Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@crazy_girl3 jezis to ste meli veselo. Snad to bylo jen jednorazovy treba neco spatnyho snedl a uz bude dobre.
@crazy_girl3 chudak :( to spíš vypadá na nějakou střevní chřipku,co :( Snad už bude lépe ;)
Já byla pryč dneska celé dopolko,ale už jsem doma,obědvam šunkofleky ze vcera. Byla jsem i v Globusu a malej si hrozně přál jakousi tramvaj k Vanocum a minule ji tam neměli,dnes jo,takže už jsem to doma pěkně schovala 😂 a dneska mám zas klídek do půl pátý,než všichni prijdou
Krásný den 🙂 Závidím vám vaše pohodičky doma....já už od rána v práci. Po cestě jsme ještě chytli bouračku, tak 1,40 hod cesta do práce ☹ Navíc má kolegyně dovolenou do St, tak toho mám tady kopu sama. Vždycky si chvíli myslím, že už to budu mít vše hotové a bude klídek a přistane mi na stole nová halda dokumentů....šílený kolotoč. Ale aspoň se tu nenudím. To je ještě horší.
A holky, nevím, jestli jste to četly, ale od roku 2020 navýšili rodičák o 80.000 Kč (z 220.000 Kč na 300.000 Kč). Tak to by chtělo pak ještě jedno dítě, ne? 🙂
Jsem byla dopoledne tak plná energie a jak jsem se vyspala,tak je mi na nic...sice jsem byla ještě teďka koupit seno pro morče,v DMku, lékárně,ale jsem ráda,že jsem doma. Večer jsem dala mýt myčku a ještě jsem nebyla schopna to uklidit. Ale to přijde,já mám uklízeci stavy až vecer 😂
A teď tu začne svítí sluníčko,to brzo 😀
@sonisek no právě že podle původního plánu by to mělo platit pro všechny, kteří v té době ten rodičák pobírají, tudíž i pro nás. Jaka bylo by to hodně příjemné, protože když pomyslím, kolik tisíc měsíčně bude propad mezi výplatou a rodičákem...to bude pecka...
Jinak já se přidávám, mě to v práci baví. Chodím tam ráda, práce je super, lidi jsou fajn, takže mě bude po práci fakt smutno. Snad spolupráce bude fungovat. Teď jsem doma, takže je tak trochu zvykám na to, jaké to bude od prosince :D :D
Jinak jaterní testy jsou zase vyšší....já se picnu, ach jo :(
Ja nevim, jak to bude. Ale pochybuji, ze to daji v plne vysi i tem, co se do toho vlezou treba jen jednim mesicem. Bud jim to nedaji vubec nebo nejakym prepoctem dle zbyvajiciho poctu mesicu rodicaku. Ale vazne netusim. Jen je jasne, jak stat funguje 😕
@crazy_girl3 Ach jo....a co s tebou a tema jaterkama budou ted delat? Snad ne nemocnice ☹
@veeev ale jo, proč ne. Tím, že je měsíční dávka nastavena na max 11500, tak si myslím, že to reálné je.
No naštěstí mám přijít až za 14 dní na kontrolu zase, do té doby brát léky, ale nevím co dál bude :(
@crazy_girl3 a co to znamena? da se to prelecit lekama?
@veeev
@sonisek jako je super ze to chteji zvednout ale nechapu proc i tem kteri uz rodicak pobiraji, chapu ze ty penize se budou hodit ale videla bych vic moznosti kde se daji pouzit... matkam samozivitelkam, dlouhodobe nemocnym, postizenym atd...
@hribek no vyléčit se to dá porodem. Beru nějaké podpůrné léky, které by se měli už projevit, ale bohužel, hodnoty stále stoupají. Pokud to není úplně nějaké kritické, tak se to jen sleduje, kdyby to bylo hodně vysoké (což nevím jaká je hodnota), tak se vyvolává porod. Ono to pak ohrožuje miminko :(
Tak já jsem zase nespavec....asi tak od dvou tu čumím,už jsem i počítala ovečky 😂 skončila jsem někde 320 a pak jsem to zapomněla...
