Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@crazy_girl3 jinak pěkně doma makate ;) To bude koupanicko 🙂
Jsem šla louskat vlašský ořechy a jak jsem seděla,tak mi úplně tlačil žaludek,tak radši jsem šla zase na gauč a pololezim a budu koukat na soutěž 😂
@crazy_girl3 Ja si taky myslim. Necitim se na to jit lezet...i kdyz ted uz doma lezim 😁 Peta me doma odhani od vseho, nemuzu ani sebrat pradlo ze susaku. A pritom on je marod, kasle a psika, tak se od nej drzim bokem. Aspon zapnout mycku me nechal a nahazela jsem veci do papinaku a udelam jen kureci vyvar. A zitra zase do prace,ale po praci si jdeme s holkama sednout. Jdeme do restaurace (no spis takoveho bistra),jmenuje se Spejle. A je tam jidlo napichane na spejlich a clovek plati za pocet spejli, ktere nashromazdi. Uz jsme tam jednou byly s holkama a je to tam paradni.
Ja byla na tom transferu dnes a byla tam se mnou pani, ktera mela 11 mrazacku. Dneska byla uz na patem transferu. Vzdycky si davala 2 embrya a nic, tak si dneska nechala dat zbyvajici 3 embrya. To jsem zvedava, jestli ji to vyjde 😁
Holky,a s tem vanocnima darkama.......jestli mate radi trenky, jak panske, tak damske (my v nich chodime skoro porad doma), tak mrknete na Elka underwear,maji tam nadherne vzory a stejne jak pro chlapy, zenske i deti 😍
@hribek ježiš nedělej mi chutě!!! To bych si taky dala!!!
@veeev myslím, že to je o tom vnitřním pocitu právě, já to po každém transferu měla vnitřně úplně jinak a po tom druhém jsem byla úplně v pohodě, jela jsem tam sama, po cestě domů jsem se stavila na nákup, doma pohodička...tak nějak vnitřní klid...večer ti to s holkama jen a jen prospěje 🙂
@sonisek no po letech čekání mít rovnou tři, to by mě asi štrejchlo ale :D Doma se to už zase ze stavby trochu mění před očima. Ve čtvrtek dovezou bazén, tak to bude vypadat zase jinak
Dobré ránko 🙂
Tak dnes na 16:05 jdu na třídní schůzku s učitelkou,tak jsem zvědavá,co se dozvím... Každýho rodiče si objednala na určitý čas,že už nebude hromadný aktiv ve třídě.
Včera přišel a v žákovský asi zase 6 akci,na co přinést peníze 😂,mi švihne.
Večer jsem se koukala na Prima Cool,Těžká dřina,mi zaujala ukázka,že půjde do pekárny. Jsem ten pořád ještě neviděla. A zajímavý,jak se co dělá,ale chodit takhle v noci do práce by se mi nechtělo.
@sonisek
@crazy_girl3 No,ona zadne ditko nema. Tak je asi jasne rozhodnuti....zadne nebo risknout 3. Jako bylo by to asi silene, ale rozhodla bych se asi stejne jako pani. Navic ji rikali,ze to jedno neni uplne fresh, ale zkusila to. A rozumim ji. Na vek jsem se ji neptala, ale vypadala o par let starsi nez ja.
@crazy_girl3 Pak posli fotku bazenu. Jsem desne zvedava 😊
@hribek Ty jo, sushi taky miluju. Obcas si ho koupim do prace misto obeda. Ale tak snad budou mit neco dobreho i dnes, oni v te Spejli totiz nemaji ta jidla pravidelne stejna, ale obmenuji ho. Ale misto jidla jde spis o ten pokec s holkama. Pritel marodi a je zavreny v loznici, aby me nenakazil. No a ja jsem vyrizena, ze si po navratu domu nemam s kym povidat 😂😂😂
Holky,jak jsem vzdycky ty transfery prozivala a resila,jak to dopadne a ruzny veci nedelala, tak ted mi to nejak ani nedochazi. Je to asi tim, jak jsem si nepichala ty injekce a bylo to v prirozenem cyklu, tak nejak mozek nepobira, ze mi vcera zavadeli embryo. Nejak si myslim, ze to zase nedopadne (asi pripadna obrana proti spatnemu vysledku), ale citim se fajn. Jako kdyz se nic nedeje 😁
@veeev psychika je potvůrka, já jsem přesvědčená, že tentokrát to bude ono!! PO všech těch peripetiích to přijde takto "jednoduše".
JInak paní samozřejmě taky chápu, ale představit doma si to nedokážu :D
Foto dodám 🙂
Holky, já dneska začínám 30tt. To snad ani není možný...
@veeev a nebo to naopak dopadne. Ja si ted naposled nic nepripoustela proste sem jen verila a celkove to bylo jiny.... jo no ten pokec je k nezaplaceni. Ja vcera za celej den byla tak nasr... ze sem odjizdela pro kamosku a cestu si nepamatuju ale nastesti me holky rozptylyly tak ze sem se hodila do pohody. Celej den sem necitila malyho pohyby ani k ranu. Tak sem si tikala ze ten stres mi za to nestoji. Nastesti dneska uz se ohlasil tak sem v klidu. Neco na me leze tak dneska jen ohreju obed a nic nedelam.
Tak si dej nejakou mnamku. A hlavne si to uzij😉
Holky budem muset udelat nejakej sraz vo vy na to? 😋😋😋
@hribek já jsem 100% pro!!! S dojezdem nemám problém 🙂
@crazy_girl3 ty jo to mas uz za par. Ja sem 20+3 a prijde mi ze to ted nejak neutika. Za tyden bude velkej utz. Tak jen tajne doufam ze uz bude vse v poradku a uz se budu moct tesit.
