icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

crazy_girl3
22. pro 2018

@hribek teď mě napadá...mamka nevěděla, že jsi těhotná a tohle bylo oznámení pro ní?

hribek
22. pro 2018

@crazy_girl3 nene nasi to vedeli od zacatku. jen tomova cast rodiny ne. tchyne je slepici prdelka a rada vyklada o tom kdyz se nekomu nedari nebo tak, takze sme to nechali dokud se nekdo nezepta. no vydrzelo to az ted do vanoc 🙂 s tim zacpanym nosem mi ani nemluv, mam ho uz 4 tydny a celou dobu pouzivam sprej do nosu. jinak bych se udusila..

crazy_girl3
22. pro 2018

@hribek ajo takhle...to chápu...já používám taky sprej tak 2x denně, abych se neudusila, nějakej dětskej

veeev
22. pro 2018

@hribek Cajik a do postele. Pekne na vanoce bacily....hlavne at je lip 😊

veeev
22. pro 2018

@sonisek No tak vidis. I chlapi maji sve dny. Snad uz ted bude klid 😁

veeev
22. pro 2018

@crazy_girl3 Ja jsem to taky pletla poprve a s videem 😂 Ale musim rict, ze to neni tak tezky, jak jsem si celou dobu myslela 😉

hribek
22. pro 2018

@veeev no pauzu mam az tedkom. Rano sem varila vysavala prala. Tedkom jeste testo na vanocku a postavit strom ale uz si du dat pauzu sem ko. Spis se bojim noci.

veeev
22. pro 2018

Jinak ja minule po tom nativu dostala ms o 4 dny dyl. Tak jsem mela radost, ze to dostanu az na konec lazni. A ted jsem to dostala o 4 dny driv??? Takze zase nic. Ach jo. Ted mi to urcite vyjde nejak kolem pulky pobytu. No jsem zvedava.

hribek
22. pro 2018

@veeev jaj to je nemile. Tak snad se to posune

sonisek
autor
22. pro 2018

Ahojky,tak jsme byli dneska odpo u našich a hlavně pro stromeček,tak už nám tu stojí a krásne voní 🙂
Já teďka dozehlila a koukáme na Dvanáct měsíčku.

crazy_girl3
23. pro 2018

holky zlatý, od včera jsem v jednom kole...trochu uklidit barák, dneska od rána něco vařím, ale vše na zítřek připraveno (kapra ještě naložíme až přijde muž z práce), takže jen ráno nazdobíme stromek a osmažím kapra. Snad vše proběhne hladce, malý se už moc těší.

tak i vám všem přeju, ať si zítřek krásně užijete!!!

hribek
23. pro 2018

Holky moje, krasny proziti zitrejsiho stedryho dne. At si ho vychutnate v klidu a pohode. Pristi rok uz u stromku budeme mit vsechny ty prdolky v naruci. Mejte se krasne!

hribek
23. pro 2018

@crazy_girl3 ja dneska jeste rozvezla veci co sme potrebovali. Nakonec semnou jel i tom a iza a dojeli sme ve 3😞tak od pul 4 do pul 7 salat ryba uklid kuchyne atd. Ted uz sem v klidu na sedacce. Ty uz hod nohy hore a nic nedelej😉

crazy_girl3
23. pro 2018

@hribek já mám salát, chlebíčky na zítra, polívku, teď ještě vyfiletujeme kapra a naložím ho a bude hotovo 🙂

a s těma nohama hore nápodobně 🙂

sonisek
autor
23. pro 2018

Ahoj holky,tak já si teď taky sedla na gauč 😀 ufuf. Dopoledne jsme byli něco ještě pokoupit,pak oběd,pak jsme s malým zdobili stromek,já ještě tady měla spousty rohlíku,tak jsem dělala strouhanku. A před čtvrtou jsme šli ven,s kamarádkou jsme šli pro Betlémské světlo do parku u zoo,a než jsme zas došli domu,bylo už po šesté. Tak udělat salát a Ende. Kuřecí jsem si dala rozmrazit,rybu si neděláme. Jen Lukáš tu teď večeři pstruha,mně teda děsně smrděl a já ho stejně nejim.

