Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@veeev nejste manželé? Nějak jsem to ani nepostřehla 🙂
u nás Vánoce proběhly docela v klidu, neporodila jsem, takže půl úspěchu :D :D Manžel opět pojal originálně dárek...nadávám už asi tři roky na baterii v kuchyni, protože špatně funguje a prý to počká do nové kuchyně...no a dárek byl zabalen v hliníkové fólii (zrovna jí dáváme v podkroví), krabička od baterky, tak jsem se zaradovala a v ní další krabička s novým telefonem (můj už byl hodně před smrtí :D), abych mohla fotit mimčo prej. A ještě je růžovej 😍 nicméně baterku jsem dostala taky :D manžel umí překvapit, a to jsme se domlouvali, že si žádný hrůzy veliký dávat nebudeme
včera tu byla celá manželova rodina, takže šílenost obrovská (10dospělých), odešli od půl druhé po půlnoci, už jsem byla úplně KO. Dneska přijela mamka, zítra ségra a odvezou si Jiříka do soboty k sobě. Zítra máme sraz z kamarádama, v pátek taky, v sobotu je muž v práci, v neděli přijede kolega z práce, v po zase švagr se švagrovou (ta mi dnes řekla, že je těhotná, takže přibyde mimi do rodiny 🙂. Sice až v létě, ale předpokládám, že bude na PN, tak budu mít s kým plkat :D :D
@crazy_girl3 Nene, nejsme. On by ani svatbu mít nemusel. Ale ví, že to by u mě neprošlo, takže si mě prý vezme. Ale akorát neřekl kdy. Dala jsem mu podmínku, že musím být mladá a hezká, pak už si ho nevezmu. Tak možná čeká, až zestárnu a budu "hnusná", abych ho sama odmítla 😂
Tak to jsi měla krásné překvapení. A je super, že máš telefon i tu baterii 🙂 My si podobně vybírali lampičky do ložnice. Pořád jsme říkali, že doděláme ložnici najednou (lampičky, obraz apod.). Ale ty lampičky nám fakt už dost chyběly, tak je přinesl Ježísek. Mě se pořád nikde žádné nelíbily, ale musím uznat, že Ježíšek vybral dobře 😉👍
Ahojky 🙂 Tak my dneska courali po obchodech. V Tescu měli slevy na vánoční dekorace,tak jsem koupila něco na stromeček. V knihách 2 knížky. Pak jsme byli v Hornbachu,tak tam taky nějaký vánoční dekorace,ale asi tři takove pytlicky s hvězdičkami, kuličkami,že příští rok na adventní věnec 😂 A seno pro morče a frceli jsme domů. A to jsme jeli po desátý z domova,dali si nudle u vietnamcu a prijeli jsme pak domu ve čtyři a já tady vytuhla😀😂
Zítra přijede Lukyho mama a pojedeme za dědou (L.deda) do domova důchodců ..no moc se mi nechce,ale aby neřekli..se mnou se stejně nikdo nebude bavit😀😀 snad tam nebudeme dlouho...
@sonisek Odjizdim 6.1. Za chvili. Uz pomalu zacinam dokupovavat drogerii atd.
Pritel vi, ze zadost o ruku nesmi udelat na vanoce, narozeniny, valentyna apod. Ja to beru jako kdyz nevi co vymyslet za darek, tak koupi prstynek. To by mel moc lehky. Ale nastesti to chape stejne. Tak doufam, ze casem bude fakt velka romantika. Ale abych se dockala 😆
Čauky 🙂
Tak co robite? My nic moc,klasika pořád 🙂 Včera privezl tchán malýho,tak už je zas doma. Odpo venku atd. Večer tu byli Lukyho táta s Janou. A Lukáš včera dělal v garáži nějakýmu kámošovi na autě,pak přijel ještě jeden,no byl tam od jedny do šesti. V noci hicoval a teď si i vzal Ibalgin,tak to asi už umírá.... No my se tam byli chvíli podívat a byla teda zima. Sice byl oblečený,i několik vrstev,ale holt asi prochladl,nebo co s ním bude.
A že dneska tam nachvilku zajedeme,že si tam poklidi,ale nevím jako...
