icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
22. říj 2018

Ahojky 🙂 já teda dneska divný den 😂 ve čtyři jsem už nemohla spát,pak manžel budíček 5:10..odešel a malej v 5:40 že nemůže už spát,že se vzbudil jak Lukáš odcházel a že má hlad a chce snídat😂😂 říkám,že ať zaleze do postele. No nicméně jsme se nějak domluvili a že prý chce do ranní družiny,tak bylo 6:30 a už odcházel,nadšenec. A já pak ještě usnula naštěstí,do 9h. Pak na injekci,podívat se do jednoho nakupaku a konečně jsem doma,zapla jsem pračku,myčku,dala jsem si polívku. A malej za hoďku zas přijde.

sonisek
autor
22. říj 2018

@veeev manzelovi jsem to řekla v to úterý večer,jak přišel z odpoledni. Jenže jsem za ním šla do kuchyně,v ruce zmoulala test a tekly mi slzy a on že to nevyšlo..a já,že asi jo 😂 já bych to před ním neutajila ... Stejně tak v rodině,naši ségra brácha..stejně všichni věděli už od začátku,že podstupujeme umelko...

sonisek
autor
22. říj 2018

Jen si ze mě dělají srandu,že jestli už jsem to dala na FB...takovej blázen nejsem,abych si to tam hned dávala,že jo....to až třeba únor březen,ale jako nemusí to lidi vědět,které mám v přátelích,to je taková věc,kterou nemusím hned ventilovat. To,že tam dám fotky,že jsme někde na výletě,na prochajde a jsou hezké fotky,tak proč ne 🙂

hribek
22. říj 2018

@sonisek u nas to vedeli jen moji rodice a kamosky a treba tomovi rodice to nevi doted. a pokud to pude dovi se to az na vanoce 🙂 jestli to tusi nevim ale cilene sme to nerikali.

crazy_girl3
22. říj 2018

@hribek @sonisek vítejte v mém světě, já spím každej den tak do půlnoci a pak už se víceméně jen převaluju a všechno mě bolí, chce se mi čůrat..a v práci jsem pak KO. Dneska jsem si aspoň udělala výlet do mandlárny, tak mi to utíká...
jinak u prvního pokusu to věděla jen jedna kamarádka a babička, jinak nikdo. u druhho transferu už malinko víc lidí a i o těhotenství jsme začali říkat až někdy kolem 15tt. Hodně lidí to neví ještě teďka :D ale konečně to začíná být poznat a nevypadám jen tlustě :D :D Na FB bych to nikdy nedala, nerada tam dávám i fotky a tak, většinou jen hooodně výjimečně

sonisek
autor
22. říj 2018

@crazy_girl3 vypadáš teda super!

Jelikož nemáme doma ve váze baterky,tak jsem se včera vážila u ségry v práci,měli na chodbě váhu a teda jsem cucela...jsem říkala,budu mít sto...tak "jen" 99,1 😂 to se nechci pak vidět,ale doufám,že pak i zhubnu 🙂

crazy_girl3
22. říj 2018

@sonisek já měla po prvním ET 109...děsný. Do května 97 a těch zase 100...děsím se na jakým čísle skončím u porodu. s Jiříkem 107....fuj

sonisek
autor
22. říj 2018

@crazy_girl3 tak já s Tomem začínala na 80,přibrala jsem 20 a 11 jsem nechala v porodce,a dalších 9 bylo do půl roku pryč. A pak hrozny skok nahoru :(

sonisek
autor
22. říj 2018

@crazy_girl3 ale pak budem kočky ne? ;)

crazy_girl3
22. říj 2018

@sonisek tak já s Jiříkem šla z porodnice domů s 93 :D plno vody no....no pak budeme. Hele když jsem chodila ty túry s kočárkem, tak jsem na nohách neměla ani milimetr celulitidy :D

sonisek
autor
22. říj 2018

@crazy_girl3 jo s kočárem jsem se nachodila,měla jsem kámošku s o týden mladší holčičkou a to byly streky.

Já jsem dneska nějak mrtvá,odpol jsem jela s malým ještě ke mě do práce,pak do garáže za manzilkem,prezouval svýmu tátovi kola na aute,tak jsme tam chvíli byli,svítilo tam chviličku sluníčko,ale pak už byla zima. A teď už prší :( a bude hnusně,jak asi hlásí

hribek
23. říj 2018

Cau holky je skoro pul 4 a ja uz zas hofinu vzhuru. Budu volat jestli se dr neuvolnilo misto a pokud jo, naklusu ikdyby mala nemela jit na tenis. Tak strasne to svedi ani krem nepomaha. Jediny vo trochu pomuze je studena uterka na bricho,to se trochu uklidni. Snad to fakt jejen naka vyrazka a ne nic s jatrama. Bojim se ze by pak mohli tehotenstvi ukoncit😞

sonisek
autor
23. říj 2018

@hribek ty brdo,tak snad to nic nebude...můžou to dělat i ledviny,ale uvidíš no

@veeev mně přijde,že děláte strašně moc věcí kolem baráku,že už jste až u sousedů 😂😂😂 máte tak velkou zahradu?

Já taky nemůžu spát,děs běs

crazy_girl3
23. říj 2018

@sonisek
@hribek holky, tak se tu můžeme potkávat v noci. Já se vzbudila krásně vyspaná, nemohla jsem usnout, tak si říkám, že už asi vstanu a ono bylo 22,48!! Spala jsem asi 10min...no nakonec jsem zadřímla ještě, ale od 4 zase vzhůru. Mé tělo asi ví víc jak já a připravujeme mě na nespavé miminko nebo jinak nevím, co se děje

Pokud by to byly jaterky, tak se to dá dietou a lékama ukočírovat, neboj. Ale není to třeba alergie na nové léky nebo tak něco? Nebo doma něco? Nová aviváž, prášek?!?!

