Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@sonisek ty nás strašně napínáš!!!!
No ty dvě postavičky byly jako že fakt jsou 2 😂😂😂 Jsem blbka,že jsem si o tu fotku neřekla,ale řeknu ve čtvrtek,když tak ještě jdu,do tý doby ještě pichat Agolutin.
@sonisek CRL je délka ne? krásný to je 🙂
Já jsem si musela zdřímnout,jak jsem od rána nespala 😂
já jsem se dneska na všechno vyprdla a nešla jsem do práce, ale zůstala doma. Muž má volno, tak Jiřík nešel do školky a měli jsme rodinný den :D Dopo jsme byli u mamky orat políčko, po o jsem zazimovala zbytek kytek a teď přivezl švagr synovce, poprvé co se rozešli si ho mohl vzít, nicméně jde zítra do práce a já ho budu hlídat, ale ti dva kluci dohromady, to je pohroma....Když nedala fotku @sonisek tak zaspamuju aspoň já...náš Igoušek,..1040g....v pondělí budou výsledky krve, tak budu celý víkend nervní...
@veeev ty lázně jsou paráda, i fajn termín!!!! My tu za chvilku všechny budeme lamentovat nad plenkama a prořvanýma nocima a ty si budeš v klídečku hladit pupíček 🙂
@sonisek Tohle je hotel:
http://www.franzensbad.cz/cs/hotel-pawlik-aquaf...
Pokoj bude Komfort v budove B. Uz me informovala kamoska, co vse se tam absolvuje a desne se tesim 😊
@crazy_girl3 Igousek je pracovni nazev? 😊 Tak hlavne abych si nehladila prazdny pupik, kdyz vy budete resit ty plenky ☺🤷🏼♀️
@crazy_girl3 Stejnak je to neuveritelny. Zrovna dneska jsem premyslela,co vse se v tehle skupine uz odehralo 😍
@crazy_girl3 to je mimousek 😍 krása!
@veeev Ježíš,tam bych taky jela,musíš si to pěkně užít ;)
A domluvily jsme se s kámoškou,bývalá kolegyně z práce,že přijedou k nám a půjdem na oběd u nás do pizzerky,je tam i velký dětský koutek (taková ta klec,skluzavka,kuličky),tak si dáme k obědu pizzu. Oba manželé jsou v práci,tak ženský si budou uzivat 🙂
@veeev to verim. Bude to super!
@crazy_girl3 krasnej prcek!
@sonisek no ja s tim pocitam ze do brezna bude @veeev taky s pupikem
Jste zlate holky 😚 Snad budete mit pravdu....toho doufani, ktere nijak nedopadlo, uz bylo mnoho....
@veeev jj, min patek sem byla na koznim, dr mi dala masticku polysan a nejakou zinkovou s olejem a zabralo to, sem tam to jeste zasvedi ale uz se to krasne zatahlo a kuze je zase hladka. tak sem rada ze je to uz ok. snad uz nic nebude 🙂
Co mate dneska v planu? u nas prselo celou noc a i ted myslim semtam zakapne, tom asi pujde s malou do sauny, maji tu od 8 do 13 saunovani pro rodiny s detmi a naky ritualy pro decka aby si na to zvykli tak sem zvedava jak se ji to bude libit. ja premyslim ze bych se objednala na masaz krku a hlavy. no a jinak s malou delat skolu a asi odpocivat.
@crazy_girl3 bylas na 2.screeningu na veveri? udelali ti i 3D obrazek? a jak je to s kardiem? to te jeste objednaji nebo se to dela dohromady?
@veeev no...já to mám jako pracovní název, ale muž by ho chtěl doopravdy :D Já bych chtěla Michala, strašně se mi to líbí, ale to zase nechce muž. Společně jsme se shodli jen na Lukášovi, ale Jiřík chce Tomáška, takže možná Tomášek 🙂
Ten hotel je nááádherný, to bude balzám na duši. Víš, že ti aji závidím, že jedeš?
Viď, za ten rok je tu tolik smutných i veselých příběhů....život je prostě nevyzpytatelný...ale tvůj pupík je teď na řadě!!! Věřím na vánoční zázrak 🙂
@hribek jj, na 2.screeningu jsem tam byla, ale 3d obrázek jsme nechtěli, takže nám to nedělali. Byla jsem u nějaké starší doktorky a byla teda poměrně protivná :( a o žádném kardio nic nevím...jestli něco takového bylo, tak to dělali zaráz. Je pravda, že srdíčko tam lovila dlouho.
@hribek to je dobře,že ti mastičky zabraly ;) Snad už bude jen lépe ;)
@crazy_girl3 Tomika schvalujeme ;)
Tak já ráno drobet poklidila,uvařila jsem brokolicovou polívku a jela jsem za ségrou do nemocnice na injekci. A přijeli jsme,snědli polívku a čekáme na tu kamarádku. Ale šla bych tak spaaaaat,opět to šílené spací počasí.
A pořád přemýšlím,co koupit tchýni k narozkám. Ten můj nic nevymysli...ale taky jsem říkala nějakou masáž třeba nebo prostě poukázku do knihkupectví. Víno a kytku a mohlo by stačit. Měla padesátku prvního. A příští pátek jdeme s nima na večeři do restaurace. A ona vlastně má z předchozího vztahu syna a ten že ji koupil nějaké 4chodove menu ve španělské restauraci a nechal ji zaramovat fotky kocourka 😂 Tak asi to moc řešit nebudeme.

@sonisek jakto?!?