Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@sonisek no to je pravda!!! TO bude pomalé dávkování miminek, ať se máme celý rok nad čím rozplývat!!!!
Já si dala pauzu od října do dubna. A asi to k něčemu bylo
Já si dala pauzu od října do dubna. A asi to k něčemu bylo
nazdarek holky, co dneska? ja byla kacni, umyla sem mikrovlnku a lednicku. furt sem drzkovala ve vymene manzelek jaky sou prasata a pak otevrela tu nasi a rekla sem si jaky sem prase ja, tak ted uz se nestydim je krasna 😀 zitra do prace na rano a pak asi umyju troubu a kuchyn, kdyz mi zbydou sily, nebo kuchyn pocka na pristi tyden, chlap se zitra vecer vraci tak at to nemam roztahany kdyz dojede, bordel si muzu udelat sama pristi tyden 😀
@veeev nosíte se obědy svoje do práce? Mi teď došlo,jak jsi psala,žes vyvarela 🙂 To máte dobroty.
Já včera dělala lasagne,tak jsme je dnes dojedli a zas mi odjel na odpolku. Malej přijde po třetí a od čtyř má krouzek a jdou na dopravni hřiště,tak musím s ním,protože se mají sejít tam. Tak jsem psala kamosce,co tam kousek bydlí,tak se aspoň pokecneme 🙂
@sonisek já si zase po té výměně vždycky říkám, jak mám úžasnýho syna a manžela, jak žijeme v luxusu, máme doma uklizeno a máme se krásně :D :D
já si obědy nosím jak kdy. Většinou ale vystřelím s klukama někam ven, aby se člověk trochu probral a protáhl
Taky me ceka trouba a mikrovlnka. Ale nejak to odkladam. Desne se mi do toho nechce 😁 Ja ani radsi na Vymenu nekoukam. Prijde mi to silene. A rezie si aso dava zalezet na tom, aby tam dala fakt extremy. Radsi si uvarim 😂😂😂 A nosime si jidlo do prace skoro kazdy den. Pritel je prave celiak a neverim mu, ze by to v restauracich dodrzoval (ma jen lehkou formu, ale chci, aby to proste dodrzoval). No a ja nechci davat prachy za neco, co si uvarim lip sama 😂 A je fakt, ze financne je to mega rozdil.
@sonisek wow, sílí teda hodně!!!! to jsou dvojky :D :D ❤
Holky a koukáte na První republiku? Já to nikdy neviděla,kámoška mi o tom říkala,tak jestli to mám postupně sjíždět. Zatím teda jedu v tom Hartlovi,je to good 🙂
Ty brdo,co budeme dělat s dvojčaty?? 😂😂😂
Ahoj holky, tak včera už byl malej divnej,usnul v 19:15 a ráno se vzbudí s horečkou,mi jebne. Začal zase víc chrchlat,tak uvidíme. Takže zase škola nic.

@veeev ten nativ zkuste a uvidíš 🙂 Třeba i ten pomůže 🙂 Budem to brát,že musíme každá mi termín jinak,ať se na mimina víc těšíme 😂😂😂