Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Ahojky,tak já volala na gyndu a genetiku taky nemá,prý můžu zkusit zítra odpo zavolat nebo spíš po novým roce no...asi až pak bych to viděla. Jo a že jinak cukr,jaterky dobrý a akorát mám menší množství červenych krvinek? Že mi asi napíše pak železo,jestli jsem to pochopila. Jdu až 10.1. na kontrolu.
A urolog mi už taky napsal,tak mi poslal recept na ATB. Že tam mám počínající zánět,CHjo. Já tak nesnáším ty prášky.
Chlapa už mám doma,teď jsme nakupovali nějaký oblečení,tak mam 2 mikiny a 3 trička 😂😂😂 A on to jel odvést dom a já čekám na bus do Globusu,vyzvednu ty ATB a on zatím přijede a dáme si tam obídek.
@hribek tak se budu těšit na fotečku 🙂
s tou cukrovkou to nebude nějak tragický. Jak píšeš, sladký si dej, ale prostě ne kila. Stejně tak hodně mastný. Cukrovka není jen o samotném cukru, ale i o těch tucích právě.
Já mizím pro malýho do školky, měli v Brně koncert, učitelky je připravovali co mají dělat, kdyby se ztratili a náš pán z toho byl tak nadšený, že jsme říkali, že se snad ztratí schválně :D :D
@crazy_girl3 🙂 tak snad se neztratil 🙂jojo jim podle nutricni poradkyne tak to snad bude v pohode. aspon nebude pak problem davat dolu poporodni kila 🙂
Ahoj děvčátka moje, to víte, že s váma kamarádím 😍 Jen mám pocit, že se na nás všechno domluvilo 😂 Abychom se asi nezačali nudit, tak se nám rozbil kotel. Má tam odkapávat nějaký kondenzát (voda) a místo kapání to chcalo jako sviňa....takže jsme museli totál vypnout vodu do baráku. Nic jiného nefungoval. Teď zatím nějak fungujeme, ale dneska už konečně přijde se součástkou a opraví to. Naštěstí nic tragického, ale tři dny jako na trní, jestli si budeme pořizovat další dárek....kotel nebo ne 🙂 Každou chvílí má dorazit instalatér, tak se těším 🙂
Do toho v práci máme masakr. Přibyli nám další 4 klienti od 1.1.2019 a samozřejmě včera na všechno bylo pozdě. Takže dneska mám dovolenou, ale stejně jsem u toho seděla dvě hodiny. Chystáme se pomalu na vyúčtování, takže začíná naše hektické období.
Myšlenky už mám v lázních, pomalu přemýšlím, co všechno s sebou. Mám pocit, že mám navymýšleno do lázní takových aktivit, že se z toho picnu a za 3 týdny vlastně zjistím, že jsem nic z toho neudělala. Naštěstí to jsou příjemné aktivity...chci chodit běhat, do divadla, do bazénu, chvíli budu muset sedět u pc s prací. Pak je tam toho ještě mnoho, co je k dispozici. Navíc když tam někoho potkám, tak ještě nějaké vínečka, kafíčka apod. Ale je toho prostě mraky 😅
Ještě dneska musím zajet nakoupit do Alberta, do DM, na poštu, do zásilkovny. Vyzvednout u kámošky ryby (kdybyste chtěly, tak mrkněte na www.bonfood.cz). Objednávala jsem si lososa, tresku apod. Do mrazáku. Loví to na moři a tam to rovnou mrazí, takže paráda. Asi to bude úplně jiné, než ryby v krámu a navíc z farmových lovů.
Jinak posílám pár fotek za mojí neaktivitu 🙂 Dneska nám trochu nasněžilo, hned to vypadá líp. Ale už to leze dolů....škoda. Ptáčci už našli zobání na zahradě, tak pořád čučím z okna. Mám to děsně ráda. Navíc takových sýkorek jsem neviděla už spoustu let 🙂
A když tu řešíte tu stravu....tak když doma nic nemáte a je vám zle už z toho sladkého, tak dnešní oběd stál za to. Přítel by mi ho hodil asi na hlavu, ale já to miluju. Jen lehce povařenou a pak na másle na pánvičce lehce prosmaženou....mňam 😍
Musím vám taky blejsknout cukroví. Než se sežere...moc tomu nechybí.
