Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Ahoj 😂
ahoj holky, já jsem včera byla úplně marná, přešla v práci, doma bez energie, 2x jsem usnula a tak tak jsem se vykopala dát vůbec spát malýho. Ve 21,15 už jsem ležela, ale po dlouhé době jsem dneska docela dobře spala. Parkrát jsem se teda vzbudila, překulila a spala zase dál, nicméně jsem dneska zase taková bez nadšení a bez energie...V noci u nás děsně fučelo a teď se teda pěkně rozpršelo..brrr
@hribek tak ať tě vezme,ať už víš,co s tím...
@crazy_girl3 tak ať ti to v práci uteče !
Já právě zase usnula někdy po 21:30 a pak se vzbudím,tlačí mi močáku a rikam si,bude kolem jedny. Jooooo,bylo 22:49,ale to jsem pak ještě usnula dobře. Ale v ty tři nic moc. To jsme šli na malou i všichni tři 😂 A já pak cucela na stránky Bonprixu,co mají za tehu módu 😂😁
To se vám do Brna dostává později to počasí 🙂 Tady fucelo děsně přes den,pocitová teplota minus 50 😂,a pršelo někdy kolem sedmý osmý.
@sonisek
@crazy_girl3 jojo prsi fouka. Idealni pocasi vylezt ven😂😂 tlak mam dnes 125/100 taky idealni. Boze co me jeste ceka.... za chvili frcime do skoly. Chtela sem uklizet tu kuchyn a nemam vubec na nic naladu a energii. Ani na blby hackovani ne. Sem otravena nic me nebavi at zije podzim.
@hribek já to mám úplně stejně jak píšeš. Přešlá, unuděná, unavená...fuj se mnou teda
Tak moje dr ma plno, ale po obede tam je druhej doktor tak se mi na to mrkne, snad nebude mit blby kecy. Nemam ho moc rada, minule sem u nej byla na kontrole pac moje byla nemocna a na utz bylo zjevne nehybajici se embryo, dlouho hledal srdicko a pak mi rika tady je vidite a behem vteriny to posunul takze to nebylo videt a ja pak zacala 14dni na to spinit a plod uz byl 3 tydny bez srdce. tak na nej mam krapet averzi ale co uz....
Já jela do města a zrovna začalo tak lejt,šílený a teď snad vyleze sluníčko... Zašla jsem u nás do Lidlu a takovou pohodu jsem tam dlouho nezažila,jen pár duchodcu,co neumí jezdit s vozikama,ale jinak ok 😂
Tak i pres šílenou nechuť,jsem vyzehlila,zapla další pračku,protridila jsem si skříň,jsem dobrá 🙂 A zas tu ležím a jdu si chvíli číst,ale radši jsem si zapla budík,ať stihnu dojít dát malýmu veci na kroužek,na půl 4. Vezmu mu domu aktovku a on přijde v šest.
@hribek Fotku určitě dám. Až začne krásné jaro a všechno to začne pučet. Teď to vypadá spíš jako smuteční zahrada 🙂 Tak co doktor, už jsi u něj byla. Snad se něco kloudného dozvíš.
@crazy_girl3 Tak ty máš plán na příští rok snad jasný.....válet se v bazénu s kočárkem ve stínu 🙂 To je ale ideál. To bych překousla i rozbombardovanou zahradu 🙂 A u vás stojí pozemky 6000 Kč / m2? To je šílenost. A já myslela, že u nás (30 km od Prahy) je šílená cena 1500 - 2000 Kč / m2. Ještě že už máme hotovo teda.
