icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

renda1231
7. říj 2018

@veeev ja mela uz posledni pokus a to jsme šli uz jimam jsem i rikala ze jsme meli jit dřív a nečekat

crazy_girl3
7. říj 2018

@renda1231 a jak jste dopadli?? Promiň, ale jestli jsi to už psala, tak si to nepamatuju :(

sonisek
autor
7. říj 2018

Krásnou neděli přeji 🙂

Já čekám až se chlap vzbudí,snad dýl jak do devíti spát nebude a já nespim asi od půl 7 😂

crazy_girl3
8. říj 2018

@sonisek tak co těhulko, všechno v pořádku? Já si včera jela pro Jiříka, po cestě jsem se necítila dobře, na cestě zpátky jsem si chtěla zastavit i, jak jsem byla šíleně unavená a dvě ulice od domu jsem blinkala z auta, jak se mi udělalo zle. Doma pak ještě jednou a šla jsem si lehnout asi o půl deváté, byla jsem úplně vyčerpaná a bylo mi zle...posledních pár dní nemám vůbec energii a jsem strašně unavená...Navíc se mi večer ještě rozbilo dítě na silnici... :(

Co vaše konce víkendu a začátky prac. týdne?!?

sonisek
autor
8. říj 2018

@crazy_girl3 jejda,copak dělal brouček? Upadl nebo z kola? A to máš jakože tehu nevolnosti,nebo prostě se ti udělalo blbě? Asi budeš muset polevit a víc odpočívat ;)

Já dobrý,říkám si,že jsem těhotná a vůbec si nepřipouštím,že by to nemělo vyjít 🙂 Neee,tak jako občas si říkám,co když se to nepovedlo...ale rozhodně nemám takový nervy jako při prvních dvou pokusech,nebrecim tady,nehystercim...za což jsem ráda.

Malej už je ve škole,manžel v práci,budu mít většinou do dvou klídek 🙂

Jen zítra malýho musím vyzvednout po druhé vyučovací hodině a jdeme k zubaři na vytržení mléčné trojky..

sonisek
autor
8. říj 2018

Jo a ve středu jdu ke kadeřnici a nevím,co s vlasy jako obvykle. Delší dobu jsem nosila fakt jako krátké vlasy,ale teď jsem si je nechala narust a i jakože ty přední vlasy mám pod uši dost. Přemýšlím buď ofinu a sestříhat,nebo nějaký mikádo nebo podkovu,ale asi vše s ofinou.

sonisek
autor
8. říj 2018

A taky čekám,jestli se ozvou z kliniky,že se nějaká embryjka zamrazila či nikoliv.

veeev
8. říj 2018

@sonisek Myslim na tebe. Ja bych to byt tebou nevydrzela a uz tam volala 😁 Ale hlavne, ze ty dve mas u sebe 😍

@crazy_girl3 Chudera malej.....silnicni lisej je peklo. Ale prosli jsme si tim vsichni 😉 A ty koukej zvolnit a vic se setrit. Mimco ti jasne dava najevo, ze chce klidecek 😁 A jak vypada bazen?

veeev
8. říj 2018

@sonisek Povidej mi o kadernici. Muj vecny boj. Mam dlouhe,chci kratke. Zkratim je a chci dlouhe. Vecne jsem blond, chtela jsem zrz. Ale nebyla to zrz dle mych predstav, tak jsem zase blond. Ted chci byt ta bila blond a jdu na konci rijna. Tak jsem zvedava 😂

veeev
8. říj 2018

@renda1231 No ja uvidim na ten posledni pokus. Zatim chci ty lazne. Ale uz mam zase roupy, ze bych si strihla jeste nativ pred laznema....co kdyby 😁 A s tema doktorama buhvi, kdy do tech lazbi pojedu 😆

sonisek
autor
8. říj 2018

@veeev jooo přesně,krátký,dlouhý,krátký,dlouhý.... 😂😂😂Tak uvidím. Akorát mi teda vlasy dost padají,vždy chumel vyhodím.

No já tam jako hned volat nechci,ať nejsem trapka jako minulý týden.... 😶

sonisek
autor
8. říj 2018

Já byla asi kolem 3 ráno vzhůru a hodinu nespala,pak v sedm na budík jsem horko těžko otvírala oči a teď to na mě padá. Uvařila jsem rizoto a chvilku se natáhnu.

hribek
8. říj 2018

@crazy_girl3 no teeeda setri se a odpocivej! Ja jak makala o vikendu tak na me padla dneska nejaka unava a spala sem snad pres hodinu pred polednem.
@sonisek pozitivni mysleni je dulezity tak snad to dobre dopadne. A vlasy no to stejny jak @veev kdyz mam dlouhy tak mam roupy na kratky a naopak. Ted je nosim tak lehce pod usi a dobry
@veeev hele dej na pocit. Pokud mas dobrej pocit ze by to mohlo vyjit zkus to at si pak nevycitas zes to mohla vyzkouset a neudelala to😉

veeev
8. říj 2018

@sonisek S padanim vlasu mam taky problem. Ale zacalo mi to zase se stimulaci. Ted uz se to zase trochu lepsi. Tak mozna na to maji vliv ty hormony....

