mi testy žádné duchy nedělají ale jen ty mamatesty ty jsou na nic
@hanulkavelunka Ano,tady jsem toho dost přečetla o těch mamatestech-nadavají na ně hodně. Já tenhle nekupovala. Mám Gravitest a pak Dr.Max. pak ti je vyfotím.
Hlavně klid. Já vím, že se to lehce řekne a hůř dela. Je opravdu brzy. Dělat závěry. Jak dlouho se snažíte o mimco a proc uměle? Jaky je důvod jestli se muzu zeptat. Ja přišla o vejcovody jinak jsem ok.
@tehulka1167 tak mám zimnici všichni nadavaji jaké je vedro a na tu lezim pod dekou a je mi kosa.
4 roky se snažíme z toho 2 roky doma jen tak a čekala jsem každý měsíc a nic tak mě má dr odeslala do caru. Půl roku jsem se rozhodovala zda tam jít,podle dr jsem OK a ale manžel je řidič kamionů takže je doma jen o víkendu hmm a trefit ty správně dny je problém. No nakonec jsem se dokopalá a objednala nás oba hned nám dělali z krve všechny výsledky a vše OK jen zvýšený prolaktin tak na to beru půl tbl.týdne a je to ok
Nemám ovulaci jinak je vše OK i manžel. Tak jsme šli do 1.iui a nic tak mě objednala na hysterosalpingografii nechtěla jsem laparku tak jsem šla na příjem a oni se v nemocnici spletli a udělali mi hysteroskopii.
Já jsem věřila dr a nevěděla co mě čeká tak jsem poslechla dr v nemocnici jako každý pacient a měla jsem narkozu což u tohoto výš.nemá být no poslechla jsem dr a verilamjim místo Hsg mi udělali hsk tj.hysteroskopii hmmmm za týden jsem měla jít opět co car tam se zhrozili co mi to udělali za vyšetření jak je možné že se spletli že to budou řešit s prim.no ředitel nemocnice mi volal že se strašně domlouvají že si sestra na příjmů kdyz jsem se telefonicky objednavala spletla písmenka místo g zádala k takže ne hsg ale tak a už to jelo nikdo PAk nekontrolované zadanku z caru kde bylo hsg tak se mi ředitel nemocnice omluvil , HM a pro platili mi 5tis na 2.pokus iui který taky nevyšel .mohla jsem tomu řediteli rovnou říct ať mi zaplatí ivf jenže jsem doufala v iui annechtěla jsem ivf i když mi dr říkala že máme 75%uspech.
Pak jsem si dala pauzu no asli jsme do 3iui a taky nic to bylo letos v květnu a ještě jsme si nechali udělat genetiku která je OK a na ní se čekalo 5tydnu a pak jsem čekala na MS běhhem čekání na genetiku jsem zažádala na pojišťovnu ated čekáme na výsledek.
Já bych mohla napsat knihu co všechno jsem si prožila.
Ty masaspon ducha a jak to že tak brzy? Podle stránek s uhnizdenim ti to sedí???? Nehodí se nic číst že??? Moc ti to přeju, mám pocit že jedna z 10neotehotni a já jsem ta jediná. Ale já testů v pátek a bude tam duch věřím tomu a když ne tak sinpockam na krev. A podle ní se uvidí,já už na dalším pokusy nemám opravdu nemám, u nás je problém aby nějak otěhotněla nemyslím si že mám problém s udržením. Uvidíme mám 7dni a buď zůstanou doma a budu si to užívat nebo půjdu do práce a necháme si jen jednu dceřinou.mrazacky nemáme žádné a čekat další 3mesice a pak jít zase narodit a prožívat bolest při stim.při punkci po pomocí a po et na to fakt už nemám.
Ježíš promin za chyby manželův tablet je šílený 😉 🙂 snad to prelustis
@hanulkavelunka Teda to je hrůza co se muze stát. Člověk jim věří a pak to dopadne uplne jinak. Tak to verim,ze je to problém trefit dny,kdyz je manžel malo doma. Potom pochopitetlne hraje roli psychika. Jak jsem ti posílala ty odkazy tak tam byla detekce HCG po embryo transferu rozepsany na dny kultivace atd... u me to celkem sedí. Verim za tebe,ze budeš mit //🙂
@tehulka1167. No psychika,byla jsem v pohode 2 roky a jeste se na to neupinala,mela jsem rodicak na 4 roky a chtela jit z rodicaku marodit s 2.ditetem takze jsem na to mela 2 roky hm pak uz to bylo horsi ale delala jsem nejake kurzy a mam praci ktera me bavi a tak mi i dr rekla ze musim vypnout i fyzicky a 2 kolegyne otehotnely tyden po sobe a to me dokopalo k. Ivf
@tehulka1167 posli fotecku
Netestlas ted vecer? Nebo testnes zitra?
Bud zítra nebo pozítří testnu.
@tehulka1167 zmenil se mi hlen z vodnateho na bily a dost husty,boli me v krizi a hlava a mam v sobe dnes pul melounu a presto jsem ted do sebe exla pul litru vody. At uz je patek 😉
A tobe preju at to hezky sili a drzi se.
Jak ti je??
@hanulkavelunka Já taky piju jako blázen. Já jinak normálně pitný režim skoro nula. Výtok nemám. Jen utrous. Záda a hlava taky bolí.
@hanulkavelunka Když tak to vyfotím líp ještě.
@tehulka1167 no to vubec nemusis a potichu gratuluji.
Ja to necham na patek. Ale nevim no.
Uplne ti zavidim. Ach jo proč se i na me nemůže konečně usmát štěstí je mi do place.
Pa pa
Tak dnes jsem byla na dalším UZ miminkům bijí srdíčka krásně ;) dokonce jsem se u doktora rozbrecela a příští středu znova na UZ už se těším až ty moje drobečky zase uvidím ;)
@ivca266 já chci taky ☹
gratuluji 🙂
@hanulkavelunka taky budeš mit 🙂 kdy testnes?
@tehulka1167 nemam odvahv a asi to necham az na ut a vysledek z krve
Aspon do ut si necham nadej,ted jsem spala 4 hod
Bojim se ze to zas nevyjde,rikam si,proc by to nemohlo vyjit,to 1 embryjko bylo tak krasne podle dr i embryolozky a sliznici jsem mela nachystanou taky ta mela 13,8mm
Ty bolesti,nervy,a 4 roky'cekani,no a zas je mi do place. Manzel je semnou doma ale v den ko nebude a bojim se co mi dr rekne
Nechci testovat bylo by to jeste horsi i kdyz ctu ze 8b embr.3.den kult.je super a ale netestovat driv jak za 12.dni. Tak to me tak nejak uklidnuje a muzu se jen modlit a doufat.
Co ty jak se citis?

@tehulka1167. Taky se potim ale je to posl.den tepla uz bude lip.
Jdu si udelat zabal na vlasy a udelat nehtiky,zitra vedem dceru do 1.tridy boze tak to uteklo.
A ted toto cekani je nekonecne ale ani se nenadame a budeme na tohle obdobi vzpominat s miminkama v naruci.
Muzu se zeptat kdy jsi mela posj.ms?? Ja 12.8 takze dnes jsem 2+5tt 😉