Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@crazy_girl3 tak já vstávala s malym,dala jsem mu instrukce k focení (ať se netváři jak blbecek 😂). A hlavně ať se pak svlíkne,má pod košili tričko,protože pak mají nějakou výtvarnou akci,tak ať si novou košili nezsvika 🙂
@sonisek všechno nejlepší 🙂 🙂 dáreček máš letos krásnej co 🙂
Já měla taky noc na houby. Nemohla jsem vypnout hlavu, takže jsem nemohla zabrat. A když jsem usnula, tak jsem za chvíli byla zase vzhůru a ráno jsem měla pocit, že jsem vůbec nespala. Snad to dneska bude lepší, zítra jdeme do divadla, tak se dostaneme do postele bůhví kdy.
Já si dřív věnce kupovala. Ale pak jsem začala si sama vyrábět a už to mám jako takovou tradici. Bez svého věnce nám prostě advent nezačne 🙂
Jinak já byla dneska na krvi a dělají mi naschvály. Nedozvím se výsledek dneska, ale jelikož kalibrují nějaké přístroje, tak krev tenhle týden posílají jinam, takže zítra v 11. MS ještě nedorazila, ale břicho mě bolí jak čert, tak fakt nevím.
Děkuji moc holky 😍
Já se ještě válím v posteli,manžel má až odpoledni,tak se valime. Manželovi se zdálo,že jsem u porodila a v postýlce že leželi 4 děti 😂😂😂 sranda
Tak jsem koukla po delsi dobe na beremese a dneska mi to hlasi 800 dni po svatbe, to je husty :D
@sonisek jééé, to bych chtěla taky 🙂 My už máme skoro 6 a půl let...to je síla. Mě se zdá často o těch dvojčatech :D :D ale to ni teď naštěstí fakt nehrozí. I když včera byl prcek tak strašně aktivní a ještě do toho asi 3x škytal, že už jsem byla úplně vyřízená z něho...
@veeev to je napínání toto...ale dokud ms nepřišla, tak není nic ztraceno!!!!
@hribek mě dneska všichni nadšeně vítali, že jsem se vrátila přece jen...to je tak krásný 🙂
@crazy_girl3 jee to je pekny 🙂 to potesi vid 🙂 vcera vecer se mrne taky vrtelo az sem se lekala, ale mela sem sladky tak mozna to bylo tim...
@crazy_girl3 nedes mi 😂😂😂 Já už si snad ani nepamatuju,jaký to bylo s malym...vím,že se břicho vždy boulelo,ale je to už dlouho no...
Já si byla koupit 2 knížky a je tam teda zima,fuj.
Pitomy injekce. Celej den zle a den na prd☹️Za hodku jedu pro malou. Premyslim co na veceri. Dneska sem nebyla ani schopna varit
Krasny vecer zeny 😊 Ja se dneska docela zabavila v praci. Nejak se toho zase nashromazdilo mraky. Ale zitra uz snad bude trochu klid. Navic po praci jdeme na veceri s pritelem a zase do divadla. Tak si udelame hezky vecer. Zitra mam volat v 11 hod na vysledek krve, ale uz tomu moc neverim. MS ale porad nic. Ale zase zpozdeni ms bude mit jednu vyhodu a to tu, ze jsem to mela dostat v poslednim tydnu v laznich. Takhle to mozna v laznich ani nedostanu 😁 Ale zase mi dnes sibalo a koukala jsem na pejsky. Samozrejme si vzdycky na konci dne reknu, ze to moc hrotim a uklidnim se a zadnyho pejska neporizuju. Ale hormony jsou teda mrchy 😂
A vy si uzivejte kopani mimca, az vylezou a probreci celou noc, tak na to kopani budete s nostalgii vzpominat 🤣 Aspon vidite,ze se maji cile k svetu 😊
@veeev naděje ještě je. Pejska s klidně pořiď, proč ne?!? Na co jdete do divadla? My jsme se včera večer nasmáli jak blázen, prcek měl v břiše nějakou diskotéku. Nejdřív pravidelně kopal a střídal pravou a levou, fakt jako raz dva tam a tam...pak najednou se začal přelívat zprava doleva, jak nějaká vlna...no vetřelec hadra, byli jsme mrtvý z něho...fakt by mě to zajímalo v tu chvíli uvnitř, jak to vypadá a co tam dělá :D
@hribek chápu, že se ti to daří tajit :D :D u mě taky dlouho nebylo nic vidět. víceméně až jsem to řekla v práci, tak teprve se začal pupík objevovat. to bylo nějak 22tt. ale teprve minulý týden mě zastavila sousedka, jestli nejsem náhodou těhotná :D :D
@crazy_girl3 ani sem neverila ze se to do vanoc podari. Myslela sem ze budu jak koule😂ale je fakt ze s izou se mi to taky darilo a narostla sem 8-9mesic.
