icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

crazy_girl3
2. říj 2018

@hribek já brala s Jiříkem Dopegyt či tak něco, nakonec jsem měla preeklampsii. Teď mám tlak u dr taky vyšší, doma vcelku v pohodě, zatím doktorka o prášcích nic neříkala. Příští týden mám test na cukrovku, tak snad bude všechno v pohodě

@sonisek tak třeba tu budou první dvojčátka 🙂

sonisek
autor
2. říj 2018

Já mívám tlak takový klasický, normál a včera mi měřila sestra tlak asi hoďku po odběru a měla jsem 140/80..ale že může jít o syndrom bílého pláště.

sonisek
autor
2. říj 2018

Uvidíme,jak to v sobotu bude vypadat s embryjkama,pokud jich bude dost tak 2 dáme. Aspoň 2 tři do mrazaku by byly fajn.

sonisek
autor
2. říj 2018

Jsem byla u praktický nechat si napsat vycházky a hlavně ať mi píchnou Agolutin. To si prostě sama nepichnu,na to asi nemám. A manžel už vůbec. Tak jsem říkala,že si každý den udělám prochajdu buď k prakticky nebo do centra,zatím.

sonisek
autor
2. říj 2018

Ale je tam hnusná zima,fakt se mi to nelíbí :(

crazy_girl3
2. říj 2018

@sonisek jestli to máš někde poblíž a jsi doma, tak je to aspoň důvod na chvíli vypadnout z domu, to je supr náhodou. Z takové úrody jich bude na zamražení určitě víc 🙂

hribek
2. říj 2018

@crazy_girl3 jj s malou sem mela dopegyt taky. Jen dr rikala ze cim pozdeji tum lip. Tak uvidime.

hribek
2. říj 2018

Tak mi psala Malickova ze vysledky krve sou pekny ze neni potreba zvysovat fraxiparine. Jen ten hormon je furt naprd, ted uz tam neni ani meritelny mnozstvi. Pred tehu sem mela hodnotu 3... no ale snad to tema injekcema podchyti.

sonisek
autor
2. říj 2018

Holky,normálně vanu si můžu dát, ne? 😀

hribek
2. říj 2018

@sonisek cece nevim kdyz mas po opu aby se ti tam nedostala infekce

veeev
2. říj 2018

@sonisek To je fakt nadhera....13 oplodneno. Snad se budou snazit vic, nez predtim a aspon 10 jich vydrzi do pateho dne 😁

veeev
2. říj 2018

Holky, tak ja vetsinou mela cely zivot tlak 90 / 60. Ale nastesti ted uz je to lepsi a obcas se dostanu i na krasnych 120 / 80 😉

veeev
2. říj 2018

@hribek Ty jo....ty tvoje laboratorni vysledky je pro mne jak nejaky predmet z matfyzu 😂 Nevyznam se ani v jedne hodnote 🤣

veeev
2. říj 2018

V praci umiram....kolegyne je na zacatku 4. mesice a uz tam porad resi, jaky caj muze,ze si bude muset brzy brat tehotenske kalhoty,ze si musi poridit tehotensky pas do auta.......pomoc. Druha kolegyne ji porad neco predcita, co muze jist, co nemuze. Musim se vzdycky zuby nehty drzet, abych jim nic nerekla.

renda1231
2. říj 2018

@veeev my mely 2x ivf dve vajcka nic,2x iui nic ,2x ket nic a pak jsme přešli sup 1x ivf a mame chlapečka dvouleteho první jsme jezdili co nejbliz 25km a ted jezdime 60km jine prostředí. Leky.přístup urcite se zmeny nebát vzít vsechna vyšetření a jit jinam

crazy_girl3
3. říj 2018

@veeev to je od nich neohleduplný teda...jako chápu, že se těší a je nadšená, ale měli by brát v potaz i tebe...u nás to naštěstí nikdo neřeší, když jsou u jen chlapi :D :D

sonisek
autor
3. říj 2018

@veeev a ony ví,že podstuoujete umělé? Nevím,zda jsi psala,že to v práci ví...jo ale to je na palici no :(

sonisek
autor
3. říj 2018

@hribek usoudila jsem,že asi vanu raději ne,tak jsem se zahrála teplou sprchou a zalezla do pelechu. Ty tvoje výsledky taky nějak nevím,co co znamená 😀

sonisek
autor
3. říj 2018

Jinak jinde v diskuzi je holčina,která chodila do samého centra jak já,dva pokusy,vždy jen jedno embryo,na zamrazeni nic. Taky přešli v červnu do tohoto nového centra,akorát oni zkoušeli asi 3x IUI a nic. Tak začala už taky dlouhý protokol a odběr ji vychází konec října. Tak je hrozně nabuzena mými výsledky 🙂 Dokonce jsme se prý potkaly v centru,i pak v lékárně,ale matně si pamatuju jejího chlapa,ale ji jsem pořádně neviděla 😀😀