sonisek
autor
23. pro 2018

Jo a to jsem k ránu nemohla spát,tak jsem v 6 zadelavala na vánočku a pak jsem si šla ještě lehnout a v 9 jsem ji už dala péct,paráda 🙂

Jsem si dala 3 lžíce salatu a snědla bych ho snad hned 😂😂😂

sonisek
autor
23. pro 2018

A jako Lukáš,aby prý taky něco dělal,tak šel zasilikonovat okna,no já myslela,že mi odvezou 😂😂😂 Říkám,to musíš dělat dneska...ale dobrý,už je to skoro i vyčichle 😀

hribek
23. pro 2018

@sonisek me se letos salat taky podaril😋tak snad bude chutnat
@crazy_girl3 superzeno😉polivku nejime a chlebicky az na silvestra tak to mam jednodussi. Zitra teda jeste nachystat kureci rizky pro toma a hotovo.

sonisek
autor
23. pro 2018

@crazy_girl3 máte polívku u večeře?

My jíme jen salát a řízek. A chlebíčky nedělám,jídlo nám stačí a kdyžtak je tu cukroví. Ale vím,zw hodně lidí si chlebíčky dělá 😂😂

sonisek
autor
23. pro 2018
sonisek
autor
23. pro 2018

Dneska jsem nebyla schopna ze 6ti upéct....tak jsem dělala 4 a 2,propichla 4 spejlema a stejně to slezlo,ale dobrá je 🙂

crazy_girl3
23. pro 2018

@sonisek
@hribek u nás je to taková tradice. Chlěbíčky děláme,jiné jídlo přes den není. A stavují se tu různě známí, tak si aspoň dají.
Polívku dělám hovězí vývar, rybí nejíme ani jeden. a kapra nakládám do bylinek a česneku a pak jen na másle osmažím. Ve strouhance bych ho nesnědla. Salát je prý taky výborný.... 🙂 ale tu vánočku jistil LIDL, to jsem nestihla.

veeev
23. pro 2018

Devcata....krasne, klidne a pohodove vanoce plne lasky 😚 Dekuji za spousty podpory od vas, doufam, ze uz ji tolik nebude pristi rok potreba. Vsem vam preji hlavne zdravi, nejen vam, ale i vsem co mate doma, kolem sebe a v sobe. Hlavne preju hodne hodne probrecenych noci....aby vam ti svisti pripominali, jak dlouha, ale uspesna cesta za nima to byla 😍

sonisek
autor
26. pro 2018

Ahoj holky, tak jak jste si uzily svátky a ještě užíváte? My před chvílí vstávali,koukáme tu na Princeznu ze mlejna a těším se za hoďku na Anděla na horách 😂😂😂

My Štědrý den doma,odpo jsme šli na procházku do města,docela dost jsme se prošli,pak i ségra s neteří přijeli,tak jsme poslouchali živý koncert z věže katedrály,koledy,a přijeli jsme dom před pátou. Dárků bylo hafo,malej celkem spokojený,jen asi čekal víc Pokémon karet 😀 A včera dopoledne jsem mu balila a jeli jsme k našim na oběd a dárky,i ségra,brácha...tak zas byl plný barák. Mamka delala svíčkovou z divočáka,dobre to bylo. Aspoň,že jsme pak šli na prochajdu i se psem,že se člověk drobet prošel. Jediný náš malej s náma šel,jinak děti nechtěly jít,seděly doma u telefonů...a Tomík aspoň vedl Sofi na vodítku,ten je spokojený venku. A dostal u našich malý Lego,tak to tam skládal a všichni na mobilech...no comment :(

A my Tomika u našich nechali a před chvílí volali,že už si ho vyzvedl druhý děda ( od Tomikova táty táta) a bude u nich,a táta tam přijede asi dneska večer. A vracet ho budou v sobotu nebo v neděli,že se ozvou. Aspoň se starýma je řeč,ale z exmanžela něco dostat je nad moje chápání.

