icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

veeev
22. lis 2018

@sonisek Co ty tady zase takhle brzo ráno vyvádíš? 😂 Já jsem zase opak...lehnu a v tu ránu spím, ráno spím přítelovi v autě. Mohla bych spát pořád 🙂

@crazy_girl3 Jsi hodná. Já v to bohužel nějak nevěřím. Nevím, jestli je schopná to ženská nějak poznat nebo už mám ty negativní výsledky zafixované v sobě....těžko říct.

@hribek Taky si říkám, že už jenom dva dny. Pak bude jasno 🙂

veeev
22. lis 2018

Holky, už tři dny mě trápí divný pocit v puse. Samozřejmě si říkám, že by to mohl být příznak. Ale nemám jak všude píšou "kovovou pachuť", ale mám hořko v puse. Nevíte, jestli to může být od Utroše? Už mě to ale vážně obtěžuje....a do toho mám od včera od večera zalehlé uši a hučí mi v nich 🙄

luciebx
22. lis 2018

@veeev těžko říct. A taky pachuť neměla já měla spis sladko. Až hnus sladko. Sliny sem nechtěla polykat. Bylo mi zle. Ale nevím zda sz po dobrani utrose. Teď už si nevybavuji. A kdy budeš testovat

hribek
22. lis 2018

Mikinek maji vic druhu

sonisek
autor
22. lis 2018

Holky,ufuf,vše v pořádku. Mimousci oba prospívají a mají 2,7 cm 😍 Mám asi 5 fotek a krásne tloukla obě srdíčka,nádhera. Utz dělal už přes břicho a nejdřív prohmatnul břicho a říkal,že už je to na pohmat krásne cítit.
13.12. jdu teda na krev a screening,dělá to on a posílá to na genetiku a výsledky pak za týden.
Průkazku už taky mám - stejnou jako s Tomem 🙂

hribek
22. lis 2018

@sonisek je tak super! To sem rada ze je vse v poradku.
Ja uz dneska koupila prvnioveraleka plinky ty bavlneny ublinkavaci

sonisek
autor
22. lis 2018
sonisek
autor
22. lis 2018

A supr,jak jeden byl hezký natočený a je vidět ručička i nožička 🙂

veeev
22. lis 2018

@sonisek Jééé, tak to máš parádní obrázky. To je super. A hlavně je fajn, že jste pořád 3v1 a prospíváte, moc ti to přeju.
Je neuvěřitelné, jak je to malé a už se to pomalu začíná podobat na mládě 🙂

veeev
22. lis 2018

@luciebx Mě už to vážně obtěžuje ta pachuť. Vážně taková hořká hnusná 😝

hribek
22. lis 2018

@veeev treba je to zmenou chuti v tehotenstvi....

sonisek
autor
22. lis 2018

@veeev je to jasný 👍

hribek
22. lis 2018

@sonisek ze jo. Musime ji ten pesimismus vyvratit 😁
@veeev

sonisek
autor
22. lis 2018

@hribek já to třeba neměla,ale slyšela jsem,že ta pachuť je taky jeden z příznaků 🙂

sonisek
autor
22. lis 2018

Tak mne už přišel ten tehu polštář,no je přes celou postel,nebo aspoň mojí půlku. Už vidím,jak s tím usnu a ráno bude odhozený na zemi 😀

veeev
22. lis 2018

Já snad kvůli vám začnu věřit 🙂 Jako je mi těžko od žaludku, už asi dva dny. Bolí mě břicho, mám pachuť v puse a včera mi nechutnala vinná klobása (kterou jsem vždycky jedla). Koupila jsem domů paštiku s kachními játry a portským vínem a myslela jsem, že je zkažená (přítelovi moooc chutnala). Bojím se, že jsem si všechno vsugerovala. Ale teda aspoň ty dva dny budu věřit 😉

hribek
22. lis 2018

@veeev juhuuu ver. Ja taky verim. Budou vanoce plni se prani.... my uz konecne jedem dom. Jeste se holky zastavovaly v jedne vesnici pred znojmem ze tu maji velky slevy. No nevim ted jeste tak hodku a pul nez dojedu domu. Uz se tesim az se natahnu. Na veceri sem si dala balicek pombar medvidku. Konecne mi je nikdo nebral od ruky

sonisek
autor
22. lis 2018

@hribek kam jezdíte? Do Vídně? Nebo někam blíž?

