Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@veeev jezis tak to je na palici. no je to tak moc zenskych na jednom miste dela problem. tak snad se to zlepsi s prichodem kolegy chlapa. pac jinak je to naprd a rozhodi to uplne kolektiv. a ze by hormonky zacaly fungovat 🙂 treba jo.
@crazy_girl3 mate holky super ze si vas tak chlapi hyckaji. tak si to uzivejte, kdy jindy nez ted 🙂
jo no udelame si z tech deti takovy maly fetacky 😀 ale jo myslim ze po tom co si prozili uz budou ok
Ahojky 🙂 Já byla se ségrou vyzvednout ten dort,pak v DMku a na to,že jsem ve 12 obědvala,tak jsem přijela a bolelo mi břicho,tak jsem si vzala půlku jablka,mají teďka hrozně dobrý v Lidlu,na těch ujizdim 🙂 A i když je velký,asi sním i tu druhou půlku 😂 Venku je krásně,tak až malej přijde,tak půjdem ven a ještě do Globusu něco koupit pro synovce.
Ženský pracovní kolektiv je jedna velká drbarna asi všude. U nás taky pak dělají bůhví co nejsou,lezou všem "někam"..holt já nikomu nikam nelezla a nepostupovala,kdežto ty holky,co byly se všema výše postavenyma za jedno,tak najednou byly výš než já,ale já to neřešila. Já to za potrebi neměla. A jaká byla pohoda,když pak převažovala směna s klukama,to byl veget,nikdo se nehádal,nepomlouval.
Ty prášky jsou děs,já jsem rada,že vlastně od pondělí se jednoho zbavim 🙂
@hribek No hlavně ty mladé holky mají pocit, že se z nich celý svět posadí na zadek. Nejvíc mě ale vytáčí to, že si nestojí za svým názorem a nedokáží říct věci narovinu. Ze šéfky se vždycky poprdí úplně pekelně a nikdo jí není schopný říct, že s něčím nesouhlasí a proč. Přitom je šéfka ráda za zpětnou vazbu, ale nějakou konstruktivní. Když řeknu, že si myslím, že to je na nic jen proto, že je to prostě debilní, tak to je názor na nic. Ale když řeknu, že si to myslím proto a proto.....tak to je o něčem jiném.
To bylo vtipné taky ohledně nového kolegy. Holky že ho nechtějí. Já říkám, ať mi řeknou jeden rozumný důvod, proč ho nechtějí.....tak mi bylo řečeno, že nosí řetěz na krku (jen dle fotky na FB), že je debilní (nikdy s ním nemluvily)….tak to mi stačilo.
Prostě slepice 😂
@sonisek No ty kolektivy ženský jsou děsný. Ale my byly přitom dlouho v pohodě a najednou bum a tragédie. Ono je na jednu stranu sere, že dělám 1 den v týdnu z domova (jediná z firmy), mám největší plat...to si slepičky dokázaly zjistit a jsem vedená jako vedoucí oddělení. A to ženské ego bohužel taky funguje 😝
@crazy_girl3 tyyyy jo,tak tos měla primovy ráno 🙂 Nádhera!
Jojo,myslela jsem jako zážitek,aby se svezl rychlým autem. Jenze třeba u Mnichova Hradiště to je,ale že se jede v provozu na dálnici a pak i na letišti,20 minut dohromady. V Příbrami taky nabízí,ale to zas že zaplatíš asi dvojku a jede jeden okruh,cca 2250m. Tak nevím,ale jak ho znám,tak by nadával stejně,že to je krátký čas,že proč to není na dýl. Tak on má stále v plánu koupit si něco rychlejšího,aspoň ať to má 160 kW,že 70 je málo,co je teď. Je to jeho sen,peníze na to de facto má...já bych teda se videla v jiném autě,rodinnejsim,ale to už jsme řešili...
