Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@hribek Ty jsi akcni teda. Ja jestli se jednou zadari, tak asi budu strasne poprdena treba umyt okna. Ale uz vidim, jak je myje pritel 😂
@sonisek Tak uvidis zitra, jak to s nima vypada. Ale urcite to bude dobre. Bude jich urcite mraky 😊
Ja dneska delam z domova. Pritel taky. Vcera jsem pro nej jela o pulnoci do Prahy, mel nejakou akci z prace. Tak jsme si aspon dali klidnejsi dnesek. On natira zabradani domek a ja teda musim neco udelat do prace. Navecer asi k rodicum, nakoupit jidlo,do Obi a DM potrebuju. Zitra chci jet do zahradnictvi a na dynovou farmu. A pak makat na zahrade a uklid. Takovy klasika vikendova 😁
Jinak jsem vcera byla na te gynekologii u nove dr. Byla suprova, ale strasne se divila, proc mi tu zadanku nebapisou v CARu 🤷🏼♀️ Tak uz jsem z toho zmatena. Ze na gynde to pry standardne nepisou,ale ze mi to pozjistuje a pristi tyden si zavolame. Tak snad to event. jeste stihnu letos.
@veeev no oni s tim doktori delaji strasny caviky a dohaduji se kdo to napise pac se jim to cerpa z jejich prispevku. gyndarka mi rekla ze fraxiparin mi nemuze predepsat ze by ji ten hlavni dr (majitel) zpucoval ze to jde z jejich rozpoctu. Tak sem rada ze mi to pise imunolozka bez reci.
no zitra me cekaji dalsi okna jeste v loznici a u male v pokojicku. Nakonec si ji dneska vecer vezme na spani spoluzacka a vrati mi ji az vecer, takze zitra spacham volby a ikeu a snad i ty okna a holcici den udelame v nedeli 🙂
@sonisek na zitra drzim moc palce!
Mě čeká zítra to vyklízení, vůbec nevím, kam ty věci budu dávat...brrrr....
@sonisek taky na tebe moc myslím 🙂
@hribek Me je to jasne. Ale uz si pripadam jak kus hadru, jak si me prehazuji. Vcera jsem na te gynde chvili povidala se sestrickou, takova mala holcina. Tak se divila, co uz vsechno mame za sebou a kolik je to penez. A vypadlo z ni,ze ona je zase pro zmenu adoptovana. Zivot je zajimavy, vazne ....
@veeev jo no ☹ je to smutny, ale doufam ze ti to napisou.. a v caru ti rekli ze to pise gyndar?
no penize to je vecny tema....ja prave tedkom resila s kamoskou, ze jak maji pridavat na rodicak, proc to pridavaji zpetne? proc to radeji neudelaji tak ze od roku 2019 to zvednou tem co jdou na rodicak, a ten zbytek daji bud samozivitelkam v nouzi, nebo doktorum aby nemuseli ti dobri prchat za hranice a neslouzily se prescasy a doktori pak nebyli unaveni, pak se nedivme ze nemaji na pacienty cas a naladu. uz takhle sme snad jeden z mala statu kde mame rodicak 3-4 roky a jeste dostavame prachy a furt je to nekterym malo. jako je super ze je to 3roky ja si nedovedu predstavit davat rocni dite do skolky natoz jeslicek jeste mladsi
Teda ted jsem tu nastvana, jsem psala takovy dlouhy prispevek a on se mi vypnul notas, no mi svihne 🙂
Tak nakonec jsem dozvedela, ze vcera embrya odpovidala tomu tretimu dni...ale kolik jich je a tak, nevim... to mi rekla dr. a jeste predtim jsem se od jine sestry dozvedela, ze tohle vlastne ani po telefonu sdelovat nesmi...
@sonisek čekám info?!!?!
Holky, tak mám v sobě 2 blastocysty. Další 3 budou čekat do zítra,jak se vyvinou a v pondělí mi zavolají,zda se mrazí nebo ne. Takže z těch 13 nic moc,co :( Ale tak snad tyhle 2 budou úspěšná.
