Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
jinak vybirame se sourozenci mobil pro tatu k 70. narozkam, to je orisek...jsem to hodila na svagra, at jako neco sezene...meli jsme urcite pozadavky na ten telefon. No a on mi vcera vecer pise, ze uz nevi, co vybrat, poslal nejaky tipy, at na to kouknu...jsem tu jeste neco hledala, odsouhlasila jeden z tech co vybral on a jako nevim...zas segra jak do toho keca, to jsou akorat kraviny, protoze ona tomu nerozumi :D Bracha ten jezdi kamionem do Nemecka, tak kdo vi jestli ten mi na to bude reagovat. No a kdyztak ho objednam rovnou i s pouzdrem a bude to, at se poprdi :D Ja to tak nemam rada, nakupovat darky s nima napul...hlavne pozadavek na mobil do 6tis, mi prijde v dnesni dobe sileny, zvlast pro tatu, kterymu bude asi dlouho trvat nez dotykac pochopi :D A dneska se daji poridit i levnejsi telefony. Navic i mamka, ze se s nama slozi. Ale vic toho hledat nebudu, protoze by mi z toho taky jeblo.
@veeev to asi jo :D :D ale zase výsledek je pak rychle vidět a máš ho u sebe 🙂
@sonisek to je hnus toto. Lidi říděj jako hovada někteří, fakt...tak ještě že ses nepraštila nebo něco....co se týče mobilu, tak moje babi k 70tinám dostala nějakej samsung dotykáč a valí na ně jak puberťačka. Má vhatsapp, věčně posílá nějaký fotky a videa, všechno komentuje...jako je na tom dobrá
@crazy_girl3 táta má ještě nejaký tlačítkový, fotí občas něco, ale posílá mi to pak pres MMS a ja jim to zpetne posilam do mailu, protoze jina moznost neni :D :D :D ale whatsApp mu tam taky pak chceme stahnout. No hlavne, nevim kdo mu to vse vysvetli. Asi to nechame na neteri a synovci, jsou mladi a maji na to nervy a ty deti to bavi, ze :D
Dobré ránko 🙂 Tak dneska noc dobrý,ale nespím co chlap odešel do prace. Mládě ještě zařezává,ale asi už to dlouho nebude,jak ho znám 🙂 Dneska musím dopolko na pojišťovnu a pak za kámoškou,že si v práci udělá pauzu na oběd a zajdem spolu. Tak na ni počkám v menším nakupaku,je tam Pepco,Kik,to zas bude něco pro mě 😂😂
@sonisek dobré ránko, já dneska už zase v práci 🙂 Včera muž přišel z práce, že dostal poměrně velkou odměnu a že nám chce udělat radost a byl takový nějaký rozněžnělý, tak jsme jeli shánět skříň do chodby, abychom to mohli trochu přestěhovat....No skříň nemáme, ale koupili jsme prckovi druhou postýlku a Jiříkovi lego a skončili na večeři, takže nakonec moc pěkný večer. Já jsem jela jeden den do velkého Pepca, že se podívám na nějaký drobnosti na vánoce a třeba i nějakou výzdobu už, ale nějak jsem na nic nenarazila nebo jsem možná jen neměla nakupovací náladu...
@crazy_girl3 tak to jste měli prima večer 🙂 Já se těším na pátek,jdeme v pátek na večeři s tchanovcema,sice jídelní lístek na netu mě moc neoslovil,ale tak třeba tam budou mít trochu něco víc 🙂
Já taky jdu třeba do Kiku,že si koupím něco pěknýho,dekoraci a tak,a stejně jdu domů s prázdnou,nebo s tričkem pro malýho. V Pepcu to samý😂😂😂 Akorát na Toma se mi tam už nic moc nelíbí,ale na ty menší děti tam mají pěkné věcičky.
Dobre ranko holky. Ja rano byla pro chleba a v lekarne pro Clexane. Doktorka se divala na misto vpichu a rikala ze by to mohla byt fakt reakce na fraxik. Ze Clexane je min alergickej ale jak je drazsi tak ho predepisujou doktori az po nejake alergicke reakci. krabicka clexane stoji 700 tak sem koukala jak puk ale nastesti vse proplaci pojistovna.
@veeev tak to je skvely! budu moooc drzet palce at se to v patek podari!
