icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
16. říj 2018

@renda1231 ty jsou ale snadný 🙂 Jo,kupovaný mi taky všichni sní líp,teď se ofrnujou 😂 a já mám radost,že jsem něco udělala a povedlo se mi to 😀
Tak ať se transfer povede.

sonisek
autor
16. říj 2018

Očekávám,že dneska ten test si někdy udělám,protože mám v sobě takový ten dusivý pocit,že to potřebuju vědět.

hribek
16. říj 2018

@renda1231 ale to je jednoduchy, testo treba podle tohoto https://www.toprecepty.cz/recept/13104-testo-na... a kdyz je das na plech a nechas je treba jeste 2 hod kynout budou krasny a pak je upeces a super.

hribek
16. říj 2018

@sonisek sme te nahlodaly vid 🙂

sonisek
autor
16. říj 2018

😮

sonisek
autor
16. říj 2018

Holky???????? Panebozeeee

crazy_girl3
16. říj 2018

@sonisek haháááááááá, já to věděla!!!! Paráááááááda

hribek
16. říj 2018

@sonisek no tak super!!!skvela zprava. Gratuluju

veeev
16. říj 2018

@sonisek Strasne moc moc gratuluju 😍 To je krasny pohled......az se mi chce brecet 😘 Uzivej si to, tukam, at je vse v pohode a drz se 😉

veeev
16. říj 2018

Tak to abych sla holky do jine skupiny 😢

sonisek
autor
16. říj 2018

@veeev nechoď :(

Holky díky 🙂

hribek
16. říj 2018

@veeev nene, ty budes nas zlatej hreb!!! zrelaxujes v laznich, osahas si toho frantiska nebo co to tam je, a pockej po prijezdu, budes jak cerstve okopana zahradka 🙂

veeev
16. říj 2018

@sonisek Nikam nejdu....jen jsem tu cerna ovce 😂🐑

veeev
16. říj 2018

@hribek Tak hlavne aby z cerstve okopany zahradky nebyla nejaka vykopavka 😂😂 Tak ja dam rovnou trojcata a bude to....jestli budou ty dvojcata zabrany od @sonisek

crazy_girl3
16. říj 2018

@veeev krásně jedna po druhé "odpadáváme", teď už jsi na řadě ty 🙂

Já dneska vyzvedla léky na játra, dalších 600 (proč by je proplácela pojišťovna že jo) a za 14-3týdny na kontrolu..snad to bude v pohodě a nebudu mít preeklampsii jako minule :(

hribek
16. říj 2018

@veeev hele neboj ty tehu bacily se tu rozprskavaji rychle takze si vyrid lazne. Uzij si je odpocin si pac pak si moc neodpocines😋ja sem taky propadala beznadeji ale vidis rekla sem si ze je to posledni moznost jinak na to kaslu a slo to. Prijde to asi v pravej cas. Mimco asi ceka az dodelate tu zahradku😉

veeev
16. říj 2018

@crazy_girl3 Takze zakaz sem do skupiny nejaka dalsi cekatelka 😂 Ted je rada na mne a nikoho nenecham predbihat 😆
Ty leky jsou peklo. Ale radsi zaplatit leky, aby to bylo v cajku. Drzim moc moc palce. Ale uvidis, ze to bude v pohode 😊

@hribek Tak to uz klidne muze mimco prijit. Zahrada bude dodelana pristi rok, to uz by se zvladlo 😉

Ale ty lazne...to je peklo. Dnesfka jsem dle domluvy volala doktorce, jak to vypada s tou zadankou. A pry se ji papiry dostaly do ruky az dnes, tak mozna za tyden mi to stihne vypsat. Dalsi tyden..... 😩

hribek
16. říj 2018

@veeev tvl. To je radost. Bych se tam k ni objednala. Donesla bonbonieru a neodesla bez zadanky. Jako chapu ze ma dost prace a hafo papirovani ale tohle je jen zadanka. 10min prace??

crazy_girl3
16. říj 2018

@hribek přesně, u nás poslední embryo a poslední možnost, protože do dalšího cyklu ybsme už enšli a ono to vyšlo...takže ono ti chce mimi jen dopřát odpočinek v lázních 🙂

crazy_girl3
16. říj 2018

@veeev to víš že ne!! Teď jsi na řadě ty, nikoho dalšího před tebe nepustíme!!

luciebx
16. říj 2018

@sonisek úžasná fotka 🤩🎉🤩💖

sonisek
autor
16. říj 2018

@veeev možná zkuste uvažovat o změně centra ;) já myslím,že u nás to mělo hodně velký vliv. I když jako kdo ví,kdybychom v původním zkusili PICSI,třeba by to taky dopadlo podobne. Ale já nelituji.
A neboj,určitě se ani nenadejeme a budeš taky dávat // 🙂

sonisek
autor
16. říj 2018

Já byla s malým celý odpo venku s kamoskama a už mi byla zima pak :(

luciebx
16. říj 2018

@veeev nikam nechod. 💖

luciebx
16. říj 2018

@sonisek mě taky byla furt zima. 💖

veeev
16. říj 2018

@hribek Kdyz ja zase nechci moc prudit, aby mi to nejak rozumne napsala. Ale uz je to silene. Takhle kdybych makala ja v praci, tak dostanu padaka. Jedine co pochopim je,ze musi vsechno vypsat z papiru, ktere jsem ji donesla, protoze jsem u ni nova. Ale to je tak vsechno 😕

veeev
16. říj 2018

@sonisek Na ten dalsi ofiko pokus asi teda pujdeme jinam. Ale ted jsem objednana na kontrolu na konec rijna do Podoli a kdyz vse bude ok, tak zkusime v listopadu opet nativ. Ten jidelnicek by mel mit taky vliv na ty moje vajecniky, tak snad nejake to vajicko vyprodukuju.

veeev
16. říj 2018

Ja jsem dneska zase varila ostosest....koupila jsem hovezi a morkovou kost, tak jsem delala vyvar. Jeste jsem si vedle udelala zeleninovy vyvar a o vikendu udelam dynovku. K veceri jsem si delala leco a do prace jsem nam delala grilovanou krkovici, pritelovi s bramborem a sobe s ratatouille 😂 A ted jsem vyrizena a jdu spat 😆

veeev
16. říj 2018

@luciebx Nejdu 😊 Ale doufam, ze ted je rada na mne 😁

sonisek
autor
17. říj 2018

@veeev tak to je mazec s papirama. Táta mívá lázně vyřízené téměř hned,ale jezdí s kloubama,tak vždy musí chodit na rehabilitace,pak mu to dr.sepisou,pak na pojišťovnu s tím dojde a už ten den si volá do svého lázeňského domu a rezervuje si termín a pak jen potvrdí,zda to vyšlo od poj.😂😂 Ale tam už ho každej zná,vozí jim tam medy a tak 🙂

Malej ráno si pěkně odkaslaval a pak že chce do ranní družiny,tak jsme se nasnidali a už je pryč a já si budu číst. Stejně už neusnu,jsem nervní že zubaře,jdu na 9:45,bude nová zubařka a stejně bude jen vrtání,ale prostě je to zubař 😜

Strana