Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@hribek ty jo, já tuším, že ob den dopoledne to bylo
Je mi nemocne no...nos mám odřený,že mi to bolí se utírat. Hlava bolí. Jsem odpolko ležela,malý přišel ze druziny,chvilku si tu hrál a pak šel ven,tak přišel v sedm. Jen ať si aspoň on užije hezky počasí. Ale pak jsem stejně musela vylezt,udělat večeři a rovnou jsem upekla obyč babovku. Chlap je na odpoledni,tak nikdo nepomůže. On by moc nepomohl ani tak,no 😀
@sonisek vzala bych paraleny, nadopovala se vit.C a ležela a spala.Ono to fakt pomůže nejvíc...Já fakt před tím odběrem byla taky nemocná, chrchlala jsem, rýmu jsem měla, tak jsem měla strach, že mě nevemou a vidíš, silný jedinej to zvládl 🙂
Holky díky,to dám 🙂 Ráno jsem vypravila malýho a zapila další coldrex,tak jsem se prospala,vypotila a ležím dal. Manzel asi dojde koupit k obědu pizzu a pak půjde na odpoledni. Tak budu mít chvilku klid než přijde zas malý ze družiny. Jsem mu říkala,zda přijde dřív a on že chce být do půl pátý ve družině. Tak aspoň si tam hrajou a co doma s nemocnou mámou,že jo 🙂 Tak může pak ještě ven na hřiště,až přijde,pokud nezačne pršet,hlásí to. Ale spíš mi děsí to ochlazení co přijde,to bude zase skok.
@sonisek Tak zacinam asi drzet s tebou. Dneska jsme v tom vichru byli cely den venku a sazeli stromky. A ted zacinam mit rymu a skrabe me v krku. A k tomu jeste total krev z nosu. Tak snad to bude zitra dobry a dnes jen nejaky naval 😁 Ale zitra si moc nelehnu. Hned rano jedeme vyzvednout zahradni domek, musim uklidit doma,vyprat, uvarit, upect, jeste nejake stromky dozasadit. Asi mam chripku jen z toho, co jsem vypsala 😂
Zitra vam poslu fotky,uz mame potucek, napustene jezirko 😉
Co vy vsichni, jak travite vikend? Jo, a musim se pochlubit, delala jsem kulajdu a poprve zastrene vejce. Je to mazec, ale v ramci moznosti se vejce povedlo 😂
@veeev ty jsi zase pilná 🙂 A jak ti je po ránu?
Já si tady vesele kašlu a kašlu,děsný :( Domluvila jsem si v práci,že nepřijdu po a ut. Uvidím co mi zítra řekne v CARu a možná si zajdu k prakticky. Dneska teda mi poboliva podbřišek,že by ty hormony už dělaly své...takový dávky brát :( no jsem zvědavá,jak to vevnitř vypadá 🙂
Malej je na víkend u našich,tak odpolko ho přivezou i s moštem,včera byli v moštárne. A taky byli na houbách,tak taťka posílal fotku a cumela jsem teda,protože říkali,že houby nerostou a našli docela dost.
@sonisek Tak jsme jeli do Obi vyzvednout ten domek. Meli jsme tam zamluveny i vozik za auto, ktery nam navrhovali jako dopravu. A dneska nam reknou, ze se to na ten vozik nevejde??? 😞 Tak nam ho zadarmo privezou ve stredu,tak zustanu aspon doma. Tak jsme zajeli aspon do zahradnictvi a koupili dalsi dve kytky do zahrady 😁 Ale nastesti me krk trochu presel a drzi se me jen ryma a ucpana hlava. Ale jinak to jde. Tak jdu aspon uklidit barak, at jen nelezim 😊
@sonisek
@veeev ja dneska nic nedelam 🙂 teda mela bych, trochu sem poklidila, obed mam ze vcera. mela bych vyzehlit, mam toho tam trochu tak by to bylo za chvilku, mala jde na 3 na oslavu narozek a nastesti tam nechcou rodice tak poslu asi chlapa aby ji tam hodil. v pondeli jdu na injekci, v utery do prahy na imuno, streda rano do pekarny a odpo na kontrolu na gyndu, ctvrtek pekarna, tak mam ten tyden aspon trochu akcni.
