icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

luciebx
1. říj 2018

Snaha 4 roky. Návštěva car kliniky v létě. Nic nám nebylo nalezeno ( první dítě se podařilo ze ani nevíme jak ) v říjnu et nevyšel. Pauza do Velikonoc na ket a vyšel. Máme doma 9,5 měsíční holčičku

hribek
1. říj 2018

@veeev to verim. Je to strasne narocny kdyz kolem sebe slysis ze ta otehotnela a ta taky. Dlouho sem to nemohla rozdychat. Neboj lazne klapnou a pak to pujde! Kdy jdes na gyndu?

sonisek
autor
1. říj 2018

@veeev to nesnáším,vynoří se další a další ženské ,které jsou těhotné,u kterých bych si ani nemyslela,že už chtějí dítě ..no nic...už abys jela do lázní ;)

sonisek
autor
1. říj 2018

Jinak dr.mi říkala,že zítra mi bude volat,kolik se jich oplodnilo a transfer určitě prý v sobotu.

veeev
1. říj 2018

@hribek
@sonisek
Na gyndu jdu ve Ct. Budu si s sebou brat vsechny zpravy z CARu, aby mela info. Snad s tim nebude mit problem, kdyz jdu k ni nove. Kdyztak pujdu k obvodacce a ta mi to snad napise.
No prave, Ivca (kolegyne) ted resi hypoteku,ze budou stavet. Tak me to prekvapilo. Ona vi o mem ptoblemu s otehotnenim. Ja ji rikala, ze byt ji, tak po mych zkusenostech necekam, ze se to nejak zvladne, kdyby to prislo. Ze jsme taky cekali, az postavime apod. A ted lituju, ze jsme nezkouseli driv. Tak treba si to vzala k srdci, za coz jsem strasne rada. Ale proste me to vzdycky semele.

crazy_girl3
1. říj 2018

@veeev naprosto tě chápu, měla jsem to tak úplně stejně :(

hribek
1. říj 2018

@veeev ja to taky vzdycky prala, vesmes to byly kamosky nebo nekdo z rodiny, ale ve skrytu duse sem se trapila proc ona jo a ja ne ☹ a pak tomu pridali jeste navstevy s otazkama a co druhy? uz by to chtelo aby mela mala sourozence a nebyla jedinacek. tak to sem se prvne priblble usmivala a pak uz sem rikala ze bude az budu zdravotne v poradku a hned byl klid. uz me to stvalo...
@sonisek super snad jich bude dost...a davate prodlouzenou kultivaci?

sonisek
autor
1. říj 2018

@hribek jj,bude prodloužena už i díky tomu počtu...

hribek
1. říj 2018

@sonisek super, i diky tomu se proberou ty ktery za to stoji! tak drzim moc pesti

sonisek
autor
1. říj 2018

@hribek
@crazy_girl3
Holky,co dáváte dětem,když mají takovej chrchlak kašel,že to v něm hrasi...dávám Stoptussin a uvidím ráno,že zajdem kdyžtak k Mudr.

sonisek
autor
1. říj 2018

@veeev jinak změnu CARu doporučuju...

Já mám teďka takový dobrý pocit,že to vyjde a že prostě je to jiný...tak kéž by 🙂

crazy_girl3
1. říj 2018

@sonisek já taky buď stoptussin nebo acc. Ale přijde mi, že stejně nic moc nepomáhá a musí to prostě odeznít

Posílám jednu fotku ve čtyřech ze sousedovic svatby

sonisek
autor
1. říj 2018

@crazy_girl3 moc vám to sluší a ty jsi pěkná tehulka ;)

hribek
1. říj 2018

@sonisek zalezi jakej kasel kdyz suchej a drazdivej tak fenistil. A pomaha ji docela studenej obklad na krk. Pripadne sadlo na prudusky kdyz uz je nejhur

crazy_girl3
1. říj 2018

@sonisek dekuju 😍

veeev
1. říj 2018

Ja to taky vsem preju....ale uz je tech deti kolem mne tolik, ze si rikam, co jsem komu provedla, ze zrovna ja ne. Na pritele to dnes taky padlo....psala jsem mu o te kolegyni a kdyz jsme jeli domu, tak mi priznal, ze v praci maji firemni skolku a ze uz mu hrabe z tech deti tam. Ze nechce byt otec poprve ve 45, tak se me ptal co dal. Ja myslela, ze po laznich nativ a pak casem ten ctvrty pokus. On by sel do toho driv. Tak uvidime. Chapu ho, je o 5 let starsi nez ja, takze 37. A je mi ho lito....ja si pobulim, postezuju si tady vam a je to lepsi. On to dusi vsechno v sobe, ale vim, ze to dite chce strasne moc....stejne jako ja.

