icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
21. lis 2018

Já jak vcera mela rozlitano,tak jsem neměla moc čas odpočívat a večer jsem usnula brzo a pak od dvou cumakovala ani nevím do kdy...
Konečně jsem včera dočetla Veselí,líbilo se mi to,tak můžu číst zas něco svyho a tohle vrátit kamarádce.
Dneska asi nikam nemusím,tak jsem ráda. Uvařím rajskou omáčku a vyzehlila těch pár triček,co tu je.

hribek
21. lis 2018

Dobre ranko, ja dneska vyzehlit, na obed udelam sulanky, mam tu stary brambory tak se aspon zuzitkujou 🙂 o pul 5 na gyndu. jinak mam dneska klid. ja bych tak sla do prace az bych brecela... se budu muset pustit do zbytku kuchyne. Zitra jedu s kamoskou do Primarku na omrknuti tak mozna prckovi neco koupim. Kdybyste neco chtely tak mrknete na FB https://www.facebook.com/Nakupujizavas/

sonisek
autor
21. lis 2018

Já si hraju,ale už to budu mít vše,tak budu ráda a na Vánoce mi to stačí,i když je tu dost uziram 😂

sonisek
autor
21. lis 2018

@hribek tam jsem nikdy nebyla,ale slyšela jsem,že nákupy tam jsou fajn.

crazy_girl3
21. lis 2018

@hribek no hele, kdyby tam měli za nějakou normální cenu mini džínky 50/56 a nějakou mikinku nebo svetřík a punčocháče mini?? Od nás taky paní jezdí, ale naráží si na to fakt hodně peněz...jestli máš FB, tak bychom se mohli spojit tam

hribek
21. lis 2018

@crazy_girl3 jj jsem tam jako Pe Ma tak bych ti poslala foto a domluvily bysme se. Ona ma samo taky nasazeno ale zase kdyz si spocitas benzin dobu co tam je atd ...
@sonisek na deti je to v pohode. Pro malou tam nakupujem dost. Trika leginy mikiny a nekdy maji pekny i saty

sonisek
autor
21. lis 2018

Holky,já bych si tak přála holčičku,aspoň jednu 🙂 Na ty holčičky je tolik oblečení a různých kravinek,to na kluky toho tolik není :( Ale každý má něco do sebe,to je jasný.

crazy_girl3
21. lis 2018

dneska mi řekla kolegyně v práci, ať si něco vyberu na prcka, ale vůbec nevím co. Z větších věcí máme vše pokoupené...jinak výsledky zase vyšší, v pátek už do nemocnice na kontrolu

hribek
21. lis 2018

@crazy_girl3 jejda to je blby ☹ kolikatej si tedkom tyden? bych mozna brala kosmetiku nejakou
@sonisek ja kdyz shanela na izu tak bylo krasnyho na kluky a na holku se mi nic nelibilo

crazy_girl3
21. lis 2018

@hribek 31tt. kravka jsem si četla na netu a hodně holkám třeba 33tt už vyvolávali porod....no jsem z toho nervní jak pes...tlak tam zase budu mít vysokej ze stresu určitě....jsem zvědavá co bude :(

veeev
21. lis 2018

@sonisek Libilo se ti Veseli? Tak snad se teda k nemu taky dostanu. Spis by me ted zajimala ta nova knizka od Hartla 😊 Jestli pojedu do lazni, tak si jich par s sebou vezmu 😉
Ja si koupila od kolegyne uz vyloupane vlasaky, tak na nich dost ujizdim 😂 Uz se tesim, az jednou budeme mit vlastni 😊

@hribek Je Primark...tak si to uzij 😁 Ja tam byla jen jednou a celkem fajn. Neco tam je hodne vyhodne (hlavne pyzamka), ale pak to secteni na pokladne uz neni tak mile 🤣

@crazy_girl3 Zase nervy, ach jo. Uz aby bylo mimi na svete, vse v poradku a nervy byly fuc. Drzim palec, snad to v nemocnici bude v pohode 😙

Ja se desne bojim toho testu. Nejak si zacinam myslet, ze to zase nevyslo. Dneska jsem mela i divne sny a jsem z toho nejak mimo. Sice se tesim na ty lazne, ale bojim se toho negativniho vysledku teda desne.

hribek
21. lis 2018

@crazy_girl3 to verim, sladka nevedomost vid🙂 neboj vsechno bude v poradku. V porodnici si te budou hlidat a kdyby neco, tak nasadi prasky a prcek uz je dost velkej aby to zvladl. Ale verim ze minimalne jeste 5 tydnu to zvladnete!
@veeev jj na pokladne to neni pak moc prijemny, jezdime s kamoskou a pak je sranda ta co vyhralas ty nebo ja? rozumej kdo mel vyssi platbu 😀
Divny sny mam celou dobu co jsem ted tehotna tak to ber treba jako malej naznak ze se to povedlo 🙂 ale drzim pesti!
Ja mam za hodku kontrolu na gynde tak sem zvedava co na me doktorka vybali 🙂

sonisek
autor
21. lis 2018

@hribek ty jo,ty kontroly takhle odpoledne jsou na prd :( držím palce!

