Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Tak cysta je pryč,od zítřka píchám Gonal s Luverisem,k Decapeptylu. Zas příští pondělí na kontrolu. Utros teď ani predepsany nemám,něco jiného mi dala za čípky
@veeev srandovní že? Já malému kupovala jenom Next rifle. Je hrozné hubený a vysoký a všechno byl problém. Ty jediné seděly
@crazy_girl3 Jsou fakt krasne. Koukali jsme na ruzne detske kosile,ksandy,vesty.....no tekla jsem u toho 😂
@crazy_girl3 ja uz asi ne, ted mam snizenou davku na 0-0-2 a co mam doma by mi melo snad vystacit. pristi tyden mi dr rekne do kdy to brat. je to super pac pres den uz nejsem tak utahana...
@sonisek super tak drzim palecky!
@veeev ja sem chtela na dny marianne ale nakonec sme byli venku tak sem si aspon vcera objednala na zootu kabelku pac cerna uz se mi pomalu rozpada a v astratexu podprdu, tak uz se na to tesim.
Sem ve skupince Breznovky.... ale muzu rict ze kdyz sem cekala malou tak ta skupinka byla super, nikdo se nehadal vsechny sme si to prali navzajem. tady ta je takova zvlastni... jedna napise dlouhej text druha ji za to zkritizuje, pak se dohadaji.... no nic asi zustanu jen u vas tady je takova pohodicka 🙂
@hribek mě se v těch ledňátkách taky nelíbí. Tady mi je fajn. akorát mi je vždycky blbý psát jak se máme, když ostatní tu pořád mají trápení :(
@crazy_girl3 klidně to piš,mně to teda neva 🙂 Spíš jsou jen takové chvilkové stavy. Ale já ráda slyším dobré zprávy a už se těším až ty mimca vyprdnete 😀
My měli tenkrát skupinu leden 09 a to bylo fajn. S některou z holek jsem se i viděla. Pak byl sraz na Vysočině a sešlo se jich tam asi 10 i s dětma. A teď taky mohl být sraz,ale většine ten termín nevyhovoval a jiný se nedokázaly shodnout. Už si teda nepíšeme jako dřív,ale občas něco někdo napíše. Taky už není tolik času. A ta očekávání,když někdo rodil,to byla sranda.
Já čekám na bus domu a asi pak půjdem s malým někam ven,když je hezky. V práci to taky celkem uteklo. A zítra jsou třídní schůzky.
Holky,klidne piste. Aspon nas to utvrzuje v pozitivnim mysleni,ze se jednou zadari 😁 Ja sedim ted u pc a doufam,ze se mi podari chytit listky na Cimrmana do divadla 😉 V pet to oteviraji,tak porad obnovuju stranky 😂
@veeev jejda tak to je naprd, jak je zle od zaludku.... tak co listky chytlas? me zitra dojde podprda a ve stredu kabelka tak se uz tesim 🙂
@sonisek my byli tedkom s chlapem na prochazce a dali zmrzku, pokecali tak to bylo moc prijemny..
@crazy_girl3 no prave me taky, tak se krotim...
Ve ctvrtek jdu na ten screening tak uz zacinam byt lehce nervozni, at uz je to zamnou. To cekani je strasny, verdikt jestli to dopadne nebo ne.... ale verim ze jo snad...
@hribek Tak mame listky. Na Dlouhy, Siroky a Kratkozraky. Mame Cimrmana moc radi, tak mam radost 😁 Tak si aspon udelame hezky kulturni vecer. A ty nemysli vubec negativne....pouze pozitivne. Uvidis, ze vsechno bude ok 😘
@sonisek Uzivejte hezkeho pocasi, jeste tenhle tyden a uvidime,jak bude potom. Ale ani by mi ten klasicky podzim nevadil 😊
Tak jsme venku nebyli,malej pohuhnava a navíc mi říká,mami proč jsi nebrala telefon paní vychovatelce? Jsem zvyklá neznámý čísla nebrat...tak jsem si ji uložila ať vím. Volali,že prý ho bolelo ucho,ale když přišel domů,byl ok a na nic si nestezuje. Tak uvidíme co bude dál,no... Zas jako celý podvečer pohoda,jak když mu nic není,ale ven jsem ho radši nebrala,by někde lítal. Tak jsme poklizeli pokojík,dělal úkol a vařili večeři. Jako že by se mi zrovna hodilo být doma na OCR...jako při nejhorším co by se dalo dělat :( Kolegyně ráno taky odešla,že ji je blbě. Kolega jede zase pomáhat na otvíracku do Varů,o víkendu nebo kdy,se tam otvírá pobocka. A další kolegyně tam jede na 3mesice pomáhat,takže nás tu zbylo málo.
Jo holky a my dneska máme 2 roky od svatby 🙂 Tenkrát pršelo od rána...teda lilo :( já byla z toho dost špatná,že prší..fakt byl jak hnusný podzim...ale pršelo mám asi štěstí. No a já si tu sedím,čumím na telku a muž je na odpoledni 😂😂
@hribek
@crazy_girl3
Jenom jeste k tomu, ze je vam hloupe se pred nami "rozplivat" o tehotenstvi....tak nebudu zastirat, ze nezavidim. Zavidim, a to obrovsky. Ale na druhou stranu vam to neskutecne moc preju a mam z vas obrovskou radost. A chci se s vama radovat a videt,ze pro kazdeho je kousek toho miminkovskeho stesti pripravene 😘 To same plati i pro tebe @sonisek ....sice uz jednoho raubire mas (a toho taky zavidim 😂), ale urcite se dockas toho druheho a to moc brzo 😁
@hribek Tak divadlo fajn. Akorat pritel doma koukal do pracovniho diare a ma v tom terminu teambuilding nekde na chate. Tak resi, jestli se mu tam vubec chce nebo pujdeme do divadla. Holt to kdyztak prenechame rodicum.
Jinak podzim je paradni. Taky miluju ty barvicky. A hlavne....mam nejvic obleceni prave na podzim 😂😂
@sonisek Jo, zaludek, to je moje peklo. Na ceste domu me to v aute zase chytlo. Nastesti uz zase ok. Akorat jsem rikala pritelovi, ze se citim jeste po tech hormonech mimo. Uz abych se srovnala 😁 Snad bude malymu dobre. Zacina to zase litat. Kolegyne taky prisla po dovolene a total ryma. Tak se dopuju vitaminem C a cajem a snad se mi to vyhne 😊 A jestli vam prselo na svatbu, tak prselo stesti. To je jasny. Ja porad cekam na ten prstynek a to moje trdylko porad ne a ne 😂
@veeev já to tenkrát vůbec nečekala,žádost o ruku 🙂 Byli Velikonoce,my u našich,pak jsme jeli dom,pohoda..já ten den měla svátek..a večer jsme si napustil vanu a prý jdi první. A v koupelně hořela jen svicka a vedle ní krabička s prstýnkem,ach ta romantika...sice prstýnek vůbec nepřipomínal klasický zásnubní,ale dobrý 🙂
No jelikož vím,jaký to je,fakt mít doma mimco,tak si asi teď užívám toho velkýho kluka a spíš se občas mimina desim 😀 Ale to přejde ;)
Dneska jsem se ptala sester jestli nemají nějakou dezinfekci,vždy mi dávají ty jednorázový a ona na mě,že si je můžu koupit v lékárně,že tam je normos mají.
A my se brali po 3 letech 🙂

@crazy_girl3 Ja Utros nevyuziju, mam ho taky plnou skrin 😂