@crazy_girl3 to ste se meli krasne 🙂
My si vcera po doktorce udelali pekny odpoledne, zaparkovali sme u muzea a sli se projit pres vaclavak na staromak, u angelato sme si dali zmrzku a pak zpatky do auta a na Floru do IMAX na Bohemian Rhapsody. Musim rict ze skvelej film. Mam Queeny strasne rada, byli sme i na koncerte kdyz byli v O2 arene a sla bych hned zas.
No a na ceste zpet sme se dohadali pac jel jako hovado, furt se lepil nekomu na prdel a to nemam rada, nikdy nevis kdy ti dupne na brzdu a pak to nedobrzdis. tak sem mu rikala, po brne bys me do prace vozil ze sem tehotna a nechces abych se plahocila mestskou (podotykam mam to 20min) a pak mi dela nervy takhle. tak mame tichou domacnost.
holky dostavaji vas taky ty vanocni reklamy, sem schopna u toho bulet jak zelva 😲
@hribek jojo, pravidelně brečím u té jak vezmou dědečka odvedle k vánoční večeři...ta mě fakt dojímá, a to penny nesnáším
Tak dneska jsem ponocovala zase já 🙂 Probudila jsem se ve 3 ráno a vyspáno??? Ale naštěstí jsem pak znova brzo usnula. A v 5 budíček, bléé 🙂
S těma nákupama to je děs. Když mám nakupovací náladu a jedu cíleně něco pořídit, tak se mi nikde nic nelíbí. A když jdu jenom mrknout co kde mají, tak bych utratila klidně dvě výplaty 🙂
@hribek Přesně, jak píše @crazy_girl3....ta reklama je peklo. Když jsem jí viděla poprvé, tak jsem u toho jedla a nebyla jsem schopná polknout sousto a slzy jak hrachy. Přítel se mi smál, že jsem zase "nevyvážená". Nejhorší je, že u ní bulím pořád. Včera jsem jí viděla zas.....jako klobouk dolů před lidma, co tu reklamu udělali. Ale jinak nevím o žádné další vánoční takhle psycho. Ale děda je mazec....
@hribek Na tu dopravu nadáváme dnes a denně. A přesně těmhle "lepičům" vždycky nadávám. S přítelem si necháváme vždy větší rozestup, protože přesně nikdy nevíš, co se tomu před tebou šustne v hlavě a dupne na brzdu a máš malér ty.
Když nás někdo fakt prudí a lepí se nám celou cestu na zadek a nedej bože i bliká, tak mu rozsvítíme zadní mlhovky. To máte vidět, jak si najednou udělá rozestup, že se vyděsí.
@veeev hele, tohle těhotenství je v pohodě, ale s Jiříkem jsem se třeba nemohla koukat na cokoliv se zvířatama. Buď se narodili - řvala jsem, žrali - tudíž někoho sežrali - řvala jsem, měli hlad - řvala jsem, umřeli - řvala jsem...hrozný...telku jsem vůbec nedávala, takováhle reklama by mě rozsekala na týden. Tentokrát je to lepší 🙂
Já jsem teda taky řidič...jezdím rychle atd ale snažím se bezpečně. Nikoho nevyblikávám, nelepím se mu na zadek..Takhle přesně dělá jeden kolega a když s ním náhodou mám někam jet, tak chci řídit, což mi málokdy projde nebo ho aspoň peskuju, že veze mimino :D :D
A dneska jsem opět nespala taky....usnu jak poleno v 10 a za chvilku mám vyspáno...ježiš jak já bych si dala kávu...jsem měsíc bez ní (je to fakt moje závislost a normálně piju tak 6x presso denně) a fakt trpím, a to jsem myslela, že mi nejvíc bude chybět víno :D :D
@veeev
@crazy_girl3 sem mu vcera oznamila ze s nim jedu naposled a zbytek cesty asi 150km probehl v tichosti bez toho aby se nekomu lepil na prdel a furt se mi snazil drzet ruku tak sem delala urazenou. ale fakt me to stve uz. driv jezdil ohleduplne a v pohode a ted? no des. sem rikala kdyz jede sam at si tak jezdi ale beda jak takhle pojede s malou nebo s nama. ze budu rvat a je mi jedno jestli bude nastvanej.
No ted sem videla reklamu na Albert myslim. chlapecek tak 7 let asi pece mamince pernik a zabali ji to pod stromecek taky moc pekny. No a v kine... u Zrodila se hvezda sem si pobulela pekne. jeste ze sem byla na kraji u zdi a vedle me jen manzel 😀 ach ty hormony a vcera u Freddieho sem mela co delat taky....