Zítra doma uklidím, hodím nohy nahoru a už se nehnu 🙂 Max na návštěvy, ale pohádky začaly, nastal můj čas 🙂
@hribek Když to tak čtu, co všechno ti našli, tak mám podezření, že kluk bude asi silná osobnost a chce, aby sis moc dobře pamatovala, co všechno jsi kvůli němu musela podstoupit 😂 Uvidíš, že se narodí zdravý kluk jako buk a nějaké památky po tom, že je menší rozhodně nebudou. Na to klidně vsadím 😉
@crazy_girl3 Je dobře, že se mimčo chce ještě pořádně dopéct. Přece nepoleze do zimy, pěkně v teplíčku. A nebo si chce užít vánoce a na silvestra doma a pak pěkně ven 🙂
@sonisek Ty si taky navymýšlíš...ATB, no pěkně. Snad to bude všechno v pohodě a budeš mít potom už klid. Holt s dvojčatama to bude trochu náročnější, ale ty to zvládneš 😉
Holky, já na mimčo nemám ani nějak čas myslet. Bych se snad ani nedivila, kdyby přišlo samo neplánovaně. Většinou to tak bývá 😂 Ale myslím, že si ještě dává na čas, že mi chce dopřát ty lázně 😂
Tak mi už volal už dr zpátky,že jsou výsledky z genetiky a že kvůli dvojčatum je tam nějaká hodnota hraniční,že chtějí abych v 16tt přišla na konzultaci. A Dr.mi říká,teď to nechte být,zavolejte si 2.1. a objednejte se tam. Hm,tak jsem tam volala rovnou a že půjde o konzultaci ohledně nemoci v rodině, úmrtí,bla bla...tak říkám,že to už jsme tam jednou absolvovali😂😂😂 No tak mě jen tak tak vecpala na středu 9.1. tak ještě,že jsem tam volala včas...ale myslím,že si chtějí jen udělat čárku za pacientku😂😂😂 Protože můj dr.rikal,že tam je jinak to ok,jen tohle no. Tak určitě věk,dvojčata a oni hned mají důvod objednávat😂
@sonisek neboj neplas. Zbytecne se nestresuj😉vse bude v pohode👍
@crazy_girl3 😉super
@veeev jee tos napsala hezky. Snad to tak bude😉jojo taky bych se nedivila kdybys polaznich napsala ze si v tom😋moc bych ti to prala😉
Na me snad leze nejakej bacil tak sem do sebe hodila paralen vypila asi 5 caju a pudu zalehnout. Tom sel s klukama shanet darky tak mam klid🤟
Holky dneska volaliz genetiky a nejbeznejsi mutace ani achondroplasie je negativni. Juhuu tak snad se nic nepotvrdi ani po novym roce
@hribek to ráda slyším!!!
Já jsem dneska jela pro maso do globusu, můj drahý si vymyslel, že bude udit mezi svátkama...to že je všude milion lidí beru, ale že se všichni chovaj jak kreténi, narážej do sebe, řvou na sebe, hulákaj po prodavačích...fuj teda
@crazy_girl3 ani me nemluv. My byli v olMpii od 9doted. Sem uplne ko. Ted vyzvednem cukrovi a dom tam me vyzvedne mamka a jedem do prenatalu. Bracha byl v globusu taky a prej masakr. Z olympie akorat horsi vyjezd.
Holky,je to všude stejny.... Lidi jsou strašně neohleduplny :(
My máme tichou domácnost a pořádně ani nevím proč,blbec jeden...tak tady po chvilkách rvu...teď jsem dodělala vosí hnízda...a sedím a nechce se mi nic dělat...když šel na balkon a zavřel za sebou do ložnice,tak jsem se šla podívat,říkám co jde dělat,a on že co je mi potom...nemám slov...dneska teda peklo den
@crazy_girl3 mamka byla dojata. Samozrejme na poprve se nehodlal otocit vubec takze prochajda a skakani. Pak teda jako jo ale strcil si tam rukua navic tam byla placenta tak sem rada ze tam ta sestra aspon neco zvladla vytahnout. Ale je si s Izou podobnej😁
@hribek Pekne vitame Tobiku. Moc ti to slusi. A mamku uz nezlob 😙
@crazy_girl3 Jeee, udit. Nechte si chutnat. Ja se tesim, az budeme mit taky udirnu 😊 A s tema lidma je to vazne des. Ja byla vcera i dnes v kramu a silene. Nechapu, proc jsou tak bezohledny, nastvany a uhoneny za zradlem....
@sonisek Ach ti chlapi. Ono ho to prejde. Vyspi se z toho a bude fajn 😉
Ja dneska trochu uklidila, udelala karamel (neco jako vajecnak) a ted cekam, az mi vykyne vanocka a sup s ni do trouby 😉 Zitra musim zabalit vsechny darky a pomalu pripravovat na vanoce 😁
Včera pak už večer good,v půl 6 jsme jeli všichni na trhy...ale odpoledne bylo za trest :(
já jsem dneska po delší době měla taky moc, že jsem se pořád převalovala a nakonec nad ránem vylezla...
@hribek já už jsem asi týden taková rozbitá. Zacpanej moc, opar v nose, občas pokašlu a pobolívá mě hlava...jsem taková rozbitá..Jeden den už jsem si vzala i paralen..
@veeev krásná. Já bych taky upekla, ale já jí neupletu :(

@crazy_girl3 ani me nemluv sem vcera sve gyndarce rikala ze kdyz uz je to posledni tehotenstvi tak at si to vyzeru vsechno... ale co uz, nasadila sem si dietku jak na jare s nutricni poradkyni a zatim to jde... na diabetologii jdu az 9.1. pry cukrovi jo ale jen trosku a spis dopoledne tak to nebudu hrotit dam si drobek dopoledne a holt poprve v zivote pres vanoce nepriberu 😀 jinak ja stale 4kg. Do toho mi vcera doktorka rekla ze konci ke konci roku, takze mam smulu a budu chodit ke kolegovi, aspon ze nemusim chodit k tomu hnupovi... Tak doufam ze to byla posledni spatna informace a odted uz jen dobre zpravy. Zitra jdu s mamkou na 3D tak sem zvedava jestli se prcek ukaze, kez by aspon jednu fotecku.
Jee tak to uz je hotovy mimco 🙂 to uz je super. tak hodne odpocivej!