Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@crazy_girl3 aha tak to sem si s nekym spletla vim ze holcinu posilali na kardio jeste no nic uvidim po obede 🙂
@veeev tak super ze ste si to uzili, a veca super oboji mam rada. no uz se tesim na rozptyleni, koukala sem vcera na ty hotely co tam sou tak moc hezky a ten relax....
@hribek Ja mam pocit, ze uz to mesto znam, jak furt koukam na fotky a mapu 😁 Ted je tam akorat kamaradka a uziva si vanocni atmosferu. To muze byt taky paradni. No, zase se opru do sportu a pobyt v laznich taky pojmu jako relaxacne sportovni pobyt. To by bylo, aby se ta hlava totalne neprocistila 😂
Ahojky při poledni 🙂
Já ráno vypravila malýho a šla si zase lehnout,a vstávali jsme po půl 10. Obed udělat a už jsem zas sama,ale malej přijde dneska na oběd domu,tak za hoďku je doma. A dneska má kroužek v tělocvičně na městský policii,co sídlí u náměstí,tak tam pojedeme dřív,protože od půl 4 zpívá neteř se sborem na trhach,tak koukneme,pak ho odvedu a Zajdu do tepla za tchýni do práce,ať nemusím mrznout venku. Domu se mi nevyplatí jezdit. A na půl 6 zas pro něj půjdu.
Ach jo holky, ja fakt nemuzu mit klid, musim si to pekne vyzrat az do konce.Dneska na kardio utz. na 12:30, vzali nas ve 2. musela sem se projit pac byl zas blbe natocenej, napodruhy lepsi, ale objevil se tam zase fokus v leve komore. Sam o sobe je jakoby neskodnej, pokud je ve spojeni s necim tak muze znamenat treba vyvojovou vadu. To embryo co mi implantovali melo mozaiku, dle geneticky nejakou malou, ze se mohlo jednat o artefakt mereni nebo tam byla pry malinkata a ze by se nebala to implantovat. NT nam vysel dobre, nic nepotvrzeno.
Doktorka me tak vystrasila ze ted sedim doma a rvu. Mam se objednat na genetickou konzultaci a uvidime. Pristi tyden me ceka jeste podruhy ten screening. A na genetiku jdu 13.12. kurna tyhle dalsi 2 tydny budou sakra narocny ☹
@hribek Držím palce a posílám plno sil. Ale snaž se být v klidu a nenervovat se (obligátní hnusné věty typu nemysli na to....já vím 🙂 ). Všechno se přenáší na malého, tak úsměv na tvář 🙂 Bude to určitě v pohodě. Uvidíš, že ti před vánocema řeknou tu nejhezčí větu a to tu, že je všechno v pohodě 😘
@veeev
@sonisek diky holky, dr byla takova zvlastni, sprdla me ze mam nosit vsechny papiry s sebou (to abych si nosila kufrik kolik jich uz mam) a pak se tvarila ze sem uplne pitoma ze sem nebyla na geneticke konzultaci po 1.screeningu, me rekli ze na to mam vekem narok ale ne ze to mam podstoupit... no nic, cokoladu sem snedla ted me z ni pali zaha, vybrecela sem se a ted se hazim do klidu pac jedu za hodku pro malou na tenis. na netu (asi nastesti) nic neni tak uz prestavam hledat. holt je to 50 na 50...
Kolik máte stupňů? Tady je -6,ufuf. Já teďka připravila francouzské brambory a půjdu se prevlikat a jedu k praktický pro papíry moje a ještě manžela,ten potřebuje výpis z dokumentace do nové práce. Pak bych se měla stavit na gynde,nenapsal mi minule Utros,a praktická mi to asi nenapíše,co...?
A malej zas přijde domů na oběd a pak jedeme ke mě do práce,odvézt papíry a malej,jestli půjdem do Mekáče,že tam mají nějaký hračky Pokémony 😂 Ještě,že ho máme hned vedle,nemusíme nikam courat,ale o to jídlo mu asi tak nejde 😂
knížka Za sny přečtená,je to taková oddychovka,nic náročného,příběh celkem ušel,fakt je to prostě odreagování a nemusi se nad tím přemýšlet...A má to spojitost s písničkou Zůstaň tu se mnou 🙂 Přemýšlím,zda si knížku nechávat nebo ji poslat dál...
@hribek já ty doktory nechápu..někteří se chovaj úplně nelidsky...za mě ten v Gogela nebo jak se jmenuje v UNICE se přesně takhle blbě choval...nemůže to být třeba jen budoucí šelest nebo tak něco?! přece by vyšly špatně screeningy a celkově na té kardiologii by poznali, že jde o něco vážného
@crazy_girl3 jee peknej pupik. No hele nevim, Tom mi rika teda ta doktorka byla pekne protivna takova divna. Samotnej fokus znamena ze tam muze ale nemusi byt selest a nic to neni. Ale v kombinaci s dalsima faktorama muze znamenat ze tam muze ale nemusi byt nejaka vada. V 13tt mi rekli ze vzhledem k veku mam narok na genetickou konzultaci zdaema, ale nikdo nerekl mela byste jit. Screening dopadl dobre takze me tam nikdo nehnal. Tady ta doktorka se na me oborila proc sem tam jako nebyla kdyz mi to bylo doporuceno. Nebylo nikdo nedoporucil, jen sem byla poucena o moznosti. Kdyby mi rekli bezte tak jdu a nemrknu okem. Geneticka v Unice mi rekla ze ta mozaika je na 16.chromozomu a ze je to jen v urcitych mistech a nepatrne, ze to muzou byt jen artefakty mereni a ze pokud mi vyjde dobre screening tak by melo byt vse ok. V tuto chvili uz je na cokoliv pozde takze bud bude vse v poradku (v coz pevne doufam) a nebo holt bude nejaka vrozena vada a budu doufat ze jen mala... Vcera sem si porvala a i dneska sem naka presla a nemam na nic naladu a to jedem vecer do Zlina na Mullera a Banasovou tak snad to bude fajn.
