Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Já mívám tlak takový klasický, normál a včera mi měřila sestra tlak asi hoďku po odběru a měla jsem 140/80..ale že může jít o syndrom bílého pláště.
Uvidíme,jak to v sobotu bude vypadat s embryjkama,pokud jich bude dost tak 2 dáme. Aspoň 2 tři do mrazaku by byly fajn.
Jsem byla u praktický nechat si napsat vycházky a hlavně ať mi píchnou Agolutin. To si prostě sama nepichnu,na to asi nemám. A manžel už vůbec. Tak jsem říkala,že si každý den udělám prochajdu buď k prakticky nebo do centra,zatím.
Ale je tam hnusná zima,fakt se mi to nelíbí :(
@sonisek jestli to máš někde poblíž a jsi doma, tak je to aspoň důvod na chvíli vypadnout z domu, to je supr náhodou. Z takové úrody jich bude na zamražení určitě víc 🙂
@crazy_girl3 jj s malou sem mela dopegyt taky. Jen dr rikala ze cim pozdeji tum lip. Tak uvidime.
Holky,normálně vanu si můžu dát, ne? 😀
Holky, tak ja vetsinou mela cely zivot tlak 90 / 60. Ale nastesti ted uz je to lepsi a obcas se dostanu i na krasnych 120 / 80 😉
V praci umiram....kolegyne je na zacatku 4. mesice a uz tam porad resi, jaky caj muze,ze si bude muset brzy brat tehotenske kalhoty,ze si musi poridit tehotensky pas do auta.......pomoc. Druha kolegyne ji porad neco predcita, co muze jist, co nemuze. Musim se vzdycky zuby nehty drzet, abych jim nic nerekla.
@veeev to je od nich neohleduplný teda...jako chápu, že se těší a je nadšená, ale měli by brát v potaz i tebe...u nás to naštěstí nikdo neřeší, když jsou u jen chlapi :D :D
Jinak jinde v diskuzi je holčina,která chodila do samého centra jak já,dva pokusy,vždy jen jedno embryo,na zamrazeni nic. Taky přešli v červnu do tohoto nového centra,akorát oni zkoušeli asi 3x IUI a nic. Tak začala už taky dlouhý protokol a odběr ji vychází konec října. Tak je hrozně nabuzena mými výsledky 🙂 Dokonce jsme se prý potkaly v centru,i pak v lékárně,ale matně si pamatuju jejího chlapa,ale ji jsem pořádně neviděla 😀😀
@crazy_girl3
@sonisek
Ja chapu, ze je z toho kolegyne nadsena. Ja bych byla taky. Ale nesnasim ty psycho matky,co jsou tehotne a nic jineho neni. Resi co jist, co pit, jak nejlepe vyspulit to bricho, aby bylo vsude videt apod. Treba jednou budu stejna, ale tehotenstvi neni nemoc a vsude kolem sebe vidim, ze zenske, ktere k tomu pristupuji zdrave (nesedly si z toho na zadek), tak jsou proste spokojenejsi a klidnejsi 😁 Nemyslim to zle, ale je to tak. A bohuzel zrovna ta tehotna kolegyne vi, co podstupujeme, takze ji to je asi fuk. Dneska jeste nepadla zadna zminka o tehotenstvi, tak snad uz povedela vsechno,co vedela 😂
Jeste jsem narazila na rovnani kostrce pres konecnik.....slysely jste o tom nekdy? Zni to silene, ale zajimave cteni. Mozna popremyslim 😊
@veeev slyšela, protože kamarádka si kostrč zlomila a rovnali jí to tak. Prej masakr..já jsem teda taky těhotná tak, že funguju normálně, jen prostě netahám těžké věci. Jiříka si doma zvednu, ale v práci nebo tak, když je potřeba něco vzít, tak to prostě neberu, za to mi to nestojí. Jako třeba s účetníma holkama občas splkneme teďka o pupíku a tak, ale celkově bych řekla, že se snažím prožívat to střízlivě. Jsou prostě věci, který striktně nejím a nepiju (tatarák, alkohol občas cucnu pivo, protože na něj mám strašnou chuť, léky atd), jinak funguju normálně. Byť vymodlené, tak těhotenství opravdu nemoc není a pokud je vše v pořádku, tak proč se chovat nemocně...i když chápu, že spousta holek tímto an sebe upozorňuje, že jsou jediné těhotné...Moje ségra i švagrová to tak měly třeba
@veeev ja kdyz byla cvicit mojzisovku u fyzio, tak mi pres konecnik neco rovnala nebylo to uplne nejprijemnejsi ale dalo se to a od te doby mam klid se zadama, pokud si je nekde nenećham ofouknout. a pry to rovnani pomaha i otehotneni.
S tema kolegynema je to naprd, cloveka to mrzi ☹ a kdyz jim neco reknes zas budou naprdeny a preci jen s nima v praci byt musis co... nejdou treba sluchatka do usi?
@crazy_girl3 ja tedkom taky nic neresim, netaham extra tezky veci ale nakup si sama vynesu pokud neni po ruce manzel. u nas to v dome zatim nikdo ofiko nevi, pokud si tchyne nekde neco "omylem" neprecetla kdyz si k nam chodi nakoupit do spajzky a do lednice.
@crazy_girl3 Presne, jak pises, tak si to predstavuji. Jasne ze tehotna nebude tahat treba barely s vodou. Jasne, ze se o tom bude bavit. Ale normalne. Ne,ze se ze vseho div nepo***e 😂

@hribek já brala s Jiříkem Dopegyt či tak něco, nakonec jsem měla preeklampsii. Teď mám tlak u dr taky vyšší, doma vcelku v pohodě, zatím doktorka o prášcích nic neříkala. Příští týden mám test na cukrovku, tak snad bude všechno v pohodě
@sonisek tak třeba tu budou první dvojčátka 🙂