icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
17. říj 2018

@veeev ten nativ zkuste a uvidíš 🙂 Třeba i ten pomůže 🙂 Budem to brát,že musíme každá mi termín jinak,ať se na mimina víc těšíme 😂😂😂

crazy_girl3
17. říj 2018

@sonisek no to je pravda!!! TO bude pomalé dávkování miminek, ať se máme celý rok nad čím rozplývat!!!!

renda1231
17. říj 2018

@sonisek tak to je krásný výsledek ted uz to bude jen radost ☺

renda1231
17. říj 2018

@veeev jabych presla nez zkouset jeste pokus pak budeš zas čekat protoze v novem centru budou chtít at mas tělo pročištění ja mela pauzu 4 měsíce. A litovali jsme ze jsme ro nezkusili dřív

veeev
17. říj 2018

@renda1231 Na nativ je ale nesmysl prechazet jinam. To nevymysli nic jineho se mnou ani nikde jinde. Ale po laznich bychom nekdy dali dalsi normalni pokus a to uz bude asi jinde.

luciebx
17. říj 2018

Já si dala pauzu od října do dubna. A asi to k něčemu bylo

luciebx
17. říj 2018

Já si dala pauzu od října do dubna. A asi to k něčemu bylo

renda1231
17. říj 2018

@veeev tak ja presla jinam a dali mi úplne jine leky pred ivf i po tam do me valili 8 utrogestanu denne tam stačili 3 ale záleží na vás my si taky říkali ještě to zkusíme uz nás znaji...a bylo to stejne k nicemu

renda1231
17. říj 2018

@veeev a ted kdyz jdes do jiného centra tak ti převezmou i zmrazene embrya od kliniky z kama odchazis a ještě ti pak řeknou pred zákrokem jak se jim jevy...Kamarádka to tak mela a zrovna ji řekli že to co dovezla ze není vhodný ale ze se může rozmyslet zda vlozit nebo ne

hribek
17. říj 2018

nazdarek holky, co dneska? ja byla kacni, umyla sem mikrovlnku a lednicku. furt sem drzkovala ve vymene manzelek jaky sou prasata a pak otevrela tu nasi a rekla sem si jaky sem prase ja, tak ted uz se nestydim je krasna 😀 zitra do prace na rano a pak asi umyju troubu a kuchyn, kdyz mi zbydou sily, nebo kuchyn pocka na pristi tyden, chlap se zitra vecer vraci tak at to nemam roztahany kdyz dojede, bordel si muzu udelat sama pristi tyden 😀

sonisek
autor
17. říj 2018

@hribek jeeee,ty jsi jak já 🙂 Já po Výměně vždycky taky nějak víc uklízím 😂😂😂

sonisek
autor
17. říj 2018

@veeev nosíte se obědy svoje do práce? Mi teď došlo,jak jsi psala,žes vyvarela 🙂 To máte dobroty.

Já včera dělala lasagne,tak jsme je dnes dojedli a zas mi odjel na odpolku. Malej přijde po třetí a od čtyř má krouzek a jdou na dopravni hřiště,tak musím s ním,protože se mají sejít tam. Tak jsem psala kamosce,co tam kousek bydlí,tak se aspoň pokecneme 🙂

crazy_girl3
17. říj 2018

@sonisek já si zase po té výměně vždycky říkám, jak mám úžasnýho syna a manžela, jak žijeme v luxusu, máme doma uklizeno a máme se krásně :D :D

já si obědy nosím jak kdy. Většinou ale vystřelím s klukama někam ven, aby se člověk trochu probral a protáhl

luciebx
17. říj 2018

@sonisek zkoušela si dnes test ?? 💖

veeev
17. říj 2018

@renda1231 Ja nemam nic zamrazeno, takze to mame jednodussi. Na nativ nepotrebujes prave zadne leky, takze nikdo jiny s tebou nic zavratneho neudela. Nativ je stejny kdekoliv jinde.

veeev
17. říj 2018

Taky me ceka trouba a mikrovlnka. Ale nejak to odkladam. Desne se mi do toho nechce 😁 Ja ani radsi na Vymenu nekoukam. Prijde mi to silene. A rezie si aso dava zalezet na tom, aby tam dala fakt extremy. Radsi si uvarim 😂😂😂 A nosime si jidlo do prace skoro kazdy den. Pritel je prave celiak a neverim mu, ze by to v restauracich dodrzoval (ma jen lehkou formu, ale chci, aby to proste dodrzoval). No a ja nechci davat prachy za neco, co si uvarim lip sama 😂 A je fakt, ze financne je to mega rozdil.

veeev
17. říj 2018

@luciebx
@sonisek To jo, taky bych se dnes mrkla na dalnici 😁

sonisek
autor
17. říj 2018

To vypadá,že asi jako sílí 😂

veeev
17. říj 2018

@sonisek No to sili jako blazen.....ti rikam, ze tam mas obe dve. To je jasny 😍

hribek
17. říj 2018

@veeev
@sonisek jjtaky mi prijde ze tam budou dvojcata.
Ja na vymenu taky moc nekoukam. Obcas kdyz sem sama doma a nechce se mi nic tak to pustim a vetsinou vychytam nakou spindiru.
Ted sjizdim Labyrint a super

crazy_girl3
17. říj 2018

@sonisek wow, sílí teda hodně!!!! to jsou dvojky :D :D ❤

sonisek
autor
17. říj 2018

Holky a koukáte na První republiku? Já to nikdy neviděla,kámoška mi o tom říkala,tak jestli to mám postupně sjíždět. Zatím teda jedu v tom Hartlovi,je to good 🙂

sonisek
autor
17. říj 2018

Ty brdo,co budeme dělat s dvojčaty?? 😂😂😂

luciebx
17. říj 2018

@sonisek wow. To je skok. Krása 💖🤩💖🎉🎊💞💖💗💓

luciebx
17. říj 2018

@sonisek nechavalas zavádět dvě? Noooo pěkný. Pěkný 🎊🎉🤩💗

veeev
17. říj 2018

@sonisek Tak jestli nevis co s nima, tak ja bych si jedno vzala 😂😂😂

sonisek
autor
17. říj 2018

@veeev teda, ja uz mam adeptu, co by je brali :D

@luciebx jojo, dve no :D

luciebx
17. říj 2018

@sonisek joooo to bude jasný obě se chytla

sonisek
autor
18. říj 2018

Ahoj holky, tak včera už byl malej divnej,usnul v 19:15 a ráno se vzbudí s horečkou,mi jebne. Začal zase víc chrchlat,tak uvidíme. Takže zase škola nic.

luciebx
18. říj 2018

@sonisek ty joooo to nasere. Nezávidím. Drz se

Strana