Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Holky, už tři dny mě trápí divný pocit v puse. Samozřejmě si říkám, že by to mohl být příznak. Ale nemám jak všude píšou "kovovou pachuť", ale mám hořko v puse. Nevíte, jestli to může být od Utroše? Už mě to ale vážně obtěžuje....a do toho mám od včera od večera zalehlé uši a hučí mi v nich 🙄
Holky,ufuf,vše v pořádku. Mimousci oba prospívají a mají 2,7 cm 😍 Mám asi 5 fotek a krásne tloukla obě srdíčka,nádhera. Utz dělal už přes břicho a nejdřív prohmatnul břicho a říkal,že už je to na pohmat krásne cítit.
13.12. jdu teda na krev a screening,dělá to on a posílá to na genetiku a výsledky pak za týden.
Průkazku už taky mám - stejnou jako s Tomem 🙂
Tak mne už přišel ten tehu polštář,no je přes celou postel,nebo aspoň mojí půlku. Už vidím,jak s tím usnu a ráno bude odhozený na zemi 😀
Já snad kvůli vám začnu věřit 🙂 Jako je mi těžko od žaludku, už asi dva dny. Bolí mě břicho, mám pachuť v puse a včera mi nechutnala vinná klobása (kterou jsem vždycky jedla). Koupila jsem domů paštiku s kachními játry a portským vínem a myslela jsem, že je zkažená (přítelovi moooc chutnala). Bojím se, že jsem si všechno vsugerovala. Ale teda aspoň ty dva dny budu věřit 😉
@veeev juhuuu ver. Ja taky verim. Budou vanoce plni se prani.... my uz konecne jedem dom. Jeste se holky zastavovaly v jedne vesnici pred znojmem ze tu maji velky slevy. No nevim ted jeste tak hodku a pul nez dojedu domu. Uz se tesim az se natahnu. Na veceri sem si dala balicek pombar medvidku. Konecne mi je nikdo nebral od ruky
@hribek já tě na FB nemůžu najít...zkus mě prosím. Já jsem jako Renata Vlková...já jsem dneska zaučovala novou kolegyni a na PC jsem se dostala až teďka :(
@sonisek to je kráááásný 🙂
@sonisek Hele, neni zatim duvod,ale uz o nem dlouho premyslim. Ja totiz rada spim bud na brise nebo na boku. A kdyz lezim na boku a mam na sobe kolena, tak me to desne boli, jak ty klouby o sebe tlaci. Navic desne rada spim pritulena, ale zase se desne melu, tak se tocim furt ze strany na stranu....idealni reseni 😂
@crazy_girl3 Jsem toho hned vyuzila a pridala si te taky 😊🙈 @hribek jsem taky nenasla 😂
@sonisek dneska sme byly shopping city sud ve vidni. Jinak do g3 kus od vidne.
@veeev
@crazy_girl3 jo ja uz vim ono jak mam s kamoskou ty veci tak se mi to sparovalo https://m.facebook.com/kjuuut takhle bych tam mela byt😉
Ještě jsem si vzpomněla,včera mi ten doktor říkal,že nevidí důvod,proč bych dvojčata nemohla donosit do nějakýho slusnyho týdne,jedno dítě jsem donosila v pořádku,bez komplikací,a jsem urostlá,takže dobrý 😂😂 Urostlá,to jo no... Jako mám 95 kg 😑 ale zatím vůbec nepribiram 😎
@hribek no to já asi taky odpo si dachnu,ještě se domluvíme s malým,kdy chce přijít. On rád bývá ve družině a pak si připadám,že ho nutim chodit domu dřív. Dneska mají plavání do půl 2,na oběd do školy,tak jestli půjde po o nebo třeba až ve tři. On mi kolikrát říká,že chce ve čtyři a družina je do půl 5😂
@sonisek No tak parada. Jestli bude mit polstar takovy vliv na spani, tak super 😁
@hribek Tak odpocivat. Mam pocit,ze jsi tehotna akcnejsi nez ja netehotna 😂
Ja uz asi vim, proc mi vcera hucelo v hucich. Od vcera od vecera me boli desne pant. Takze najist se je uspech. Pritel si ze me dela srandu,ze ta moje kolegyne mela do Ut dovolenou a jak jsme po jejim navratu zvanily, tak jsem si ten pant unavila 😂
Jinak ja dnesni noc des. Zdalo se mi, ze jsem to dostala. A uz od rana me boli bricho....tak se vazne bojim, ze to asi dostanu. Spravne to mam dostat zitra, ale dostavam to i driv. Tak uvidime, jak to dopadne.

@sonisek Co ty tady zase takhle brzo ráno vyvádíš? 😂 Já jsem zase opak...lehnu a v tu ránu spím, ráno spím přítelovi v autě. Mohla bych spát pořád 🙂
@crazy_girl3 Jsi hodná. Já v to bohužel nějak nevěřím. Nevím, jestli je schopná to ženská nějak poznat nebo už mám ty negativní výsledky zafixované v sobě....těžko říct.
@hribek Taky si říkám, že už jenom dva dny. Pak bude jasno 🙂