@veeev
@hribek Taky se nenudis koukam 😂 Kdyz tohle pocasi he regulerne valeci. Vzit si deku, caj,decku vina a lehnout u knizky nebo telky 😊👌 Uz jsem zapalila i svicky.....nevim proc, ale mam je spojene vzdycky se zimou a podzimem. A dneska poprve zatopime v krbiku, tak bude trochu romantiky 😁 Jeste jsem hodila na plotnu hovezi maso a delam vyvar. Ja nechci byt nemocna 😞
@veeev my dneska pekli kuře,tak jsem ho ráno rozčtvrtila a jen tu páteř jsem sama vyvařit na polívku,tak jsme měli taky mnamku. Do polívky strouhání z vajíčka a hrubý mouky,mňam.
A koukám na Twilight,ale asi si půjdu lehnout do pelíšku a číst si,ale mám pocit,že stejně usnu. Manžel akorát jede pryč,svařovat na fušku a pak se půjde juknout do garáže,tak tu budu odpol sama.
Jinak čtu Bryndza,Do posledního dechu,no čtivá knížka 🙂
ahoj holky, vy jste pilné včelky teda 🙂 já jsem v pátek natřela zahradní domek co muž vyrobil, v sobotu jsme vymalovali kuchyň a chodbičku, takže všechno vystěhovat a pak uklidit...fuj teda. A jště do toho rodinná oslava, ale vše jsme zvládli. dneska druhé kolo u manželovo babičky, bude u ní taky malovat, nákup, tuna prádla vyprat a vyžehlit, sousedka k nám dotáhla postýlku, kterou už nepotřebuje, muž vykopal kus na nový bazén a teď se jel doničit na hokej...takže teď konečně chvilku relax....
kulajdu oba zbožňujeme, dělám jí podle Vaňka a je luxusní včetně ztraceného vejce. To dávám kamkoliv to jde, protože vajíčka já můžu :D
Jinak jsem si koupila první těhotenské kalhoty. Hlásí se zima, v sukni už to dávat nebudu a staré mě začínají pěkně tlačit...
No neodpočinula jsem si ani minutu, docela se těším do práce..na víkend nás čeká pokračování kopání bazénu, tak zase bude frmol
Ahojky,tak jsem se toho moc nedozvěděla,ale folikuly jsou a uvidí se,zda by byl odběr v sobotu nebo v pondělí. Dostala jsem ještě na píchání Eigenorm,místo Gonalu - ten mám na dnešek a zítřek,a ve středu pichnu Eigenorm a ctvrtek jdu na kontrolu.
Teď ještě čekám u praktický
@sonisek Jo Bryndza. Ten je fajn. Ale rikala jsem si, ze takovych sadaren bylo uz dost, tak ted ctu super knizku....Dumyslne umeni, jak mit vse u pr***e 😂 Ale je to spis o pristupu, jak si vse nepripoustet, starat se i sebe a ne o to, co si o me mysli ostatni a tak 😁
@hribek Tak ja taky v nedeli na chvili lehla, alr bez burcaku a s cajem. Dneska jsem v praci, al zitra si beru dovolenou a prolezim cely den. Je mi na nic a ta ryma me drti.
@crazy_girl3 Sikovnyho chlapa mas. Ten muj taky maka porad na zahrade. Krumpac je jeho nejlepsi kamarad. Hned po nem je lopata 😂 Jinak jsem taky delala kulajdu od Vanka. Je bezkonkurencni 👌
@veeev on je celkově strašně šikovný a barák opravil celý sám. Vdala jsem se prostě dobře 🙂
holky, hlavně se vyležte, ať jste konečně zdravé. U nás začal opravdový podzim. Zima jako blázen, v noci strašně foukalo a pršelo, teď tak chvílemi prší, je zataženo, fouká..no prostě fuj. Už i bundu jsem musela vytáhnout a Jiříkovi i čepku do školky.
Od Bryndzy jsem četla temné hlubiny, či jak se to jmenuje, a pěkné. Je to čtivé. Teď jsem přelouskala Malý pražský erotikon od Hartla a taková oddychovka
U nas byla vecer totalni smrst. A asi 4 hodiny jsme byly bez proudu. Takze zatopeno v krbu, vecere pri svickach 😁 Akorat pritel nebyl moc nadsen.....musel si se mnou celou dobu povidat 😂
@veeev no u nás snad tři roky zpátky v zimě několikrát vypadl proud, což fakt není normální. A někdy i v celku na dlouho a večer. A zjistili jsme, jak se vlastně nudíme, že nemáme co dělat. Telka, film, nic...jako pecka
Tak u našich na vesnici taky kolikrát vypadával proud,že jsme byli byli noc a půl dne bez proudu,to byly časy. Tady ve městě je to jiný,no. Zatím tuk ťuk nic. Ale některé části vím,že bez proudu večer byli,ale stejně mám pocit,že ten vítr nebyl až takový jaký jsem čekala,že bude.