Takže další plány na volno je jasný,doma,pohádky,procházky...ještě musíme k Lukášovo tátovi,ale to až tu bude i Tomik,má tam taky jeden dárek. A Silvestr budou u nás asi ségra a rodinou. Minulý rok jsme byli my u nich.

hribek
26. pro 2018

@sonisek ahojky. My konecne doma. Klid nikam nemusime. Ja se prvni noc vyspala aniz bych mela 2hodiny cumeni so stropu. rozjela se mi nejaka viroza. Bolelo me v krku. Opar kasel a ucpanej nos. Dnes musim zaklepat je to lepsi tak snad uz to bude ok.
Mimco oznameno vsem. Tchyne nechapala😂😂prej a proc jdu v unoru do prace? Rikam no musela sem vam neco rict aby se to neprozradilo... no sranda. Iza si precetla dopis ale byla mimo ze to asi nepochopila. Az pak vecer v posteli rikala ze to byl nej darek a rano zkousela kopance. Vcera sme byli u nasich a doslavili vanoce jeste se svagrovou tady doma. A dneska uz jen klid a knizka. Od 8 dotted sem skladala lego🤪

veeev
26. pro 2018

@sonisek Svickova z divocaka. Mnaaam 😊 Jste meli teda pekne veselo. My si uzivali vesmes klidu doma.

@hribek Tak aspon uz je ti lepe. To se te to drzelo docela dlouho. A je super, ze uz to u vas vsichni vedi. Ted si te musi vsichni hyckat 😁👍

My byli vetsinu casu doma. Jen k pritelovym rodicum jsme jeli. K nasim pojedeme az pred novym rokem. Takze pohadky zkouknuty, bricha pred prasknutim. Ale docela jsme se zregenerovali. A zitra na dva dny do prace 😕
No a co Jezisek....byly jste hodne? Ja teda musela byt hodna az az. Mam pocit, ze si Jezisek spletl adresu. Nejvetsi radost mam z listku na koncert nasi oblibene kapely Muse. Budou tady v kvetnu v Letnanech. Tak si s pritelem udelame perfektni odpoledne. Pry kdyz bude pupek, tak holt budu doma 😂

hribek
26. pro 2018

@veeev i s pupkem muzes na koncert 🙂 ja takhle byla s izou na stingovi 🙂 super ze ste si odpocali. ja dostala knizky co sem chtela., parfem naramek, jen si na nej musim koupit prodluzovac, je mi trochu tesnej, ale jinak krasnej. Od nasich sme dostali cajovou soupravu a fakt peknou

sonisek
autor
26. pro 2018

@veeev tak tos byla hodná 🙂 Koncert zvládneš i s bruchem ;)

Joooo a ještě ty brusinky k ty svickovy,aaaach fakt dobrota. Dneska jsme jedli salát a už ho asi vyhodime,už nějak nemáme chuť,ale je ho tam fakt málo,no...a to jsme chtěli odpo jít ven,tak jsme vylezli a docela to foukali studene,že procházka se nekonala a skončili jsme u L.taty na druhé straně Plzně a přijeli jsme před chvílí 🙂 Kafíčko,trošku cukroví a odpo pryč 🙂 Stromeček maji umělý,nezdobený....mají od léta kocoura a on jim ty ozdoby bral,tak mají jen stromeček postavený😂😂 Tak snad až tu bude malej,přijedou oni sem 🙂

No a já taky byla hodná. Já dostala prstýnek,teploucky pantofle,knížku Než jsme byly tvoje,rychlovarnou konvici - skleněnou a svítí modře,když se vaří voda😀,sadu 4 hrnců,mop,sprchace,šampony,jo a taky jsem dostala držák do koupelny na ručníky,že potřebujeme další 2 😂

sonisek
autor
26. pro 2018

A od našich tradičně jsme dostali peníze,takže si něco koupíme no. A domluvili jsme se,že od příštích Vánoc si nebudeme nic dávat s rodičema,že tam dostanou jen děti dárky.

sonisek
autor
26. pro 2018

A tchýně dneska překvapila,dneska pekla šunkofleky a dala nám s sebou domů,tak jestli si nechat zítra na oběd nebo si dáme už k večeři 😂😂

Strana