Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@renda1231 a jak jste dopadli?? Promiň, ale jestli jsi to už psala, tak si to nepamatuju :(
Krásnou neděli přeji 🙂
Já čekám až se chlap vzbudí,snad dýl jak do devíti spát nebude a já nespim asi od půl 7 😂
@sonisek tak co těhulko, všechno v pořádku? Já si včera jela pro Jiříka, po cestě jsem se necítila dobře, na cestě zpátky jsem si chtěla zastavit i, jak jsem byla šíleně unavená a dvě ulice od domu jsem blinkala z auta, jak se mi udělalo zle. Doma pak ještě jednou a šla jsem si lehnout asi o půl deváté, byla jsem úplně vyčerpaná a bylo mi zle...posledních pár dní nemám vůbec energii a jsem strašně unavená...Navíc se mi večer ještě rozbilo dítě na silnici... :(
Co vaše konce víkendu a začátky prac. týdne?!?
@crazy_girl3 jejda,copak dělal brouček? Upadl nebo z kola? A to máš jakože tehu nevolnosti,nebo prostě se ti udělalo blbě? Asi budeš muset polevit a víc odpočívat ;)
Já dobrý,říkám si,že jsem těhotná a vůbec si nepřipouštím,že by to nemělo vyjít 🙂 Neee,tak jako občas si říkám,co když se to nepovedlo...ale rozhodně nemám takový nervy jako při prvních dvou pokusech,nebrecim tady,nehystercim...za což jsem ráda.
Malej už je ve škole,manžel v práci,budu mít většinou do dvou klídek 🙂
Jen zítra malýho musím vyzvednout po druhé vyučovací hodině a jdeme k zubaři na vytržení mléčné trojky..
Jo a ve středu jdu ke kadeřnici a nevím,co s vlasy jako obvykle. Delší dobu jsem nosila fakt jako krátké vlasy,ale teď jsem si je nechala narust a i jakože ty přední vlasy mám pod uši dost. Přemýšlím buď ofinu a sestříhat,nebo nějaký mikádo nebo podkovu,ale asi vše s ofinou.
A taky čekám,jestli se ozvou z kliniky,že se nějaká embryjka zamrazila či nikoliv.
@sonisek Myslim na tebe. Ja bych to byt tebou nevydrzela a uz tam volala 😁 Ale hlavne, ze ty dve mas u sebe 😍
@crazy_girl3 Chudera malej.....silnicni lisej je peklo. Ale prosli jsme si tim vsichni 😉 A ty koukej zvolnit a vic se setrit. Mimco ti jasne dava najevo, ze chce klidecek 😁 A jak vypada bazen?
Já byla asi kolem 3 ráno vzhůru a hodinu nespala,pak v sedm na budík jsem horko těžko otvírala oči a teď to na mě padá. Uvařila jsem rizoto a chvilku se natáhnu.
@crazy_girl3 no teeeda setri se a odpocivej! Ja jak makala o vikendu tak na me padla dneska nejaka unava a spala sem snad pres hodinu pred polednem.
@sonisek pozitivni mysleni je dulezity tak snad to dobre dopadne. A vlasy no to stejny jak @veev kdyz mam dlouhy tak mam roupy na kratky a naopak. Ted je nosim tak lehce pod usi a dobry
@veeev hele dej na pocit. Pokud mas dobrej pocit ze by to mohlo vyjit zkus to at si pak nevycitas zes to mohla vyzkouset a neudelala to😉
@hribek To ja si to asi vycitat nebudu, kdyz nebude nativ jeste letos. Protoze po laznich se chystame na pokus normalni. Ale spis si rikam, ze nativem nic nezkazim. A kdyz nebude vajicko, tak do toho dam max 1000 Kc a to neboli. Kdyz by byl transfer, tak je to za 15, ale da se to prezit, kdyz bych vedela, ze se neco deje 😁 Jen mi ten nativ prijde fajn na "zaplneni volneho casu" nez se bude neco poradneho dit a hlavne to neni zahul pro telo.
Jak se zase ta hladina hormonu v tele pekne vyrovnala a ja jsem zase v klidu 😂 I tu kolegyni ted dobre snasim a nevadi mi to 😂
Tak já konečně,na etapy,dokoukala Zlodějku knih a rvala jsem,ale jinak pěkný film 🙂
Malej snad zachvilku přijede,tak tu nebude takový klídek..
Tak nakonec se udělalo hezky až někdy po půl 4,jinak do té doby bylo hnusně pod mrakem :(
@hribek Hormony jsou peklo, ale my to s nima zvladneme 😂
U nas bylo pekne tak od tri. Jinak taky nic moc. Misto toho jsme si uzili vyhlidkovou cestu domu. Zavreli nam D5, tak jsme to museli obkrouzit pres vesnice,protoze na statovce to taky vypadalo tragicky. Ale cesta byla krasna....vsude barevne stromy. Krasa 😊
@sonisek přepadl přes skejt na silnici, takže si to celé sedřel...vůbec nevím z čeho, těhu nevolnost asi ne. Ale jsem teď poslední dobou fakt strašně tragicky unavená, snad mi nic nebude.....Co embryjka, zamrazily se nějaká? A co pupík, všechno dobrý? Kdy plánuješ testovat?
@veeev asi budu muset přibrzdit..v pátek jdu na cukrovku a pak si beru HO. O víkendu asi bude mít švagr u nás i synka,takže to bude peklo. Víš jak, oni si sice budou s Jiříkem hrát a tak, ale už nemáš úplně tu domácí pohodu, když je tam někdo "cizí".
Máme 3 mrazacky 😍😍😍
@crazy_girl3 To znam...taky mame radsi domaci pohodu jen ve dvou 😊 Porad rikame,ze proto jsme si postavili maly domek, aby se nam tam veslo malo navstev 😂
Holky,dík...si říkám,že snad nebudou potřeba 🙂 A pokud vyjdou dvě,tak určitě ne 🙂
Tak jsme i s malým doma. Vyzvedávála jsem ho po 2.vyuc hodině a pak šli na vytržení mléčné trojky. Jsem ani nečekala,že mu dají injekci na umrtvení,tak slzy mu tekl,ale naštěstí žádný řvaní nebylo. A pak zub vytahla raz dva. Tak kouká na Decko,studený kapesník u pusy.
@crazy_girl3 Tak to my umime rikat ne. Ale jsme zase blbci takovi, ze jsme proste radi sami ve dvou 😊 Vzdycky rikame, ze se tesime, az jeden z nas pujde nekam pryc a pak jsme z toho celi spatni 😂 I ty lazne mi pritel rikal, at jedu, ze si odpocineme. A pak mi rikal, ze po dvou dnech bude na budku 😂😂
@sonisek Kolik byste brali drobecku? Jeste ty dva? 😊

@veeev ja mela uz posledni pokus a to jsme šli uz jimam jsem i rikala ze jsme meli jit dřív a nečekat