@crazy_girl3 ty brdo,to jsou starosti...kdyby aspoň do 36tt jste vydrželi 2v1 a kdybys to měla nějak hodně špatné,tak miminka dokážou vypiplat i predcasne narozené, a než aby ho to ohrožovalo vevnitř...držím palce ať další kontrola je v poradku
@sonisek já se tím trochu uklidňuju, že mimčo už bude mít klidně kolem 1500g, tak už je to takové lepší než jen několik gramů, ale stejně bych byla raději, kdyby tam vydrželo co nejdýl
@crazy_girl3 tak tfuj tfuj ať je tak co nejdéle ;)
@sonisek děkuju...snad to zvládneme nějak normálně celé. Dneska jsem ještě s malým doma, trochu jsem si odfrkla od práce. Už by asi mohl jít do školky, ale měla jsem večer asi 2 hodiny jakousi křeč v levým boku, bylo mi docela mizerně, tak jsem se na to dneska ještě vykašlala...
@crazy_girl3 tak si chvilku odpočineš a budeš zase plná síly ;)
Já si tady čtu to Veselí od Třeštíkové,jako líbí se mi,ale jak tam postavy mluví tím moravským nářečím,pro mě docela sranda 🙂
@sonisek co to? To neznám. Knížka? Já od ní četla ty bábovky a jakože docela dobrý, ale bylo to na mě takový hodně chaotický, moc propletených postav a celkově to vlastně nemělo žádný závěr
@crazy_girl3 a to mas cholestazu? To byva v poslednim trimestru ne? Snad se to nebude uz zvysovat. Mimco je uz ale velky tak by to uz snad nebylo tak hrozny. Ale samo cim dyl se bude dopikat u tebe tim lip. Drzim palce!
@sonisek v praze no nevim dosla sem do iscare tam me nemaji nahlasenou na recepci. Termin mi domlouvala primo Malickova tak sem se ptala sestry tak snad me vemou. By me asi kleplo kdyby ne.
@sonisek Já tý Třeštíkový nepřišla nějak na chuť. Ještě jí dám šanci s tím Veselím, někdy v budoucnu. Ale přijdou mi ty knížky nijaké. To zlatý Hartl nebo Hájíček. Teď mám zase z knihovny půjčené 3 knížky, tak jsem zvědavá 🙂
@crazy_girl3 Mimčo určitě u tebe vydrží co nejdéle...vždyť kde by mu bylo lépe, než u tebe 🙂 Ale držím moc palce a posílám spousty sil, ať držíte pohromadě 🙂
Jinak já hlásím v pátek OPU. Nějaký folikul tam je, tak snad zas nebude prázdný. Jeden je 15 mm a další dva jsou 13 mm, že by snad mohly dorůst. Tak uvidíme, co vyšťourají 🙂 Ale včera mě teda bolely vaječníky, jak kdybych to měla dostat, tak snad si to tam žije svým vlastním bujarým životem 🙂 Takže pokud něco bude, tak snad v PO transfer 🙏🙏🙏
Holky, ale docela mám strach toho nativu, protože minule to bolelo jak čert a to odebírali jen z jednoho vaječníku a teď se mi budou šťourat v obou ☹ To umřu.....zlatá narkóza.
@veeev snad to nebude tak hrozné....ale odsud se asi bere ta moje únava :(
Moc na tebe myslím s tím odběrem. Já jsem si před ním říkala, že to není možný, aby to dělali za živa, že jsem šťastná, že to zaspím....tohle musí být fakt hrůza...ale co bys pro to miminko nepodstoupila co. Myslím na tebe!!! Jsi hrdinka skupinky!
@crazy_girl3 To určitě...tak čert vem únavu, klidně celé dny prospi 😴 😘 Hlavně ať jste vy dvě (ty a malá...to bude prostě holka 😂) v pohodě. Až bude na světě, tak budeš mít síly plno, protože budeš vědět, že jste obě v pořádku 🙂
No, spíš si občas přijdu jako zoufalkyně místo hrdinky 😂 Ale přesně, co bychom pro to mimčo nevydržely. Jako dá se ta bolest vydržet, ale zasyčela jsem si u toho. Sestra u toho tlačí na břicho a to je taky děsně nepříjemné. Ale věřím, že jednou u porodu budu na bolest při OPU láskyplně vzpomínat 😂

@hribek ahoj, já jsem dneska doma. Noc byla únavná. do 23hod zvracel po 15ti minutách, pak teda usnul, ale každý jeho pohyb jsem vyskočila s vandlíkem, že zase zvrací. O půl páté vstal a už je vzhůru. V noci byl horký, ale teď je jak kdyby se nechumelilo 🙂 Jsem s ním dneska doma a uvidíme, co bude dál