Kdo lánuje KET v březnu?
Ahojky,kdo plánujete ketík v březnu?
připojte se 🙂
připojte se 🙂

•
25. bře 2009nějak mi to nesedlo, snad jak to dostanu, tak se to vše odplaví a bude mi dobře. Jenomže jestli hned začnu zas stimulovat, tak se z toho nevyhrabu. ta hlava je hrozná.
0
ahojte..ili..mňa zase bolia neskutočne kríže..a tuto niekde som sa dozvedela, ze mrcha može dôjsť aj veľmi neskoro..2 tyzdne..tak dufam, ze tak dlho trvat nebude..lebo sa zblaznim..inac stale si meriam BT a je vysoka..dnes som mala 37,11 keby som nevedela, ze mam v sebe hormony..tak sa aj tesim ze som tehu..ale 😞
ili jo jo akorát dneska dorazila teta z Ruska... ale jak jsem měla niční,tak jsem myslela,že v noci mi bouchne bruch a nebo že mi všechno spodem vypadne jaký jsem měla křečky v břiše... ale už to trochu povolilo jak jsem to dostala.. jinak na zvracení mi bylo včéra taky.... :-p
dobré ránko holkýýý 😉
no mě jak se mrcha rozjela,tak úlevička teda je aspoň ty křeče už nemám takový.....
karolo napondělek držím palečky a hodně štěstíčka samo 😉 já po KETu měla crinone 8% to je na stejné bázi jako utrouš a zavádí se jen na noc,takže přes den jsem měla klídek..... a prednison jsem brala páč mi ho doporučili na imunologii jinak jsem brala taky kys. listovou a baby plán no a pak kvůli leidenský mutaci z genetiky jsem si musela píchat clexan....
no mě jak se mrcha rozjela,tak úlevička teda je aspoň ty křeče už nemám takový.....
karolo napondělek držím palečky a hodně štěstíčka samo 😉 já po KETu měla crinone 8% to je na stejné bázi jako utrouš a zavádí se jen na noc,takže přes den jsem měla klídek..... a prednison jsem brala páč mi ho doporučili na imunologii jinak jsem brala taky kys. listovou a baby plán no a pak kvůli leidenský mutaci z genetiky jsem si musela píchat clexan....
Ahoj holky tak potvrzuji že jsem těhu🙂a vidíte byl jen jeden 🙂 takže to musí jednou vyjít vám všem x-)
Děkujeme x-) opravdu jsem mu měla víc věřit....snad se nevzdá...ale věřím mu🙂po takové námaze🙂asi jsem měla pozitivní test tak brzy protože roste rychle🙂
Začni psát odpověď...

Odešli