Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@sonisek no ja tam byla pres noc. Vecer zatezovej test a rano ze me kdyztak poslou dom. A prd v 9 mi dali tabletku pak klystyr pak dalsi tabletku pak mi pichli vodu a 15:20 byla na svete.
Dneska se jen bojim aby se to nerozjelo ted brzo. Snad ne. Uz sem asi vystrasena ze vseho☹️ At uz je brezen...
@hribek No teda peknou pudu mate 😁 My to mame podobne. Uz asi dva roky si rikame,ze to pretridime a porad nic. Tak snad nekdy brzo 😂
@crazy_girl3 No uvidime s tim klukem. Porad si tim nejsem jista 🤣
@sonisek Koukam, vanoce v plnem proudu 😊 Ja uz se nemuzu dockat....opet doufam, ze to jsou posledni vanoce ve dvou 😉
Holky, chapete, ze nase skupinka se trochu zmenila? Teda vyjma mne....resily se tu problemy ohledne IVF a najednou se tu resi porody??? 😂😂😂
Ja jsem si zase uhnala nejakou specialitku....na dnesek jsem si zablokovala rameno. Boli me rameno, krk a lopatka. Jsem jak z filmu Vesnicko ma strediskova. Otacim se cela a asi se pojedu podivat do Pelhrimova 😂 Boli to teda pekelne. Snad to zitra bude lepsi. Ale hnus.....
@veeev zajed si do Pelhrimova at vis do ceho jdes😂😂 no verim ze to boli a je to naprd. Nepomaha treba woltaren nebo ibalginova mast? Pripadne k fyzio na masaz. Ja uz se s krkem chystam asi mesic a nejak mi to nevychazi...,
Jo no nejak se to tu zvrtlo ale aspon vidis co vsechno te ceka😋nespavost, funeni, strach ale i radost a teseni. Ja se tesim jak nam tu budes posilat fotky z lazni a pak fotky testiku a prvniho utz❤️
Já už jdu snídat,mám hlad....koupila jsem vánočku,tak si dám 🙂
@hribek a víš, že v Pelhřimově žádný krematorium není? :D :D
@veeev jj, jeden den jsem o tom taky přemýšlela, jak to nakonec dopadlo všechno. Ale před lety jsme měli skupinky ohledně svatby a teď už tam taky řešíme jen děti, porody a bohužel i rozvody...
@sonisek já jsem dneska jen na skok v práci a valím domů. Jiřík kašle, tak jsem ho nechala dneska doma. Vánočku tam mám taky, tak si asi dám, až přijdu domů
@crazy_girl3 tak ať není Jiřík dlouho nemocný :( Tohle počasí taky moc nepridava.
Já se dala do pečení sušenek a teda to je dílo...jsem nevěděla,že to jde tak blbě s těma "razitkama",měla jsem tu nějaké asi kdysi z Penny,co bylo za body, a pak z Nutelly,ale jde to blbe z těsta vyndat,tak jeden plech a dva plechy klasický vykrajovátka 😂
Ještě mám vybrané linecké,jenže jak byli dva dny v lednici,tak je to jak kámen ,tak asi budu čekat dlouho než to povolí
@crazy_girl3 jj vim 🙂 ale hlaska nesmrtelna 🙂
@sonisek ja sem cukrovi objednavala to maly me nebavi pict, je s tim hrozna piplacka, tak mam objednany ze 2 cukraren asi 3kg, pac zas budu muset davat dolu tchyni tak aby nam zustalo neco i do silvestra 🙂 dneska mame dilnicky ve skole tak mame donest naky dobroty tak budu jeste delat https://varime-doma.cz/2015/12/22/rolada-ala-vo...
Kolem pul 2 nas ceka screening tak at uz je to za nama.... cetla sem ze aby se zaludek mimca zvetsil je potreba hodku pred utz pit, tak se budu nalivat a snad to pomuze.
@hribek jsem zvědavá,jaké budou novinky! Dej pak vědět,myslela jsem na tebe ;)
Jo,mně nebaví ti vykrajovaný ...je to děs,půlka plechu lineckého ok,druhá půlka tak trošičku nahnedla,ale nám to neva. Nějak se mi nedaří to těsto vyválet všude stejně 😂
Já byla chvíli venku,sice zima,ale je hezky. Jestli bude i takhle zítra,zajedu se podívat k rybníkům.
@sonisek
@crazy_girl3 cauky holky, fotecka klasicky neni. prdola se odmita otocit ☹ vazi 525g, zaludek se naplnil. hlavickou je o tyden vic, nozickama o tyden min, v prumeru je ok 🙂 tak ma holt kratky nohy po me... zkusim se jeste objednat do Heliosu na 3D utz. Tom sice nechce ze je to vyhozeni penez, ale rikala sem si ze vemu mamku a jemu to dam k vanocum jako obrazek prekvapko.