@veeev tak já bych brala něco v kombíku,ať můžeme pak s kočárkem nekam všichni vyjet a tak...bohužel jsem si našla chlapa,který prostě je až moc šetrivej a není důvod někam jezdit (divím se,že svolil k Řecku teda)...a pokud já něco neorganizuju,tak by se nemělo nikam bůhví jak dlouho. Jojo,co jsem mívala toho kluka z Prahy,když jsem tam bydlela,tak to byla jiná. Výlety v ČR,Rakousko na hory v létě,v zimě na lyže...jsem se vyřadila za mlada a teď budu mít utrum 😂😂
@sonisek Přitom ať si každý zamete před svým vlastním prahem. A pokud mám pocit, že mám mít víc, než mám teď, tak si dojdu za šéfem a vyřídím si to s ním. A nehudruju o tom všem kolem. A nebo ať jdu jinam.
Tak to my taky nikam nejezdíme, ale protože teď cpeme všechny prachy do baráku. A navíc jsme takoví troubové, že jsme rádi spolu doma a nemusíme nikam jezdit. Ale vždycky si na začátku roku naplánujeme 2 dovolený v roce a pak postupně od toho upouštíme a řekneme si, že uděláme ještě tamto a tamto 😂
@veeev já pracuju v chlapském kolektivu, i když tu pár ženských taky je, ale stačí jedna a dělá tady ve firmě rozruch. Sama si dělá absolutně co chce, v práci si neustále vyráží zařizovat soukromé věci, ale přitom každého peskuje byť za to, že si dáme v kuchyňce kávu. Teď si dokonce i vybrečela, že se místo mě musí nastoupit někdo nový, byť s majitelem jsme byli domluvení jinka, jen aby mohla dál courat na ty svoje "služební cesty". Sedí totiž na recepci a místo ní tam musí někdo být, když jde pryč a to chodím většinou já. Takže teď ještě vše nějak řeším s ředitelem a uvidíme, co vyleze z něj, ale taky jsem se i já kliďas vytočila jak šroubek. Dneska už jsem za ním byla snad 10x a pořád tam někoho má...jinak s tím chlapem tě úplně chápu, že je to v práci fajn. Já jsem taky tak měla toho kolegu (ten z pupkaté fotky), že jsme se fakt nasmáli vždycky, všechno jsme pořešili, voláme si i teď, jako super kamoš. Každej kroutil hlavou, že spol určitě musíme něco mít, tak aspoň když mi začal růst pupek, tak s tím dali pokoj. Ale ten chlap má takovej nadhled a neřeší krávoviny jak ženský. Jsem i s dvouma přímo v kanclu a nemůžu si stěžovat. Když přijdu nahoru na účtárnu, tak byť jsou holky fajn, tak je to jak ve slepičárně, hned vyzvídaj co kde a jak...no to není nic pro mě :D :D s tím platem je to u nás naštěstí tak, že tu maj všichni málo, tak si nezávidíme. Já jsem si teda vybojovala normální peníze a benefity v podobě HO (což ta kolegyně taky nemůže zkousnout),...
@veeev jojo tak to sou padny duvody 😃 nam proslo v praci spousta brigadniku. vetsinou decka jeste na VS. nekteri se osvedcili a zustali a nekteri padli. ale vetsinou se to poznalo uz pri prichodu. nekdo delal mistra sveta a nekdo byl v pohode. Mela sem kolegu, teda uz spis kamarada za tu dobu 🙂 je gay a super. ale taky nastoupil tam hned pri skole a bum 30.000 hrubyho, tak byl happy a v pohode a postupne mu to zacalo byt malo tak si zazadaval o vic, ok proc ne kdyz si odvedl svou praci dobre mel na to narok, ale kolikrat ty nazory ze je to malo a jinde maji vic, tak uz sme mu taky pak rikali a co te tu drzi??? na to nic neodpovedel...