Jen jak ta centra jsou rozdílná. Tady prostě si lehnu,zavedou je,bez utz,na fera 🙂 A pak jsem tam zůstala ležet 20 minut. V předchozím centru to zavedli,ještě sestra držela utz,aby bylo vidět,že jsou kde jsou. Pak zvednout,přejít do jinýho pokoje a 2 hodiny tam ležet. Tak uvidíme.
Dostala jsem od nich tehu test,koukám,že tam jsou 3😂😂 mám dělat 19.10. pokud budou // ,tak až za 14 dní na utz,pokud neg tak ještě dobehnu ten den na krev.
@sonisek Tak drzim moc moc pesti 😘 Ale 5 je taky suoer pocet. Kdyz si vezmes na tu nasi bidu pri predchozich pokusech 😂 Jinak v Podoli zavadeji taky pod ultrazvukem. Bez utz by se do me asi abi nedostala,nejak ji to neslo (ale pokazde,i pri iui, asi jsem nejaka kriva 😁). A pak ani nestoupat, jen prelezt v leze na postel, kterou ti privezou na sal a pul hodiny lezet 😊
@hribek Jojo, v caru mi rekla, ze musim na gyndu, na gynde mi rekla,ze to pisou v caru. A ja vyoadam za blbecka 😕 Ale tak snad se s ni domluvim,vypadala, ze se snazi a kdyztak pry donesu papiru a napise mi to.
Ja hlavne nechapu porodne. Proc ho nedaji vsem napr. na 1 nebo prvni dve deti a pak uz nikomu. Takhle na nej akorat dosahnou cikani a socialni pripady. A my jsme vlastne biti za to, ze jsme studovali,nasli si dobrou praci a odvadime velke dane prave pro tyhle socialni pripady. Jako v mem pripade bych jim klidne porodne i zaplatila,kdybych porodila 😂😂😂
@sonisek tak 5 je super počet ne? Já teda taky po zavedení chvilku ležela na tom sálku a pak rovnou domů
Tak co plany na vikend devcata? 😉 My vykoupili zase pulku zahradnictvi, tak mame jasno. Byli jsme i odvolit, at nemuzeme potom hudrovat 😂 A taky jsme uz stihli tu dynovou farmu. Tak se chystam umyt okna, udelat podzimni truhliky a nazdobit tedy uz ten podzim 😁 Tak pak poslu fotky. Ale uz se pomalu chystame na vanoce....k obedu bude kapr 😊 A hlasim, ze jestli nekdo ujizdite na avokadech jako ja, tak v Lidlu za 13,90 Kc. Jsem si tam zase vzala celou krabici 🙈
@crazy_girl3 Presne.....co bych dala za pet 😁 Urcite to ty 3 daji, ale nebude potreba....ty dve v @sonisek uz se urcite zabydlely😊
@veeev já plánuju podzimní výbavu udělat odpoledne. Začala jsem vyklízet tu ložnici pro švagra a jsem zoufalá, kam ty věci narvu. Hlavně se mi nechce!!! Někdy mám elán, že za hodinu vyklidím a přeskládám půl bytu, ale dneska je to prostě utrpení....