@sonisek Máš teď úžasnou pohodičku, viď? Snad nezačnou nějaké nevolnosti nebo něco. Já jsem tak děsně napnutá, jestli tam máš obě nebo jedno 🙂
Jinak já teď přišla z Podolí zpátky do práce. Tak jsme domluvené s dr. na nativ. Dala mi na 5 dní nějaké prášky, že bych mohla vyprodukovat 1-3 vajíčka. Tak uvidíme co bude a co ne. Ale při kontrole říkala, že vše super. Tak jsem sama zvědavá. Ale koukala jsem na ty prášky na příbalový leták...je to Femara...a používají se při léčbě rakoviny prsu, tak nevím.....snad ví co dělá. Ještě zkusím pošpehovat na netu 😂
@veeev tak super budu drzet pesti aby tam byly ty 3 at je z ceho vybirat. a na fotky zahradky se tesim! a kdy to vypada na transfer?
Jj u doktora sem byla, vse v pohode, udelal mi rovnou poradnu, vzal mi stery ze mam nakej vytok (ani o tom nevim, nic me nepali a neboli), dal mi zadanku na kozni, tak mi svagrova domluvi snad nakej lepsi termin, jeji kamoska tam dela sestricku. rikal ze to muze byt z fraxiparinu, tak sem rikala ze ho picham od zari a doted nebyl problem, no uvidime co na koznim... jinak mam vysadit utrogestan ze ted uz by placenta mela zvladat vse sama. No a nakonec nez sem odchazela sem ho poprosila o utz, sice remcal na co ze je to zbytecny ale udelal, tak prej je to kluk? rikam no snad jo a prej ze to tak vypada, tak si to tam machalo s prstikama tak sem rada a v klidu ze zas dalsi meta za nama....
@hribek Jeeee, a nerikala jsem to s tim klukem? 😁 A @crazy_girl3 bude mit holku, to je jasne 😊
Ja mam teprve za 2 dny dostat MS, takze pak kolem 10. dne cyklu na utz a uvidime,zda tam neco je a co dal 😊 Takze kdyby vse slo presne podle kalendare, tak by mel byt odber kolem 9.11.
Ale to dnešní počasí je fakt aprílový,chvíli leje,zachvili sluníčko. To mám ráda v zimě,když pak jsou snehovy přeháňky 😁
@sonisek
@veeev jo on je v pohode dokud se ho na nic neptas, to sem nasla aji na recenzich na netu. ale dobry, me je to fuk, hlavne ze prcek zije a hejbe se a jestli se doktorovi neco nelibi tak je to jeho problem, ja chodim k doktorce, potiz byla akorat ze dneska vezu malou do tenisu a nestihala bych, ona je v porodnici a sem chodi jen kvuli cizinkam ze umi anglicky takze vicemene na odpoledne
@veeev jojo, tu je to lahůdka u nás. Navíc ten pozemek, byt či dům hoooodně těžko sháníš, tady co se objeví na prodej, byť za nekřesťanské peníze, tak je okamžitě prodané...
Kéž by ten nativ vyšel, bylo by to parádní a tělo není skoro zatížené, držím pěsti zase
@sonisek Bylo by to fajn,kdyby ze mne fakt neco dostali. Aspon bych nemusela brat ty drijaky zase. Ale koukala jsem na tu Femaru a snad to bude fajn. Pry se dobre snasi a hlavne se fakt predepisuje na PCOS a je pry snad lepsi nez Clostilbegyt (nebo jak se pise). Tak uvidime.
@hribek Tak hlavne, ze uz mas doktora za sebou a ted uz se to snad zlepsi. A zase mas hlavne dobry pocit,ze jsi videla prcka 😊
@crazy_girl3 Je to peklo. Pokud clovek nic nezdedi, tak proste nema sanci bydlet ve svem nez s hypotekou. Nastesti jsme si brali hypo, kdyz byly ty nejluxusnejsi uroky. Tak aspon neco. Snad za 15 let nebo driv bouchneme sampano,ze bude doplaceno 😂 Jo, bylo by super, kdyby se podarilo pres nativ. Kdyz ja si stejnak myslim, ze tam mame nejaky problem v tom "spojeni" nebo jak to nazvat. Je proste divne, ze embrya vydrzi do 3-4 dne a pak odejdou. Ale vse preleceno, tak se jeden ten silak nekdy snad objevi 😉
Dobré ránko,tak dneska jsem ani moc neponocovala. Teď tu koukám na Dr.House a přemýšlím,jak zpracuju tu dýni od mamky,ale nejspíš teda večer udělám bramboráky napůl dýně a napůl z brambor. Polívka nám z toho nechutná.
