icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

veeev
28. zář 2018

@crazy_girl3 Chces rict, ze tohle kopali lopatama? Bez bagriku? Jestli jo, tak to klobouk dolu. Kolik jich bylo? 👌😉

veeev
28. zář 2018

@crazy_girl3 Ale mate luxusni hlinu....u nas je to samy jil 😛

sonisek
autor
28. zář 2018

Jako hustá díra!! Sikulove ;)
Úplně vzpomínka,když se dělal bazén u našich,všude bahno,protože i pršelo,šílený...

Tak jsem si zavedla ten Polygynax,to je jak Kinder SchokoBons 😂😂😂 velký...prý prevence

crazy_girl3
29. zář 2018

@veeev
@sonisek rukama no. My zároveň srovnáváme terén totiž. Bylo jich 5. 2 u lopaty, dva vozili a muž rozhrnoval, jezdil atd...tak byli šikovní a strašně rychlý. Ale je pravda, že hlínu máme fakt krásnou, takže jim to i šlo dobře. Dneska budou pokračovat, tak zase kousek vykopou

Polygynax?? Co to je prosímtě?

veeev
29. zář 2018

@crazy_girl3 To jsou fakt sikulove 👍 My jsme si tady jenom na svody museli koupit bouraci kladivo,protoze to neslo ani krumpacem ukopnout. Je to tady samy sutr a navic v tech vedrech byl ten jil tady ztvrdlej uplne neskutecne.

@sonisek Ten Polygynax me taky zajima 😉

veeev
29. zář 2018

Posilam nase jezirko. Jeste to musime dodelat, ale uz se da rict, ze je hotovo 😁 Ted jeste ten zbytek zahrady.

crazy_girl3
29. zář 2018

@veeev máte to krásné!!!! my jsme taky měli jezírko, ale skrz děti nám to nepřišlo dobré a bazén jsem využili každé celé léto s Jiříkem. Navíc jsem v tom měli pořád plno žab(ty mi nevadily) a užovek...z těch jsem se mohla zbláznit....Ale jinak hlínu tu máme krásnou, takže se kope samo

sonisek
autor
29. zář 2018

https://www.google.cz/amp/s/pribalove-letaky.cz...

Tam píšou,že to je k prevenci před gynekologickými výkony...předtím jsem to tak nebrala ..

sonisek
autor
30. zář 2018

Ahojky,tak začínám být asi nervózní 🙂

hribek
30. zář 2018

@sonisek zitra te to ceka? v kolik?

hribek
30. zář 2018

My tu vcera meli navstevu z Nepalu, Tomova sestrenice si vzala nepalce a ted za nima prijeli rodice. Takze sme jim ukazovali Brno. Dneska s nima Tom jel do Prahy a ja vzala malou, neter a babicku a jely sme tour de hrbitovy 🙂 od 9 do 18 sem byla s nima a sem rada ze to mam za sebou. byly sme jeste i na navsteve u druhe babicky tak mela radost ale muzu vam rict ze mam hlavu jak kopacak a uz se tesim az mala usne a ja pudu taky

sonisek
autor
30. zář 2018

@hribek ty jo z Nepálu,jo 🙂 A to oni bydlí tady?

Mám tam byt má 8:30, v 9 prý jdu na řadu,tak uvidime

sonisek
autor
30. zář 2018

Dneska jsem byla i chvilku venku,když jsem to za oknem viděla...ale nikam daleko,se bojím,že přijde kontrola..

crazy_girl3
30. zář 2018

@sonisek držím palce!!! Na mě leze snad nějaká rýma či co. U nás dneska bylo jak v zimě. Byla tu akce, tak jsme chvilku byli venku, ale přišla jsem úplně promrzlá

sonisek
autor
30. zář 2018

@crazy_girl3 taky rýma :( Jako dneska za oknem bylo hezky,venku teda chladněji,ale prima.

