Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Ahoj holky, o víkendu jsem nějak nestíhala sem nakouknout, doma na PC skoro nechodím, spíš kuknu na mobil jen na to nejnutnější...Užili jste si víkend? já jsem zase na dnešek spala/nespala, tak dvě hodiny. Kyčle mě bolely jak čert, už jsem nevěděla jak a kam lehnout...hrozný...zase budu v práci jak ponocná, navíc máme celofiremní poradu a hlava mi bude okamžitě padat 😃
U nás celý víkend prší, ale sestřenice z KV a z Německa posílali fotky se sněhem, už nám to začne zase 🙂
@crazy_girl3 tak to v práci dneska přežij ;) Do kolika pracuješ?
My včera s manželem měli návštěvní den 🙂 Po o jsme jeli na výstavu Dům,byt,zahrada...ale nic extra tam neměli,spíš jakože výstavby domu,tepelná čerpadla,nějaký ty domácí blbosti z teleshopingu 😂😂 pak jsme šli na kafe k tchanovcum,ale jak bydlí v přízemí,neustále větraji,tak jsme odcházeli zmrzlý. A pak jsme jeli ještě k segre na čaj,tak ta měla aspoň peceno,tak jsme měli i koláče. Ale byla jsem pak tak plná,že jsem doma ani nic moc nejedla :( Chtěli jsme se jít podívat na ohnostroj a na nějaké akce,ale v tom počasí to opravdu bylo jen tak na návštěvy,jen popojet tramvaji a pohoda 🙂
@sonisek chci to ve tři zabalit, ale máme tu celofiremní poradu, což se většinou protáhne do několika hodin a člověk pak dodělává resty, hlavně je tu dneska jednatel a ten mě většinou zahltí úkoly, tak snad dneska neee. ježiš já chci kafeeeeeeeeeeee
V sobotu jsme s malým vyrazili koupit konečně větší autosedačku. Prodavačka se teda divila, že ve svým věku a své výšce ještě jezdí k té malé :D :D no a pak jsme se stavili ve Sparkysu, že se podíváme, co napíšeme Ježíškovi...No Jiřík tradičně stál u Lego Minecraft, u mě naprostej hnus a nechápu, co se mu na tom líbí, ale budiž...my s mužem procházeli hračkárnu a nenarazili jsme na nic, co by se nám jako hračka líbilo. Letos jsem fakt poměrně bezradná. Lega už má mraky, takže jako nějaké velké objemy ho kupovat nechci a pak si ještě hraje s Bruderem, jenže těch strojů už má taky hromadu a my už to pomale namáme kam dávat, protože je to hrozně velké...no a co jiného? No fakt nevím :( :(
@crazy_girl3 malej si psal Ježíškovi v pátek,ale ještě ho za okno nedal,ale cca vím co tam psal.on něco napíše,něco vystřihne z letáků,aby bylo jasné co že to chce 🙂
Vím,že by chtěl mechanickou laboratoř,ale nevím co,jestli auto. Pak nějaká stavebnice Gravitax,nevím jak se to píše...Kartičky Pokémonů chce. Pak tramvaj,co viděl v letáku Globus. Vlaky České dráhy,že mašinu zapneš a jede sama. Na to,kolik mu je 😂😂 a že si prý zkusil napsat o další Lego vlaky,v Draciku mají za 2490... Tak jsem mu říkala,že už vlaky má a stejně to vytáhne párkrát do roka....prostě vše jsou kramy zahlcující prostor 😂 já teda mu chci koupit nový batoh do školy s Dostihy a sázky. A ještě chce BrainBox. Už máme Českou republiku a že by chtěl Svět a Města. Tohle je dobrá hra a hlavně v Draciku to mají teď dost levně.
@crazy_girl3 a Lego Minecraft jedno taky má,ale nevím...to už se mi víc líbí City,Technické nebo Creator
Klasickou kulickodrahu má u našich a to ho taky docela baví..
A tuhle řešil,že Ježíšek musí existovat,i když ve škole říkají,že ne. Protože když vecerime,v obýváku máme zavřeno a nikdo z nás sem nejde. Asi mu nedochází,že ale se jdeme vlastně koupat,on první,zavřeme ho v koupelně a nanosime mezitím dárky,zavřeme a už se do obýváku nesmí 😂😂😂
@sonisek my chodíme volat ježíška. Manžel jdou nahoru na balkon s prskavkama a přivolávají ho, takže ve finále moje hlučný děcko řve jak na lesy "Ježíšku už přijď" :D
@crazy_girl3 a co teda je nejhorší,že musím vymyslet dárky u nás,pak k našim...pak táta chce radit,jeho mama chce radit,a manželovo rodiče taky chtějí tip na jeden dárek. Takže to tam rozvrhnu mezi všechny. A v lednu má pak narozeniny,takže taky supr...