@hribek můj muž jezdíval dřív poměrně rychle, ale nikdy jsem se s ním nebála, fakt jeden z mála lidí, kterýmu v autě 100% věřím a nejsem ve střehu, ale to on má naučené i z práce rychlou a riskantní jízdu, že musí dojet v pořádku, takže jsem v klidu. Ale posledních pár let je z něj kapitán Šnek. Vlastně asi co jsme si koupili nové auto, já ho proháním ráda a s ním jedeme po dálnici 110 a on je piánko, v klídku a musím ho trochu popohánět, aby nás nepředjížděli i kamiony...Prej stárne...32let :D :D
@crazy_girl3 ja se s nim driv taky nebala a vlastne kdyz jezdime po brne tak ok ale nekdy kdyz specha tak je to naprd. Ja jizdu taky miluju zvladam v nemecku na dalnici i 180 ale tam si to muzu dovolit
@crazy_girl3
@hribek
Nejvtipnější je, když řídím já a hlásím, co to zase je za řidiče, že je to určitě ženská. A ona to vážně vždycky ženská je 🙂 Já myslím, že řídím dobře, ale ostatní lidi jsou někdy vážně děs. A přítel taky řídí skvěle. S ním usnu okamžitě v autě, protože mu taky na 100% věřím (když jedeme do práce, tak občas při nájezdu na dálnici už spím a zdají se mi sny 😂....a to jsme na dálnici za 3 minuty). Ale občas (hlavně o víkendu) taky jezdíme třeba jen 110/hod, ale protože se kocháme 🙂 Jinak těch 130 ,140 / hod. Ale třeba můj nevlastní taťka je bývalý kamioňák a má pocit, že nikdo nemůže řídit líp než on. Takže se starou kraksnou valí klidně 180 a ještě je to samý plyn / brzda. Do toho při řízení kouří. Šílenost. S ním zásadně do auta nesedám.
@crazy_girl3 Já vám dám že stárne ve 32 letech 😂 To nechci slyšet...to je můj věk 😂
Holky...hurá. Teď mi psalo VZP, že lázně schváleny 😉
Můj muž má auto hodně jako koníček,to co má stát v garáži,takže nedej bože,aby mu to někdo někde odřel,nebo já nevím co..v autě se nesmí jíst,pít,nic ,takže jezdit s ním na dovču je někdy za trest,mi přijde 😂😂 ale na jednu stranu jezdí dobře,rychlosti se snaží dodržovat ( dálnici vůbec nevyužíváme),ale zase ho dokážou vytočit ostatní řidiči,když mu někde nedají přednost ( jako třeba lidí si vjedou na kruhac a nečiní,jestli tam někdo jede),tak to se dokáže lepit za auta jak nevím co a to pak já mám pocit,že proslapnu koberecky,jak brzdim za něj 😂 navíc je to dridverovy auto. Tak jsem si říkala,dostane třeba rozum,bude nás víc,koupi něco prostornějšího. Jo to jsme se bavili a po jeho názorech radši nikam jezdit nebudu,protože asi nebude čím. Jeho sen je mít auto ještě s lepším výkonem...tak říkám,v tom ale těžko budeš vozit 3 děti...a on,že taky takový auta nejsou na vozeni děti...no já měla co dělat,abych neřvala...a asi to řešit nebudu. Po dědovi ještě má Felicii,tu má stát u baráku a jezdí v tom do práce. Já s tím jezdit nechci,nemá to ani posilovač řízení...a já měla od našich občas Fabii,co jsem s ní jezdila do práce,ale teďka je u našich,stejně tam stojí,protože jezdí většinou druhým. A když řeknu,vezmu si našich auto,tak mi na to řekne,že ji opravovat ale nebude. A že jsme v Plzni,nepotřebujeme nikam jezdit.... Jo dobře,obchody mám za barákem,doktory všechny skoro taky,tak co chci...třeba ještě pretoci a změní trochu názory,no...