Tak klidně Prahu taky dám 🙂 Dojedu busem/vlakem... 🙂 Bylo by to fajn,ne 🙂
@crazy_girl3 To máš za pár, to už je paráda 🙂 Jak to děsně uteklo...před nedávnem sis dělala těhotenský test a teď tohle 🙂
Psychika je potvora, ale bůhví, kdy ten nahoře udeří. Ale zahrává si teda pěkně. Uvidíme, dva týdny natěšení před náma 🙂
Já bych taky doma nechtěla 3 najednou, 2 by ještě šly, ale kdyby přišly tři, tak by holt byly no 😂
@hribek Taky budu věřit. Ale jiné to rozhodně je. Minule jsem si to děsně připouštěla a každou chvíli myslela na to, jestli tam ještě je. Dneska ráno jsem se vzbudila a teprve po chvíli jsem si vlastně uvědomila, že jsem včera byla na transferu a přišlo mi to celé divné 😂 Ty se hlavně hoď do klidu, nerozčiluj se, malej je v pohodě a bude v pohodě. Uvidíš, že se narodí kluk jak buk 🙂 Malej Tobiasek 😘
Jinak já jsem určitě pro sraz. Ráda vás uvidím a poznám "naživo" 😉 S dojezdem taky nemám problém. Buď Praha nebo klidně dojedu do Brna a tebe @sonisek přiberu cestou 😉 Ale určitě se nějak domluvíme. Bude to fajn.
@veeev však můžeme jednou tam a jednou tam 🙂 Já jsem právě ten druhý transfer měla v době, kdy se ten muž vrátil z nemocnice, byl marod na záda, na neschopence, celkově hroznej fofr a všechno a právě mi to taky asi nestihlo docházet. Předtím jsem taky pořád přemýšlela, jestli tam je nebo ne.....bude to fakt dobré 🙂
Holky,tak já dneska opravdu zdravý oběd 😂😂😂 Prejt s bramborem a dala jsem si 4 kyselý okurky. Už přemýšlím,co budu dělat zítra normálního 😂😂😂
@crazy_girl3 To je pravda. Ale nejradsi bych pockala,az porodite, abych si mohla susnat miminaky 😂
No jsem zvedava. Nejak to fakt neresim. Jen me dnes bolel podbrisek,jako kdyz to mam dostat....adi jak se mi tam stourali 😕
@sonisek Prejt ja nemusim. Ani jitrnice. Ale jinak masicko, to je moje 😊
@hribek Clovek ma porad strach...jestli to vyjde,kdyz to vyjde, tak jak dopadnou prvni tri mesice, pak jak dopadne cele tehotenstvi, jak dopadne porod a pak po zbytek zivota 😂 Ale snad to je ten prijemny strach. A uvidis,ze to bude v pohode. Kluk je bojovnik a my jsme mu poradne domluvily 😁
@veeev 😀 jj doufam ze jo, a poslouchat musi, zvlast tak hodny tety konikovky 😀
@sonisek taky mam radeji jitrnice, a ted ujizdim na chlebu se sadlem nebo skvarkovou pomazkou, tatka dela vyborny sadlo i skvarky jen to musi byt slabe natreny a pak je to dobrota lepsi jak maslo 🙂 a ze sladkyho ledova cokolada, jinak chute spis ztracim nez abych mela
Holky, jsem dojatá 😂 Reklama na Coca Cola kamion,přepnu tam reklama na Kofolu a teď jsem prepla na ČT 1 a oni mají vánoční upoutávky na filmy a hraje i toho Neckář a písnička Půlnoční,no prostě hormony. Tak se na ty Vánoce těším. Už aby byl prosinec a mohla bych péct 😂
Ježíš,tak sádlo a škvarky to nejsou moji kamarádi 😀 Ale dřív jsme u našich chovali čuníky,tak vždy v lednu byvaly zabijacky,nesnášela jsem ten všudepřítomný pach a mastnotu,ale ty jitrnice nám řezník dělal luxusní. I černou polívku jsem ráda jedla.
já jsem zabijačku nikdy nejedla. Ostatně ještě před pár lety jsem byla na ranu a nejedla jsem skoro nic. Pak nám jednou udělal zabijačku strejda a když jsem viděla jeho preciznost a co za dobrůtky do čeho dává...no mňam. Jako od cizího bych jitrnici nesnědla, ale u něj vím, že jsou v tom jen 100% věci, vše čisté....no krása. Chleba se sádlem bych nejedla, ale ráda na něm vařím
Mňááám, škvarky 🙂 Já je dřív nesnášela, pak jsme jednou s holkama jely k vám na Moravu do sklípku, tak dostaly moravské müsli a já se po tom teď můžu utlouct. Na sádle dělám skoro všechno a taková domácí škvarková pomazánka s kyselou okurkou, lahoda 🙂
Jak se jinak máte? Já dnes zůstala dělat z domova. Přítel je pořád nemocný, ale už je to celkem v pohodě. Tak jsme aspoň spolu, ráno jsem ještě vyzvedla Meggušku (pejska), protože rodiče jdou odpoledne do divadla, tak jí máme na hlídání. A zítra zase do práce, ale už jen dva dny a víkend 🙂
A nějak mě začíná škrábat v krku, ale myslím si, že to je ze včera z toho posezení s holkama. Jsme poměrně hodně ukecané, tak jsem spíš vymluvená, než aby to byla nějaká nemoc 🙂

@veeev myslím, že dobře děláš. Ta psychika je potvora, v práci nebudeš mít tolik času na to myslet a bude to dobré!!