Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Cau holky, ja mam doma abstinenta, teda skoro, jediny co pije a jeste obcas je rum a nebo slivovice, a nebo koktejly ale to tak 1x za pul roku. Zato tchan ten toho zvladne... treba 8 piv denne a nic mu neni 😀
Ja sem dneska hodila malou do skoly a na 8:30 sem sla na masaz, 8:29 mi vola pan, ze mi zapomnel vcera zavolat ze kolegyne je nemocna a masaz odpada. Kurna sem tak nas...a. Sem se tesila ze mi ulevi od bolesti a prd ☹ v 11 jedu s tchyni po obchodech tak mam do pul 2 o zabavu postarano ☹ Na vikend jede mala k nasim tak se domluvim s Tomem jestli nepujdem treba do Maximusu se nahrat pripadne se tam objednam na masaz...
@hribek Já jsem teda hodně vínová. Miluju vína, takže vinotéka je využívaný spotřebič doma 😉 A přítel má ty piva. Ale nikdy jsme se spolu snad neopili, vždycky jen lehké popíjení. Já mám navíc pitomý ten žaludek, tak se vždycky děsně bojím, že by mi bylo zle, tak radši zavčasu končím. Ale za mých mladých let....to byly party 😂
Jé, já nebyla na masáži ani nepamatuju. Známý teď byly u nějakého doktora, 1,5 hodiny jim tam rovnal tělo asi za 1.500 Kč. Různě proškubával, křupal. Ale říkala kámoška že úžasné. Že třeba za půl roku půjde ještě jednou, že jí bylo po tom úžasně. Já pořád přemýšlím o té kostrči...zase jsem o tom četla článek, tak možná před nebo hned po lázních bych to zkusila.
@veeev ja mela taky rada vino, ale uz asi rok mi moc nejede nevim proc, spis kdyz mam chut si dam aperol.
Ta kostrc neni tak hrozna, je to otazka 5 min a je to podobny vysetreni pri hemeroidech. Da se to zvladnout a je fakt ze mi to i pomohlo ze me pak nebolely zada ale nevim jestli to melo spojitost s tim nebo celkove cvicenim mojzisovky (zvladla sem tak 2 mesice pak me to uz nebavilo). Me treba pomahaly thajsky masaze. Pri nich to obcas zabolelo jak thajka zatlacila ale odchazela sem uvolnena. Naopak sem byla na jedne celotelove klasicke a 2dny sem skuhrala jak me vsecko bolelo.
Ahojky, tak já zas k ránu nespala,pak čekala než se malej vypravi a zase jsem si lehla,a spala jsem skoro doteď. Jsem se bála,abych ještě nezaspala kontrolu 🙂 Za hoďku až pojedu z domova.
Taťka jede v neděli s mým extchanem nechat pálit slivovici 😂😂 Jsem říkala,super,to bude akorát na tu oslavu i našich 😜 My to tak nemáme rádi,když prostě lidi okolo jsou takový,že jen si dej a proč by sis nedal...ten můj se možná po chvilce nechá přemluvit,je mu to blbý,ale já jsem zabejcena a nedám si. A když to někdo přede mě postaví,tak to většinou vypije muž 😂 aby se neřeklo... To už musí být,že si dám skleničku vína,jen bílý a pak ale mi pálí žáha,tak si ho nedávám radši vůbec.
Taky znám pár lidí,kteří mají doma vinoteku,tak vždy obdivne koukám,kolik toho vypijou.
A můj bracha - jezdí kamionem,bývá doma na víkendy a když je léto,něco se dělá venku,tak za víkend tu basu taky dá ... Švagr je zas nadšený cyklista a ti zas objíždějí různé ty domácí minipivovary. I když pak jedou jako rodina na dovču po ČR,tak se v nějakém novém musí stavit😂
já jsem teda taky vínová, fakt ho miluju, ale nebráním se ani nějakýmu panáčku 🙂
@veeev jak píšeš, já vždycky taky jedu pro ty dvě basy :D to stačí že někdo přijde a kastl je pryč. teď teda poslední asi měsíc už jezdí muž se mnou, protože mě vždycky bolelo břicho, když jsem to brala.
já bych šla hrozně ráda na masáž, ta moje noha bolavá je peklo....ale mám strach teď k někomu jít, že už mám dost pupek
@crazy_girl3 ono je dost tech tehotenskych masazi. Kam bych se nebala je tawan na silingraku ty thajsky masaze. Nebo maximus na lesne. Jinak nevim. Ti maji primo tehotensky masaze ze lezis na boku. Premyslim ze zkusim pristi tyden nebo o vikendu
@sonisek no to jsou miláčci!!! Už bylo ❤❤ ??
@hribek No já se na tu Mojžíšovku chystám až od těch lázní. Tak uvidíme, jestli mě chytne a vydržím u ní. Ono to bude podobné jako ta hormonální joga, jen doufám, že se u toho taky tak nefuní jako u té hormonálky 🙂
@sonisek Tak to je vážně paráda 😍 Kdo by to byl řekl před rokem, že to takhle dopadne, viď? 😉 Stejně je divné, že 2x absolutně nic a najednou dvě...mi řekni, čím to je.