@sonisek tak u nás je to úplně stejně....všichni chtějí poradit nebo si rozeberou, co jsem koupila já a na mě pak nezůstane nic a musím vymyslet od znova
Ahoj devcata, tak jaky byl vikend? Ja mela na navsteve maminu a teda jsem nejaka vyrizena. Pocasi bylo na prd, v nedeli vsude zavreno, tak jsme byli doma. Ani jsem si nestihla udelat ten klasicky vikendovy uklid. Jsem spis takovy psychicky unavena. Ale mamca uz jela, tak si dneska doma vsechno poklidim a sednu si vecer s knizkou. Ale v nedeli jsem to dostala, tak se musim jeste objednat do Podoli na ten nativ. Jo holky,a zazrak. Mam vypsanou od gyndarky ru zadanku na lazne 🤗 Tak jdu ve Ct jeste k obvodacce a snad uz to vyjde 😉
S tema vanocema vam teda nezavidim. Ja mam problem vymyslet co pritelovi. Ale nastesti jsem to uz vymyslela, tak aspon ze tak 😁
Tak jsem udělala hraběnčiny řezy,ale s tím těstem mi tak nebaví pracovat 😂😂
Oběd máme od včera, špagety...a manžel ve dvanáct odjede na odpoledni
@sonisek Jojo, musim se tam objednat na utz. A od pateho dne musim zobat ty tablety. Ale dostala jsem to s ukrutnyma bolestma. Takze Brufenek musel probehnout.
Pritel chtel LP jeho oblibene skupiny, ale oni vyjeli s nejakou limitovanou edici a to LP je cervene. Ale pry uz nikde neni k sehnani a ja ho na zahranicnim webu sehnala. Pak uz koupim jen nejake drobnosti.
@veeev já většinou manželovi taky váhám co, je to s ním hrozný...ostatně se mnou taky, já vlastně nikdy nic nechci. A zrovna letos mám vymyšlené 2 velké dárky, tak už jen vykrást banku :D JInak parádní úspěch s lázněma, aspoň se to hne!! Jen abys ta nejela už těhotná 😍❤🤰
@crazy_girl3 Proto bych ty lazne rada stihla hned,jak budeme vedet Podoli. Jako jela bych tam strasne rada, ale kvuli mimcu bych je s cistym svedomim zrusila 😁 Ale teda hnus dat desitku za lazne pred vanocema 😝
@sonisek ahojky jj veri, zatim 🙂 prave ji o mimcu chceme rict u stromecku, preje si ho k vanocum 🙂 bricho mam zatim maly tak snad to jeste ty dva mesice vydrzime 🙂
@veeev lazne super! a snad i ten nativ vyjde a budou krasny vanoce!
Ja furt bojuju s migrenou, v sobotu uz ustala a nedele byla super bylo mi dobre a dneska? probudim se s trestici hlavou jako by mi nekdo do pravyho spanku busil hrebik. paraleny nepomahaji tak polehavam... snad se to spravi nebo uz budu bouchat hlavou o zed 😞 streda ctvrtek jdu rano do pekarny budu dohlizet na brigadnika tak snad uz to bolet nebude. V patek sem byla na koznim, dr pry ze je to dermatitida a dala mi nakou mast s olejickem a pak i zinkovou a pomalicku to ustupuje. dneska uz se drbu min, tak aspon jedna vec ze by mohla odeznit.
Jo a darek mam zatim jen knizku pro malou a zbytek absolutne netusim 😲
@sonisek to je krása. Normálně mi snad chybí to testování, to bylo tak krásný pozorovat tu čárku jak sílí....takže v pátek se máme těšit na obrázek jo?
Ahojky,tak konečně zase v klidu doma 🙂 Ale dneska bylo krásně, teplo,oproti vcerejsku. Vítr fouká,ale nic hrozného,akorát na draka by to bylo. Já dopoledne vařila,pak manžel jel do práce a já s malým jela k doktorce na lístek pro peníze,pak do práce to odvézt,pokecat. Koukali jsme do Dracika😂,v Deichmannu jsem mu ještě koupila boty a něco málo v Tescu a šup domu. A už se zatáhlo a je chladněji .
u nás bylo včera ráno v 6 18stupnu. Přes den jsem chodila jen v tričku. Dneska už jsou jen 2...brrr...odpoledne jsem zase na hodinu vytuhla...jsem teď úplně marná

@veeev je to je krasna barva fakt pěkna prace