@crazy_girl3 tak raději nic nečti,ale ono to nedá :( Tak kdyby ještě aspoň 4 týdny jste vydrzeli,tak to bude fajn. Tak co se dozvíš v nemocnici...

@veeev já jsem napnutá jak struna,už abys testovala,věřím že tam budou // ;)
Jo Veselí za mě dobrý. Já od ní nic nečetla,nemůžu srovnávat,ale holky co už toho četly více,tak se jim to nelíbilo. Tak uvidíš ;)
Manžel taky pořád co chci k narozkám a že půjdem někam,ať si vyberu oblečení,ale si říkám,jestli to má cenu. Ze mi stačí knížka a kytka 😂😂 A to ještě Dobrovský,jak mám tu jejich kartu,tak určitě na den narozek mi pošlou SMS se slevou,tak jsem říkala,půjdem to koupit až v pondělí 😂 Chtěla bych Za sny,od Karin a novou knížku od Bryndzy.

A ty sny,já na dnešek měla sen,jak mě naháněl nějaký kluk,mladej a fakt v tom snu se mi hrozně líbil a nevěděla jsem,co dělat,že přece mám manžela,jsem těhotná a on mi tak nadbíhal 😂😂😂 Jsem se pak vzbudila a nechápala,která bije.

A teda děs jak už je venku desne šero :( Já byla pro pečivo a zima teda hnus.

Malej přišel akorát na svačinu a šel na kroužek,tak tu sedím a že si půjdu číst,mám tu knížku o Pavlovi Pafkovi,mám ráda i tyhle biografie doktorů.

sonisek
autor
21. lis 2018

Tak holky,jaký máte názor? A zrovna plzeňská 😂😂 Já nevim,jak bych se zachovala být na místě te paní :( Zas na druhou stranu chápu postoj kliniky,s tím podpisem na 6 mesicu. A když to vezmu,ona si může najít jiného chlapa do budoucna a mít s ním dite. Asi bych nechtěla dítě se spermatem zemřelého chlapa. Musí to být tezke.
Aají na FB taky vyjádření,že pokud by soud rozhodl v prospěch té paní,tak ji vyhoví,ale soudy to zamítli.

hribek
21. lis 2018

@sonisek dneska ta kontrola snad ok. Vicemene mi da zadanku na ogtt zmeri tlak no snad bude v pohode a pofrcim dom. Koupim pecivo probehnu mestem na salinu a bude.
Zajimalo by me kdy prestanu mit plnej nos. ☹️Uz je to dlouhy.

veeev
21. lis 2018

@hribek Takove podobne souteze u pokladen znam 😂 Horsi je v tomhle pripade byt vitez 😁
Tak doufam, ze to je ten spravny naznak....ty divne sny. Spis to mam zpusobene strachem. Uz me 3 dny boli i bricho, chvilema i nevolno. Ale ta hlava je prokleta....muze treba i za tohle. Buhvi....nezbyva nez cekat. Driv delat test asi nechci, tak to holt musi vydrzet do te soboty.
Tak vidis, doufam, ze te dneska trochu uklidnili. Bude to v pohode, ver tomu 😊 My tomu tady vsichni verime 👍

@sonisek No povidej mi o napnuti na test. Vzdyt to zname vsechny. Tohohle jsou teda ti chlapi usetreny. Verim, ze si to tak nepripousteji, kdyz se nejedna o dite uvnitr nich 😑 A navic my zensky...."hysterky" s tlukoucima biologickyma hodinama......
Bryndza je fajn, ten se hezky cte. Ja si teda knizky spis pujcuju a vybiram si tituly, ktere si koupim. Ne vsechny knizky chci mit v knihovne 😂
S tim Natalartem.....tezko to muzeme nejak posoudit. Nevidime do toho ani ze strany zenske, ani ze strany CARu. Navic vime, jake mame zakony. Holt at rozhodne soud. Ale lidsky pani chapu. Ale vezmi to z pozice toho ditete. Vazne tezko rict, ani jedna strana na 100% neprevazuje.

sonisek
autor
21. lis 2018

Holky,máte živý vánoční stromecek? My tady zatím měli a že letos bude umělý,ale asi jsem manžela ještě ukecala na živý 🙂 Za prvý tu ještě letos na něj bude místo,sice na tom místě máme skříňku s morčákem,ale to se může soupnout. A příští rok tam nejspíš bude nějaká komoda pro prcky nebo nevím,tak v obýváku místo prostě nebude :( Na umělý jo no. A naši jezdí vedle do vesnice a kupují nám všem stromecky a hlavně vyjde celý na 250 😂 Mají tam plantáž a právě začátkem prosince vždy začínají prodávat. Asi zase vezmeme stříbrný smrcek. Horší je ten stromeček vyhodit z bytu,tak ho manžel hází oknem,z 9.patra 😂😂 A zatím bez žádného cizího zranění.