Já přišla domů a vidím to na chvilku odpočinku,to půldenní courani se po městě mě teda unaví. A přejedla jsem se,byly jsme s kámoškou se najíst,tak jsem měla karbos se stouchanym bramborem a trávím ještě teď 😂
@sonisek u nás je třeba auto nechci říct priorita, ale je důležité. Jednak fakt pořád někam jezdíme, ale i na vození materiálu atd. Před dvouma rokama jsme si udělali radost, protože jsme měli nějaké peníze a koupili jsme si Insignii, o které jsme roky snili. Muž chtěl buď to nebo Superba, na to jsem mu řekla, že v Superbu jezděj jen důchodci, ale s tím jeho stylem jízdy by se mu to teďka hodilo :D Ale ta Insignia má jedny z nejlepších výsledků v bezpečnosti, což je pro nás hodně důležité, proto kupuju i drahé a kvalitní sedačky...nikdy jsem sice nebourala, ale je to pro mě fakt priorita, já bych klidně byla řidičem z povolání, mě to hrozně baví :D :D
@veeev no to říká on, já si ve 30ti taky připadnu tak na 20 s odřenýma ušima :D důležitá je mladá duše a tu snad budu mít i v důchodu :D :D
Lázně jsou paráááda, pozveš nás na návštěvu? :D :D
@sonisek Já si bez auta nedokážu představit už život. Sice máme taky krám, doktory u nás "na vesnici", ale denně jezdíme do práce (jasně, můžeme jezdit busem), ale pak taky za kámoškama, na větší nákupy, k rodičům....byla bych jako bez ruky bez auta 🙂
Do lázní jedu 6.1. - 27.1.2019....pokud se teda náhodou nestane zázrak v Podolí 🙂
@crazy_girl3 Tak to je fajn auto. My máme Hyundai I40 v kombíku, super svezeníčko. A pak já měla Fabii jedničkovou, ale tu jsme nedávno vyměnili za Octavku, ta Fabka už byla chudinka babička, ale bylo to moje úžasný auto. A co toho odvezla na barák v kufru...tuny cementu, mulčovací kůry, kytek, bedňáky 🙂
Do lázní klidně dojeďte, budu ve Františkovkách. A takový dámský seznamovací lázeňský modrokoníkovský dýchánek?? Ale chápu, že z Brna teda mazec štreka (385 km, 3:58 hod.)…..ale tak když ráda řídíš 🙂
@veeev tak jestli budu u rodiny v KV v tom období, tak jsem tam jak na koni (modrým :D :D :D)
ta naše krasavice má taky pořád plný kufr cementu, desek, tahá plný vozíky matrošu...každej vždycky "to chcete naložit do tohohle..?" :D u nás auto prostě funguje a není na parádu, i když ybch si to někdy přála...zadnímu sedadlu jsem 2 roky říkala bufet...plno jídla po jiříkovi, pití, hračky (ty tam zůstaly dodnes)....když vezu kolegy na oběd, tak se těšej, jak si pohrajou s legem :D :D
@crazy_girl3 No tak super. To si dame vedet. Bylo by to mile setkani 😊
Holky,k tomu řvaní u televize. To já brecela,i když jsem tehu nebyla. Třeba takový film Psi poslání nebo Hatchiko,ty kráso,moje nervy. Na to nemůžu koukat,ale přitom jsou to krásné filmy. Já jsem schopná brečet i u sportovců,když někdo vyhraje ( nemyslím hokej, fotbal),třeba v biatlonu...prostě české úspěchy mě dojimaji.
Malej přišel na svacu a už šel zas na kroužek,tak za hoďku a pul pro něj půjdu.Tak musím konečně něco udělat 😂
@veeev tak kéž bys to do lázní nestihla ;)
Ty kráso,to pivo 😂😂 To my třeba nepijeme,doma. Někde si manžel pivo dá,ale nic moc. A teď jak budou samé oslavy,tak se obávám,jak to dopadne.

@veeev ty brdo, tak drzim palce, at ti to dopadne dobre! Jo rikej si, ze prijde i horsi bolest, mozna i bolest zubu je nekdy horsi, ale taky si to moc nedokazu predstavit, aby se mi tam stourali za živa :D
Ja jela na injekci autobusem do mesta a nejakej kreten mu vjel do cesty, proste mu nedal prednost a autobus teda zabrzdil na posledni chvili, ale asi 4 duchodci popadali, auto odjelo ze jo...ja byla az na konci autobusu a vepredu jim tam pomahali nejaky lidi, ale stejne pak zavolali rychlou, tak policajti tam byli driv...ale jako ty tri babci si stezovali, ze se bouchli do hlavy a jeden deda asi spadl nejak blbe na ruku...ale pak nas autobusak vypustil, tak jsem sla na tramvaj, tak nevim jak to dopadlo. No jeste, ze jsem sedela, ale lekla jsem se taky dost a hlavne jak to cuklo, fuj
@veeev ja od Trestikovy prave jeste nic necetla, tak jsem se toho bala, protoze kamosky to moc nechvalily, ale mne to prijde fajn, takova jako oddychovka z jizni Moravy.