V dnešní době je málo chlapů,kteří dokážou udělat téměř vše. Naštěstí jsem si taky našla chlapa,který se práce nebojí. Být komplet předělal sám,i když to trvalo skoro rok,ale zas kolik se ušetřilo na firmách. Jeho táta mu neustále říkal,vem si firmu,budeš to mít rychleji,ale taky za jakou cenu...takhle si to udělal jak chtěl, přesně,žádný sizeni...nejhorší je to,že je šílený puntičkář...já se pak bojím se i dotknout zdi,aby náhodou nebylo zle...no už pár karambolů bylo a to byly kecy. Ale jsem zvědavá,až tu bude jednou malé dítko a jak ho uhlídá,aby byl ten být pořád tak perfekt 😂😂😂
Já doufám,že to nevypadá tak zle, když už se zmiňovala o odběru v sobotu. Já se vždycky na něco zeptam a pak mi něčím sprazi,tak jsem se i zapomněla zeptat,kolik jich tam vůbec je...ale břicho mi občas zabolí,tak určo se tam něco děje 🙂
U praktický jsem čekala skoro 2 hodiny,šílený. Hlavně se mi zacpal nos a já neměla nic s sebou,tak jsem funela... Ale nechápu,proč preventivní dělají dopolko,když tam chodí nachcipani lidi a musí zbytečné čekat,kvůli zdravým lidem. Neschopnost mám,tak můžu odpočívat a čekat na odběr.
Muj chlap je manualne zrucnej a pracovitej. Ale hlavne teda u cizich. Je elektrikar. Ale uz tri roky mame vypinace bez krytek. Nedodelany svetla. Ale spis je to tim ze nam tu nic nepatri. Bydlime v tchyninym dome a resime co dal. Sou tu dva baraky my mame nahore propojeny podkrovi ale tchyne i presto ze se starame to na nas nechce prepsat a do te doby nebudem nic opravovat aby to pak preslo opraveny na svagrovou nebo sestrenici. Takze to tu mame jako prestupni stanici. No uvidime.
U nas byla fujavice v noci a ted zas zacina.
A ja zacinam mit chute na sladky. Ujizdim teda na ledovejch kastanech😂to budu vypadat
@crazy_girl3 No my se taky docela nudili 😁 Ale byla jsem ve vane,oholila se a pak to vypnuli 😂👍 Vyslo to akorat. Jen jsme chteli teplpu veceri, tak holt byly jen chleby 😁
@sonisek S ditetem to manzel nebude resit. Hlavne,ze bude dite 😉 A u nas ma prakticka objednaci hodiny. Nejak na 8-10 chodi akutni pripady - nemocni. A mezi 10-12 hod jen objednani pacienti, ti zdravi. To mi prijde prakticke.
@hribek Tak znas to, rika se kovarova kobyla 😂 Ale chapu, ze se vam tam nechce nic delat, kdyz nevite, jak to vlastne bude. Ale my taky zili dlouhou dobu jen s kabelem ze stropu se zarovkou. Originalni svetla 😂 Jedno tak jeste mame dodnes 😂
A jinak ten ficak mi shodil muskaty na oknech. Mam jich tam 6 a 4 jsou v haji. A to mam nejhezci muskaty za celou dobu, co tam bydlime. Mam je z okna az na zem. Tak holt udelam uz podzimni vyzdobu 😁
@veeev no vidíš,tak k něčemu ten ficak byl 🙂
Já tu mám věci,že si udělám podzimní věnec a ještě jsem se k tomu nedohrabala.
Chvilku jsem si zdrimla,po tom dopolední jsem byla hotová. A ted jsem čistila morče a jdu jen složit prádlo a zase si číst.
@hribek tak jasný,že tam nebudete bůhví co dělat,když to není vaše,no... Stejně ty vztahy v rodinách jsou naprd. Jako u manžela...ale naštěstí barák se prodal,peníze mu přijdou a příští rok končí zrovna fixace na hyposce,tak se to tam vloží a hypoteka bude zaplacena.

@crazy_girl3 nevis za jak dlouho jsou vysledky na netu? 10min zpet mi volala dr ze vysledky ok jen je zvysenej jeden hormon, ale ze to muze byt ovlivneny ivf. ze doporucuje tripple test a ve 20tt utz