Dneska bylo teda hnusně celý den :(

crazy_girl3
22. lis 2018

@hribek já tě na FB nemůžu najít...zkus mě prosím. Já jsem jako Renata Vlková...já jsem dneska zaučovala novou kolegyni a na PC jsem se dostala až teďka :(

crazy_girl3
22. lis 2018

@sonisek to je kráááásný 🙂

sonisek
autor
22. lis 2018

Mám smůlu,prej 😂

veeev
22. lis 2018

@sonisek Hele, neni zatim duvod,ale uz o nem dlouho premyslim. Ja totiz rada spim bud na brise nebo na boku. A kdyz lezim na boku a mam na sobe kolena, tak me to desne boli, jak ty klouby o sebe tlaci. Navic desne rada spim pritulena, ale zase se desne melu, tak se tocim furt ze strany na stranu....idealni reseni 😂

veeev
22. lis 2018

@crazy_girl3 Jsem toho hned vyuzila a pridala si te taky 😊🙈 @hribek jsem taky nenasla 😂

hribek
22. lis 2018

@sonisek dneska sme byly shopping city sud ve vidni. Jinak do g3 kus od vidne.
@veeev
@crazy_girl3 jo ja uz vim ono jak mam s kamoskou ty veci tak se mi to sparovalo https://m.facebook.com/kjuuut takhle bych tam mela byt😉

sonisek
autor
23. lis 2018

@veeev tak musím říct,že je super,jsem se do něj tak zamotala 😂😂 Pak teda byla půlka na zemi,tak jsem si ho zase nandala a super. A dneska jsem teda neponocovala😂

hribek
23. lis 2018

@sonisek tak super! ja teda dneska ponocovala, tom nemohl spat furt se vrtel tak ja taky, nakonec dolitla pred 5 mala ze nemuze spat ze tatinek sviti v obyvaku tak sme lezely jeste do pul 6 pak sem ji poslala koukat na pohadky pac furt ze uz nespi a kdesi cosi

sonisek
autor
23. lis 2018

@hribek taky máte po ránu zábavu. Já nespím,co chlap odešel 5:25..a Tomik asi spí,je slyšet,že se tam toci,ale zatím nevylezl

hribek
23. lis 2018

@sonisek no po vcerejsku sem utahana jak pes. ale musim zavezt izu a pak k nasim na firmu pro naky zbozi takze spanek po o to jisti 🙂

sonisek
autor
23. lis 2018

Ještě jsem si vzpomněla,včera mi ten doktor říkal,že nevidí důvod,proč bych dvojčata nemohla donosit do nějakýho slusnyho týdne,jedno dítě jsem donosila v pořádku,bez komplikací,a jsem urostlá,takže dobrý 😂😂 Urostlá,to jo no... Jako mám 95 kg 😑 ale zatím vůbec nepribiram 😎

@hribek no to já asi taky odpo si dachnu,ještě se domluvíme s malým,kdy chce přijít. On rád bývá ve družině a pak si připadám,že ho nutim chodit domu dřív. Dneska mají plavání do půl 2,na oběd do školy,tak jestli půjde po o nebo třeba až ve tři. On mi kolikrát říká,že chce ve čtyři a družina je do půl 5😂

veeev
23. lis 2018

@sonisek No tak parada. Jestli bude mit polstar takovy vliv na spani, tak super 😁

@hribek Tak odpocivat. Mam pocit,ze jsi tehotna akcnejsi nez ja netehotna 😂

Ja uz asi vim, proc mi vcera hucelo v hucich. Od vcera od vecera me boli desne pant. Takze najist se je uspech. Pritel si ze me dela srandu,ze ta moje kolegyne mela do Ut dovolenou a jak jsme po jejim navratu zvanily, tak jsem si ten pant unavila 😂

Jinak ja dnesni noc des. Zdalo se mi, ze jsem to dostala. A uz od rana me boli bricho....tak se vazne bojim, ze to asi dostanu. Spravne to mam dostat zitra, ale dostavam to i driv. Tak uvidime, jak to dopadne.

Strana