icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

hribek
24. zář 2018

@sonisek no prave. svagrova se o nic nepostara ba naopak, sestrenice zije ve vidni a v praci vydrzi tak pul roku a pak jde do jine tak jak by to asi dopadlo s barakem. My tu bydlime, starali sme se, sekali travu delali na zahrade ale kdyz ti je furt predhazovano ze to delas blbe, tak se na to vy.... no tak ted je zas zle ze nedelame nic.... nejlepsi by bylo sehnat dum tady v okoli a opravit si ho, ale tady je to sama vilka a pod 9mega se nejde. ☹ no tak uvidime treba se nekde stane zazrak....ale ani me to nebavi, zkraslovala bych ale asi to beru furt jako prestupnou stanici a fakt nemam ani napady ani chut ☹ a do toho tchyne nam rekla ze k tomu domu po babicce ma vztah takze ikdyby sme se tam nakonec prestehovali tak stejne bude furt rypat a delat naschvaly atd. a to nemam pomalu ve 40 zapotrebi. to uz radeji 3+1 v panelaku

sonisek
autor
24. zář 2018

@hribek a vy jste přímo v Brně? A někam jinam byste nechtěli?
Jako na jednu stranu zlatý být v paneláku 😂😂
Naši mají barák jako krava,patro bylo dělaný tak,že "jednou" tam bude někdo z nás tři bydlet a ono nic. Zase když se tam pak sejdeme všichni,tak každý máme svoje pokoje,svy postele a je klid. A když tam jsou naši sami,zavřou na schodech šoupacky a jsou si jen dole,tam mají ložnici,obývák,kuchyň,sociálku. A to pak nepočítám ty sklepní prostory + 2 další pokoje po prababi,kde se toci med,jsou tam mrazácky,dělali se zabijacky a tak. A oni tam jsou teďka sami. Jenže ségra mají byt taky v Plzni,brácha mají postaveno kousek za Plzni. Je tu práce a lepší možnosti. Mně stačilo bydlet u našich chvíli po rozvodu,jezdit ráno 40 km tam,40 km odpo zpátky. A ty neustálý kecy a hlídání,kam jdu,kdy přijdu...ještě s kým,že jo 😂😂😂 Jo byla jsem chvíli rebelka a chodila na kafíčka s klukama přes inzeráty a tak 😂😂😂 to bylo fajn,hihi. A jsem ráda,že mi hlídali malýho,vozili i do školky,když jsem musela být v práci atd. Za to zas jim musím líbat ruce.

sonisek
autor
24. zář 2018

Jsem se teda rozepsala zase😂😂 Čekám až mi trochu ztuhne těsto na štrůdl,jsem objevila jednoduchý recept jen z mouky,Hery a bílýho jogurtu,tak zkouším.

hribek
24. zář 2018

@sonisek jj primo v brne. kousek od vily tugendhat (vybrala sem si dobre 🙂 nebo aspon to si mysli tchyne, nevim teda proc, potkali sme se jako chudi studenti a co mame sme si vybudovali sami, meli sme stesti 🙂)

Holky pichaly ste si fraxiparine? ja uz mam bricho plny hrci (srazenin) tak resim kam to pichat 😲

crazy_girl3
25. zář 2018

s tím bydlením v Brně je to hrozný. My vlastně bydlíme kousek od Brna, ale pozemek u nás není k sehnání a když náááhodou něco je, tak cca 7000Kč/m. Byty jsou cca 4mil za menší třípokojový atd...fakt jako síla. My máme starou vilku v centru města, v původní zástavbě, na konci slepé ulice, pod lesem, velký pozemek a sedíme tím na bezmála 10mil....jinak si užívám oficiálního stavu i v práci, mohla jsem konečně oblíct těhotenské kalhoty a to je pohodaaaaaaa

@hribek ja ho sice nepíchala, ale po Agolutinu mě po ěnjaké době strašně bolel zadek..po těch zimních dávkách se mi to ozvalo na jaře a po květnovém píchání teďka v září. Strašně mě bolí zadek i na dotyk a mám tak takové hrče tvrdé...

