Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@veeev negruntuju, jen porovnam, vysaju a prdim na to. nepecu, ty maly cukrovicka me nebavi, tak mam objednano 🙂 darky uz vesmes hotovy, jeste jich par dobalit. jediny co udelam je v nedeli 23. upecu vanocku, udelam bramborovej salat, vyzvednu lososa a nazdobime stromek. zitra frcim do prahy, ve ctvrtek zas k doktorum tak uz na to prdim...
@sonisek super!
Tak já taky třeba nedělám extra grunty na Vánoce,nevím proc...ségra se stresuje,že nemá umyta okna a že tam dřív nemůže dát výzdobu 😂😂 no tak jako naše okna by asi vyhrály TOP neumytych oken.
Uklízí člověk pořád tak nějak...a teď se rozhodne nepředru. A mně to pečení taky zaměstnává aspoň,jak jsem doma a říkám si,co když screening vyjde blbě a pak už bych vůbec neměla náladu,tak dokud ji mam. Ale nepřipouštím si žádný kraviny,radeji.
Dneska má malej dlouho a viděla jsem ho i z okna,šli se třídou z knihovny kolem poledne 🙂
A dneska se tady honí počasí jak něco...chvíli slunce,pak pofirung,že není vidět nikam...mazec
A malej má v pátek ředitelske volno,tak pojede k našim a třeba bude sníh na víkend 🙂
A manžel,jak mění práci,tak dneska byl na vstupní prohlídce a na personálním. Tak 2.1. tam jede podepisovat smlouvy a nějaký školení,asi BOZP atd. No tak tady mu chybí tento týden odpo,příští týden 3 dny ranní a pak už bude dobírat dovču.
@luciebx
@hribek Jako hudruju na pečení, ale ve výsledku to dělám ráda. A navíc přesně, zaměstnám hlavu a na pitomé myšlenky nezbývá prostor 🙂 I když, teď jsem zase docela vyklidněná. A s tím úklidem....uklízíme každý týden. Myslím, že oproti ostatním jsem docela pošuk na úklid, takže se často dá u nás jíst z podlahy 😂 Ale prostě jednou ročně uděláme mega úklid a nějak jsme si to spojili s těma vánocema, že to máme na vánoce fakt čisťounké, voňavoučké 🙂 A s tím vlastně vstupujeme do nového roku. Ale jako že bych odtahovala sedačku, obývací stěnu a postel v ložnici a luxovala za tím každý týden, to fakt ne. Proto generální úklid na vánoce 😉 Ale je pravda, že třeba až budou děti, tak se na nějaký generální úklid vyprdnu a radši si s nima budu hrát 😍
Ale rozhodně se nestresuju úklidem nebo pečením. Spíš mi nedocházelo, jak to vlastně s těma dětma všechno zvládáte. Jasně, taky to budu zvládat, ale teď, když děti nejsou si říkám, jak to časově může člověk všechno stihnout a ještě být v pohodě 😂
Já čumím na zpravy a čekám na malýho,přijde zachvili a mám v plánu se jet podívat do města,na náměstí a tak. Myslela jsem,že půjdem do kina,ale moc se mu asi nechce. A já bych tam stejně usnula 😀
Ahoj holky, druhý den dovolené a nic nestíhám. Nic nedělám a vlastně nestihnu nic...dneska jsem stahala všechny dárky, že to musím projít, zdálo se mi, že pro Jiříka nic nemám, tak abych něco dokoupila....to přehnala jsem to hodně...porovnání pro Jiříka a pro zbytek rodiny(pro ně teda nemám ještě všechno)...a to jsem nechtěla nic kupovat letos...
co se týče úklidu, tak mě to moc nebere ani přes rok, resp já bych uklízela, ale moji kluci jsou oba strašní bordeláři, takže když uklidíš, tak během chvilky je tu atomovka...takže na nějaké mega šůrování prdím. Jasně, občas mě to chytne, někam vlítnu a chlupy lítaj, popelnice je v mžiku plná, ale prostě nesavuju celej barák, okna každých 14dní a tak, to fakt nee. samozřejmě že doma nemáme bordel, že by se nám tu válely odpadky, to rozhodně nee, jako večer dovedu za 30min (po tom co dítě usne samozřejmě) dát do pucu, takže za mě ok :D :D
Dneska jsem si ještě dala úkoly, že nachystám tašku do porodnice (chci si jí vzít raděj sebou), nachystám věci na hory a dám prát už nějaké dětské věci, jsem zvědavá, kolik toho stihnu...Zítra je doma už i Martin, ráno nám nečekaně přijdou namontovat zastřešení na bazén, chceme jet pro stromek a pro komodu jeho taťkovi k vánocům do ikei a ve čt je odjezd
@crazy_girl3 dárky super! Kartičky z Kiku? 😀 Hihi
Jedete na hory? To máte fajne 🙂 A kdy máš ofiko termín?
@crazy_girl3 Konečně taky někdo, kdo nestíhá 😂 Néé, rozumím ti. Člověk si to chce udělat hezké a musí u toho zařídit spoustu věcí. A najednou je 12 dní do vánoc. Já jsem zvědavá, jestli mi všechny dárky dorazí....dneska mi přišel jeden dárek ze Španělka, ale putuje mi ještě jeden z Itálie a ještě mám jeden u truhláře. Jsem zvědavá, jestli se to stihne...snad jo 😉 Jinak dárky máš teda krásně zabalené. Ještě že se ty krabice tak hezky balí 🙂
@crazy_girl3 A nechceš říct, že ten vrchní obrázek je pro rodinu a spodní pro Jiříka??? 😂😂😂
@veeev no..chci 😃 😃 trochu se stydím,ale jen malinko..příští rok už se bude dělit 😃 😃
Ono bych to možná stíhala, ale jsem na to moc flegmatická a pohodlná, abych ti řekla pravdu a zároveň je to pro mě i jakoby dost zbytečný. Docela se ztotožňuju s myšlenkou, že o Vánocích tě navštíví rodina, ne kontrola z hygieny, takže abych vyklízela skříně atd., to u mě nehrozí..ale zase chápu i holky, co to tak mají. Někdo je prostě puntičkář a měl by z toho "těžký spaní"....já jsem zase flegmatik, takže se kvůli tomu v noci neodkopávám 😃 😃
@sonisek hele papír i kartičky jsou z Pepca, mají tam letos moc pěkné.