@veeev drzim palecky na dnesek. A kdyz to nevyjde tak te cekaji uzasny lazne odpocinek a srovnani hlavy a pak to pujde jak po masle samo!!!!🍀🍀🍀
@veeev tak jsem zvědavá,co se dozvíš...a divadlo si užijte ;) Taky bych někam šla,i jsem koukala a zaujal mě Sluha dvou pánů,ale to asi nikdo nezahraje lépe jak Donutil 😂😂
@crazy_girl3 tak vy ani nemusíte koukat na žádný filmy,stačí vetřelec v bříšku 😂 taky by mě zajímalo,jaké to tam vevnitř je..ale to se asi nikdy nedozvíme
@hribek ty brdo,na tobě to ani není takhle vidět,to můžeš tajit do aleluja 🙂
@crazy_girl3 Uz zacina cvicit a pripravovat se na porod, aby to slo vsechno hladce a bez problemu 😁
Kdyz my jsme od rana od 7 do vecera do 18:30 pryc, v praci. A nechat pejska zavreneho doma mi prijde strasne. Nechci psa na zahrade,chci gaucaka 😂 Tak by se to muselo nejak vyresit...hlidani u rodicu, se mnou obcas do prace a tak. Ale casem bude. Kdyz neprijde ditko, tak se budu muset nejak jinak angazovat 😊
Do divadla jdeme zase na Cimrmany. Chteli bychom stihnout vsechna predstaveni....panove jsem pomerne ve veku, nejstarsimu je 87 let. Nikdo nevi, jak dlouho to budou hrat a bez nich to nebude ono. Tak adpon nejakou kulturu mame 😊
@hribek Ty vago, kde to mimco mas? 😉 Ale tak super, ze se to podari utajit do vanoc a pak bude prekvapko. No a na konci urcite brisko mit budes 😊
@sonisek Na sluhovi jsem byla prave s Donutilem. Luxusni predstaveni. Myslim, ze bez nej to nebude ono. Obcas si ho pustim i doma na dvd 😊 Ale chteli jsme to.kdysi koupit rodicum heste s Donutilem a na pokladne mi rekla, ze maji poradnik na rok dopredu??? To je silene. Ale je fajn, ze lidi chodi porad do divadla.
Jinak me ted rozbolelo desne bricho, takze to dneska uz asi vazne dostanu. Vysledek z krve uz mi je ted jasny. Ale zavolam tam, at vim. Holt lazne budou moje a uziju si je teda paradne 😊 Jen to musim nejak sdelit jeste v praci 😁
@veeev
@sonisek ja byla v Brne v Meststkym divadle na Sluhovi a hral ho Martin Havelka a luxusni. Nedovedu si tam predstavit Donutila ale vsichni rikaji ze super. Jest.i nekdy budete mit cestu do Brna tak si vyberte naky predstaveni v Mestskym divadle, fakt parada, treba muzikal Bitls je super, nebo i pro decka Snehurka a sedm trpasliku (hrajou je dospeli chlapi) i macechu hraje chlap a je to cely fakt super. Kdyz to ve 2006 otevirali tak sme byli na Vlasech a z toho sla husina jak to bylo krasny. Co tam chodime tak tim divadlem prosla Cvancarova, Holisova, Jackuliak.... pracovala tam tchyne v garderobe tak sme meli volnasky 🙂
@veeev lazne si uzijes a bude to parada, nechas se hyckat a budes jak znovuzrozena!
Já přemýšlím,kdy jsme vůbec naposled někde byli v divadle. Byli jsme na Robinovi Hoodovi,ve Velkém divadle tady v Plzni,to je možná rok...a když tu meli představení Krajčo se Švehlíkem,ty Deštivé dny,to bylo fakt pěkný. A co se mi kdysi líbilo,tak když jsem byla ve Stavovském divadle na Richardovi III.a taky ho hrál Krajčo,to byla pecka. Jinak jsou pěkné hry od Procházky.
@crazy_girl3 tys byla na tom kardio vysetreni vid? Delala ti dr jen vysetreni srdicka u prcka nebo ho i zmerila atd? Si rikam ze kdyby byl dobre natocenej ze ji poprosim o 3d fotku tak snad...
@veeev moc mě to mrzí. Já o tom byla fakt 100% přesvědčená :( Nicméně aspoň si užiješ ten odpočinek a relax v lázních, které si rozhodně zasloužíš!!
@hribek Nebyla. Já byla jen na tom 2.screeningu v prenatalu. Srdíčko tam chvíli zkoumala, poslouchala, přepínala a nic víc neříkala...nikam extra jsem nešla
když to porovnám s Jiříkem, tak jsem měla břicho taky určitě mnooohem větší. Ani bych se nezlobila, kdyby až tak nedorostlo. Vůbec nevím, co budu za pár dní nosit. Naštěstí jsem před otěhotněním něco shodila, takže se zatím do loňských bund a kabátů vlezu, ale už taky ne na dlouho....v tomhle je to těhotenství v zimě náročnější...a v mrazu s rozeplou bundou to asi nebude úplně ok :D

@veeev super!!! Koukala jsem, že letos se to hodně dává na ty kulatiny
@sonisek já se taky převaluju od 4 a budík byl vysvobození...ach jo