icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

hribek
12. pro 2018

@veeev vysledek je super a sbihaj se mi sliny, ale ty si muzu nechat zajit pac zitra jdu na cukrovku a rekla sem si ze to sladky stejne ted omezim 🙂 no sem zvedava jak dlouho mi to vydrzi 😀

Dneska sem se dala na uklid, peru periny, budu zehlit, a jeste sem si rikala ze musim dodelat ty kuchynsky skrine. je tam desnej bordel a milion veci ktery stejne nepouzivam...

hribek
12. pro 2018

Sem ted zas mrkla do diskuze v nasem terminu a teda jako sila. Kazda druha jak nepujde na to a na to a ze to je zbytecny atd. Ja teda nevim, medicinu sem nestudovala tak si radeji necham poradit od doktoru. Kdyz se mi neco nezda zeptam se a pokud maji logicky vysvetleni verim jim... Prijde me ze ted v dobe internetu uz polovina lidi nemusi k doktorovi pac si dom stanovi diagnozu a muzou se lecit sami.

sonisek
autor
12. pro 2018

@hribek prosím tě,já co chodím do diskuzí červnovek,tak to je taky síla...ty mladý holky,prvorodičky...a řeší tam očkování dětí,co jíst,co nejíst,že n budou dětem dávat tuto,tamto,ani nereaguju...a používat latkovky...no nevím,já jsem asi jiná 😂😂😂

crazy_girl3
12. pro 2018

@veeev tak na setkání napečeš dobrůtky jo? :D :D

crazy_girl3
12. pro 2018

@sonisek
@hribek myslíte bio-eko matky? tak jim říkám já :D :D já do lednovek občas nahlídnu, jedna už porodila, tak mě to vyburcovalo k tomu začít si chystat věci :D :D

Náhodou jsem včera vyprala skoro všechno oblečení na mimčo a zjistila jsem, že to se mnou není tak hrozný, že toho nemáme zas tolik :D :D

hribek
12. pro 2018

@crazy_girl3
@sonisek ani ne bio matky. spis takovej pocit ze vse vi nejlip a ze to co doktori rikaji je uplne mimo misu atd... u prvorodicek bych to pochopila tam je to o tom ze nvis co ocekavat tak studujes na netu a sbiras info.
Tak dneska sem byla akcni jak fretka. Dopoledne sem umyla skoro vsechny skrinky v kuchyni ty spodni. jeste mi chybi 4 supliky a trouba a kuchyn je hotova. Peru periny a polstare a ted sem dozehlila a mam teda uz celkem dost

hribek
12. pro 2018

Holky ja bych si tak dala vanocni cukrovi 🙂 nastesti doma zadny nemam, vyzvedam az pristi patek 🙂 a zitra ten test, at uz je za mnou. zitra pak i genetika ale verim ze to bude vse ok.

sonisek
autor
12. pro 2018

@hribek ty jsi teda šikulka a já po o spala,skoro 2 hodiny 😂😂

sonisek
autor
12. pro 2018

@hribek já to zrovna počítala,že ségra se ptala...ještě i s vosima hnizdama budem mít 10 druhů a končím jako...jsem tu odpo patlala ty kuličky a sežrala bych je hned všechny 😂
Zítra jdu ráno na krev na lačno a screening,tak jsem taky zvědavá a nervózní.

sonisek
autor
12. pro 2018

@hribek to jdeš na cukrtest?

sonisek
autor
12. pro 2018

Tak nakonec jsem ještě včera objednala vrtulník na Alze a dneska přišlo,že už to přebírá Zasilkovnu,to je rychlost. Sice tu je Alza obchod,jenže já to tam nemám ráda,tak holt si priplatim 😀

sonisek
autor
12. pro 2018

A malej dneska přišel ze školy,vyndavá dozu od svačiny a říká mi,když já jsem si to kiwi,co jsme dostali hodil do tašky a ono se tam rozmackalo 😂 fuj jako😂 tak jsem to nějak vyčistila. To mu můžu říkat horem dolem,ať to dává do té doby,když něco dostanou...no nic...ale co to bylo oproti tomu,když v první třídě přinesl Lipanka,že ho dostali u oběda a on to hodil do tašky a ten byl teda v ty tašce jetej 😂😂😂

hribek
12. pro 2018

@sonisek jj na cukrovku test uz tam mam byt 6:45 a na 11 zas genetika a pak uz jen dom. Mozna se stavim jeste nekam do obchodu. Mely sme jit s holkama na babinec ale uvidime maj nejaky nemocny decka tak jestli tatkove pohlidaji...,
Tak preju at je vse ok!

