Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Tak 3 injekce zvladnuty,jen ten Luveris je děsný..mi to nebaví míchat a šla mi blbě natáhnout ta vodička a tak.
@hribek Tak my pracujeme, makame na baraku, ale svatba v nedohlednu. Chceme malou, max 6 lidi. Vsechno uz mam v hlave, jak to bude. A pritel si dava na cas. Samozrejme kdyz nekdo neresi u nas deti, kdy prijdou, tak resi svatbu 😂
@sonisek Jeje, jsem rada, ze injekce jsou za mnou. Jeste ted se z tech hormonu vzpamatovavam. A holky, ja zas moc spicky na brichu nemam a to byla bolest to vzdycky propichnout 😝
My jsme se brali po 8mi letech, ale jelikož jsme spolu začali, když mi bylo 16, tak to nebylo divné. Svatbu jsme teda měli velkou, přes 100 lidí, ale měli jsme obřad a pak venkovní párty a lidí byli nadšení. Všichni o svatbě ještě teď mluví s nadšením, a to je to už 6 let. Hlavně jsme si to užili my dva, a to nám celý den pršelo jako z konve, takže taky asi štěstí...snad...
@hribek dneska jdu večer do Prenatalu, bojím se jak malý děcko :(
@crazy_girl3 na co jdes? Ja mam bobky uz od min stredy. Chodim pict streda ctvrtek do Laskominy od Maryny na slovakove tak aspon me to rano zabije cas na myslenky. Zitra jdu pred prenatalem taky. Ale bojim bojim
@hribek no na ten druhý ultrazvuk. I když bylo minule vše ok a ve čt jsem bla na kontrole u své dr, tak se stejně bojím, aby bylo vše ok. Aspoň že cítím, jak tam poskakuje...je to fakt ďábel
@crazy_girl3 ajo, no vidis tak to bude vse v pohode! aspon mas jistotu ze srdicko je, ja se to dovim az zitra. zrovna je to obdobi kdy to vsecko koncilo tak sem relativne nervozni, ale vzhledem k tomu ze s tim nic nenadelam se snazim hazet do pohody, ale hloda to... drzim pesti a dej vedet
@hribek to chápu. Držím pěsti na ráno 🙂
@crazy_girl3 diky moc!
@crazy_girl3 tak co ses dozvedela dneska?
@hribek tobe at zitra taky dobre dopadne kontrola 🙂
Ja jsem dneska nepouzitelna. Fakt mi neni dobre, v praci jsem to nejak dala a pak prisla dom a lehla jsem si. Pšíkám, škrábe mi v krku, teče mi z nosu, hlava bolí...teď tu chvili koukam na Vymenu manzelek, ale pujdu si lehnout a spat, zitra bohuzel musim do prace :(ale patek mam volno, tak budu lezet a vikend sice mam ranni, ale mozna se mi pokusi to vzit jina holka, tak uvidim.
@hribek Drzim moc palce na zitrejsi kontrolu. Ale urcite to bude v pohode,uvidis 😍
@crazy_girl3 Tak jak malicke, ukazalo se pekne na kontrole? 😁
@sonisek No hezke....nejaka potvora chripkova? Kup si tu Acerolu. Ja mam prasek a rozpoustim si ho ve sklenicce vody. Je to jako voda s citronem. A myslim, ze zatim super. Je to prirodni a nejvetsi davka vitaminu C, jakou muzes do sebe dostat. Snad se ti udela brzo dobre. At to hlavne neovlivni tvorbu vajicek 👍
Ja mam porad problemy s brichem. Kazdy den me boli podbrisek, jako kdyz to mam dostat. Tak se tesim, az ta ms fakt prijde, at se srovnam. Ale ma prijit az 30.9. 😝
@veeev
@sonisek holky vy jste zlatíčka. Dopadlo to dobře. Paní Vondráčková teda poměrně rázná, byla jsem asi poslední pacientka, ostatní už chodili domů a nevím no..jako projela všechno, akorát se jí teda nelíbilo, že šel se mnou Jiřík, ale neměla jsem ho kam dát. Fotit se moc nechtělo, ale něco málo mám.
@hribek držím pěstičky a dej hned vědět!!!
@crazy_girl3 Jeee, to je parada. Je to krasny pohled na obrazek 😍 Akorat nechapu, proc ji vadilo,ze tam jsi s Jirikem.
@veeev byla taková dost nervní a ostrá...jako dojem z ní hroznej...zatím za mě TOP Janča na Orlí. Na III. půjdu asi k němu
@crazy_girl3 juuuu,to je paráda 🙂
Holky,doufám,že to nachlazení mě nijak neomezí a vajíčka budou ok.
Na tu Acerolu jsem koukala a my tu máme Maxe,ale tam to asi nemají,dle netu,ale v Benu lékárně jo. Nebo objednám přes net,ale než to přijde,tak budu zdravá 🙂
@sonisek já jsem před odběrem měla chřipku a hrozný kašel. Myslela jsem, že ty vajíčka vykašlu ven všechny. Mě poslední dobou na ty nachlazení pomáhá vitamín C. Fakt se s ním nadopuju, i malého a byly jsme půl roku zdraví (což je na nás opravdu úspěch)
@hribek krásná fotka!!!! Jupííí!!! My teď v práci slavili ve velkým veliký pracovní úspěch, já zbytku osazenstva ohlásila těhotenství, tak teď ten chlebíček sním na oslavu toho vašeho pindíka malýho :D :D u koho jsi byla?
@crazy_girl3 diky moc. Ten balvan co mi spadl museli slyset i v praze. Byli sme u bartoskove a super. Strasne mila furt se smala tak sem rada. Chtela sem k vlasinovi ale nakonec sem rada ze sme byli u ni. Sijovy projasnenni ma 1,0takze super. Nosni kost ma taky.
@hribek tak super!! Taky se mi ulevilo. Teď už jen čekat na první kopance 🙂
@hribek Paradicka 😍 My ti rikaly, ze to bude ok. A verte tomu, ze ty budes mit chlapecka a @crazy_girl3 holcicku. To je jasne 😁 Velikanska zavist teda 😂 Ale mam z vas neskutecnou radost. Ja si hlavu zamestnavam praci,porad nejak nestiham a kupodivu jsem ok. Az na bolesti bricha a nevolnost z prasku jsem ok a je mi fajn 😉
@veeev dekuju moc! verim ze se to zadari i vam, pojedes do lazni, hlava se uvolni, telo se uvolni a pak to pujde jako po masle, neboj, ja uz taky neverila a hlavou mi probihaly myslenky jak pujdu domu s placem, jeste sem rikala Tomovi, proc nejedem autem ze co kdyz to nebude a ja pudu pres mesto s brekem... no a zatim je to ok.
Já tu sedím a koukám,ať dneska makaji jiní 😀 Být na kase,tak lidí zdrhaji,jen co mi vidí 🙂
@sonisek chápu...jsou taky dny, kdy se mi vůůůůbec nic nechce

@veeev jj po 8, pracovali sme cestovali, pak sme meli malou, no a pak kdyz ji byly 2a pul tak byla svatba. ale uz sem byla takova nevrla, ze to trva moc dlouho 😀