icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
14. lis 2018

Já koukala na Misi nový domov,zase něco pro mě...a už ležím,asi nevydržím čekat na manžela. Ty odpoledni tak nemám ráda :(

veeev
14. lis 2018

No me se to asi nepodari tak dlouho utajit. Jednou to asi pujde videt brzo 😕 Na jednu stranu se tesim, na druhou bych si to rada nechala pro sebe a nemusela to hned rikat 😂

Holky, tak se mi podarilo chytnout nejaky rozumny darek na Jeziskova vnoucata. Pro nejakou babicku chteji tablet, aby trenovali ruce a pamet. Mame jeden skoro novy doma, ktery nevyuzivame, tak ho posleme radi dal. A pritel od Petovyho brachy zaveze dva stariky na Karlstejn 😍 Je to super, hned mam lepsi naladu. Jeste poptavam nejake kreslo, ze bych udelala "sbirku", tak uvidime.

veeev
14. lis 2018

@sonisek No,clovek uz nejak neresi penize. Je to sice dost, ale pokus bez pojistovny by byl cenove horsi. Jinak nas klasika IVF stalo 7.000 Kc za ICSI, 3.000 Kc za prodlouzenou kultivaci, 3.000 Kc za asistovany hatching a 6.000 Kc za kontinualni monitoring vyvoje. Podle toho, co jsme si vybrali. Pod 10.000 Kc jsme nikdy nesli. No a bez pojistovny to bude o 26.000 Kc vic 😜

sonisek
autor
14. lis 2018

@veeev tak to je skoro stejný jak tady no 🙂 ale další pokus určitě nebude potřeba ;)

veeev
14. lis 2018

@sonisek No uvidime. Zatim si nic nepripoustim, ze to dopadne tak nebo tak 😁

sonisek
autor
15. lis 2018

Ahojky 🙂

veeev
15. lis 2018

Holky Brňačky 🙂

sonisek
autor
15. lis 2018

ja tuhle na ta Vnoučata taky koukala, ale to byly samé vozíky, cigarety, televize...ale nebylo v mych silách pročítat vše :D

veeev
15. lis 2018

@sonisek Já to pročítám celé každý den 😉 Ale je tam děsně lidí. Vždycky si něco vyberu a už je to pryč.

crazy_girl3
15. lis 2018

A je tam holky :D

Posílám fotku našeho loňského vnoučátka 🙂 Letos se určitě zapojím zase, i když bych raději zase tomuto pánovi.

@veeev já už tě počítám mezi těhotné, takže žádný vymýšlení :D :D

veeev
15. lis 2018

@crazy_girl3 To bude pristi rok koupanicko, vid? 😊 Parada. To zavidim. Ale my budeme pristi rok aspon v tom jezirku 😆
Ja se za tehotnou nejak nepovazuju. Nevim,nejak to zatim tak necitim. Takze si vyrizuji ty lazne. Uz mam komplet vse hotovo, jen odjet 😁

veeev
15. lis 2018

@crazy_girl3 Mam z toho projektu desnou radost. Je to uzasne, jak to lidi bere. Konecne zase nejaka uzasna vec od lidi.

hribek
15. lis 2018

Ahoj holky tak ja se dneska probudila s pocinajici chripkou. Vcera prilitla tchyne ze tom jede do kosic a ze vcera uz staval v noci aby jel brzo a dneska taky a ze mam jet s nim a kdesi cosi. Pak prisel a zacala mu vykladat ze mam jet s nim at ridim ze nemuze sam a ze se o nej boji a na izu ze se taky bojis o tatinka a koukala na me ze jako ja jedina nic nerikam. Do me vhel takovej vztek ze nebyt male tak ji neco reknu. Cuza jedna stara. Vydira takhle. Kdyby mi rekl on sam pojed semnou tak neceknu a jedu ale aby do toho kecala jeste ona.... no tak abych nebyla za mrchu ktere nezalezi na manzelovi sem jela. Ve 4 vyjezd do Mochovcu pak Rimavska Sobota. Ted Kosice a jeste Poprad. Zatim jen cekam vzdy po hodine aby si vyridil zakazniky. Ted se najizdi na dalnici tak budu chvili zas ridit at se prospi. Ale je mi teda fakt naprd. Kdybych nemela kapky do nosa tak se udusim a cekam ze tak v sobotu to chytne tom. Zitra vezem malou k nasim tak bude lecici vikend.