veeev
3. říj 2018

@renda1231 Jeste uvidim s tou zmenou. Na natov bych tam asi zustala, na dalsi plny pokus podle toho, co s nama bude chtit delat. Pokud vse stejne jako dosud, tak s tim souhlasit nebudeme a to bychom sli urcite jimam. Ja proste nesnasim zmeny 😕

veeev
3. říj 2018

@crazy_girl3
@sonisek
Ja chapu, ze je z toho kolegyne nadsena. Ja bych byla taky. Ale nesnasim ty psycho matky,co jsou tehotne a nic jineho neni. Resi co jist, co pit, jak nejlepe vyspulit to bricho, aby bylo vsude videt apod. Treba jednou budu stejna, ale tehotenstvi neni nemoc a vsude kolem sebe vidim, ze zenske, ktere k tomu pristupuji zdrave (nesedly si z toho na zadek), tak jsou proste spokojenejsi a klidnejsi 😁 Nemyslim to zle, ale je to tak. A bohuzel zrovna ta tehotna kolegyne vi, co podstupujeme, takze ji to je asi fuk. Dneska jeste nepadla zadna zminka o tehotenstvi, tak snad uz povedela vsechno,co vedela 😂

veeev
3. říj 2018

Jeste jsem narazila na rovnani kostrce pres konecnik.....slysely jste o tom nekdy? Zni to silene, ale zajimave cteni. Mozna popremyslim 😊

veeev
3. říj 2018

@sonisek Vany bych taky radsi vynechavala. A horke sprchy po transferu jednoznacne. Ja se radsi od odberu nekoupala,jen chodila do sprchy. Radsi preventivne 😉

crazy_girl3
3. říj 2018

@veeev slyšela, protože kamarádka si kostrč zlomila a rovnali jí to tak. Prej masakr..já jsem teda taky těhotná tak, že funguju normálně, jen prostě netahám těžké věci. Jiříka si doma zvednu, ale v práci nebo tak, když je potřeba něco vzít, tak to prostě neberu, za to mi to nestojí. Jako třeba s účetníma holkama občas splkneme teďka o pupíku a tak, ale celkově bych řekla, že se snažím prožívat to střízlivě. Jsou prostě věci, který striktně nejím a nepiju (tatarák, alkohol občas cucnu pivo, protože na něj mám strašnou chuť, léky atd), jinak funguju normálně. Byť vymodlené, tak těhotenství opravdu nemoc není a pokud je vše v pořádku, tak proč se chovat nemocně...i když chápu, že spousta holek tímto an sebe upozorňuje, že jsou jediné těhotné...Moje ségra i švagrová to tak měly třeba

hribek
3. říj 2018

@veeev ja kdyz byla cvicit mojzisovku u fyzio, tak mi pres konecnik neco rovnala nebylo to uplne nejprijemnejsi ale dalo se to a od te doby mam klid se zadama, pokud si je nekde nenećham ofouknout. a pry to rovnani pomaha i otehotneni.
S tema kolegynema je to naprd, cloveka to mrzi ☹ a kdyz jim neco reknes zas budou naprdeny a preci jen s nima v praci byt musis co... nejdou treba sluchatka do usi?
@crazy_girl3 ja tedkom taky nic neresim, netaham extra tezky veci ale nakup si sama vynesu pokud neni po ruce manzel. u nas to v dome zatim nikdo ofiko nevi, pokud si tchyne nekde neco "omylem" neprecetla kdyz si k nam chodi nakoupit do spajzky a do lednice.

renda1231
3. říj 2018

@veeev ja na tom byla da i rukavici lezis na boku strci ti tam prst a uz to jede je to neprijemne ale nijak me o nebolelo

veeev
3. říj 2018

@renda1231 A bylas na tom pred tim poslednim uspesnym pokusem? Jestli to mohlo mit taky vliv 😁

veeev
3. říj 2018

@renda1231 A bylas na tom pred tim poslednim uspesnym pokusem? Jestli to mohlo mit taky vliv 😁

veeev
3. říj 2018

@crazy_girl3 Presne, jak pises, tak si to predstavuji. Jasne ze tehotna nebude tahat treba barely s vodou. Jasne, ze se o tom bude bavit. Ale normalne. Ne,ze se ze vseho div nepo***e 😂

veeev
3. říj 2018

@hribek Tak to jsi na tom urcite byla 😁 Prave, ze to pomaha i na otehotneni. Ale celkove to pry funguje i na klouby, zada. Tak bych to mela vse v jednom. Ja si rikala, ze stravu resim uz ted, pak bych dala lazne,kostrc a pak hned dalsi pokus. Treba by to mohlo zafungovat 😊

Strana