icon

Kdo je po ET a jak se cítí?

cicinky
17. led 2014

Ahoj holky, je tu některá po ET, která také čeká 14 dní a jak se cítíte? 🙂

78marcela
6. kvě 2014

@pedotra a kdy bys chtěla testovat?

pedotra
6. kvě 2014

@78marcela eště je brzo dnes je to 8 den. po et ale bez PK v utery bych mám jet na krev tak snad nedorazí mrcha.. ☹

78marcela
6. kvě 2014

@pedotra tak to je ještě brzy...zkusila bych to až tak o víkendu

pedotra
6. kvě 2014

@78marcela skusim to v sobotu nebo v neděly 😉

78marcela
6. kvě 2014

@pedotra tak držím pěsti at najdeš krásné //

ctiborka
6. kvě 2014

@78marcela Děkuji, tohle si ráda zapamatuju. Díky a drž se .... 😉

ctiborka
6. kvě 2014

@musilka ...a můžu se zeptat, kolik máte mrazáčků ??? 🙂

musilka
6. kvě 2014

@ctiborka 5 zlatíček zamrazeno v prvojádrech tj. po 24-hodinách od oplodnění 🙂

78marcela
6. kvě 2014

@musilka a já mám též otázku, ještě jsem neslyšela o mrazení v prvojádrech. Myslela jsem že když se zamrazí blasty tak je to to nejlepší. Tak proc máš mrazení tak brzy?

musilka
6. kvě 2014

@78marcela Takhle mi to doporučili v CARu ani neznám důvod proč. Tenkrát mi to tak udělali v Pronatalu protože jsem měla po 1. IVF OHSS tak šlo všech 11 embroušů po 24 hodinách do mrazu. TeĎ jich bylo zase 11 tak jsme nechali 6 kultivovat z nich dvě došli do stádia blastocyst, a 5 zamrazit hned po 24 hodinách vitrifikací. Takto mi to doporučila po telefonu embryoložka která mi volala den po OPU a já souhlasila. Tak asi vědí co dělají uvidíme za měsíc a kousek 🙂

78marcela
6. kvě 2014

@musilka tak já mám všechno blasty. Tak uvidíme. Držím nám pěsti

zelvicka111
7. kvě 2014

Ahoj holky, tak hlášení týden před UTZ. Dnes mi jen popíchává v podbříšku a cítím, jako bych měla trochu zácpu. Špatně už mi není a hlady už taky netrpím několik dní,tak snad je vše oki. Prsa stále pobolívaj. Nebýt manžela, tak jdu na ultrazvuk už v pondělí,ale chci ho tam mít, tak musím až ve středu - sakra ten mě štve ! 🙂 😝

78marcela
7. kvě 2014

@zelvicka111 to je hezké, když na to půjdete spolu...můj se mnou nemůže na transfer, to je horší...

japro
7. kvě 2014

Ahoj holky koukám že nikoho tu znám od vedle 😀 jinak se k vám přidám zda mužu 🙂 v pondělí jsem byla na ET po prodloužené kultivaci 1 bojovníka a od 6.5. máme jednoho směhuláčka 🙂

cicinky
autor
7. kvě 2014

@japro přeji hodně štěstí ať se chytí a nepustí 😉
@zelvicka111 určitě se uchytilo a teď si užívá maminky 😉
@78marcela Marcelko ty už jsi byla na et nebo teprve jdeš? 🙂

japro
7. kvě 2014

@cicinky děkuji to moc jsi hodná 😉

zelvicka111
7. kvě 2014

@78marcela tak to věřím, na transfer měl naštěstí manžel volno a dokonce byl tentokrát i semnou na sálku a viděl embryjko na monitoru,tak to byl pro něj zážitek, tak chci aby to hezky nadále prožíval semnou 😉 .
A budeš mít nějaký odvoz po transferu aspoň ?

78marcela
7. kvě 2014

@cicinky jdu v úterý...nějak mě opouští odvaha a to moje přesvědčení... 😖

78marcela
7. kvě 2014

@zelvicka111 on předtím se mnou byl u všeho, ale ted nemůže skrz služebku...a taky na druhou stranu už je to náš čtvrtý transfer, takže už mi to přijde skoro jako rutina, u které ho nepotřebuju. Těším se, až budeme chodit na ultrazvuky, to už bude zajímavější🙂
Odvoz mít nebudu, odvezu se sama. Ale možná si s sebou vezmu těhotnou kamarádku, čeká kluka, tak jsme se smáli, že já budu mít holku, a dáme naše děti dohromady. A že bude vzor pro to embryo, at vidí, jak se to dělá a že se má pořádně chytnout jako to u kamarádky, že tam dvojnásobná pozitivní energie🙂)

suzik161
8. kvě 2014

Ahoj holky, prosím o radu, zítra mě čeká ET, jak mohu podpořit uhnízdění? Beru již delší dobu Femibion. Ale co dál???

cicinky
autor
8. kvě 2014

@suzik161 1 denně jogurt, 1x denně maso, pokud možno čerstvé, přiměřeně zeleniny a ovoce a hodně, ale fakt hodně pít 😉
Mě to pomohlo 😉

Přeji hrozně moc štěstíčka 😉

suzik161
8. kvě 2014

@cicinky moc děkuji, zítra si přivezu to nejlepší embryo a tak mu musím trošku pomoc 😀

78marcela
8. kvě 2014

@suzik161
@cicinky
právě jsem se vrátila z nákupu. Zahájila jsem přípravu. Nakoupila jsem dvanáct tvarohu, jogurty, jogurt.drinky , jahody, jablka, atd.. Doma si myslí, že jsem šílená. Možná mají pravdu.
Začnu s přípravou již dnes ať přijde mimis do připraveného těla. Aspoň v rámci možnosti.
A ještě jsem si koupila tatranku. Ale tu jen jednu.

cicinky
autor
8. kvě 2014

@78marcela a kde máš pitivo? 🙂
Jinak náhodou dobrá zásoba 😀

78marcela
8. kvě 2014

@cicinky pitivo mi teče doma z kohoutku🙂
Ještě jsem zapomněla cottage. Dokoupím zítra.

cicinky
autor
8. kvě 2014

@78marcela v pořádku, jen tak dál 😉

japro
9. kvě 2014

@cicinky paráda tak to si dávám normálně a a pít to já piju až moc pořád sem na wc a čurám 🙂

cicinky
autor
9. kvě 2014

@japro taky si připadám jak průtokový ohřívač 😀
Mě se daří, tak 2 - 2,5 litru a k tomu tak 2 čaje, chtělo by to trošku ještě zvednout, ale to už bych potřebovala brčko u papuly 😀

japro
9. kvě 2014

@cicinky tak to já dávám více chodím i v noci 😀

cicinky
autor
9. kvě 2014

@japro já si právě myslím, že to mé buzení po 4 hodinách je i tím pitím, přes noc vypiju tak 0,5 litru, mám pořád hrozně sucho v papce :-/
Hlavně udržuji i přísun masa, je v něm hodně živit, pokud možno ho dělej ne moc vysušené, dušené maso také ztráci, dobré jsou steaky, přírodní řízky apod. 😉

Strana