Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Očekávám,že dneska ten test si někdy udělám,protože mám v sobě takový ten dusivý pocit,že to potřebuju vědět.
@renda1231 ale to je jednoduchy, testo treba podle tohoto https://www.toprecepty.cz/recept/13104-testo-na... a kdyz je das na plech a nechas je treba jeste 2 hod kynout budou krasny a pak je upeces a super.
Holky???????? Panebozeeee
@sonisek haháááááááá, já to věděla!!!! Paráááááááda
Tak to abych sla holky do jine skupiny 😢
@veeev krásně jedna po druhé "odpadáváme", teď už jsi na řadě ty 🙂
Já dneska vyzvedla léky na játra, dalších 600 (proč by je proplácela pojišťovna že jo) a za 14-3týdny na kontrolu..snad to bude v pohodě a nebudu mít preeklampsii jako minule :(
@veeev hele neboj ty tehu bacily se tu rozprskavaji rychle takze si vyrid lazne. Uzij si je odpocin si pac pak si moc neodpocines😋ja sem taky propadala beznadeji ale vidis rekla sem si ze je to posledni moznost jinak na to kaslu a slo to. Prijde to asi v pravej cas. Mimco asi ceka az dodelate tu zahradku😉
@crazy_girl3 Takze zakaz sem do skupiny nejaka dalsi cekatelka 😂 Ted je rada na mne a nikoho nenecham predbihat 😆
Ty leky jsou peklo. Ale radsi zaplatit leky, aby to bylo v cajku. Drzim moc moc palce. Ale uvidis, ze to bude v pohode 😊
@hribek Tak to uz klidne muze mimco prijit. Zahrada bude dodelana pristi rok, to uz by se zvladlo 😉
Ale ty lazne...to je peklo. Dnesfka jsem dle domluvy volala doktorce, jak to vypada s tou zadankou. A pry se ji papiry dostaly do ruky az dnes, tak mozna za tyden mi to stihne vypsat. Dalsi tyden..... 😩
@hribek přesně, u nás poslední embryo a poslední možnost, protože do dalšího cyklu ybsme už enšli a ono to vyšlo...takže ono ti chce mimi jen dopřát odpočinek v lázních 🙂
@veeev to víš že ne!! Teď jsi na řadě ty, nikoho dalšího před tebe nepustíme!!
Já byla s malým celý odpo venku s kamoskama a už mi byla zima pak :(
Ja jsem dneska zase varila ostosest....koupila jsem hovezi a morkovou kost, tak jsem delala vyvar. Jeste jsem si vedle udelala zeleninovy vyvar a o vikendu udelam dynovku. K veceri jsem si delala leco a do prace jsem nam delala grilovanou krkovici, pritelovi s bramborem a sobe s ratatouille 😂 A ted jsem vyrizena a jdu spat 😆
@veeev tak to je mazec s papirama. Táta mívá lázně vyřízené téměř hned,ale jezdí s kloubama,tak vždy musí chodit na rehabilitace,pak mu to dr.sepisou,pak na pojišťovnu s tím dojde a už ten den si volá do svého lázeňského domu a rezervuje si termín a pak jen potvrdí,zda to vyšlo od poj.😂😂 Ale tam už ho každej zná,vozí jim tam medy a tak 🙂
Malej ráno si pěkně odkaslaval a pak že chce do ranní družiny,tak jsme se nasnidali a už je pryč a já si budu číst. Stejně už neusnu,jsem nervní že zubaře,jdu na 9:45,bude nová zubařka a stejně bude jen vrtání,ale prostě je to zubař 😜

@renda1231 ty jsou ale snadný 🙂 Jo,kupovaný mi taky všichni sní líp,teď se ofrnujou 😂 a já mám radost,že jsem něco udělala a povedlo se mi to 😀
Tak ať se transfer povede.