Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
No jo,necháme to osudu,ale já prostě teď tomu věřím 🙂
Kdyby nám vyšel první pokus, tak bychom třetí zkusili taky. Já bych ho tam u ledu nenechala 🙂
@sonisek
@crazy_girl3
To je super 👍😊 Uvidime, co si pro nas vsechny osud jeste pripravi 😁
@crazy_girl3 fakt jo ? Tak to já bych tolik dětí nechtěla. Sama jsem teda ze tří,ale...
Dobré ráno holky,tak já zase rymuju,se picnu :( Tak si asi už jdu udělat čaj,protože nevím co jinýho můžu...
@sonisek no já vždycky chtěla hodně dětí...Teď teda začínám panikařit, co budu dělat s dvouma, ale to mě určitě přejde :D
@crazy_girl3 tak dvě jsou ještě dobrý 🙂 Mně se pořád směje kamarádka,že určitě budeme mít dvojčata a pak za rok,za dva otehotnim normálně a budeme se divit 😂😂 já říkám,že neee,přece má muž blbý spermie,že to nepůjde a ona nene,počkej a mysli na mě potom. Ta je vtipná 😂😂😂
@sonisek no já to taky tak trochu čekám, že pak přijde třetí samo nezváno :D
Tak a mám zas ofcu 🙂 Jsem spokojena
@crazy_girl3
@sonisek
Holky,ja porad cekam, ze i to prvni by mohlo prijit samo nezvano. Porad verim v nejaky zazrak 😁
@sonisek Slusi ti to 😉 Ale za mne bez ofiny lepsi. Ale to je muj zkresleny nazor na ofiny 😊 Pozustatek z detstvi a me kastrolove ofiny 😂
Jinak ja dneska zase vyrizovala ty lazne a holky des. Gyndarka nic nezjistila,jak slibila, rikala, ze si mam zavolat zase v utery, ze zjisti info pres pojistovnu. A ze pry na ty me vajecniky to stejne nepomuze. Tak jsem volala do Podoli, tam mi to dr. potvrdila, ale pry vzhleddm k tomu, ze jsem po tretim neuspesnem ivf, tak je duvod jet do lazni. Tak jsem zase volala gyndarce, co chce resit s pojistovnou apod. Tak jsme se nakonec dohodly, ze tam zitra hodim papiry a ona mi tu doporucenku napise. Strasny proces. Ja ze sebe nechci delat nejak nemocnou nebo neco, ale ze to pisou zenskym po prvnim neuspesnem ivf, kdyz jsou vlastne zdrave a se mnou maji problem??? Nechapu uplne ten nas system. Ja se tak nerada o neco doprosuju,ale tady si pripadam jak blbecek, ktery skrabe prstikem a skemra o milodar 😕
@veeev české zdravotnictví je jeden velký bordel...Platí se všem lidem, co si to "nezaslouží", jen když muž říká, jak v práci alkáčům a feťákům co se nabijou někde v noci opilý, se dělá i 3xtýdně CT, nehledě na to, že pro ně neustále jezdí sanitka a můj muž, když spadl ze střechy a nemohl se hýbat, mu řekli, že má asi zlomený obratel, že má doma týden ležet a být v klidu a pak přijít na kontrolu, že CT mu udělají jen v krajním případě, kdyby necítil nohy...no a on tu jednu špatně cítil, že jo....no komedie hrozná...
@sonisek člověče, mě se ty delší taky asi líbily víc, nicméně jak to svoje dlouhý háro taky vždycky nechám jednou do roka úplně zkrátit, aby se mi ulevilo a ulehčilo
@crazy_girl3 To je hrozne....clovek fakt aby se doprosoval o obycejne osetreni. To je vsude....treba kdyz jsem kdysi jeste delala v T-Mobilu, tak ti, kteri rvali a porad si na neco stezovali, tak se jim porad davaly slevy, zvyhodneni apod. A ti,kteri nevolali, jak je rok dlouhy a radne platili, tak tem nic. Nestezujes, nedostanes. Silene. Tohle se mi fakt prici. A u tech doktoru....proste asi fakt vsechno zvelicovat,aby s tim zacali neco delat. Moje mamina se jednou sekla srpem do prstu. Prijela na pohotovost, tam ji to jen vycistili a zavazali,pry je to ok a po tydnu zjistili, ze si presekla slachu,ktera se pry nejak zatahla a musela na operaci????? Kolegyne se zase popalila v obliceji a na pohotovosti ji nechali v cekarne cekat 2 hodiny v bolestech. Hnus.....