Jedeme zase k té sestřenici do Německa. Ona v pátek otvírá ještě i restauraci, takže to vše spojíme..naposledy je navštívíme ve třech, budeme tam na opening a ještě nakoupím v drogerce věci pro mimčo a na Vánoce. Resp včera jsem udělala v DM objednávku za 80Eur a když vezmu, že většina věcí tam je o třetinu až polovinu levnější...nevím jestli ěm muž nepošle domů vlakem, ažt o uvidí :D :D Ale dneska jsem koukala, že na Klínovci už parádně sněží, tak si kluci zalyžují a budou spokojení.
Termín mám oficiálně až 29.1.
@crazy_girl3 Já bych se taky nezhroutila, kdybych si udělala jen klasický týdenní úklid. Ale nemám děti, nudila bych se, tak to bereme fakt brutálně ten úklid. Ale navíc se mnou uklízí přítel, kdybych to dělala sama, tak mě tak moc nehne. Letos si teda pěkně máknul, všude vyluxoval (i za nábytkem), ručně vytřel a umyl vnitřní dveře a otřel celý nábytek. Takže na mě toho nezbylo tolik, ale zvládli jsme to za víkend, takže paráda 🙂
Tak je jasné, že pro díte bude víc dárků. Není důležité kolik pro koho máš, důležité je, že si člověk vzpomene 🙂 A počkej, na další vánoce budou ty děti dvě. To bude ještě víc dárků pro děti 😂
No holky a dneska na mě malej vytasil,že by si fakt přál to letadlo na ovládání. Že to psal v tom druhém dopise,ale to jsem četla letmo...tak přemýšlím,zda ještě něco risknout a objednat? Koukala jsem na nějaký vrtulník. Jenže teď nevím,jestli toho nebude mít moc,nebo jestli mu něco nedám a dostane v lednu k narozkám. No kolik toho mám pro něj...tramvaj (něco jako Lego),mechanickou laboratoř,Albi v kostce,Pokémony,knížku,mikinu,plyšový pantofle,a sadu tužek a náramků s Pokemonama. Takže 8 dárků. Hmm,tak nevím. Nebo tu mechanickou laboratoř schovam.
Nazdarek holky, teda vy ste toho nakecaly 😀 ja dneska budik ve 3 a pred 4 sme odjizdeli smer severni cechy. Tom tam jel k zakaznikovi na 7 neco dodat. Cesta nic moc, od 170km na Prahu snezilo tak to bylo takovy neprijemny. K dr sme dorazili 9:20, jeste sem si odskocila ze mame hodku casu a stejne nebere driv a rikam si to by byla sranda kdyby me ted volala. Dojdu do cekarny a Tom mi rika mame jit k dr. Tak ok necekali sme vubec byla sem behem pul hodky i s krvi venku 🙂 Dalsi kontrola 17.1. a pak jeste nejak v unoru a hotovo. Prijeli sme dom a na pul hodky sem odpadla a sem jak zblbla jeste ted. Za posledni 4 tydny mam skoro 2kg nahore 😲 takze 25tt a 5kg. Tak snad to uz tak neporoste. Od vcera sme zase najeli na zdravej jidelnicek tak snad to pude.
Vcera sem balila darky tak krom asi 5 mensich uz mam vsechno. Cekam jeste z Ali na panenku a lego, melo to prijit do dneska tak uvidime jestli to do konce tydne dojde. Doufam teda ze jo, objednavala sem v pulce listopadu (bordel na posteli omluvte prosim 🙂)
Já mám ráda různý papíry,takže jsem jich měla asi 6-8,a každý ať má v jiném papíru,něco...ale líbí se mi to takové barevné 😂😂😂 Takže fialový,modrý,červený,zelený 😂😂😂 no a moc toho nezbylo. Jo měla jsem je z loňska nakoupeny ve slevách a teď jsem dokupovala v Globusu červený se sobam a to je 5ti metrovka. A ještě tam je jeden,ale ten se mi moc nelibi,tak jsem si nej nebalila 😀 Ještě zbyly papíry pro manžela,jestli jako taky něco koupí (mně?😂),ať má do čeho balit.
@veeev waw sedam na prdel😂dort krasnej. Posli do Brna. Rozdelim se i s @crazy_girl3 😂
Do Brna bych klidne poslala, ale Ceska posta by vam ho asi dorucila ve forme kase 🤣 Kdyz me to peceni desne bavi. Ale dneska to potahovani mi vubec neslo...trhalo se to, dole je to zkroucene....jako trochu jsem to zakamuflovala, ale stejne to vidim a stve me to. Ale vysledek je fajn. Takze vlastne spokojenost 😉 Je klasicky piskotovy,pul svetly, pul kakaovy. V tom je rybizova marmelada a karamelovo maslovy krem 😊

@veeev víš co. Já stíhám vše. A to i s dvěma dětmi a víš jak ? Negruntuji. Nepecu. Nikam se nehonim. Pro mě Vánoce nejsou o vygruntovanym baráku a plechu cukroví. Ale o času strávený s rodinou. 😂👊🤩