hribek
30. zář 2018

@sonisek dneska bylo nadherne. A docela teplo. No oni zijou v Nepalu a zase se vraci -rodice. A sestrenices manzelem zijou ve vidni. Ona tam pracuje a on dojizdi do bratislavy ale hleda neco ve vidni aby nemusel dojizdet. Sou strasne fajn

veeev
30. zář 2018

Ahoj devcata. Dneska bylo vazne nadherne. Delali jsme zase na zahrade, ja poklidila barak, byla na sipkach (susim si je na caj). A dost resim jidelnicek. Drzim opet ten muj 30 denni program, tak mam pocit, ze porad varim 😁 Ale uz se tesim, az zase pocitim prival energie a splasknuti. Po tech hormonech si zas prijdu nejaka natekla....jako zavodnena 😕

@sonisek Drzim moc moc palce na zitrek. Dej vedet, kolil jich bylo. A at to moc neboli 😉

@crazy_girl3 Dej se poradne do kupy, cajicek a do postele. Hlavne hodne odpocivat 😊

@hribek Tak to jste meli pekne multikulturni vikend. Docela zajimave mit partnera z Nepalu, to se jen tak nevidi 😁 A musi to byt zajimave na vypraveni....

hribek
1. říj 2018

@sonisek drzim na dnesek palce!!!

hribek
1. říj 2018

@veeev jj to je. On je teda uz preucenej. Zil 6let v audtralii a uz nejakych 8let na slovensku takze uz je z nej evropan ale povidani atd je super. Pred 2rokama byl s nim v nepalu i Tom s maliu. Ja nedostala volno v praci tak bohuzel. Ale byli tam 14dni a byli nadseni. Tak se tesim ze tam snad za par let pojedeme jeste na nepalskou svatbu😁

sonisek
autor
1. říj 2018

Holky díky...od čtyř se budím 🙂

Do toho malej má tak děsnej kašel,že asi zůstane doma a nepůjde do školy,holt tady vydrží sám...sotva mluví,nevím co to zase je a vcera mu nic nebylo :(

crazy_girl3
1. říj 2018

@sonisek držela jsem s tebou basu, naspala jsem v noci tak 2 hodiny...jsem úplně KO, pálí mě oči, bez elánu..to zas bude den. Ještě že jsem zítra zase doma :D dej pak vědět

veeev
1. říj 2018

Ted to radi silene. Dalsi kolegyne v praci ma rymu. Vcera mi volal bracha a ten sotva mluvil. Ja jsem rada, ze jsem se z toho dostala. Ale nos mam zahuhlany porad 😕

sonisek
autor
1. říj 2018

Holky, hlásím 22!!! oocytů 😎

crazy_girl3
1. říj 2018

@sonisek no tak to je teda úroda!!!

levana33
1. říj 2018

ahojky 🙂 chytam se na prvni ivf do Fertimed v OL v ramci studie, muzu si udelat u vas takovou staticktiku komu vyslo jake ivf? a doba snazeni s diagnozou...ja 2,5 roku u mne nejaka skryta a zahadna zavada :D

crazy_girl3
1. říj 2018

@levana33 ahoj, snažili jsme se 3 a půl roku, já diagnoza endometrioza IV.stupně, manžel neměl žádný zářný spermiogram. Měli jsme ICSI, první ET vyšel, ale potratila jsem v 6+6, druhý KET vyšel, jak se zdá, jsem 24tt

sonisek
autor
1. říj 2018

@levana33 ahojky,my se snažíme 4 roky..já v pohodě,manžel oligoasthenozoospermie. První IVF nic,druhé taky nic a teď třetí,dnes odběr 22 vajíček. Dál se uvidí.

veeev
1. říj 2018

@sonisek Nadhera 😍 Tak to ted jednoznacne musi vyjit 😉

veeev
1. říj 2018

@levana33 Ahoj, my se snazime 3 roky. Mame za sebou 2xIUI, 3x IVF a bohuzel dosud nic 😕 Jednou jsem sla i na nativ a byl prazdny folikul. Ale jednou se zadari 😊

veeev
1. říj 2018

Jinak holky....dneska kolegyne oznamila, ze je tehotna. Strasne ji to preju, ale zaroven me to desne boli 😢 Pry meli hotovo za 4 mesice. Ted se vazne upinam na ty lazne.

Strana