Přesně, já měla 2 a modlila se, aby to stačilo! Pět je skvělý úspěch @sonisek pohlaď pupík, že tety ty drobečky moc pozdravují, tak ať moc nezlobí maminku 🙂
ježiš výbavu...já už blbnu...výzdobu samozřejmě :D
Ahojky tak ja zavezla malou ke kamaradce. Mela tam spat vcera ale jak byla unavena tak brecela ze chce semnou. Tak dneska za brno ji zavezt pak ikea. V 11 sem bxla doma a doted uklizela a predelavala jeji pokoj. Jdu si dat obed a uz nic nedelam. Zitra je taky den. Vecer si pro ni jedu a sem pozvana na veceri. Sou to italove tak sem zvedava jakou mnamku uvari😋
@crazy_girl3 Taky to tak mam. Nekdy to jde samo a nekdy mam pocit, ze cely den makam a za mnou zadna odvedena prace, jak to vsechno natahuju. Nastesti dnes mam nejak plno sil. Ted jdu na ta okna, ale zaclony prdim. Ty jsem delala nedavno 😁 No a vybava....jde videt,ze vazne budes maminka 😂
@hribek Taky budu muset do Ikey, ale desne se mi tam nechce. Mozna to necham nekdy na zimu. A vecere u italu? Muzu prijet 😁 Miluju jejich jidla. A vino....Tak si to uzij a preji vyyyytecnou chut 👌 Ted jak drzim ten stravovaci rezim, tak nemuzu alkohol. Po 4 dnech jsem Petovi rikala,ze uz se hrozne tesim ana sklenicku cerveneho 😁🍷
ja chci taky k Italům na jídlo!!!! prosííííím :D nejedeš náhodou k nám do Kuřimi? Teď se mi taky vrátila kamarádka(Italka) zrovna :D :D zrovna přijela švagrová a dovezla mi z Vídně kus Sachru ke kávě...no aspoň něco pozitivního dneska :D
@crazy_girl3
@veeev no psala ze nejaky zebra, fazole a jeste neco, ona je ukrajinka on ital, ale asi zili v italii, oba mluvi cesky tak nejak 🙂 ale kdyz pise tak obcas musim lustit no uvidime. ale myslim ze to bude dobry. jen ja sem takovej introvert a nez se otevru tak to chvili trva a jak tam budu sama bez toma kterej je naopak extrovert tak snad nebudou hlucha mista.no aspon tam budou holky 🙂 a zitra uz klidek bez navstev, jen vysaju a udelame si klidnej den teda krom delani ukolu 😀
Mňam,dala bych si lasagne. Jsem je i dřív kupovala v Lidlu,ale pak jsem se je naučila pořádně dělat a dělám doma,ale kupuji si v Lidlu tu bešamelovou omajdu a zrovna bude od pondělí,tak tam budu muset zajit.
A musím zjistit,zda malýmu ještě bude zimní bunda z Lidlu,mel ji snad už dvě sezony,možná tři,a od čtvrtka je taky zase mají,tak že bych tam ráno naklusala,ale někdy je ten Lidl v tomhle o život 😂
@hribek malej zítra taky musí ještě dodělat nějaké resty do školy,ještě vcera učitelka posílala mailem dva papíry k vlastivede a přírodovědě,ale to si má zřejmě vlepit do sešitu. A nějakou geometrii,tak to bude oříšek s ním.
Ale začali už dělat s kružítkem ,tak doma si tak různě kreslí s kružítkem a tuhle si udělal na velký papír terč a střílel tu pak s Nerfkou 😂
já ti koukala na film Zlodějka knih,večer jsem usnula,když ho dávali,ale je to dlouhý,tak jsem to vypla a dokoukam jindy. Lukáš jel do garáže,tak si tam něco opravi a snad brzo přijede a třeba se mužem ještě projít.
Kdybych nebyla po ET bývali bychom šli na Pilsner Fest,je tam od půl pátý Bára Poláková a večer Žlutej pes,ale je to prostě hlava na hlavě,tak letos vynecháme.
Do toho tady na náměstí,v pivovaru taková akce a oni zavřou jednu nejrušnější silnici Plzně a samo se manžel ani nedostal autem k CARu,fakt prima.

@sonisek jo volit taky pujdu jak pojedu do skoly pro malou. No ja zas musim dopoledne jinak pak uz nemam silu. okna sem umyla, vse porovnala, mela bych jeste vysat ale zitra je taky den, trochu me rozbolelo bricho tak posloucham a uz odpocivam. jen menim pracky, dala sem vyprat i polstare a periny tak to bude vsechno vonavy 🙂
Premyslim co zitra s malou. Chci do ikey koupit svicky a polstarky na sedacku tak to mozna vezmem i do olympie na hriste. Zkusim mamku jestlli nechce s nama ze bysme si udelaly holcici dopoledne