Já právě byla na mateřské zároveň s kamarádkou taky a denně jsme byli 3*2hod venku minimálně, pomalu chodi ani jedna neumíme...jednou jsme to počítali, že za den nachodíme cca 25km, takže to byl slušný trénink :D :D Teď nevím o nikom, kdo by byl taky doma, všechny kamarádky mají druhé a chystají se pomalu do práce, tak asi bud drandit sama 🙂

@veeev já to docela chápu. My máme zahradu teda velikou a to je práce a práce, ale stačí mi, že přesazuju kytky na okna a někde něco zastřihnu a odpoledne je pryč. Ale je to úžasný relax že 🙂

hribek
23. říj 2018

@crazy_girl3 @sonisek nevim, co sem googlila tak to muze byt i prilisny mnozstvi progesteronu, beru jeste porad 2 utrose na vecer tak se na to chci dr zeptat, jestli si s tim treba telo uz nevi rady.... no kazdopadne se tam zitra k dr nejak vecpu, jediny co mi ulevilo byl studenej obklad na bricho, ale ten pres den nemuzu nosit ze....
no a abych ten krasnej den mela cim dovrsit jedu s tchyni na nakup, pecka ☹

crazy_girl3
23. říj 2018

@hribek počkej, ale utroš má smysl brát do 12tt, pak už nee, to by ti měli vysadit už! Tak to je fakt možný, že to máš z toho. Máš fajnovou tchýni jo? 🙂

hribek
23. říj 2018

@crazy_girl3 no je to od imunolozky ze to ma i nakou udrzovaci schopnost, jak sem byla vzhuru tak sem sjizdela internet a nektery holky ho maji pri zkracovani cipku i ve 30tt.... no nevim, chci se na to zeptat. Jak bylo to prvni tehotenstvi bezproblemovy jen s nevolnostma tak ted nejsou nevolnosti ale kopa dalsich veci ☹ by se z toho jeden pos...☹

crazy_girl3
23. říj 2018

@hribek mě to taky tak přijde, že to tentokrát "snáším" hůř...

hribek
23. říj 2018

@crazy_girl3 tchyne by byla relativne ok kdybysme bydleli kazdej jinde. ale je to ten typ co byl zvyklej velet cele rodine a na to ja zvykla nejsem a uz nejsem maly decko aby semnou nekde zametala, takze vystrkuju obcas ruzky v ramci slusnosti a obcas sou problemy...

crazy_girl3
23. říj 2018

@hribek jooo vlastně, už si vzpomínám jak jsi to tu onehdá psala

sonisek
autor
23. říj 2018
luciebx
23. říj 2018

@sonisek wow 🎊💞💖🎊💞💖💓💗

crazy_girl3
23. říj 2018

@sonisek no to je krása!!!!

sonisek
autor
23. říj 2018

@luciebx
@crazy_girl3

Je pěkná teda 😁

hribek
23. říj 2018

@sonisek krasny

veeev
23. říj 2018

@sonisek To je fakt krasa ty testy. Zatim teda jednoznacne ukazkove 👌😊
Velkou zahradu nemame, ale delame si vse sami. Celou parcelu mame cca 850 m2,dum je cca 100 m2 zastavena plocha. Ale musime nejdriv udelat palisady,zasypat to hlinou, pak folii, kuru,nasazet stromky. Je to strasne zdlouhavy proces. Ale uz nemuzu kupovat nic mimo plan. Ted uz nam zbyva cca 10 -15 rostlinek a koncime. Ty mam uz vybrane, takze nic jineho uz nemuzu porizovat. Tak pak nam zbyde dodelat jeste jeden chodnicek, rozvest zbytek hliny a zasit travu a letni posezeni. A tim ukoncime jednu cast zivota 😂

veeev
23. říj 2018

@hribek Radsi si tam fakt dojdi. At mas klid na dusi. A neboj, bude to v pohode 😊 Taky si pamatuju jednou, ze jsem usinala s mokrym rucnikem na kotnicich, jak me svedili. A rano jsem se probudila s nohama rozdrapanyma do krve 😕 Je to fakt neprijemne. Ja ted beru na jatra Ostropestrec. Ma to byt na ocistu, abych telo trochu nastavila na dalsi pokus. Tak se zkus pozeptat, jestli to muzou i tehotne. Ale je to jen bylina, nic jineho.

veeev
23. říj 2018

@crazy_girl3 Strasne moc ti to slusi. Ani bych netipla vyssi vahu. A vazne vypadas na tehotenstvi. V metru bych te pustila sednout 😁

hribek
23. říj 2018

@veeev to bude parada az to bude hotovy!pak sem v lete musis hodit fotku.
Ja doufam ze se nekde nekdy (snad brzo) najde nejakej domek kterej nam bude vyhovovat nebude drahej a my si ho koupime 🙂 ja bych si tak rada spinila ruce v hline a sazela a okopavala, ale pani domaci je pani domaci..... na to ja fakt nemam 😀

veeev
23. říj 2018

Jinak ja si s vama nad ranem psat nebudu 😂😂 Dneska jsem padla ve 23 hod. a do rana byla totalne tuha 😁
Jinak kdyz tady pisete s tou vahou....tak se zacinam bat,co me ceka jednou po porodu 😂 Ja mam cely zivot 55-60 kg a pri 60 se uz citim totalne nepohodlne. Ale verim, ze to snad bude ok. Kamaradka poprve otehotnela a mela cca 70 kg. Uz ji zacal rust zadek a byla takova "peknoucka". Ted je 3 mesice po porodu druheho ditka a ma 58 kg a je to kocka nejvetsi. Po brisku ani pamatku a to je daleko vyssi nez ja 😉

Strana