veeev
1. říj 2018

@crazy_girl3 Strasne moc vam to slusi. Jste nadherni 😍

veeev
1. říj 2018

@sonisek Ja mam z tebe takovou radost. Takovy pocet je fakt luxus. Musis dat vedet hned zitra, jak to vypada dal. Ja vubec nevim s tou zmenou. Desne se bojim, ze to bude jinde stejne..... A to jsem byla tak na 200% rozhodnuta jit jinam. Ale treba me tam zase o mem rozhodnuti odejit presvedci.

sonisek
autor
1. říj 2018

Udělala jsem si radost a objednala jsem si 2 knížky,tak budu čichat novotu na knížkách,to miluju 😍

sonisek
autor
1. říj 2018

@veeev jo,tak to musíte zvážit,co by bylo lepší...má ten nativ cenu znovu zkoušet? Tak uvidíš jak přijedeš naladěná z lázní a tak. A on by byl pro změnit centrum? Nevím,co byste tak měli blíž? Někde na Letny je Gennet? Tam jezdila kámoška z Chomutova.

sonisek
autor
1. říj 2018

Tady třeba dělají vše jinak. Ty velké globule jsem si zaváděla jen 3 dny...a od zítra budu brát ten Estrofem,jeden denně ...a pichat Agolutin a zavádět nic nemám,jako prve jsem.mela Gynprodyl,Utros...

veeev
1. říj 2018

@sonisek Z Chomutova? To je super....ja pochazim z Chomutova 😂 Gennet se nam moc nechce, je to Babisovo a toho moc nemusime 😁 On by byl taky klidne pro zmenu, ale boji se uplne stejne jako ja 😑

hribek
2. říj 2018

@veeev chapu te, mela sem to uplne stejne ☹ myslim ze ta zmena prospeje, ja po tech 2potratech menila gynekolozku za gynekologa a nakonec v tom jejich centru chodim zase k doktorce protoze ta semnou zacala konecne neco resit a nabidla ruzny moznosti. trvalo to dyl ale zadarilo se. takze pokud se citits na zmenu udelej ji. pokud ti nebude vyhovovat hledej dal. a verim ze i ty lazne pomuzou. koukala sem ze tam maji zabaly na prokrveni a cvici mojzisovku. to urcite pujde. taky jsem o tom uvazovala pokud by to ted nevyslo.

hribek
2. říj 2018

Ja vcera psala Malickove o vysledky, tak snad dneska napise. Pry Subcuvia ma vypadek v CR a kdovi jestli jeste bude. Ze to nahrazuji nejakym belgickym lekem. uvidim jestli mi budou zvedat fraxiparine a jak dlouho jeste utrogestan.

sonisek
autor
2. říj 2018

Dobré ránko 🙂 Tak z 22 vajíček jich bylo 16 zralých a oplodněnych jich je 13 😍 A prý se uvidime v sobotu. To bude hrozně dlouuuuhaaaaaaaa doba :(

sonisek
autor
2. říj 2018

Ja hnedka v sedm šla s malým k Dr.,tak že je to laryngitickej kašel,tak tam inhaloval a šli jsme domů. Kdyby měl tenhle štěkavý kašel i zítra,tak ještě máme přijít na inhalaci.

crazy_girl3
2. říj 2018

@sonisek wow, tak to je fakt bomba!!! budete dávat dvě?

sonisek
autor
2. říj 2018

@crazy_girl3 ano,máme to v plánu 🙂

hribek
2. říj 2018

@sonisek super pocet z toho se urite neco vydari! Chudak malej tak snad mu ty inhalace pomuzou

hribek
2. říj 2018

Ja si od minule stredy u dr musim merit tlak. Ten spodni mivam kolem 90 a jestli se nesnizi tak me cekaji prasky jeste na tlak. Kurna uz. Mela sem to tak i s malou ale to sem mivala 140/90. Tedkom mivam kolem 117/88 120/90 atd. Vcera sem treba mela tlak odpoledne 102/72 predevcirem rano zas 123/99

Strana