icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

hribek
30. lis 2018

@crazy_girl3 jj to me na monitorech vzdycky stvalo byvala sem na 10 a odchazela kolem 14. Pak ten posledni sem byla na 10, to sem sla ve 13 na monitor pac se jim to predtim nejak protahlo a po vysetreni mi dr rekla ze budou delat zatezovej test. do 4 sem byla v cekarne, hladova jak blazen tak zamnou dojel tom a dovezl mi svacinu a po 4 mi rika dr a kde mate veci? a ja jaky? no mela ste si dovezt tasku, tak rikam ze mi nikdo nic nerekl, tak volam z ordinace na toma dovez tasku, chudak celej zblednul 🙂 no nechali si me tam pres noc a rano se vyvolavalo...
@veeev dekuju, vence sly samy 🙂 ty blbustky sem mela z minulejch let tak sem je pouzila 🙂 Ja to beru, taky neni kazdej den posviceni ale trochu slusne by se chovat mohli zvlast kdyz na papire vidi 36 letou nastavajici matku s 6 potratama... tak je jasny ze bude mit nervy. ale co uz uvidime co prinesou dalsi kontroly. dneska sem vlezla na vahu a o pul kila min. nejak ted nemam chute na nic.. ale tak mimco ma zas z ceho brat tak snad to bude ok.
@sonisek auto mame v servise a druhym jel tom na sluzebku tak sem s malou jela salinou do skoly. tam je takova zima. sice -2 ale pocitove to ukazuje -10. sem rada ze uz sem doma v teple. uvarila sem si caj s medem a musim vymyslet co na svacinu. na obed mam kureci maso a smetanovou majdu a k tomu uvarim testoviny.

sonisek
autor
30. lis 2018

Holky,tak mám těsto na vanilkové rohlíčky v lednici, hurá 🙂 A ještě,že udělám na perníčky a jaksi koukám,nemám kypřící prášek do perníku. Tak si zachvili skočím ven,snad to moc neklouže jako ještě dál na západě.
My dopoledne byli v Globusu,tak lidí zas šílenost. A dneska je tam od čtyř nějaký program a pak rozsvicuji stromek a bude v sedm ohňostroj,ale když poprchava,tak se mi asi nechce. Možná bychom mohli vidět ohňostroj z okna.
A koupili jsme si mraženou kachnu,tak je na balkoně a v neděli ji upečeme 🙂 My nemáme svatomartinskou husu,ale adventní kachnu,jak to nazval manžel 😁

veeev
30. lis 2018

Holky, koukam, ze se mam teda jednou na co tesit....myslim ty kontroly u doktoru. Ale ja myslim, ze z CARu budu zvykla. Naposledy to byly asi 4 hodiny 😥 Ale na ty tehotny by mohli brat vetsi ohledy teda 😕 Ja byla odvezt tu maminu k brachovi a cesta zpatky hnus velebnosti. Jela jsem z Plzne a po dalnici jsme jeli sedesatkou. Jsem rada, ze jsem dorazila v pohode. Ted akorat z Prahy dorazil pritel a div me nesprdnul, ze jsem mela vyrazit driv, ze je ten zapad peklo. Tak hlavne ze jsme oba v pohode doma.

sonisek
autor
30. lis 2018

@veeev no jako tady mazec,hlavně že jsi dojela! Ségra jeli k našim a jeli hodinu a půl, a to se jezdí tak 40 minut

hribek
30. lis 2018

@veeev
@sonisek jo no hlasi ze sou ledovky tak hlavne holky opatrne

veeev
30. lis 2018

@hribek
@sonisek No ja taky k brachovi dojedu do 45 minut a ted jsem to jela hodinu a pul. Ale nastesti mi to nikde neuklouzlo. Ale pritel teda hudroval, ze mel strach. Tak ted uz si davame panacka a svatomartinske vino. Kachynku nebo husu bych si teda dala, ale zitra budu pect bucek a krkovicku s bramborovym knedlikem a cervenym zelim 😍

sonisek
autor
30. lis 2018

@veeev bůček? Tak to bych si nedala 🙂 Jo,my taky s červeným zelickem a br.knedlik. Ale až v neděli. Zítra rizoto,to máme prostě nejradši 😂😂😂

sonisek
autor
30. lis 2018

Tady teda pořád pěkně chumelí,malej se těší,že půjde dopoledne ven na sníh,snad ještě bude 😂

hribek
1. pro 2018

@veeev mnam zeli, ja bucek jo ale odkrajuju to tlusty, to ma rad zas muj tatka 🙂 ale vypecky mam rada 🙂
@sonisek my se dneska probudili do zasnezenyho rana. resp mala pribehla mami mami venku nasnezilo (6:06) no jako radost mam ale kdyby me vzbudila o hodku dyl nezlobila bych se 🙂

