Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Měla jsem tu před chvílí kontrolu,jak jsem na neschopence,docela jsem koukala jako 😂 jsem se bála jestli nezvoní nějaký podomní prodejce,tak jsem zdrahala otevřít,ale když zvonil ještě asi 3x tak jsem otevřela 😀
Holky...akorat jsme pred chvili prijeli z divadla. Byli jsme na Dlouhy, Siroky a Kratkozraky od Cimrmana. Uzasne to bylo. Jsem nadsena....musim zase schrastit listky. Mame za sebou jeste Svestku. A klobouk dolu....pan Weigel uzasne hraje a to je mu 87 let. Nadherny zazitek 😍
Ahoj holky!!
@sonisek co daší testík? Dělalas? Těším se na dvojčátka 🙂 🙂
U nás Jiřík od úterka zánět spojivek, zase to dotáhl ze školky...hrozný. Já jsem včera byla služebně v ČK, takže 4 hodiny tam, 3 hodiny na stavbě a zase 4 hod zpátky...Byla jsem teda strašně utahaná a bolel mě pupík. Prckovi se dálnice vůbec nelíbila :( A jsem ráda, že je konečně pátek. Včera jsme vyrazili na večeři ještě a zítra bychom měli jít ven na velkou akci, tak se docela těším. Musím si to ještě užít, mrňata nikdo jen tak nebude chtít hlídat 🙂
Holky,test dneska trošku asi silnější,takže ok a 2.11. jdu na utz 🙂 ufuf,budeme čekat teď
@luccak no,tady v novém centru jsem měla větší dávky Gonalu ( minule 200,pak 225) 300. Měla jsem dlouhý protokol,takže Decapeptyl,plus ke Gonalu pichat Luveris. A hlavně jsme si příplatili za PICSI,nevím jestli i to mělo zásadní vliv?
Tak ja dneska po ranu honka. Vyprat uvarit obed udelat dort. Ted frcim pro malou do skoly. Odpadl ji krouzek tak konci dneska brzo. Me cely dopoledne bud tvrdne bricho nebo se mi tam prcek prohani. Ale je super ze to citim ze je snad vse ok
@crazy_girl3 ty brdo,takhle cestovat,to bych byla asi taky K.O.
Já se byla ještě juknout v Kiku,to je zase věci na Vanoce,už...jsem si koupila červený ubrus s hvězdičkami, čtvercový,tak aspoň trochu jsem si udělala radost 🙂
Ahojky, tak já jsem s malým doma,je lepší a v pondělí půjde do školy. Akorát jsem si odskočila na chvíli pryč,jela jsem za ségrou do nemocnice,ať mi píchne injekci a zase jsem šla.
A sjíždíme s malým soutěž Amazing Race,jestli znáte....
My meli dnesek narocnej. V poledne na nakup pak pro malou na oslavu pak k nasim na dalsi oslavu. Prijeli sme v 7dom a o pul 8 nam dosli znami a ted odjeli. Bylo to fajn ale sem rada ze muzu lehnout a odpocivat. Sem totalne ko.
Holky poradte co delat. Rozskrabala sem si bricho po tech injekcich ale ted me zacalo svedit cely telo😞 nikdy sem se moc nemazala ale asi budu muset. Je to hrozne neprijemny vse me svedi😞
@sonisek aha tak vyzkousim, ale kurnik ta cena. vcera sem nechala 800 v lekarne za vitaminy a rennie, obcas me pali zaha a toto jediny pomuze. to je strasnejch penez. ale tak pokud mi to ulevi tak za to dam klidne 1000. je to strasne neprijemny, snazim se neskrabat ale nekdy to nejde...
