icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

hribek
31. říj 2018

@crazy_girl3 ja uz valim z prace. Jeste ze sem si vzala bundu rano docela kosa. Ted uz je teplo jen mi chybi slunecni bryle. Slunicko docela pali. Migrena se mi chce dostat do hlavy ale hlava zatim odolava tak snad to tak zustane. Tom jel dneska ve 3na servis do cech a ja od 3 cumakuju. Usla sem 15min pred zazvonenim budiku. Tak si pudu lehnout

crazy_girl3
31. říj 2018

@hribek já bych ti o nespavosti mohla povídat...i když dneska jsem výjimečně spala až na pár otočení a dvoje čůrání celou noc...úspěch!

sonisek
autor
31. říj 2018

Hlásím se do klubu ospalych😂 Já si teď lehla,pustila film a budu odpočívat.
Udělala jsem menší objednávku v Draciku pro malýho,tak hned jsem klidnější,že už něco "mám" ;)

hribek
31. říj 2018

@sonisek ja si zdrimla od 11 do 12 🙂 akorat sem si prelezela krk tak sem se ted jeste naparovala ve sprse a ovazala si krk tak uz dobry. za chvilku pro malou do skoly a na tenis

crazy_girl3
31. říj 2018

já dneska první den neusínám v práci!!!! zázrak! 🙂

sonisek
autor
31. říj 2018

Tak nám tady 2 patra pod námi predelavaji byt a dneska dopoledne klid a teď už tak hodinu vrtají nebo nevim,co dělají,možná profily na sádrokarton? Tak z odpočinku nic moc nemám. V sobotu ráno vybouravali umakart. No jo,taky jsme předělávali 😂😂

sonisek
autor
31. říj 2018

A malýho jsem teda dneska zrušila z kroužku. Vymysleli,že v 16h bude sraz na konci Plzně a půjde se stopovacka na jeden kopec s rozhlednou,kde se budou opikat burty. Jenže malej jednak má do tří kroužek ve družině a prostě bychom se tam nedostali. On chodívá v půl 4 a rovnou jde na ten kroužek,protože normálně jsou v budově napůl cesty mezi námi a školou. A už se zase zatáhlo,sluníčko zalezlo,a já se hnát někam do kopce :(

veeev
31. říj 2018

Ahoj holky....tak já zase hlásím plno energie. Asi po tom stravování, tak večer hned usínám a ráno se kupodivu budím vyspaná. Jako spala bych dál, to jo, ale už to není taková tragédie jako dřív. I v práci líp funguju. Akorát včera jsem už ukončila stravovací 30denní program, holky v práci slavily narozeniny, tak jsem zhřešila a večer mi bylo faaakt těžko. Takže dneska už jedu zase ve svém programu.

Zítra jdu k praktické ohledně těch lázní, tak jsem zvědavá, co se dozvím. Hlavně co se dozvím v úterý v Podolí. To jdu na utz, jak to se mnou vypadá. Jsem zvědavá, zda se dostaneme k odběru.

Zítra nám do práce nastupuje nová posila. Jsme kancelář samých ženských (6 + šéfová). Máme tu jednoho technika, ale ten je mimo nás. A zítra nám má přijít nová účetní - pan Antonín 🙂 23 let, takové mladé ucho. Ale vypadal sympaticky, tak uvidíme, jak mu to půjde. Holky s tím mají nějaký problém, ale já se docela těším. Aspoň by tu mohla být větší sranda. Jestli pobere naše ženské kecy 🙂

crazy_girl3
31. říj 2018

@veeev nám dneska zrovna odcházeli 2 kolegové, jedna účetní a 1 stavoš, super kluk, můj nejbližší člověk tam asi, tak mi je z toho trochu smutno :(

hribek
31. říj 2018

@veeev jezis kancl plnej zenskych to te obdivuju!ja byla v plnym kanclu chlapu s jednou kolegyni a jaka to byla paradicka. No tesim se s cim prijdes v utery doufam ze same pozitivni zpravy.
Ja uz s malou na tenise snad to rychle utece. Sem naka unavena

sonisek
autor
1. lis 2018

Ahojky 🙂 Asi začínám být nervózní před zítřkem,kurna to nevydržím😀

hribek
1. lis 2018

@sonisek vydrz 🙂 uz se tesim na fotku, ale verim je to dlouhy...

luciebx
1. lis 2018

@sonisek vydrzíš. Budu se těšit na fotku 🤩💖

crazy_girl3
1. lis 2018

@sonisek já jdu zítra taky na kontrolu na krev, tak snad se to bude lepšit a nepošlou mě ležet :( těším se na fotečku 🙂 🙂

sonisek
autor
1. lis 2018

@crazy_girl3 a jak dneska bylo,cítila ses lépe?