ja prisla do ty prace z male firmy, kde sem delala vlastne ferdu mravence prace vseho druhu a vydelala si tehdy (10 let zpet) 15000 hrubyho nastupni plat kterej sem si dokazala vypracovat na 22000 ale taky sem za tim videla kolik je prace a sef se mohl spolehnout a jet na dovcu a firma o 10 lidech fungovala.... ale byla to paradni zkusenost a neco podobnyho budu po rodicaku hledat 🙂
tak me to kolikrat stvalo tady v te posledni praci (IT) ze si ty mladsi decka (vekove 23-28) neumi vazit penez a toho ze vicemene sedi na zadku v kanclu a nemusi jezdit po republice atd. tak sem si s kolegyni, ktera mela vicemene to samy jak ja, rikala ze holt jina doba a ze uz sme asi stary 🙂
ale nevim ono se to neda pausalizovat. je to hodne o lidech.
kdyz sme se "zbavili" jedne kolegyne tak sme meli skvelou partu v kanclu. ona byla vysavac energie, a protoze ja to nikdy nepoznam tak si ze me udelala kamosku, a ostatni me varovali, ale ja ze proc vzdyt je v pohode. no ale po roce sem byla tak vyflusla a do prace se mi nechtelo jen abych s ni "nemusela" na kafe, nastesti sem jela na dovcu na 3 tydny a ona si nasla jinou obet a ja se ji pak snazila vyhybat ze to samo vysumnelo.
@crazy_girl3 Tak to zkus s tím šéfem. Když ti něco slíbil, tak by to měl dodržet. Jako chápu, že on je šéf, on rozhoduje. Ale pokud k němu ona přišla "plakat", tak mu to zkus vysvětlit. Byla by to škoda, když máš možnost přivýdělku z domova 🙂
@hribek Ty vysavači energie jsou všude. Musela jsem se s tím taky naučit pracovat. Dokážou vzít takový energie a úplně zbytečně.
Koukám že v Brně jsou sice baráky a pozemky šíleně drahý, ale platy pořád rozdíl oproti Praze. Já teda nastupovala do téhle práce před 10 lety s platem cca 20 tisíc (už si to přesně nepamatuju). A za ty roky jsem si dokázala vyjednat zvýšení na jednou tolik (a ještě kousek). Ale kdybych byla nějaká potvora lína, pomlouvačná, tak myslím, že bych nebyla na tom tak, jak jsem teď a bůhví, jestli bych tady ještě dělala 😂 Uvidíme, až řeknu šéfce buď o mimi nebo lázních...třeba už kamarádské časy budou nenávratně pryč 😂
@veeev jo no platy sou rozdil, ale je fakt ze to byly platy tak 2-3 roky zpet. holky zvladly mit tech 32t. kluci vic, to radeji ani nechci vedet 😀 ale je fakt ze tam uz to chtelo mit vic informaci a znalosti....
@crazy_girl3 to je taky naprd, ale zase pokud je sef s tebou domluvenej tak by si ji mel vyslechnout, ale rict ji ze to bude tak a tak a bud at si zvykne nebo si hleda neco jinyho. No uvidis, snad se za tebe sef postavi a bude klid
Krasnou svatecni sobotu preji devcata 😁 Tak me odesel kaslicek i rymicka. Takova nejaka jednodenni viroza. Tak parada. Aspon ze tak 😊 A dneska u mas silena namraza rano, ale vypadalo to krasne. My za chvili jedeme s pritelem na nakup, pojede pry se mnou, at netaham nakup 😂 Pak uvarit a potom jdeme s kamaradkou a malou Verunkou na kafe, tak si ji zase posusnam ☺
Co mate v planu vy?