Jinak sem odvezla malou rano do skoly a sjela do Hornbachu jen pro naplne do tavne pistole... prijela sem s novyma bankama, 2 vencema a jdu tvorit 😀 aspon se nejak odreagovat.
Pristi tyden mam v utery screening kontrolu doufam ze zaludek uz bude naplnenej a nebude zas nakej problem, a ten dalsi jedu utery do prahy na imuno, ve ctvrtek rano cukrovka a pred obedem genetika. Snad me doktor uklidni ze to nebude nic vaznyho... takze 14 dni nejistoty.
Sem rada ze aspon ta vaha nejde nahoru a sem porad na +3kg 🙂
@hribek ty věnce jsou krásný!!!
příští týden to bude dobré. Podle mě fakt kdyby to měla být nějaká velká vada, tak to jde vidět už dávno a přesně. Zkus se nestresovat! ❤
@crazy_girl3 jj dneska uz to tak beru. Mimco bude proste. A kdyz by tam neco bylo holt si na to zvyknem🙂
@hribek pokud náááhodou tak něco bude, tak to bude fakt jen drobnůstka jako šelest. Já jí mám taky a žiju úplně normálně 🙂
@crazy_girl3 dekuju za uklidneni 🙂 dneska uz sem celkem ok. vcera toho bylo nejak moc. dr co se soustredi a nemluvi a pak mluvi az moc... 🙂 a to sem tam jela s tim ze nejsem nervozni...
@crazy_girl3 Mas krasnej pupik. Takovej pekne akorat 😊 Pockej, brzo na nej budes vzpominat 😉
@hribek S tema doktorama je to hnus. Ja vim, ze to asi taky neni vyhra delat doktora a potkavat se s nejakyma lidma. Ale pokud si zvolim zamestnani, ve kterem se potkavam s lidma, tak bych mela byt aspon trochu empaticka a nemracit se na cely svet.
Ale vence mas teda luxusni...s tema medvidkama je hrozne roztomily ☺
Ja cekam na maminu na Florenci, az prijede busem a teda des. Uz 20 minut zpozdeni, kosa jako blazen. Aspon ze muzu cekat v hale. Do toho me boli bricho jako blazen, haleluja,ms se uracila dorazit o 5 dni dyl. Evidentne vcerejsi cervene vino a horka vana zafungovala 😁
Tak já už dneska nemůžu.... 🙂 Dopoledne doktori,pak do práce,přijeli jsme ve čtyři. Ale koupila jsem si vánoční hrnek v Pepcu,tak jsem si po týdnu zas udělala kafe,hned se pije lépe z tohohle 🙂 Pak jsme koupili na stromeček takové ty 2 Kinder hvezdy a 3 Kinder vejce na zavěšení 🙂 Ted peču bábovku a ležím na gauci a chvíli padla. Malej,že by chtěl palačinky k večeři,ale nevím jestli se mi chtějí ještě dělat 😂
Guten Morgen 😂😂😂 Se tu zas převaluju jak něco...
@veeev ve středu,jak jsem na malýho čekala u tchýně,to bylo taky něco. Ona dělá v kanceláři u notářky a zrovna byli jedno jednání,pak přišli další lidi na půl pátou,přišli v 16:20,že radši přišli dřív a ona je div nesjela,že ale musí počkat,že tam řeší lidí před nimi. Tak čekali 25 minut 😂 Klasika,něco se protáhne...a pak s kolegyní nadavaly,že odchází v 17:08 místo v 17 😂 Tak já vím,že lidi jsou vselijaky,ale i když si o nich myslím svoje,musím se v práci chovat k nim co nejlíp. No a což pak ti doktoři...
@sonisek tak já poslední vyšetření v porodnici...objednaná na 8:00 a hotovo až v 13:30. Na monitor mě vzala tak o půl deváté a k doktorce až v 11, potom ještě laboratoř...jako super. Je tam jedna doktorka na celou porodnici
@crazy_girl3 tak to je taky mazec :(
@sonisek to se vždycky rozčiluje muž. U doktora můžeš sedět hodiny v čekárně, i když jsi třeba akutní případ, ale na Policii tě nemůžou nechat čekat ani minutu, i když jdeš nahlásit neplacení alošů nebo že ti někdo před týdnem poškrábal auto...

@sonisek Jedu od 6.1.-27.1.2019 😊
@hribek Fotky budu urcite posilat. Je to tu samy pupik, tak at taky muzu necim prispet 😁 Trochu si vas aspon poskadlim, jak si uzivam 😂
@crazy_girl3 Jojo, aspon ty lazne. Nebyt jich, tak me to sebralo daleko vic. Takhle se aspon na neco tesim a verim, ze by to treba mohlo pomoci 😊
Holky, vcera to divadlo teda luxus. Nejdriv vecere,pritel si dal veprova licka na cernem pivu se zauzenou kasi a ja hovezi vyvar s knedlickama a pak salat s repou, kozim syrem, spenatem a vlasskyma orechama. Desna dobrota 😉 No a pak predstaveni, Lijavec. Bezkonkurencne dobre. Jsou to proste uzasni herci a navic vcera bylo i skvele publikum 😊