veeev
15. lis 2018

@hribek Ach jo, prala bych ti klidne bydleni o samote bez tchyne. A to ji manzel nic nerekne? ☹ Tak davejte pozor a hlavne v klidu. Tchyne za nervy nestoji 😚
Ja teda uz vcera od vecera citim silene skrabani v krku. Zadna bolest, ale takove, jak kdyz mam vyrvane hlasivky. A pali to v tom krku 😜

hribek
15. lis 2018

@veeev no rekl by ji ale byl vcera utahanej tak rikal ze nemel silu se s ni dohadovat. No treba se nam to nekdy splni. Budu tajne doufat. Tak caj s medem a pod deku! Snad ti bude lip. Ja tu uz hodku a pul cekam tak doufam ze behem pul hodky dojde. Mam hlad od 8 sem nejedla😞

sonisek
autor
15. lis 2018

@crazy_girl3 děda super! 🙂 a bazén - jeeeee bych se tam úplně viděla 🙂

@hribek ty brdo,tak držím palce,ať se podaří od ní odejít,tohle je psycharna :( A tobe není dobré a ještě takhle cestovat. Hele,na tvým místě bych umřela asi už hlady 😂😂😂

Já dneska byla dopoledne taková mimo,ale uvařila jsem rizotko a pak jsem jela něco odvézt segre na druhou stranu Plzně,koukla do Jysku a odešla s lucernickou a malým svicinkem😂 Přijedu domu asi ve tři,jdu si číst a samo jsem u toho usnula,takže takhle toho hodně přečtu 😂😂😂 A malej měl kroužek do půl pátý,tak to už jsem zas byla vyspala a dělala štrůdl.

A víte,co jsem si objednala? Nějakou hmotu na potahování dortu a příští týden asi v pátek mám v plánu dělat dort pro manžela a sebe,ale jen bych udělala kulatý ,potahla a na to asi vločky sněhový vykrojit. No jse na sebe teda fakt zvědavá 😂😂😂

A už máme hotový dort pro taťku k narozkám,paní mi ho poslala a zítra ho jedem se ségrou vyzvednout.

sonisek
autor
15. lis 2018

A my takto před čtyřmi lety převáželi Ytong z Hornbachu domu,aby se mohla stavět koupelna s WC 😂 ve Fieste...ještě,že je ten FB a ty jeho vzpomínky

crazy_girl3
15. lis 2018

@hribek a to tě muž nechal ať s ním jedeš když ti je zle? Tchýně netchýně....to fakt musí být strašný soužití, snad brzo najdeme něco, co bude jen vaše

@sonisek dort super, já končím bábovkou, tohle bych nedala...to je dobrej tetris :D

veeev
15. lis 2018

Pomoc....skolila me rymicka a kaslik. A ja myslela, ze odolam. A je mi hur. No hnus.

sonisek
autor
15. lis 2018

@veeev tak to je jasny, jsi v tom 🙂 Jak ja jsem to taky mela, pred OPU nemocna a par dni po ET znova ryma, zvysena teplota a jak se mimina udrzela :D

hribek
16. lis 2018

@sonisek krasnej dort
@crazy_girl3 jo no snad jo. Ale driv ji asi neco reknu😂a hezky to asi nebude. Jenze ona je splachovaci takze ji to asi ani neprijde.
No nakonec sme dojeli v 9 vecer a padla sem do postele jak zabita. Dneska odpocivam. Mala jede do skoly s tomem a vyzvedneme ji v 5po atletice a frci na vikend k nasim. Ti uz sou nateseni. My zitra asi zavitame do ikey koupit novej kos a suplik pod drez. Jak sem to umyla tak by se tam misto dvirek hodil suplik tak musim vyuzit toho ze se tomovi chce doma neco delat😉

sonisek
autor
16. lis 2018

@hribek tak jen si dej oraz 🙂

Já pojedu odpo se ségrou pro dort,ještě něco koupit synovci k narozkám a manželova matka má v neděli narozky,ale to koupíme jen kytku.

A já tu koukala na zážitkové jízdy,zda nepořídit chlapovi k Ježíšku. Jen ty peníze za to 😯 no ještě uvidím. Kazdopadne by z toho byl asi paf.

sonisek
autor
16. lis 2018

A objednala jsem si ten tehu polštář,tak se na něj těším 🙂

veeev
16. lis 2018

@hribek Na tchýni prď.....přece si nebudeš kazit den jejíma výstupama. Hoď to za hlavu a užívej si mimča a toho, že se máte všichni 3 (vlastně už 4) rádi 🙂 Docela často to tak taky praktikuju.

Hodně se nám zhoršila atmosféra v práci. Ale já se tím už jen bavím. Dřív jsem si to připouštěla, ale teď mi to přijde k smíchu. A je mi líp 🙂

@sonisek Dort je super. Klobouk dolů před takhle šikovnýma lidma. Já musím vždy na dort předlohu a stejně se s ním vždycky dělám minimálně půl dne. Za týden budu dělat tchánovi k 65. Ale jen nějaký jednodušší, oříškový, kávový krém. Pošlu obrázky jakou mám předlohu 🙂

A s tím autem...já myslela, že jsme pošuci s převážením věcí jen my. Vidím, že ne 🙂 Tak to mě pobavilo. To si muselo auto pěkně sednout na zadek 😂

veeev
16. lis 2018

Jinak já docela funguju, ale cítím, jak jsem ucpaná. A hlavně ten kašel.....děsně mě bolí průdušky. Ale musela jsem dnes do práce. Zítra budu celý den ležet. Ještě to zvládám bez medicínky, jen s čajema. Ale možná si budu muset zavolat do CARu, co na ten kašel. To úplně bolí zakašlat.