@veeev taky preju krasny svatecni den. to mas super ze si te tak hycka 🙂 uzij si kaficko 🙂 ja sem sama doma tak 2-3 hodky, mala u nasich a tom jel kamsi. mozna pujdem nekam na obed. rymicku mam stale a uz by mohla jit o dum dal 🙂 dala sem pict pernik. mam uz 4 dny strasnou chut na vetrnik z brnenske cukrarny Vetrnik, ty delaji fakt luxusni. tom mi rikal ze mi ho koupi ale pernik je jistejsi 😀 Peru, vcera sem menila lozni a mozna budu hackovat
@hribek To hackovani obdivuju. Ja na ty rucni prace nikdy nebyla. A tak rada bych to umela. Ale verim, ze az budu jednou doma tehotna, tak se to naucim 😁 No a s tim tehotenstvim....bud to fakt vyslo nebo jsem total prase 😂 Delam znojemskou, sezrala jsem dve zavareny okurky, zapila to kafem a na to si dala vlassky orechy. Jestli se nepo..., tak to bude uspech 😂😂 Pernik jsem uz dlouho nedelala, to je dobry tip. Pritel ale zase nechce nic upect a ja bych tak rada pekla. Mozna stejnak spichnu strudl a ptat se ho nebudu 😊 Dneska mame v planu k veceri dynovou polevku a zitra k obedu tymianove brambory s panenkou a smetanovo hribkovou omackou 😍 Jeste ze to jidlo mame, co? 🤣 Na vetrnika ja nikdy nebyla. Ja spis byla na spicky, indiany a smetanovy dorty. Dneska zase zhresim s tou kamoskou. To je moje dortova kamoska....s ni neprobehne zadne kaficko bez dorticku 😁 A pak se clovek strhne na trenazeru, aby se vesel do kalhot 😂
Doufam, ze uz ti ryma odejde. Ja nechapala, kdyz jsem se rano vzbudila a bylo to dobry. Takze super. Myslela jsem, ze lehnu. Ale ok,tak preji brzke uzdraveni i tobe. Snad se ted vsichni vymarodi a pak bude klid. Ale lita to vsude pekelne 😐
@veeev kdybych nemela ucpanej nos tak uz sem ok. byli sme ve meste na obede, tak sem dala gulasovku a pak grilovanou zeleninu s kozim syrem, ale nejak se mi scvrkl zaludek a snim polovicni porce 😲 ne ze by to bylo spatny 😀 no vetrnika sem nakonec nekoupila ale pernik je upecenej 🙂
a kdy budes delat test? to hackovani je jednoduchy fakt 🙂 ja to okoukala z youtube 🙂
@hribek Ja musim na sobe zapracovat. Delala bych spoustu veci, ale okecavam to tim, ze nemam cas. Ale kdybych chtela, tak si ten cas udelam. Viz to hackovani, uceni se Nj a Aj, vysoka skola a nebo sport. Jsem zvedava pri tom tehotenstvi, jestli k necemu dojde a cas si na to udelam 😂
Dala bych si zeleninu s kozim syrem...mnam. Ja si dala mrkvovy dortik a teda super 😊
Test vidim az pristi So nebo Ne. Pres tyden urcite ne,tak nejak o vikendu 😉
@hribek Kamaradka taky rikala, jak bude cvicit v tehotenstvi. Porodila a za sebou mela jeden pokus o aktivitu 😂 Musi byt fakt moralka. A ta mi chybi 😁 Bohuzel pritelovi prebyva...treba na sport.
Nejak se mi ani nechce testovat. Bojim se klasickeho negativniho vysledku....Uzivam si ted sladkeho nevedomi 😁
@veeev to chapu. Nebudu pokouset😋 no ja planuju po porodu krom cviceni zase najet na ten jidelnicek co sme meli. To mi vyhovovalo. Bohuzel ne ze bych ted byla rozezrana ale treba kefir a jogurty do sebe nedam. Zeleninu jo ale na etapy jeden tyden se po ni muzu ucpat a dalsi tyden ji nemuzu ani videt

@hribek
@crazy_girl3 Já myslím, že když ten práškovo / injekční koktejl, který ty vaše / naše děti přežijou, tak už musí vydržet úplně všechno 🙂