No den byl hooodne narocnej a byla sem rada ze sem v pul 11 v posteli, ale co uz. Tento tyden jede Tom zas pryc tak budu mit klid. Do prace jdu az ten dalsi tak si odpocinu co bude mala ve skole a snad neco i doma poklidim, potrebuju jeste umyt troubu a steny okolo mycky a vlastne vsechny skrinky v kuchyni, nastesti je mala tak toho neni tolik
@sonisek Ahoj, tak drzim palce, aby bylo malemu dobre. A jak se citis ty? A oslavili jste svatek manzela s dareckem? 😁
@hribek Hele, a nechces zkusit kokosovy olej? Koupis ho normalne v DM a je super. Taky se tim obcas mazu, kdyz uz nic nezabira. Cena je v pohode a hlavne mi naaadherne voni 😉 I kdyz, vetsinou se namazu tim, co mam na vareni a ten je bez vune, ale prodavaji i nezbaveny vune, ten pouzivam na peceni 😁
@hribek nechceš si nechat raděj zkontrolovat ty jaterky taky? tohle svědění těla je prvním symptomem (i když já ho neměla)...ale chápu tě, já tohle mám posledních asi 15 let po sprchování. Vždycky jednou za čas mám cca týden období, že se osprchuju (je jedno kde a čím) a cca 30min mě tam svědí tělo, že jsem podrápaná všude do krve
@veeev no nějak extra jsme neslavili,jen jsem dali dárečky a Ende 🙂 My na oslavy moc nejsme. Ale 17.11.budem slavit tatky 70tiny,takže jdeme na oběd všichni a u našich pak se bude sedět atd. To budem mít zas vystaráno. A mužem to vzít naráz,protože taťka je 12.11.,manžel 24.,já 26. a moje mamka 29.11.,hihi
A abych nepazomnela,tak synovec je 13.11. a švagrová 6.12. 😂😂😂
@sonisek no to bude party! my máme přesně takhle narvaný duben...máme takto 10x narozeniny a svátek, to je šílený
JInak tě obdivuju, já musela pro jistotu testovat každý den
@crazy_girl3
@veeev dostala sem poukaz do notina tak uz sem objednala a zitra si vyzvednu vonavku i ten bioil. K doktorce jdu az 31.tak se ji pro jistotu zeptam. Snad to bude jen naka dermatitida. Ono s tema jaternima testama je to kvuli cholestaze. Ale pry se to deje az ve 3.trimestru ale zeptam se. Ani bych se nedivila tolik sajrajtu co telo dostava.
@hribek právě. po těch maratonech, co jsme do sebe narvali, by se nebylo čemu divit
Holky,já mám zas rozdrapany dlaně,myslela jsem si,že to mám z práce,jak jsem tam pořád do něčeho sahala - zelenina,marinády,dezinfekce...nachvilku se to ztratilo a už to mám zas venku,tak mi svědí ruce...nebo jak mám atopak,začne být zima,sucho,tak si zase budu užívat super suche pokožky
Holky, ja mam zase nejakou infekci dole.....ve St jdu k doktorce, tak uvidime. Ale des, ze my mame furt neco. Chlapi si jen chrochtaji a nic je netrapi 😂 Jinak jak zacalo chladno, tak me taky svedi cele telo. Ale po sprse cele promazane a je to super. Ale pokazde v zime me svedi kotniky a holene. A taky ruce mam suche, takze pres zimu mazu fakt kazdy den.
Jinak my cely vikend zase delali na zahrade. Docela dobra posilovna. Boli me tricepsy a brisni svaly 😂 Tak aspon z toho mam o neco lepsi pocit. Zase jsem zasadila asi 10 keru / stromu. Neco presadila, ale musela jsem na tu hlinu vzit i krumpac. To vubec neslo ukopnout 😣 Rozsypala asi 20 pytlu s mulcovaci kurou a zazimovali jsme zahradu. Chtela jsem jit behat, ale vubec na to neni cas. Rano zacnu a vecer padnu na pusu.
@sonisek S tou oslavou jsem myslela, jestli manzel
@veeev ty si pilna jak vcelicka. No s tema infekcema je to naprd. Ja sem na to nachylna dost. Se divim ze jeste ted nic nemam tak snad to vydrzi.
Ja se dnes vzbudila v noci jak me vse svedilo. Dneska naklusu do lekarny pro biodermu. Minule mi celkem ulevila. A holt se budu cela mazat. To aspon v noci trochu pomohlo natrit se cela excipialem tak snad jeto fakt jen sucha pokozka a ne nic horsiho
@hribek Tak si radsi skoc k doktorce. Aspon na tebe mrkne a treba udela i krevni testy. At mas klid na dusi 😊 Ja se dnes vzbudila ve 3:30 rano a mela jsem vyspano? 😥 Ty nedele jsou pro mne na spani hrozne. Ale nastesti infekce asi uz odchazi. Ale bylo to zase desne neprijemne.....tak 1x za rok me to potka a hnus.
No pilna musim byt, ale uz se tesim, az si pres zimu odpocinu. Ted chceme udelat co nejvic, at nam toho na jaro zbyde malo. A snad pristi rok dodelame a budeme si uzivat.....treba i s miminkem. Dneska jsem poprve skrabala auto a kosa jako blazen. Ja si jeste vysla do prace v satickach 🤦🏼♀️ Ale nastesti mam cerne silne silonky 😁

@sonisek jejda to je blby ☹ me mala vcera usla v pul 8. byly sme na tenise a chudak byla ko. sopli ale nastesti nekasle tak snad z toho nic nebude