hribek
13. pro 2018

Bre ranko ja uz mam prvni odber za sebou a cekam jak dopadne jestli mi to daji vypit. Je nas tu 5 jeste cekame na dalsi maminu

sonisek
autor
13. pro 2018

@hribek ahojky 🙂 Teda to je čekárna,paráda 🙂 Já vedla malýho do družiny a už frčím tramvaji do města. A nespím od půl pátý,potřebovala jsem strašně čůrat a už neusnula. A teď jsem nacurala prd,no jestli jí to bude stačit.

sonisek
autor
13. pro 2018

Tak takovou práci bych chtěla mít...7:31 a nikde ani noha a sedím tu od 7:15...je tu ještě interna a praktik,tak aspoň můžu být v teple...

hribek
13. pro 2018

@sonisek tak uz mam ten blivajz za sebou. Nejsem zvykla na sladky piti a teda mam dost. Ale uz lezim a odpocivam

sonisek
autor
13. pro 2018

@hribek kolik toho bylo? Já myslím že něco kolem 300ml se pije? Jestli si pamatuju? Já si mohla přinést černý čaj ,tak mi to v tom namíchali. Ale čaj,kafe teda normálně nesladim.

crazy_girl3
13. pro 2018

@hribek ty vogo, co je to za lázně??? Mě test dělali u mé doktorky, takže naštěstí v pohodě. Dala mi do hrníčku sladkýho pití. Jako žádná mňamka, ale prostě jsem to vypila a pak šupajdila do čekárny. tam jsem potkala kamarádky, takže jsme pokecali, mezitím kontrola u dr, takže to poměrně uteklo

hribek
13. pro 2018

@crazy_girl3
@sonisek pul litru. Mohla sem mit pomeranc limetu nebo visen. Tak sem dala klasiku pomeranc. Ale jak lezim citim to az v krku😞 jsem na poliklinice na lesne. Je tu Medila nejaka nova odberna stanice. Mam to 15min od baraku.

sonisek
autor
13. pro 2018

Holky,takže kontrola v pořádku,vypadá to vše dobře. Vše premeroval,mimca vše měla,i ty šíjový projasnění v pořádku. Teď to pošle na konzultaci s krví na genetiku,za týden budou výsledky,mám si zavolat. Jedno mimco má 64 a druhé 63 mm 😍 A říká no na pohlaví je brzo,ale u toho jednoho to vypadá,že mu roste něco mezi nohama 😂 ale nebudem předbíhat,říkal 😀

hribek
13. pro 2018

@sonisek super zpravy gratuluju

sonisek
autor
13. pro 2018
crazy_girl3
13. pro 2018

@sonisek paráda, to jsou miláčci krásní. Kdyby to byl třeba páreček, tak je to super ne?

crazy_girl3
13. pro 2018

@hribek to je na lačno hodně. Já sladkýmu neholduju, ale ten hrníček se dal v pohodě. Prvních pár vteřin teda strašná pecka do těla a do hlavy, ale jinak mi nebylo zle nic..ale kdybych se tam natáhla na lehátko, tak regulérně vytuhnu :D :D

hribek
13. pro 2018

Ahojky holky tak sem doma z genetiky... prvne mi dr rekla ze proc sem nebyla na plodovce uz v 16tt. pripadala sem si jak debil, pak mi rekla ze vlastne mam dve moznosti jit v pondeli na plodovku a do patku budu vedet jestli je mimco zdravy nebo ne a zbytek vysledku po vanocich. nebo nepujdu na plodovku a muze byt zdravy a nebo ne. kdyz sem se ptala ze co to muze ten 16tej chromozom udelat tak mi rekla ze to by si musela nastudovat. tak kurnik na co tam je? geneticky konzultace sem mela stejny uz 2. vzdycky povykladam anamnezu a oni hm hm a to muze byt a to nemusi...

crazy_girl3
13. pro 2018

@hribek no tak by snad měla vědět, co to znamená ne? Mě přijde že každej je z té genetiky zhnusenej. přístup doktorů hroznej a stejně se nic nedovíš, jen tě stresujou

hribek
13. pro 2018

@crazy_girl3 ja ti nevim ani na co sem tam byla. to co mi rekla vim, ze je to 50 na 50. Akorat sem vystresla, a kdyz sem se zeptala konkretne co to muze znamenat tak ze by si to musela dohledat tak k cemu to kurnik je. to si muzu nastudovat ja a budu na tom stejne... no nic no v pondeli si skocim na plodovku a budu doufat.....

sonisek
autor
13. pro 2018

@hribek ty kráso,to je něco :( To je taky doktorka - musela bych si to vyhledat. Já doufám,že snad mě nikdo na plodovku hnát nebude...? Docela se toho bojím :( Tak držím palce!!

crazy_girl3
13. pro 2018

@hribek ach jo 😕 takže jdeš na odběr stejne jo?

Já jsem si tedka vzpomněla, že presne pred rokem jsem začala krvácet a potratila jsem 😢 snad se tomuhle miminku taky nebude chtít dneska ven

Strana