Jestli tam mimčo pořád je, tak musí dostávat tím kašláním pořádnou sodu.

@sonisek Nevím, jestli ta nemoc je známka těhotenství. Bojím se že ne. Protože to kolem mne lítá úplně šíleně, navíc přítel se akorát vymarodil, tak to na mne prostě všichni prskli. Ale kéž by to byl těhu příznak 🙂

veeev
16. lis 2018

Tak tomu tchánovi bych chtěla ideálně nějaký takový. Ten snad bude za chvilku hotový 😉

hribek
16. lis 2018

@veeev jak to ze se to v praci zhorsilo? ja sem vcera na krk mela tantum verde a na nos mam nasivin, nic jinyho mi nepomaha a co sem cetla diskuze tak i dr radili lepsi nasivin nez se dusit... ten dort vypada dobre a vubec ne tezce.
@sonisek dort je paradni, taky bych to tak chtela umet s potahovkou...
@crazy_girl3
holky dekuju ste zlaty. dneska uz tu zas byla cosi chtela po tomovi. cekala sem ze se bude ptat jestli s ni nepojedu do obchodu ale nastesti ne.
jinak mi dnes Malisckova poslala vysledky krve z min tydne a pry to svedeni je alergie, mam zvyseny crp a ecp. tak clexane necha a posle mi jeste claritine jako antialergikum. chudak malej ten dostava zabrat s tema praskama. ale to dame.

crazy_girl3
16. lis 2018

@hribek já myslím, že ti naši drobečci jsou na léky už zvyklí 🙂 hlavně aby se ti ulevilo!

já jsem se dneska ráno měla jak princezna. Jiříček vstal brzy, už se mnou v 5,45 (když ho tam budím já, tak je to nadlidský úkon ho dostat z postele), tak jsme se ráno ještě poňuchňali, manžel vstal taky a než jsem došla ven, tak mi nastartoval, zahřál auto, oškrabat, vyhřál sedačky...no krása úplně :D :D

@veeev ten dost vypadá úžasně, to bych si taky dala, mňam mňam teda
@sonisek myslíš jako v tom sportaku nebo tak?

veeev
16. lis 2018

@hribek Vůbec nevím, co se holkám šustlo v hlavě, ale začaly si na něco hrát, co nejsou. Mám pod sebou holčinu, tu beru spíš jako kamarádku. Strašně fajnová...ještě že jí tu mám. A pak tu byly další 4 a to účetní. Jedna šla jinam do kanceláře, takže zůstaly tři. S jednou jsem měla velký problém, ale po jednom rozbroji se uklidnila. Zkoušela na mne určité věci, donášení šéfce apod. Přitom šéfka mi o všem říkala, máme se šéfkou trochu jiný vztah než mají ostatní (tykáme si a jsem tu nejdýl, tak spolu nejlépe vycházíme). Takže z její strany je už klid. Ale dvě nejtišší holky z kanceláře (jedna je ta těhotná) mají pocit, že bez nich teď firma nedokáže fungovat. Těhotná to má už celkem na háku a ta druhá řeší samá hovna (pardon). Mění názory každý den, před každým člověkem říká něco jiného, pomlouvá každý den někoho jiného. A všechno řeší za zádama člověka, o kterém se baví a nedokáže říct nic narovinu. Z toho se vždy pokaká strachy, když má něco řešit. Všechno je špatně, apod. Už jsem jí jednou řekla, že tu nemusí být, že může dělat díru do světa jinde. Takhle to vypadá jako blbosti, ale docela je to už na hlavu, řešit takovéhle kraviny každý den.

Naštěstí teď přišel Tonda, první chlap v kanclu. Hodně ukecaný, vypadá, že je fajn. Tak snad sem dejchne trochu klidu a nezávislého pohledu 🙂

veeev
16. lis 2018

@crazy_girl3 No tak to máš tedy velký luxus 🙂 Hned je příjemnější den, viď? Já teda jsem taky jak princezna na hrášku...přítel mi zakazuje stlát, utírat sprchový kout, věšet nebo sundávat prádlo ze sušáku....myslím, že to přehání, ale tak jako rozmlouvat mu to nebudu do testu 😂

Dneska jsem taky měla zpříjemněný den. Mám kamarádku v Hradci (bývalá kolegyně), občas se vídáme, skoro denně si píšeme, ale nevím proč, ale nevoláme si. A dneska mi z ničeho nic zavolala, že jsme se dlouho neslyšely osobně. To bylo tak milé překvapení, že se mi z toho normálně chtělo brečet 🙂

Strana