veeev
8. říj 2018

@hribek To ja si to asi vycitat nebudu, kdyz nebude nativ jeste letos. Protoze po laznich se chystame na pokus normalni. Ale spis si rikam, ze nativem nic nezkazim. A kdyz nebude vajicko, tak do toho dam max 1000 Kc a to neboli. Kdyz by byl transfer, tak je to za 15, ale da se to prezit, kdyz bych vedela, ze se neco deje 😁 Jen mi ten nativ prijde fajn na "zaplneni volneho casu" nez se bude neco poradneho dit a hlavne to neni zahul pro telo.

Jak se zase ta hladina hormonu v tele pekne vyrovnala a ja jsem zase v klidu 😂 I tu kolegyni ted dobre snasim a nevadi mi to 😂

sonisek
autor
8. říj 2018

Tak já konečně,na etapy,dokoukala Zlodějku knih a rvala jsem,ale jinak pěkný film 🙂

Malej snad zachvilku přijede,tak tu nebude takový klídek..

veeev
8. říj 2018

@sonisek Ach ty hormony, ze? 😂

veeev
8. říj 2018

@sonisek Jeste nevolali, jo? 😊

hribek
8. říj 2018

@veeev jo to je fakt, a clovek nikdy nevi kdy se to podari ze 🙂 treba by se zrovna zadarilo. jojo hormony mrchy jedny

sonisek
autor
8. říj 2018

Tak nakonec se udělalo hezky až někdy po půl 4,jinak do té doby bylo hnusně pod mrakem :(

veeev
8. říj 2018

@hribek Hormony jsou peklo, ale my to s nima zvladneme 😂

U nas bylo pekne tak od tri. Jinak taky nic moc. Misto toho jsme si uzili vyhlidkovou cestu domu. Zavreli nam D5, tak jsme to museli obkrouzit pres vesnice,protoze na statovce to taky vypadalo tragicky. Ale cesta byla krasna....vsude barevne stromy. Krasa 😊

crazy_girl3
9. říj 2018

@sonisek přepadl přes skejt na silnici, takže si to celé sedřel...vůbec nevím z čeho, těhu nevolnost asi ne. Ale jsem teď poslední dobou fakt strašně tragicky unavená, snad mi nic nebude.....Co embryjka, zamrazily se nějaká? A co pupík, všechno dobrý? Kdy plánuješ testovat?

@veeev asi budu muset přibrzdit..v pátek jdu na cukrovku a pak si beru HO. O víkendu asi bude mít švagr u nás i synka,takže to bude peklo. Víš jak, oni si sice budou s Jiříkem hrát a tak, ale už nemáš úplně tu domácí pohodu, když je tam někdo "cizí".

sonisek
autor
9. říj 2018

Máme 3 mrazacky 😍😍😍

veeev
9. říj 2018

@sonisek Jeee, tak vidis. To je parada 😍 At jsou radsi do zasoby, ale nebudou potreba 😉 Jak se citis,vse v pohode?

veeev
9. říj 2018

@crazy_girl3 To znam...taky mame radsi domaci pohodu jen ve dvou 😊 Porad rikame,ze proto jsme si postavili maly domek, aby se nam tam veslo malo navstev 😂

hribek
9. říj 2018

@sonisek super!

crazy_girl3
9. říj 2018

@veeev já taky říkám, že si koupíme někde 2+1,a by se nám tam nikdo nevešel....:D jsme takový blbci, co neuměj říkat ne..

@sonisek tak to je super číslo! Bude i na sourozence

sonisek
autor
9. říj 2018

Holky,dík...si říkám,že snad nebudou potřeba 🙂 A pokud vyjdou dvě,tak určitě ne 🙂

Tak jsme i s malým doma. Vyzvedávála jsem ho po 2.vyuc hodině a pak šli na vytržení mléčné trojky. Jsem ani nečekala,že mu dají injekci na umrtvení,tak slzy mu tekl,ale naštěstí žádný řvaní nebylo. A pak zub vytahla raz dva. Tak kouká na Decko,studený kapesník u pusy.

veeev
9. říj 2018

@crazy_girl3 Tak to my umime rikat ne. Ale jsme zase blbci takovi, ze jsme proste radi sami ve dvou 😊 Vzdycky rikame, ze se tesime, az jeden z nas pujde nekam pryc a pak jsme z toho celi spatni 😂 I ty lazne mi pritel rikal, at jedu, ze si odpocineme. A pak mi rikal, ze po dvou dnech bude na budku 😂😂

@sonisek Kolik byste brali drobecku? Jeste ty dva? 😊

sonisek
autor
9. říj 2018

@veeev myslíš celkove? Ja tím,že jedno mám,tak nevím. Ale do dvou bych asi šla. Samozřejmě,pokud teď vyjdou dvojčata,tak už jiný nebude 😂

Strana