sonisek
autor
25. zář 2018

@hribek Fraxiparin teda neznám :(

@crazy_girl3 a Agolutin sis píchala sama? Mám ho napsaný na papíru z centra,ale zatím nikdo nic neříkala a nikdo nic nedával.

sonisek
autor
25. zář 2018

@crazy_girl3 a to to dřív na tobě nikdo nepoznal,že jsi tehu? Já jsem třeba hrozná huba a co nevím,to nepovím 😂😂😂

sonisek
autor
25. zář 2018

@veeev tak dneska veget doma? Nebo i pracuješ z domova?

crazy_girl3
25. zář 2018

@sonisek ten jsem začala píchat až po transferu. Píchala mi to kamarádka, píchá se to do zadku a muž by to nedal, ten omdlévá při slově jehla...
Já tím, že jsem velká, tak to nikdo nekomentoval. A hlavně jak mi bylo zle, tak jsem spíš něco pohubla a všichni mi chválili hubnutí :D :D

sonisek
autor
25. zář 2018

@crazy_girl3 a to se píchá každý den? To mi chlap ale taky nepichne 😂

crazy_girl3
25. zář 2018

@sonisek jj, každý den. Cca 30 těch ampulek jsem měla

sonisek
autor
25. zář 2018

@crazy_girl3 ty kraso 😂😂😂

crazy_girl3
25. zář 2018

@sonisek potom se to vlastně nahrazuje Utrogestanem. Ale nevím, jestli to mají všichni...

sonisek
autor
25. zář 2018

@crazy_girl3 ale zas ti to vyšlo ;)

veeev
25. zář 2018

@hribek
@crazy_girl3
Tak koukam, ze je Brno cenove na tom jako Praha 😲 To je silene. Clovek nema moznost si poridit bydleni, aniz by se nezadluzil do duchodu. My tedy nemame moc radi Prahu a davy lidi, takze nastesti bydlime 34 km od Prahy. Dojet se da autem v pohode a ceny....nesrovnatelne. Ted se tu pozemky pohybuji cca 1500 Kc / m2. A okouzlujici priroda kolem, klid. Nadhera.

veeev
25. zář 2018

@sonisek Dneska jsem si vzala dovolenou. Tak budu cely den lezet. Pritel jel do Spindlu na teambuilding,ale jen do zitra,tak budu mit celou postel pro sebe 😁 Zitrs jeste budu delat z domova a uvidime jak ve Ct. Ale dnes mi je uz lip. Tak snad to bude fajn.

veeev
25. zář 2018

My reknete....ti chlapi a pichani injekci. Kdyby si ty injekce museli pichat kvuli diteti oni, tak to muzeme rovnou zabalit 😂 Pritel se ze zacatku ani nepodival, jak je picham. Ted uz jsme matadori a klidne se podiva. Ale nepichl by ani jednou.

veeev
25. zář 2018

Jo, a kamaradka mi poslala doplatky do lazni. Docela mazec. Kdyz chcete lepsi **** hotel a jednoluzak, tak za 3 tydny doplatek 18 tisic 😨 Ale nastesti tam jsou i jine moznosti.....treba hotel tri hvezdy, nejaky normal pokoj a doplatek je treba 8-10 tisic. A nebo pokoj s nekym a doplatek cca 5 tisic. Ale masakr. Plus ty lazne dostanou prachy od pojistovny.....docela vejvar.

crazy_girl3
25. zář 2018

@veeev asi taky 🙂 Já mu vždycky říkám, jak může dělat svou práci a být v pohodě, ale u injekcí omdlívá....on neviděl ani jednu injekci co jsem píchla :D :D ale s tím jsem počítala...

ty jo stejně jako 10 tisíc...ale zase bych s nikým na pokoji být nechtěla. Nevíš, koho ti tam šoupnou...

sonisek
autor
25. zář 2018

@veeev a kdyby sis nedoplacela,tak budeš klasický s nekym na pokoji v normálním lazeňském domě?
Tak zas bys někoho poznala ;) Měly byste o čem kecat,ale nikdy nevíš,kdo to bude no...