@veeev no rekla bych ze je to neochota doktorky neco zjistovat. Kdyz si pozjistujes a doneses jen na podpis tak to bude ok ale nedej boze aby neco musela zjistovat. Ja sem tak stastna za tu moji. Kdyz sem potravela tak i sama volala ze ji napadlo to a to a jestli to nevyzkouset...
Ale snad ti to vypise. Narok na to mas urcite. Ja kdybych to vedela tak si to predem taky vybeham. Drzim pesti
@veeev tak to se nám na pohotovosti stalo taky. Muž se ošklivě hluboko pořezal a fakt hodně to krvácelo. Čekali jsme v čekárně 3 hodiny a přísáhám!!!! před námi šli lidi, kteří se řízli papírem a strašně jí to bolelo a jeden chlap už týden nemohl vyndat třísku....já jsem úplně pěnila...
Holky, české zdravotnictví a vůbec vše je docela na palici. A to čekání v cekarnach s většími zraněnými,a předně berou ty jednodušší,to je prostě na pytel :(
Já na jaře chtěla přecházet od Vodafonu k T-Mobile,našla jsem si,že mají výhodnější tarif ...tak se to začalo vyřizovat a stejně jsem čekala,zda se z Vodafonu ozvou s "lepší" nabídkou. Ozvali 😂😂 preci jenom jsem u nich už snad 8 let,vše ok,tak aspoň tímhle vystrašením nemám tarif za 750,ale za 553 🙂 neomezený volání,neomezený SMS,4GB dat. A jsem happy no 😀 Manžel ten prostě jede na kredit a měnit nic nebude. Stejně tak jako co jde,peníze vybírá a chodí platit na poštu,nebo jde do banky,ale to internetový bankovnictví mít nebude a nechce 😐 pritom je to taková pohoda. Ale když mu to neva 😂
Mne bolí od večera hlava z té rymy,ale zatím odolavam a nic neberu 😀
Chtěla jsem,aby mi muž píchnut dneska injekci a opět neprošlo 😂 tak pojedu pak do centra a rovnou zaplatím i za kryo embryi,už přišla faktura. Jako za ty peníze,co v tom teď máme,aby to nevyšlo....
A na náměstí jsou i Havelské trh,tak se tam podívám,ale mají tam stejně pořád to samý 🙂
A cca 15 minut chůze od bytovky máme fakultní nemocnici a dělá tam kamarád a psal,když budu chtít,že můžu o víkendu za ním přijít na oddělení,že mi píchne,tak si uděláme prochajdu. Dělá "sestru" na neurochirurgické jipce,tak jsem psala ok,ale doufám,že neuvidím nic hroznyho
@hribek To bid stastna za svoji doktorku. Ja tu gyndarku chapu. Jsem u ni nova, poprve na kontrole. Tak o me nema zadny zaznam. Ale co si budeme nalhavat,puvodni doktorka mela taky jen vysledky z preventivek a zaznam, ze se snazime o mimino. Zadne papiry z Podoli taky nemela. Ted jsem akorat okopirovala papiry,co mam doma a povezu ji to. Ale moc toho taky neni. Nemam ani vysledky z imuna,z hormonalniho profilu....tak snad nebude problem.
@crazy_girl3 To je ale normalne na stiznost na tu nemocnici...je to hnus. Jedine tam sebou na oko seknout. To by te vzali hned...