@crazy_girl3 Vim, ze v Pelhrimove zadne neni. Ale hlaska je to legendarni 😁 Ja byla jeste dneska neschopna pohybu, ale ted uz je to lepsi. Snad uz ti bude zitra fajn 😊
@sonisek Ty jsi teda akcni s tim cukrovim. Me se do tohi tak nechce...ale budu pect o vikendu. Musim si dat seznam do kupy a nakoupit vsechno. To zase bude....
@hribek Tak vidis, to jsou dobre zpravy. Tak uz se hlavne nestresuj. Vsechno bude v pohode. Tyden sem, tyden tam. Ja myslim, ze to nemuzou rict takhle presne. Kamaradku taky honili po ruznych vysetrenich, ze je mala mensi, nez by mela byt. Akorat ji doktori vystresovali. A mala se narodila absolutne normalni 😊
Holky, zitra mam rozhovor se sefkou, reknu ji o laznich a celkove o nasich problemech. Tak snad to prijme v pohode. Drzte palce 😊
@veeev já mám zítra taky sedánek s ředitelem ohledně budoucnosti, tak jsem zvědavá, co zase vymyslí...
@hribek super zprávy 🙂
já dneska valím domů, v 16,15 nám přijde mikuláš, tak ať ještě stihnu zpacifikovat ten bordel co tam od rána bude. Pak musím do obchodu a udělat salát na chlebíčky a ve čtvrtek chci dělat chlebíčky a nějakou buchtu do práce. Chtěla jsem objednat, ale to je takovej ranec peněz a pro 30lidí by mě to zruinovalo...
Včera jsem jela kolem té domů za Jiříkem a měla jsem zrovna ten den, kdy jsem byla výkonná jak nikdy. Uklidila jsem konečně podzimní kytky z baráku, udělala vánoční truhlíky, dala jsem vánoční řetězy na dveře, světýlka na strom a na květináče,dvoje do oken, nálepky do oken a roznesla nějaké dekorace po bytě...asi jo, asi to bude doma v pohodě a nudit se nebudu :D :D
Večer jsme měli vážnou debatu o jménech, páč mě teď občas pěkně bolí břicho, řekla bych, že poslíčci už, navíc mi rostou prsa a začíná téct mlíko..muž šílí, že brzy porodím, tak že konečně musíme rozhodnout ty jména, tak nakonec je to Lukáš/Kateřina
@veeev tak ať je to se šéfkou v pohodě ;) Dej vědět !
I ty
@crazy_girl3, co se dozvíš 🙂 No vidíš,tak to máte doma vanocne laděné 🙂
Já zas od půl 4 nespím,teď už jsme s Tomem po snídani,jsem si dala vánočku s máslem,mlask 🙂
Dneska nevím co budu dělat...ale mám vařená vajíčka,že udělám na večeři pomazánku. Mezi 14-16 mají přijít na odečty a měnit vodoměr. Ve dvě budu koukat i na biatlon. A malýmu odpadl od čtyř kroužek,tak přijde po třetí domu a možná se k večeru půjdem aspoň podívat ven. Certy si tu ve městě nezveme,cizí nechceme...u našich na vsi to bylo lepší,tam se všichni znají. Ale nějaký balíčky tu pro nás všechny mám,tak ať je co mlsat 🙂
@sonisek já jsem byla překvapená, kolik lidí vůbec mikuláše a čerta nemá. Já to beru jakože automaticky, že k nám přijdou, za mě pěkná předvánoční tradice.
Ježiš vánočka....musím si koupit na víkend. Já ji miluju s máslem.....