Zachvilku zas pojedu na injekci. A prý se to centrum za pár měsíců bude stěhovat někam poblíž tomu centru,co jsme chodili předtím. Tohle je fakt na náměstí,není pomalu kde zaparkovat,je to asi složitý. A tam v té lokalite,co je Natalart,tak je u D5,takže chtějí být nejspíš blíž dálnice do Německa 😂😂 Tak tam mi to trvalo MHD pomalu hodinu,tady jsem za 10 minut tramvají 🙂
Ale tak snad už tam mockrát nepůjdu ;)
A jinak z te dyne doporucuju kynuty kolac. Tu napln na buchtu delam tak, ze nakrajim dyni na slabe kousicky (tak 2-3 cm velke, ale fakt slabe), k tomu nejake jablicko, promicham se skoricovym cukrem a trochu to podusim na trosce vody. Ta voda se musi vyvarit, dyne byt mekka a to je pak luxus 😁 A vrstva na buchte musi byt trosku vyssi, protoze jak to pak nakyne, tak by toho bylo jinak malo 😊
Holky ja se snad uskrabu. Chvilku pomohl bioil a ted uz to zas svedi. Nastesti mi svagrova domluvila dermatolozku na zitra ale stejne pocitam ze vysledky nejdriv v pondeli. Pry to muze zpusobovat i fraxiparine. No sem zvedava ale je fakt zetak pul hod po pichnuti se drbu nejvic
@hribek Sice budou výsledky dýl, ale mohla by ti ta dermatoložka napsat aspoň nějaký krém na zklidnění....prozatím. Než se bude vědět, od čeho to máš. Držím moc moc palce, ať máš klid.
@crazy_girl3 Taky bych jí mohla jíst pořád (polívku). Zrovna včera jsem jí dojedla. Nejím teď mléčné výrobky, tak jsem do ní dala trochu kokosového mléka, přítelovi udělala klasika se smetanou a oblizovali jsme se oba dva 🙂 Dávám do ní i zázvor, trochu muškátového oříšku a bílý pepř....mňáááám 😍
Taky nevím, co s těma penězma po splacení budeme dělat 😂 Ale už teď se bavíme o tom, že koupíme nějakou chatu na Šumavě nebo tady poblíž nás nějaké zemědělské stavení nebo starý dům někde na samotě a postupně bychom si ho zrekonstruovaly do nějaké "historické" podoby. Ideálně s pecí, na které by se dalo ležet apod. To je náš sen....ta práce na baráku nám totiž pak bude děsně chybět 🙂 Jsme pošuci, ale aspoň nám nezbývají myšlenky na pitomosti (ohledně děcka a tak.....trochu se vybijeme). Takže nám vlastně prachy nikdy nezůstanou 🙂
@veeev neboj, jak budete mít děti, tak budete mít jasno co s penězma i s časem :D
@crazy_girl3 To je mi naprosto jasný....peníze vždycky budou. Jen se posílají v průběhu života na jiné trasy 🙂

@veeev to já sem ani nemůžu dát fotku, jak momentálně vypadá moje zahrada. Totálně rozbombardovaná, takže já si příští rok pohodičku pod pergolou užívat rozhodně nebudu :D A děkuju za pochvalu 🙂
@hribek s těma domkama v okolí je to peklo. Musíš kus od Brna, aby pozemek nestál majlant. To okolí je strašně předražený. U nás se prodává 6000Kč/m2, standartně...to je hnus