My dneska od 1 s Izou na tenise, maji detsky odpoledne se "zapasama" a pak jedem k nasim, na kafe a dovezeme mamce adventni venec. Mela sem jet s tchyni nakoupit ale Tom chce na darky tak pojede s ni a ja budu v klidu doma 🙂

sonisek
autor
1. pro 2018

Krásnou sobotu děvčata 🙂

sonisek
autor
1. pro 2018
luciebx
1. pro 2018

Taky přeji

sonisek
autor
2. pro 2018

Krásnou první adventní neděli 🙂

Tak my včera odpolko byli na čertovském rojení,potkali jsme tam kamarádku (ta co mi prve při prvním IVF vyfoukla bříško) a malá se narodila v červnu 🙂 Tak Luky choval,no malá vysmata 🙂 Malej si vystál frontu na malování na obličej a tak docela pěkni čertíci na chůdách 😂

veeev
2. pro 2018

Nadhernou adventni nedeli preji vsem ❤ Uz jsou ty vanoce teda za par. My dnes navesili svetylka na barak, zapalime svicku a uz se tesime pomalu na Jeziska 😁 Meli jsme docela pohodovy vikend. Dneska jsme zajeli do Plzne do Olympie Petovi pro rifle, trochu uklidu a ted se chystame na kolo na trenazery 😊 Pak upecu k veceri chlebik, ja si dam ale repu s kozim syrem a zitra zase do prace. Snad ten tyden utece. A jak se dari vam a vsem miminkum? 😉

Jsem se holky uvrtala zase do Jeziskovych vnoucat.....tak jedne pani budu posilat pastelky a omalovanky a s kolegyni pujdeme do jednoho duchodaku predat panovi darkovy kos s ovocem a pani chce upect luxusni dortik, tak jeste budu pect dort 😊 Tak snad udelame radost 😍

hribek
2. pro 2018

@veeev no super, to sou pekny darky tak at se povedou 🙂 my dnes zasli s brachem a jeho rodinkou na obed. pak sme chteli na brusleni ale byla zima a jak sme se najedli uz se nam nechtelo. nakonec bracha ze si veme izu aby si mohla hrat s neteri, tak za chvili prijedou. tom jel do prace neco udelat a ja mezitim pocourala v olympii a nakoupila cast darku. ted uz sme doma. zitra ma byt ledovka a tom jede nekam do severnich cech tak snad to nebude tak hrozny. ja malou povezu do skoly asi salinou, casove to vyjde stejne a nemusim se strachovat ze me to nekde uklouzne.

veeev
2. pro 2018

@hribek Tak pokud to mas stejny cas salinou nebo autem,tak jed radsi v klidu salinou. On ten pocit klidu za to stoji. U nas ledovku hladi dneska vecer az do zitrejsiho poledne. Tak snad bude cesta do prace v klidu.

sonisek
autor
2. pro 2018

@veeev že vás to do té Plzně tak táhne 🙂

My odpol krapet zmokli,bylo docela hnusně no :( A to ségra nám nabízela,že dnes pojedou Pendolinem do Prahy do Národního muzea tak jestli chceme taky jet,že jedou v 8 rano. No tak jsem řekla,že nepojedeme. A ona mi psala v sedm,že jedou už domu. No jako už v sedm večer? No to bych byla asi mrtvá,zmrzlá,zmoklá. Byli teda i na Staromaku na trhach,ale stejně no. Já bych do Prahy jela,prošla se na tři ctyri Hodky a zas jela domů 🙂

sonisek
autor
2. pro 2018

@hribek tak hlavně opatrně i salinou,ať někde neuklouznes ;)