a spaní? V noci 20x vzhůru, tělo mě bolí víc a víc, močák je úplně v háji už. Po vánocích se začnu modlit, ať to dítě vyleze ven už
@crazy_girl3 no mně stačí ty příspěvky tady na MK,až si říkám,že to přestanu číst,protože některý názory mi drti...nebo alespoň nebudu už nic komentovat 😂😂 My jsme byli na čertech vychovaný,následky to nemělo a přijde mi to hezká tradice. A mám pocit,že děti potřebují mít z něčeho respekt. Jako taky bych malýho necpala do pytle apod,ale přijít jo,ať ho dítě vidí. Malej na to už stejně nevěři a fakt takhle urpsotred bytovek si sem někoho zvát,když ani nevím koho. Ale on si pamatuje,když chodili k našim,koukali jsme spolu z okna a vyhlíželi,zda už rachtaji řetězy 🙂
@sonisek tak jasně, je to i o věku, ale právě mi přijde tahle doba naprosto krásná, kdy věří na mikuláše a na ježíška...je to kouzelné a pamatuju si jako dítě, co to pro mě bylo...loňské vánoce s ním už byly naprosto bomba, jak všechno vnímal a letos to nebude jinak...vždyt příští rok už věřit nemusí a nebude to ono
@crazy_girl3 Kateřina/Lukáš pěkná jména 🙂
Já si koupila Blesk pro ženy a je tam na zeď ten kalendář se jmény,tak jsme to projížděli 😂😂 Říkám,že pak mužem vyskrtavat a co nám zbyde. Kateřina se mi taky i líbí,hlavně to,že má svátek mezi našima narozkama 🙂 Nebo Lucie,sice jich v okolí jich je spousta ( mých kamarádek,malých Lucinek moc neznám). A pak ta klasika Adéla,Markéta,Karolína...no bude to taky zajímavé. A kluci - to bude boj ještě 😂😂
@crazy_girl3 budou mít vzpomínky 🙂 To je to krásný. Spíš nechápu lidi,kdyz mají tříleté,čtyřleté děti a k nim nechodí ,ale za oknem balíček od Mikuláše mají. Přece ta básnička pro Mikuláše je krásná 🙂 No ale každý ať si to dělá jak chce....
@crazy_girl3 a co malej?
My se včera byli podívat tady u nás na obvodě na rozsvícení stromečku,ohňostroji a psala jsem kamosce,zda přijdou a psala,že malej má horečky.
Pak jsem mluvila se ségrou,tak sotva mluvila...Takže zas virozky budou řadit.
@sonisek my máme oba velikou rodinu, takže vážně spousta jmen odpadla. Pak hodně jmen je okolo vánoc, a to jsme zase nechtěli, aby byli vánoce, svátek i narozeniny třeba v jednom měsíci. Strašně se nám oboum líbí Honzík, ale Jan Vlk je strašně krátký a nevýrazný. Tím jak je to příjmení jen krátké bez samohlásek, tak se k tomu taky nic moc nehodí. Ještě byl favorit Michal, ale bydlí tu už jeden Michal Vlk, můj spolužák, a to je takový vykuk a ve škole a všude by si ho asi spojovali s ním...no je to boj něco vybrat. Ještě jsme chvíli uvažovali nad Liborem, že to taky moc lidí teď nedává, ale za mě je tam málo možností jak mu říkat a jak ho třeba zdrobňovat...
@crazy_girl3 krasny jmena ste vybrali!
@sonisek my mikulase s certem nemeli zatim nikdy, vzdycky sme nekde byli. dneska jak pujdem ze skoly by mela byt za rohem mikulasska salina tak zkusime. ale jinak uz ma na stolecku balicek s nejakou dobrotou a malickosti na hrani...
Dneska sem se objednala na 3D meli posledni termin pred vanocema, tak beru mamku. Tom s Izou to budou mit snad jako prekvapko, snad se prcek uvolni a ukaze aspon jeden ksichtik 🙂 za ty prachy :-P
@veeev tak co v praci co pohovor, jak dopadl? doufam ze dobre 🙂
@crazy_girl3 Jmena jste vybrali super. Katerinu mam neter, libi se mi, ze se da rict hodne zpusoby. A Lukas se taky pekne sklonuje. Takze za mne 👍😊
Tak se sefkou vice nez dobre. Fakt me mile prekvapila a docela koukala, co vse mame za sebou. Tak mam radost. A musim rict, ze mi odlehlo. Zase bude trochu cistsi vzduch v kancelari.

Holky,na mě to přišlo samo,ale taky jsem nějak nevěděla 😂 Ráno mi přišlo ,že mám hrozně mokro a furt jako mi odkapavalo,tak jsme jeli do porodky a tam nic,na utz a asi ani jako ta vodička nezabrala,co dávají na vložku,jestli to zfialovy...no tak že domu a dr.,no já si myslím,že se vrátíte 😂😂 Tak jsme jeli domů,odpol na procházku,pak jsem si dala vanu a ono to nepřestávalo. Nejhorší na tohle je bojler a když ta teplá voda dojde,to bylo k vzteku,co si pamatuju 🙂 A někdy kolem půl dvanácté v noci jsme teda jeli do porodky a už vložka zfialovela a já z toho zezelenala,že jako už to tu je 😂😂 A pak si pamatuju tak matně,ještě že mi sestra říkala,než se ráno vystřídame,tak porodite...jooo prdlacka...pak vím,že kolem čtvrtý mi dali klystýr 😂😂😂 a pak to začalo mít grady,ale já porodila až v 10:40...fuj. a ještě jak se ráno střídala směna,pak vizita a každej si do mě šel hrabnout,bych je všechny tenkrát zfackovala 😀😀😀