sonisek
autor
25. zář 2018

Já jsem se šla teda prohrabat fotkama a objednala jsem je rovnou. Vcera jsem vyzvedla fotoknihu,co jsem nechala dělat ze Zakynthosu. A bude zase klid. Mám ráda,když třeba 2x ročně ty fotky objednam,než jak ségra,jednou za 3 roky a pak neví kterou dřív 🙂

crazy_girl3
25. zář 2018

@sonisek no...já už 4 roky nedělala fotky a stydím se...hrozný. Furt říkám, že to dodělám, ale jak píšeš, není na to čas a pořád to odkládám

veeev
25. zář 2018

Nedoplácela bych nic, kdyby mě dali do ** hotelu a dvoulůžáku. A dvě hvězdy jsou fakt málo, přijde mi to jako lepší ubytovna. A nevím, jestli náhodou bez doplatku není pokoj, který nemá sociálku na pokoji. Takže si radši připlatím. Na pokoji bych chtěla být rozhodně sama, protože nerada někoho obtěžuju a nerada jsem obtěžována....třeba večer, já si budu chtít číst a svítit, druhý člověk ne. Já si budu chtít zavolat, ona spát...apod. Navíc jsem docela nedůvěřivá a jestli pojedu, tak si budu brát i služební noťas...mobil, foťák. A děsně se o své věci bojím. Já vím, jsem hrozná, ale prostě jsem poseroutka na svoje věci 🙂 Ale tak seznámit se můžu s někým, i když budu sama na pokoji. A i kdybych se s níkým neseznámila, tak nevadí. Dneska jsem sjížděla internet a našla si spoustu věcí, který by se tam dali dělat. Od Po do Pá je vstup do aquafora (aquapark) zdarma, chodila bych tam běhat, jsou tam ty prameny, rozhledny, minizoo, blízko je nějaký hrad. A navíc se nejezdí na 28 dní, ale už jen na 21 dní. Takže to uteče ani nebudu vědět jak. Tak snad mi ti lázně předepíše. Věřím, že ty lázně fungují hlavně na psychiku než zdraví.....už se tam vidím 🙂

veeev
25. zář 2018

Jinak ty fotky...ani mi nepovídejte. Pořád si říkám, že si je proberu, až budu na mateřské....a ona ta potvora pořád nějak nepřichází. Tak se na to přes zimu asi budu muset vrhnout. Dělám i album s barákem, jak jsme začali stavět a postupovali dál. A skončili jsme v albu u chodníčků kolem baráku a už je tady takový práce navíc.....ale postoupila jsem a aspoň už si koupila další alba. My totiž ujíždíme na klasických fotoalbech, kam se vlepují standardní fotky. Máme tak udělanou i první dovolenou u moře, společnou. A je to prostě nádhera se do toho po čase podívat 🙂

sonisek
autor
25. zář 2018

@veeev to jo,seznámit se můžeš na procedurách,u jídla apod 🙂 Já bych taky jela do lázní 🙂

sonisek
autor
25. zář 2018

A teda Fr.Lazne? Ono se asi nikam nejezdí se ženskými problémy?

veeev
25. zář 2018

@sonisek Myslím, že ještě můžeš do Klimkovic. Ale nejsem si jistá. Já bych ale chtěla do Františkovek.
Tak uvidíš, buď to dobře dopadne a budeš mít vystaráno a kdyby náhodou ne (tomu ale nevěřím), tak si můžeš taky nechat napsat lázně 🙂

sonisek
autor
25. zář 2018

@veeev jako asi bych tam ve skutečnosti nejela,už kvůli Tomikovi. A bez může bych to taky nevydržela ;)

crazy_girl3
25. zář 2018

@sonisek já bych teďka taky nejela od malého. Ale kdyby mě doma nic nedrželo, tak vystřelím hned 🙂

veeev
25. zář 2018

Tak mi dite nemame, takze to mam jednodussi. A pritel za mnou treba 1-2x prijede. Ale byt bez sebe chvili muze myslim jen pomoct. Budeme se na sebe vic tesit. Navic si bez sebe odpocineme (byt nemame zadnou ponorku a jsme spolu radi).....ale psychicky si clovek odpocine od vseho.

Strana