Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
To byla nádhera,jak ráno sněžilo 🙂 Snad bude i zítra trochu. Bych chtěla bydlet na horách v tuhle dobu ;) Mně se vždycky líbilo na Železný Rudě nebo na Božím Daru,aaaaach.
Objednala jsem si na Wish tričko tehu a dneska přišlo a teda supr sedne a fakt je super 🙂
@sonisek kousek od Božáku si moje sestřenice koupila penzion. na německé straně. takže jsme tam loni byli x krát a letos máme 14.12. jet zase 🙂 pošlu ti pozdrav :D
@hribek Tak drzim palec na dnesek. Ale bude to ok. Uz se tesime na fotku 😊
A bohuzel clovek te hlave neporuci. Takze si s nama bude hrat porad 😜
@crazy_girl3 Jako nemyt si hlavu 5-7 dni? To je pro me snad sen. I kdyby 2-3 dny. To bohuzel u mne asi nehrozi.
@veeev tak já jich taky moc neznám 😂 Někde jsem natrefila na Jirku Krále a on je asi docela slavnej😂😂 a má přítelkyni little.kao a sledovala jsem je na Instagramu,byli na okružní měsíční plavbě kolem Austrálie,to bylo fajn je sledovat 🙂 Pak ta Petra L. A jinak nevím. Malej sleduje Taryho,Kovyho...
Já když chodila do práce,tak jsem myla vlasy taky každý den, šílený. Ale tak to mastný prostředí tomu moc nedodá a hlavně pak jak jsem musela mít pořád vlasy v culíku, stažený,čelenku ať mi nepadá ofina. Teďka doma je mám většinou rozpuštěný,jen když dělám je stáhnu a myju taky tak po 2-3 dnech.
@crazy_girl3 tak to se mas,ale máte to celkem z ruky 😂😂 Ale zas je tam krásně.
U nás v obchodním centru dělával jeden chlápek a on k nám chodíval na obedy,občas,a fakt jsem ho tam potkávala od 2012 a někdy 2 roky zpátky tak odešel a že je provozní zase nějakýho holdingu (hotel,penzion,chalupa) na Prášilech na Šumavě,tak mi cpal vizitku a že ať přijedu s rodinou a tak,že mi dá slevu. Ale když jsem viděla ty ceny,co mají na netu,tak nevím jestli i po slevě by to bylo pro nás 😂😂😂
Já se teďka brodila fotkama a udělala jsem našim nástěnný kalendář,pak ještě velkou fotku,co jsme teďka fotili naše s vnoučaty. A ještě 4 kalendáře,ale jen po dvou měsících,a to delavam jako pro malýho tátu,babi a dědu, a pro prababičky. Zatím jim dělám každý rok,i když s ex spolu nejsme od 2012,ale je to hezký a oni nám taky vždy něco pošlou. Tak si říkám,ten menší kalendář mě nezabije. Jen teda ten jeden praděda je sám,babi zemřela v červenci. Ale bylo by blbe mu ho neudělat no...
A půjdu na poštu,koupit seno pro morče a měla bych teda sehnat rámeček na tu fotku pro naše,tak Zajdu k fotakovi,tam jich má celkem dost .
A odpo přijedou naší,vyzvednou nás s malým a jedem do T-Mobilu,jak taťka dostal nový telefon,tak musí nechat udělat micro simku a pak jedem s nima k segre,aby švagr tátovi ten telefon drobet vysvětlil 😂😂 Tak budem mít ucourany den.
@veeev v těhu se dočkáš 🙂
já jsem dneska měla na kontrole poprvé normální tlak, vždycky mám vyšší. Vzala mi krev a zítra zase výsledky, ale spíš už mě pošlou do porodnice do rizikové poradny mi říkala. Jinak miminko skoro 1600g, asi to bude tlouštík 🙂
@crazy_girl3 parada😉
@crazy_girl3 krásný miminko 😍
Sneziiiiiiiii,to je krása za oknem 😀
tady jaksi sněho-prší a já nemám ani deštník...zrovna dneska jsem bez auta...to bude cesta domů toto...
@hribek těšíme se na fotečku 🙂
@crazy_girl3 tak fotecka nebude. Malej je blbe natocenej. Vvv nema ale jak byl blbe otocenej neslo vysetrit srdce tak jdu za tyden ke kardiolozce a jeste se dr nezdal zaludek. Ze je malo naplnenej ale to prej mohlo byt pozici. Delal zrovna polohu svicky. Na srdicku je nakej fokus ale pry pokud to nebudespojeny s jeste necim tqk by to nemel byt problem. Ach jo tak zase dalsi nervy. Dr sice ze to vypada vse ok a ze to mam brat jako doplnujici vysetreni ale vite jak to je....
@crazy_girl3 Nádherná fotečka...za chvíli už budou barevné fotky 😉
Jinak u nás byla vánice jako blázen. Ale jakmile sníh dopadl na zem, tak roztál, takže nikde nic neleží. Holt má Martin týdenní skluz 🙂
@crazy_girl3 u grosmanove. Na srdce jdu k jicinske a za 14dni zpatky na ten zaludek ke grosmanove. Ach jo proc uz nemuze byt klid???
@crazy_girl3 No jasne, Martina zdrzel bazen 😂 A nemohl by ten bazen delat do dubna? Ze bychom rovnou presli do jara 😁
Snad darecek udela radost 😁 Je to silenych pribehu na tech vnoucatech.
@veeev je že? Já vždycky kroutím hlavou, jak je možný, že tolik lidí vůbec nikoho nemá, kdy by jim ty blbý tepláky koupil....

@crazy_girl3 to verim to uzivej 🙂
@sonisek nesleduju ale znam, par fotek sem ted na ig videla. ja si taky lehla, no zima uz ted bude poradna 🙂 ale uz se tesim na snih nejakej poradnej. kez by byl na stedrej den to by bylo luxusni!