Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
A hormony se asi projevují,protože mi začaly bolet prsa,bradavky na dotek bolí a podbřišek bolí trošku víc. Musím se zeptat,kolik tam toho teda je...už tu čekám v čekárně
@crazy_girl3 ja uz si prave nepamatuju jestli byla dieta nebo ne ...
@veeev jejda tak at je lip. ja se dneska probudila s knedlou v krku a ucpanym nosem ☹
@sonisek jee tak drzim pesti at je jich co nejvic! dej vedet!!!
ja hodila malou do skoly, jela nakoupit, mela sem jet za mamkou pro tlakomer ale zapomnela ho doma tak se tam stavim zitra s izou aspon se uvidi zas s babickou a dedem. tom staval ve 3 a jel do severnich cech na mereni plus jeste na vysocine. tak sem se s nim probudila a do 5 sem nemohla usnout
Tak to vypadá cca 8 folikulu na každé straně. Ještě dnes a zítra pichat Eigenorm,v sobotu Ovitrelle a v pondělí odběr.
Budeme akorát dělat to IMSI,že nějak vyselektuji jen ty TOP spermie. Tak uvidíme.
Já byla v Lidlu,když jsem jela domů a teda katastrofa,to zase lidi nepřežijí,že bude jeden den zavreno nebo co 😂😂
Pejsek by se mi taky líbil,nějaká společnost aspoň 🙂 My jak tu měli půl dne koťátko,tak to bylo taky moc fajn. Já si můžu vyndat akorát to naše nahatý morče a ono mi teda věčně leze na krk,pod vlasy
@sonisek To IMSI jsem neznala. Tak jsem to hned zkoukla. Pri dalsim pokusu bych asi preci jen chtela nejakou daldi kontrolu spermii....at PICSI, IMSI nebp MACS, ale neco. Treba bude tady zakopany pes....ale kdovi. Dalsi pokus bude jinde nez v Podoli, treba mi tam poradi. Mozna na nativ bych jedine zustala v Podoli.
@veeev jj da - Obě metody lze použít i v kombinaci. V některých případech je to dokonce velmi vhodné pro zvýšení šance na oplození. Dojde tak najednou k odstranění umírajících spermií a výběru dobře zralých spermií. https://www.sanatoriumhelios.cz/macs/
Kdyby člověku nabídli ty různé metody rovnou,co...nebo aspoň po prvním,druhém nevydařeném pokusu. Já si myslím,že kdybych byla v původním centru,tak v sobotu jdu na odběr a už by mi navíc nic nedávali. No snad dr teď ví,co dělá ;)
Já uvařila tvarohový jahodový knedliky pro děti,malej je ještě venku a neteř přijede kolem sedmé. Tak jsem teď měla chvilku,tak jsem si nalakovala nehty na nohách a takový pěkný lak jsem si v DMku koupila 😂
Jinak jsem se ptala,co si mám s sebou brát..prý nic. Ani noční košili? Ne,my vám dáme takovou "sukynku". A ani pantofle? Ne,ty taky nemusíte 😂 a do Natu jsem musela mít svou košili,pantofle...😂
@sonisek jo tak to bylo i v unice, jen sem mela dojit, dostala sem kosili, pantofle. tak kdyz uz se to plati tak at je to se vsim vsudy...
ja byla s malou jeste venku na hristi, doma sem jeste z nakynutyho testa udelala loupacky a uz kynou v lednici, tak je rano upecem a povezem jeste teply ke svagrove, jedem na navstevu
Holky tak snadný se mužů přidat Máme 1 chlapečka z ivf a momentalne je pred nami druhe jsme v pulce stimulace mam zatim 22 folikulu minule bylo 18 a z toho pouzitelne nej kvality 2 tak snad to ted bude lepší uz odběr me ceka 4.10. A pak se budeme domlouvat na transferu.jezdime do Brna do heliosu. Jen me ted štve ze mam rymu tak se ji snažím vyhnat kapkama a dnes jsem si vzala uz i Paralen snad to zabere nechci se cpát leky ještě stačí ty hormony
Ahoj holky,hezké sváteční dopoledne 🙂 Děti už me tu vzdělávaly ohledně smrti Václava I. 😂😂 Tak mi tak hezky připomnely české dejiny.
Jsem je vyhnala od mobilu,tak si hrajou na zemi. Ale neteř má takovou výchovu nevím no,takže ta by tu litala po bytě,sem tam,a to jí je 11,ale Tom ji pořád napomíná, Peťo nelitej tady,tady se nebeha,nehazej tohle a tamto. Prostě rozjivena... 😂
Říkám,co chtějí k obědu,že mám kuřecí maso,tak něco z něj,nebo dojí ovocný knedlíky. Tak prý nějakou směs s rýží,tak jsem si naložila maso a mezitím tu koukám na pohadky 🙂 Manžel šel do práce,tak aspoň že tak,ten by se tu z nich picnul.
@renda1231 držím pěsti 🙂
@hribek jj, v Unice je to v tomto full servis. Pokaždé jsem nahoře chytla takovou mladou tmavou sestřičku, myslím, že se jmenovala Tereze, ta byla úplně zlatá!!
Jinak co se týče metod a léků, tak sama nechápu, že se to tělo prostě nezblázní..je to fakt věda, ale hlavně že se dopracujeme k výsledku..Spíš si říkám, jak se to na těle projeví za pár let....
My dneska začínáme akci "bazén", za chvilku přijde parta kamarádů a jdeme kopat...já teda ne, já jsem "jen" obsluhovačka dneska :D ale tak aspoň se tu zase něco hne
Ty jo holky,tak v Podoli taky vzdy s sebou pantofle,kosilku a vodu. Ale tak to je malickost. Klidne si vezmu s sebou cely obyvak, jen aby to nekdy vyslo 😂
My dneska makame taky na zahrade. Pritel stavi zahradni domek a ja likviduju zeleninovou zahradku. K obedu jsem delala kruti spizy a pecenou zeleninu a nejradsi bych si sla lehnout. Ale makam jak sroub. Prevlekla jsem jeste postel, peru,lednicku jsem uklidila....ale pujcila jsem si nasi chlupatou (pejska) od rodicu, abych tady na uklid nebyla sama.
A asi to dostanu,ma to prijit 30.9. a uz dnes me boli bricho. Tak adpon ze to bude zase v terminu 😊
@veeev
@crazy_girl3 ahoj holky ja dneska jela k brachovi a babicce. Dala sem si s nima obed. Pak vzala neter a nasi izu a jeli k nasim na kafe. Pak s holkama na 2hodky do parku a pak byli jeste u nas na hodku. Ted sem si sedla a sem KO.

Mně včera taky šéf psal,zda mu nemůžu z domova zadat asi 4 faktury za opravy,tak jsem to rano házela v PC,aspoň jsem se trochu zabavila. Ale dělala jsem tiramisu,protože odpoledne přijde kamarád na kafe. Je to gay a je hrozně vtipnej a je a ním sranda.