Kdo je po ET a jak se cítí?
Ahoj holky, je tu některá po ET, která také čeká 14 dní a jak se cítíte? 🙂
@hanka_ja prednison je na snizeni imunity, aby se telo nebranilo tomu embryu a neznicilo ho, nez se stihne zavrtat. Uzivam ho od cca minuleho tydne a hned po par dnech jsem chytla rymu a udelal se mi opar...mam to tak pokazde, snizim si imunitu a hned na me vleze nejakej moribundus.
@hanka_ja utrogestann by měl také snižovat imunitu na lepší přijetí embrya
Jinak hlásím svůj stav po utrogestanove smrsti: bolest v krizi, bolesti bricha a pekne bolave bradavky...:/ Jestli to klapne a budu tehu, tak uz si na ty bolesti do te doby zvyknu.... 😝
@zluva Ahoj no vzali mi krev upíři a teď budu do 1 čekat a můžu zavolat... krátím si to filmy.. no tvůj stav po utrogestanu je děs,ale mám to stejné, tak mě to trochu uklidňuje 🙂 nemáme to jednoduché
@martiina_k tady se dozvím mnohem víc info než na klinice, děkuji
@ujujuju děkuji 🙂
Holky já po utrogestanu neměla žádné takovéhle příznaky. Každopádně jsem po těch hormonech měla strašnou chuť na sex, což v téhle míře rozhodně nemívám.
@hanka_ja my včera z kliniky vyšli tak rychle, doktor byl vždycky tak upovídanej, až těch informací bylo tolik, že jsme je nestíhali vstřebat a včera jsme tam byli tak krátce, až se nám to zdálo podezřelé :D :D :D byla jsem z toho nějaká rozpačitá...
@martiina_k na každého to asi působí jinak 😀
tak a je to v háji...výsledek k krve negaitvn a ještě třesnička na dort...mrcha v plné síle a bolesti... dochází mi trpělivost..je mi na nic
@martiina_k ahoj. U me blbe zpravy. Dnes na kontrole srdicko uz nebylo. Muselo se to stat maximalne dva dny zpet, protoze krasne mimi dohnalo velikost, pred dvema tydny bylo male a ted presne odpovidalo, akorat srdicko uz nebylo. Je to hrozne.
@78marcela To neee... je mi tě fakt líto. Máš podobný osud jako já, vždycky pozitivní testy a potom klesající hcg, teď když už jsi se těšila a mě vlévala sílu, že se to přece jenom může podařit, tak nastane toto... kolikátý to byl pokus? Jednou jsem tady /nebo v jiné diskuzi) napsala, aby se holky z pozitivního testu ještě neradovaly naplno, aby počkaly, jak to dopadne na krvi a potom dál na srdíčku a byla jsem téměř ukamenovaná, ale podle mě pozitivní těhotenský test ještě nic neznamená. Já ho měla pozitivní v obou případech a pak stejně prdlajs... tak se holka drž. Já začla včera stimulovat, další KET nás čeká někdy zhruba kolem 13. října....
A to jsem zrovna včera říkala manželovi, že tys to měla jako my a teď jsi těhotná, že to přece jenom jde... chjo. Fakt mě to mrzí.
@martiina_k Marti, to že přestalo bit srdíčko, je prostě náhoda, se kterou se nedá nic dělat. Ber si z toho jako pozitivní to, že jsem to měla stejně jako ty a otěhotněla jsem. To je důležité. To jak to dopadlo už je jiná věc. Takže věřím že ty taky otěhotnis. Drž se. Já chci jít co nejdřív na další pokus.
@78marcela a jak to teď máš? Máš něco zamraženo? Nebo budeš muset celou stimulaci znovu?
@martiina_k
Mam jeste na dva pokusy pet mrazacku.

@zluva na co je vlastně ten prednison? já se uklidňuji, že když mám kvůli endometrioze zmenšenou zadní část dělohy, že tohle právě způsobuje bolesti a že je to ok, ale co si budeme povídat,občas si všechny pobrečíme...