veeev
21. lis 2018

@sonisek Ja zastavam nazor, ze ma byt zivy stromek 😁 Navic kdyz si to vezmes z pohledu ekologie, tak zivy kazdy rok ma mnohem mensi dopad na zivotni prostredi nez umely. Tak muzete mit nejaky mensi stromecek, kdyz budete chtit zivy.

veeev
21. lis 2018

Tohle je nas lonsky stromecek. Taky mame malinkaty 😊

sonisek
autor
21. lis 2018

@veeev a náš vloni...jenže my máme tak 1,7m 😂

sonisek
autor
21. lis 2018

A předloni 😂 aaach,jak se zase těším

hribek
21. lis 2018

@sonisek my mame umelej. Vzdxcky mam chut koupit zivej ale nakonec skoncim u umelaka ale nevadi. Mame chvoji na zavoneni.
@veeev no dneska to byla jen poradna na tlak a zadanka na cukrovku a brala mi cytolku. Jinak dneska sem celkem uz v klidu hystercit budu zas ve stredu za tyden. Ale to jen abyvh nevysla ze cviku😉verim ze to bude dobry. A ten test bude utcite pozitivni verim tomu!!!

veeev
21. lis 2018

@hribek Tak nehysterci....bude to fajn. Na hysterceni tu jsem ted ja 😂 Jsem z toho tak vydeptana, ze mam snad vsechny tehotensky priznaky. Ale bohuzel tomu neverim. Nevim, nejak citim vnitrne, ze zase nic 😕 A to jsem si pred 2 tydny rikala, jaka jsem hrdinka a jak jsem v pohode 😂

veeev
21. lis 2018

@sonisek Jeee,mate to krasne. Synator vypada, jako kdyz se modli u toho stromecku. Malej andilek 😁 Ja se taky desne tesim na vanoce. Miluju tu atmosferu 😍

sonisek
autor
21. lis 2018

@hribek ten test na cukrovku,na to se netěším,i když tenkrát mi to až tak nevadilo,ale bylo toho hodně na mě vypít. Já si tenkrát vzala černý čaj z domova a oni mi to nějak rozmichali do toho.

Já jsem zvědavá,co zítra bude,ale myslím,že dostanu prukajdu. Jestli uděla utz,snad ano. A říkala sestra do telefonu,že se pak domluvím s panem doktorem,jestli si budu chtít připlatit za nějaký ty nadstandartni služby,že asi tisícovku a pak bude dělat více utz atd. Uvidím,ale eventuelne s tím počítám,že si priplatim.

sonisek
autor
22. lis 2018

Bre ránko 😂😂😂

crazy_girl3
22. lis 2018

ahoj holky!! Ke stromečku - my doma mvali umělej, ale fakt pěknej, i s manželem jsme ho používali, ale co máme Jiříka, tak máme živej. Je to pěkný ho jet spolu koupit a to všechno. Jeden rok jsme dostali od kamaráda a ten měl snad 4 metry a přes celý obývák, to byla hrůza :D JInak zdobíme jen baňkama do červeno zlata už X let...ty extremne barevne se nam nelibi a kupovat kazdy rok nove banky podle mody....no na to ja nejsem :D :D

Utěšuju se, že nemám žádné problémy k tomu (svědění, tlak, otoky, mimčo roste pěkně), tak snad budu jen chodit na kontroly...a minimálně do vánoc vydržíme spolu...př naší "smůle" ale budu rodit na štědrej den :D :D

v primarku jsem ještě nikdy nebyla...já na to nakupování nějak moc nejsem ani :D

@sonisek jaký nadstandartní služby?!? Moje dr mi dělá utz pokaždé..jak jinak by tě kontroloval jestli je vše ok?

@veeev já tomu u tebe fakt hodně věřím. Jsem "klidná" i za tebe, že je vše ok 🙂

sonisek
autor
22. lis 2018

@crazy_girl3 tak ono dle pojišťoven máš asi nárok za celé tehu jen na 3 nebo 4 utz,i s malým jsem to tak měla...a co tak čtu v diskuzích,tak to tak opravdu je a jestli dr.dela utz navíc,je to z jeho dobré vůle...Je to smutný,ale bohužel :(
Tak uvidím,co se dozvím.

Ještě ten stromeček - my třeba máme spousty hodně starých ozdob a líbí se nám na to 🙂 Ale máme tam prostě vše možný,my máme rádi hodně barevný 😂😂

hribek
22. lis 2018

@sonisek me delala doktorka snad jen na zacatku apak na druhe kontrole. Pak byl screening a pak az ted ale to uz malej kope tak sem klidnejsi.
@veeev hele uz jen dva dny a budes mit jistotu. Myslim na tebe. Pak budeme hystercit spolu😂
@crazy_girl3 tak ja pak vyfotim a hodim ti to sem jestlitobudes chtit

Strana