sonisek
autor
2. pro 2018

my byli dneska v knihkupectví v nakupaku,tak jsem si vybrala knížku k Vánocům,jakoze od muze 🙂 Knížka Než jsme byly tvoje. Vypadá dost dobře.
No a koukala jsem tam na diáře od A Cup Od Style a teda asi si ho koupím pod stromeček 🙂

veeev
2. pro 2018

@sonisek Tak my mame Plzen radi. A navic to mame stejne daleko do Olympie v Plzni jako do Metropole na Zlicine. A v Plzni je vetsinou min lidi. Takze je volba jasna 😂

hribek
2. pro 2018

@sonisek
@veeev jojo je to stejne dlouhy. Autem pohodlnejsi a je tepleji. Ale pojedem salinkou😂 pak dom uvarit a snad se dostanu k probrani detskejch veci z pudy. Takhle to tam dneska vypadalo. Tom tam nabehl a uz se da alespon projit

crazy_girl3
3. pro 2018

Ahoj holky. Já jsem mela vikend bez Jirika, ale stejne jsem vůbec nic neudělala. .venec jsme dělali az vecer s Jirikem, jen jednoduše. ...dneska odopoledne snad do děláme zbytek. Ale V té zimě se mi vůbec nechtělo ven a dělat květináče a zdobit dveře. ...U nás ráno ledovka, jirik spadl hned u dveří. Ale silnice jsou ok

sonisek
autor
3. pro 2018

@hribek máte to ale pěknou půdu 🙂

@crazy_girl3 Taky krásný věnec 🙂

Jsme to holky šikovné 🙂

Já na dnešek spala celkem dobře,jen teda jsem vzhůru od půl 6...ale už mám těsto na linecký a teď peču košíčky 🙂 Po devátý zajedu do obchodu a pak budu pokračovat. Jo a ke kuteni jsem si tu pustila Veselé Vánoce přejí chobotnice 😂😂😂

sonisek
autor
3. pro 2018

Ještě 10 dní a jdu na kontrolu,šílená doba...a to jsem si myslela,když si priplatim balíček,půjdu třeba ještě mezitím na kontrolu,tak nic 🙂

hribek
3. pro 2018

@sonisek ani me nemluv je to des, ale uz se tam da projit.
@crazy_girl3 krasnej venec, v jednoduchosti je krasa.

Ja hodila malou do skoly zase salinou, nechtelo se mi skrabat auto, revizory sem potkala na ceste tam i zpet. Venku prsi tak nic moc pocasi. cesty sou ok chodiniky jeste klouzou ale pomalu to taje. Dneska sem vstavala s tomem kolem 4 a nakonec odjizdel az o pul 6 pac tatka nebyl nachystanej tak na nej cekal. Pak sem pred 7 nemohla vstat ☹
Na kontrolu jdu zitra na ten screening jestli si malej uz naplnil brisko. snad jo a zadna jobovka uz nas neceka.

sonisek
autor
3. pro 2018

Takže jsem se zbláznila a zabalila všechny dárky,co jsem momentálně měla nakoupené 😂

sonisek
autor
3. pro 2018

a jak jsem u toho seděla na zemi,tak mi to záda teď dávají sežrat 😑

crazy_girl3
3. pro 2018

@sonisek já taky vždycky balím na zemi...nevím proč... :D
příští týden jak budu sama doma, tak se už do všeho musím pustit. Dárky, praní oblečků a chystání (obě noci o víkendu se mi zdálo o mimču - na sobotu jsem porodila a na neděli jsem přišla s mimčem domů a neměla jsem ho ani kam položit, natož počůraný do čeho převlíct, protože jsem neměla ani nic vypraný..), no asi znamení. Jo a byl to kluk :D

hribek
3. pro 2018

@crazy_girl3 to uz mas ty predporodni sny 🙂

Me dneska strasne boli bricho, jak kdyby poslicci, chvilku to boli pak prestane. Ja vlastne ani nevim jak vypadaji kontrakce, izu mi vyvolavali... tak sem si dala horcik dopo a odpo a jeste dam na noc a snad to bude v pohode. Tak sem dnesek jen prolezela, vymenila pracky a udelala obed. Navecer sem zabalila par darku a ted uz zas odpocivam.

crazy_girl3
3. pro 2018

@hribek já měla Jiříka taky vyvolávanýho, tak taky nevím, jak to poznám :D :D

Strana