Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Jinak dr.mi říkala,že zítra mi bude volat,kolik se jich oplodnilo a transfer určitě prý v sobotu.
@hribek
@sonisek
Na gyndu jdu ve Ct. Budu si s sebou brat vsechny zpravy z CARu, aby mela info. Snad s tim nebude mit problem, kdyz jdu k ni nove. Kdyztak pujdu k obvodacce a ta mi to snad napise.
No prave, Ivca (kolegyne) ted resi hypoteku,ze budou stavet. Tak me to prekvapilo. Ona vi o mem ptoblemu s otehotnenim. Ja ji rikala, ze byt ji, tak po mych zkusenostech necekam, ze se to nejak zvladne, kdyby to prislo. Ze jsme taky cekali, az postavime apod. A ted lituju, ze jsme nezkouseli driv. Tak treba si to vzala k srdci, za coz jsem strasne rada. Ale proste me to vzdycky semele.
@veeev naprosto tě chápu, měla jsem to tak úplně stejně :(
@veeev ja to taky vzdycky prala, vesmes to byly kamosky nebo nekdo z rodiny, ale ve skrytu duse sem se trapila proc ona jo a ja ne ☹ a pak tomu pridali jeste navstevy s otazkama a co druhy? uz by to chtelo aby mela mala sourozence a nebyla jedinacek. tak to sem se prvne priblble usmivala a pak uz sem rikala ze bude az budu zdravotne v poradku a hned byl klid. uz me to stvalo...
@sonisek super snad jich bude dost...a davate prodlouzenou kultivaci?
@hribek
@crazy_girl3
Holky,co dáváte dětem,když mají takovej chrchlak kašel,že to v něm hrasi...dávám Stoptussin a uvidím ráno,že zajdem kdyžtak k Mudr.
@sonisek já taky buď stoptussin nebo acc. Ale přijde mi, že stejně nic moc nepomáhá a musí to prostě odeznít
Posílám jednu fotku ve čtyřech ze sousedovic svatby
@crazy_girl3 moc vám to sluší a ty jsi pěkná tehulka ;)
@sonisek dekuju 😍
Ja to taky vsem preju....ale uz je tech deti kolem mne tolik, ze si rikam, co jsem komu provedla, ze zrovna ja ne. Na pritele to dnes taky padlo....psala jsem mu o te kolegyni a kdyz jsme jeli domu, tak mi priznal, ze v praci maji firemni skolku a ze uz mu hrabe z tech deti tam. Ze nechce byt otec poprve ve 45, tak se me ptal co dal. Ja myslela, ze po laznich nativ a pak casem ten ctvrty pokus. On by sel do toho driv. Tak uvidime. Chapu ho, je o 5 let starsi nez ja, takze 37. A je mi ho lito....ja si pobulim, postezuju si tady vam a je to lepsi. On to dusi vsechno v sobe, ale vim, ze to dite chce strasne moc....stejne jako ja.
@crazy_girl3 Strasne moc vam to slusi. Jste nadherni 😍
@sonisek Ja mam z tebe takovou radost. Takovy pocet je fakt luxus. Musis dat vedet hned zitra, jak to vypada dal. Ja vubec nevim s tou zmenou. Desne se bojim, ze to bude jinde stejne..... A to jsem byla tak na 200% rozhodnuta jit jinam. Ale treba me tam zase o mem rozhodnuti odejit presvedci.
Udělala jsem si radost a objednala jsem si 2 knížky,tak budu čichat novotu na knížkách,to miluju 😍
Tady třeba dělají vše jinak. Ty velké globule jsem si zaváděla jen 3 dny...a od zítra budu brát ten Estrofem,jeden denně ...a pichat Agolutin a zavádět nic nemám,jako prve jsem.mela Gynprodyl,Utros...
@veeev chapu te, mela sem to uplne stejne ☹ myslim ze ta zmena prospeje, ja po tech 2potratech menila gynekolozku za gynekologa a nakonec v tom jejich centru chodim zase k doktorce protoze ta semnou zacala konecne neco resit a nabidla ruzny moznosti. trvalo to dyl ale zadarilo se. takze pokud se citits na zmenu udelej ji. pokud ti nebude vyhovovat hledej dal. a verim ze i ty lazne pomuzou. koukala sem ze tam maji zabaly na prokrveni a cvici mojzisovku. to urcite pujde. taky jsem o tom uvazovala pokud by to ted nevyslo.
Ja vcera psala Malickove o vysledky, tak snad dneska napise. Pry Subcuvia ma vypadek v CR a kdovi jestli jeste bude. Ze to nahrazuji nejakym belgickym lekem. uvidim jestli mi budou zvedat fraxiparine a jak dlouho jeste utrogestan.
Dobré ránko 🙂 Tak z 22 vajíček jich bylo 16 zralých a oplodněnych jich je 13 😍 A prý se uvidime v sobotu. To bude hrozně dlouuuuhaaaaaaaa doba :(
Ja hnedka v sedm šla s malým k Dr.,tak že je to laryngitickej kašel,tak tam inhaloval a šli jsme domů. Kdyby měl tenhle štěkavý kašel i zítra,tak ještě máme přijít na inhalaci.
@sonisek wow, tak to je fakt bomba!!! budete dávat dvě?
@crazy_girl3 ano,máme to v plánu 🙂
Ja si od minule stredy u dr musim merit tlak. Ten spodni mivam kolem 90 a jestli se nesnizi tak me cekaji prasky jeste na tlak. Kurna uz. Mela sem to tak i s malou ale to sem mivala 140/90. Tedkom mivam kolem 117/88 120/90 atd. Vcera sem treba mela tlak odpoledne 102/72 predevcirem rano zas 123/99

Snaha 4 roky. Návštěva car kliniky v létě. Nic nám nebylo nalezeno ( první dítě se podařilo ze ani nevíme jak ) v říjnu et nevyšel. Pauza do Velikonoc na ket a vyšel. Máme doma 9,5 měsíční holčičku