sonisek
autor
1. lis 2018

Holky,nejlepší směny v práci byly,když tam byla převaha kluků,pohoda,nikdo se nehádal. A když jsou tam ženské,tak to jsou drbny a šílenost 😂😂

crazy_girl3
1. lis 2018

@sonisek dneska mi bylo smutno v práci, žádné ranní "porady" v kuchyňce, legrácky a tak, bylo to takové divné :( jinak k těm kolektivkům, pracuji ve stavební firmě, takže prakticky samý chlapi a já jsem teda ráda. Těch pár ženských co tam máme dovede nadělat takovou paseku....jinak jsem hrozně unavená a bolí mě žaludek, mám strach ze zítřku, nechci do nemocnice :(
ty tfuj tfuj a dej brzy vědět 🙂

hribek
2. lis 2018

@crazy_girl3
@sonisek holky drzim pesti na kontrole at je vse jak ma

sonisek
autor
2. lis 2018

@crazy_girl3 tak tfuj tfuj na kontrole!

No já jako od pěti nespím,nervní..snažím se si teď číst...malej už odešel a možná to ještě zalomim 😂

hribek
2. lis 2018

@sonisek na kolikatou jdes?

sonisek
autor
2. lis 2018

@hribek právě že až na 11:30

crazy_girl3
2. lis 2018

@sonisek jaj...ale aspoň se můžeš dlouho těšit :D

luciebx
2. lis 2018

@sonisek mas v 11:30? Holka mě taky dnes čeká něco velkého a taky přesně v 11:30. Jaká náhoda pak dej vědět 💖

veeev
2. lis 2018

@sonisek Vse bude fajn,uvidis. Jsem desne zvedava, kolik jich tam mas ✊😚

@crazy_girl3 Snad to bude v poradku. Ted uz to nejak vydrz, za chvili mimco bude na svete a bude po problemech 😊

Jinak s tou praci.....my jsme prave jen zenske v kancelari. Mame tam pak jeste sefa (to je byvaly manzel sefove), ale to je prapodivna existence. V mych ocich to absolutne neni chlap. A technik, toho vetsinou nevidime cely mesic. Navic ma asi 150 kg. Asi rok tam mame dalsiho technika,ten sedi tedy v kanclu a da se na nej aspon koukat 😂 Ale jinak je to obcas narocne s tema holkama. Ja jsem drzka,takze rikam veci narovinu a obcas se jim to zajida. Tak obcas slychavam,ze jsem zla. Ale ja proste nemam rada neschopne lidi,kteri nedokazi o nicem premyslet. A to se obcas u nas deje. Jeste ze mam holcinu k sobe, taky Verku jako ja. A to je nastesti moje krevni skupina. Tak aspon novy Tonda tam snad vnese trochu te legrace a nadhledu 😂

veeev
2. lis 2018

Holky, tak jsem si zamluvila lázně a ještě dnes to hodím na pojišťovnu. Snad s tím nebudou mít problém a schválí mi to. Ve Františkovejch je jeden lepší hotel, Pawlik. Ale je děsně drahý. Tak jsem tam nechtěla. Ale nabídla mi termín 6.1. - 27.1. a mají slevu 50%, tak mě to vyjde jen na cca 7.000 Kč. Tak jsem nadšená. Takže i aquapark budu mít zdarma od PO do Ne a v budově. Třeba vyjde nativ a ani tam nepojedu. Na jednu stranu by mě to děsně štvalo, že bych nejela, ale na druhou čert vem nějaké lázně, když bych otěhotněla 🙂

Ale šílené s těma termínama. Měli termín už teď 18.11. nástup, ale to máme ten nativ a nevěděla bych, jestli to event. vyšlo nebo ne. A podle doktorky určitě nejezdit, když nevím, jestli těhotná jsem nebo ne. Takže jedině zrušit nativ nebo lázně. A kdybych jela teď do lázní a v prosinci nativ, tak by mi odběr apod. vycházel kvůli ms nějak kolem nového roku a bůhví, jak ordinují. No byla jsem z toho na prášky. A jeden hotel, kam jsem chtěla, tak má např. od 9.12. do konce ledna zavřeno. Takže to nakonec vyšlo ideálně. Teď to ještě oznámit šéfové 🙂

sonisek
autor
2. lis 2018

👬 😂😂😂😂😂😂😂

sonisek
autor
2. lis 2018

@luciebx čekáš ???? ;)

crazy_girl3
2. lis 2018

@sonisek kde máme fotku???

sonisek