@veeev konkurenční boj? :D hlavně že tam jsou 🙂
Jojo,srdíčka už byla i před týdnem 🙂 Byla i bila 😂😂
Jo to by mi taky zajímalo v čem byl zakopaný pes... :( Mi to bylo docela líto,že jsem odcházela. I sestřičky ať se přijdu někdy podívat,jak rostu😂
@crazy_girl3 Nějak nechápu ten konkurenční boj 😂😂😂
@veeev no když tam byly dvě, tak se snažili jeden druhýmu ukázat, kdo je větší a vytrvalejší, tak se hecovali :D :D to máš jak u nás, proč jedno odešlo brzy a druhý drží? Stejný cyklus, matroš, všechno...je to divné že? Ale hlavně, že to bude mít šťastný konec
@crazy_girl3 Jo takhle 😂 Prave no. Kdyby aspon ti doktori vedeli, proc se zrovna nekdy uchytne a proc jindy ne, kdyz je postup uplne stejny. Asi fakt je to i o kvalite toho embrya ci co. Ale tak kdyz je postup vzdy stejny, tak by i ta kvalita mela byt stejna 🤷🏼♀️ No je to silena alchymie...... 😃
Jinak teda prestavam pichat,od zitra budu brat 3x denne Duphaston a na noc zavadet Utros. Ten D pak budu snizovat davky a bere se asi do 12tt a Utros zavadet do 35tt, mazec jako. Kazdy vecer dva.
A jsem teda cely odpo jak sjeta, nevim...jak kdyby nizky tlak, nebo jestli se venku nemeni pocasi..ufuf jako
Holky,taky jsem se divila,ale kdoví jak to potom udělá gyndarka... Třeba řekne,že to není potřeba.
@sonisek to se taky divím. Mě řekla dr, že od 12tt to nemá žádný význam...
Já vím,že něco říkala kvůli dvojčatum...tam jestli to má necemu pomocí. Každopádně já si prd pamatuju :(
@sonisek tak kdyby to bylo jediné příkoří, tak se to dá vydržet. Ale třeba to fakt tvoje dr změní
Dobré ránko, tak už jsem na 22.11. objednaná na gyndu,to bude zase čekání ... Teď frčím do Globusu nakoupit a hlavně splasit nějakou kytku na oslavu. Malej dneska má nějaký program první dvě Hodky na Českým rozhlase s plzeňskou filharmonií,pak se vrati,budou asi hoďku a půl tridnickou a pak jdou na plavání. Tak mají dneska pohodu,ale samé lítání.
Ahoj holky,hlasim navrat z Podoli. Tak mame vajicko 😍 Jsem teda neskutecne stastna, desne jsem se bala. Ted jeste aby vydrzelo a v Po event. transfer. Ale bylo tam teda mraky zenskych nq odbery. Nez jsem se vubec dostala na radu, tak jsme cekali pres dve hodiny. Pak jeste pritel na odber, oba na krev, uhradit fakturu a domu. Silene me pichalo v brise,ze jsem ani nemohla sedet, qle uz je to ok. Tak ted jsme si naplnili pupiky, zalehneme a asi usneme. Pritel je lehce nakraply a jsme celkem vystaveny. Ale mam desnou radost 😁
@veeev no to je parááádička 🙂 tak hezky odpočívejte a užijte si pár posledních netěhu dní 🙂
@sonisek No ten odber byl rychly, ale je to proste neprijemne. Doktora delala vyplach toho vajecniku radsi 3x a teprve v tom tretim vyplachu bylo vajicko. Jako malem jsem se jim tam rozbrecela na sale stestim,kdyz to tam hlasili 😁 Lezela tam v pokoji jedna pani, ktera byla na normalnim odberu v narkoze a mela jedno vajicko ☹ A ja si tady stezuju.....

@hribek Uvidíme...nějak tomu Podolí nepřikládám váhu. Ale bylo by to milé. Nicméně pokud se teď nepovede, tak asi ani smutná nebudu a budu se právě těšit do těch lázní 🙂
@sonisek
@crazy_girl3 Jéje, u nás pivo jede taky jako blázen. Já si občas ráda dám skleničku, v létě rádi chodíme na točené do naší oblíbené hospůdky....mají tam luxusní pivo. Ale přítel ten taky pije denně na žízeň. A u práce na zahradě (když není kosa, to čajíčkuje). Ale denně to vidím taky na ty 3 🙂 Prokládá alko a nealko. Vždycky po mně chlapi koukají v krámu, protože na nákupy jezdím většinou sama (pro můj klid duše 🙂 ). A kolikrát jsem slyšela hvízdání a pochvalná slova, jaká jsem šikovná, když nakládám do košíku dvě basy 😂