@sonisek Ja vedela, jak to u tech operatoru funguje a byt se mi to hnusi, tak jsem to taky udelala. Jako ze naoko odchazim, pak jsem tam mela nejaky problem s telefonem od nich....a mam uz asi 4 roky nejakou slevu. A vzdycky prodluzuju smlouvu s tim, ze chci za stavajicich podminek. Oni souhlasi, ale pak mi tam nejakou slevu nedaji a volam tam, ze mi to bylo slibeno a dodaji mi to 😂 Holt that`s life 😁 Ale to je to same v Obi...ted se nam 2x po sobe stalo, ze na regalu je sleva,ale pokladna to namarkuje za plnou cenu. Jsou to vzdycky rady desitek korun...jednou 30 Kc, jednou 80 Kc, ale jde mi o princip. Vzdycky ale pak udelaji napravu, kdyz se ozvu.
@veeev S tema spatnejma cenama na regalu, oni ti to snad i musi za tu nizsi cenu dat, ne? Tady v Anglii jo. Minule jsem si skocila do drogerky a meli zrovna akci na muj oblibenej parfem, z £52 zlevnenej na £25. Po oskenovani zjistila, ze akce byla jen do vcera, ale nekdo zapomnel sundat cedulku. Manzel mi pak rikal, ze jsem si mela koupit aspon dva. 😁
Ahoj holky tak vse dobre zůstalo nam jich 12 co jde použít a 5 z nich muže i na genetiku takže si necháváme tech 5 a zbytek . jsme dali zlikvidovat. Jelikož jsem jich mela 22 tak transfer nejdriv listopad prosinec aby si odpočinuli ted jak jsem byla nachlazena a kaslala tak.me vzdy bolely. Takže i proto ten transfer bude později a ne hned ted
@evawest Oni si to vždycky vytelefonovali a pak mi to dali za tu nižší cenu. Ale je spousta lidí, co si toho ani nevšimnou. Já jsem teda pošuk, kontroluju vždy účtenky, jestli mi to nenamarkovali blbě. Korunový rozdíly neřeším, ale od desetikorunových jo. Ale opět jen z principu. Člověk to pochopí jednou...stane se, ale já mám pocit, že se to teď děje dnes a denně.
@renda1231 Ty vago....tak to je slušný počet, ale v mých očích strašná škoda jich tolik zlikvidovat. My se nikdy ani k takovému číslu nedostali 🙂 Ale chápu, že pokud posíláte na genetiku, tak chcete mít jistotu a s těma zbylýma nechcete riskovat (promiň, jestli jsi to už psala, ale nepamatuju si, jak jste na tom).
@veeev my věříme ze z tech 5ti se uchytí alespoň j jedno a bude miminko Hodně jsme uvažovali o darování vajicek ale nakonec jsme to odmítli. Mame jednoho chlapečka co byl na genetice a podaril se byla to 97% úspěšnost klidného těhotenství.a to jsem mela jen 1 vajicko z 18 co slo použít na gen zbytek postupně odešel A san helios opravdu věříme ze to vyjde když am to s nimi vyslo hned napoprvé oproti centru ve zline kde se to vlezlo a bylo všechno zbytečne.a je fakt co si budeme nalhavat sakum pikum s leky cca 140 tisíc a doplácet kazde dalsich 6000kc za zmrazeni vajíčka nad 5 vajicek to taky uz pak naskáče.
@renda1231 tak ať se zadaři ;)
Jinak holky hezký víkend. Fakt je teda nadherne. My byli po obědě venku,šla jsem na injekci a pak dom a byla jsem unavená až někam. Ta rýma mi taky drásá nervy :( Takže už radši na to slunko nejdu. Manžel jel něco pomocí tátovi na chalupu a malej si vzal ven kolo,tak snad se nezmrzaci..

@sonisek Takze kdyby vyslo jedno, tak jeste byste to pak zkusili? Na celkovy pocet tri 😁 Ale ver, ze vyjdou ted dve a mate vystarano 😉