@sonisek ahojky. Nasi si vcera vzali malou a je u nich do vecera. Vcera byla jedte s tomem lyzovat. Vecer sme byli s kamosema v kine a na bowlingu. Dneska sme spali do 9 a po snidani usli a stavame az ted😂 jidlo uvareny tak pohoda. Odpo nakup a pak pro malou.
Zitra nam odpo prijdou kamaradi s holkama tak si posedime a oslavime silvestr dovecera a pak uz jen kouknem na tv a pudem spat. Nejak to slaveni neprozivame.
@hribek tak to máte taky pohodu 🙂 Já teďka spavam AZ do půl 9,nevídané 😂
My zítra ještě uvidíme,jestli přijde ségra. Petr vzal 27. děti a jeli s nějakou partou do Jizerek,dneska se vrací a večer jsou se ségrou na koncert,tak že zítra uvidí v jakém bude Petr stavu,zda nebude celý den spát...jsem říkala,že můžou přijít až třeba v šest 🙂 Vloni jsme byli my u nich,předtím oni tady...tak uvidíme ještě. Něco nakoupím,ať aspoň případně můžu spáchat něco rychlého a víc to nehrotime. Já usínám už v deset,tak třeba zítra vydržím 😂😂 To malej už se hrozně zajímá,jestli může zůstat vzhůru do půlnoci,ať vidí ohňostroje. Jak jsme na kopci a ještě v 9.patre,máme Plzeň jak na dlani. Jen třeba nevidíme přímo na náměstí,to bychom se museli hooodne vyklonit z okna,když pak bývá novoroční na 1.,tak z okna nevidíme.
Jo a mám tu teda dvě listový těsta,tak dneska udělám sneky,nebo připravím a upeču zítra. A koupím veku a uvidíme no...
Já ještě smažím květák,brambory už mám,to si dáme 🙂 Mňam. Velkej tu pořád leží,tak jsem mu udělala další čaj. Malej si staví a sebrala jsem mu ráno tablet,protože pak vůbec nevnímá..neslyší..tak si staví a má tam klid. Už přišel,jestli mu ho dám,že bude u toho stavět. No nechám ho dneska vycukat 🙂
ahoj holky, my jsme měli hektický týden...ve čt po návštěvě ségry si mamka Jiříka odvezla a byla jsem pro něj až včera odpoledne. V pátek jsem den regulerně proflákala, fakt jsem se skoro celej den válela na gauči. Večer jsme pak šli s holkama posedět. Včera mě celej den trápil nerv trojklanný, měla jsem oteklé dásně a bolelo mě to jak blázen, tak jsem si říkala, že dneska kdyžtak sjedu na pohotovost. dala jsem si večer paralen a dneska je to teda lepší, bolí to minimálně, ale mám pocit, že se mi pouští rýma, takže mě asi spíš bolela zaražená rýma, se kterou bojuju už tři týdny. tak snad bude vše ok.
Na zítra nic zvláštního neplánujeme, silvestr nějak neslavíme. Hlavně mám pocit, že každej silvestr je u nás nějakej problém (jednou jsem ležela v nemocnici s prasklou cystou, Jiřík měl těžkou stomatitidu, loni angína a rok před tím bylo taky cosi, ted s nemuzu vzpomenout...). tak čekám ten porod :D :D jinak by měl přijít švagr se švagrovou, Martin má stejně prvního službu, takže se stejně bude chtít vyspat. Já jsem navíc tak šíleně přežraná a jakási plná, že nebudu chystat ani chlebíčky
Ahoj holky, šťastný nový rok 🙂
přežili jsme novoroční běsnění? Jiřík dneska chtěl do školky, takže já si užívám pohodičku...hrozná matka ...:D
zítra kontrola, tak uvidíme, jestli se začíná něco chystat. Připadnu si jak velryba už, ohnutí je utopie, schody peklo...tak už pomalu může ven. Od příštího úterý už nebude považováno za předčasně narozené, tak je to ok.
@veeev už se ti to krátí co? Trochu ti to závidím, nikdy jsem takhle v lázních nebyla, aby se o mě někdo staral a měla jsem pohodu
Ahoj holky.....kraaaaaaasny novy rok 😘
Ja mam ted frmol. V praci total nestihacka, do toho prisla nova kolegyne, tak na chudinku nemam moc cas na zauceni. Doma uz pomalu vse pripravuji na odjezd, musim poridit jeste par veci, Petovi tu chci uvarit, upect, musim seprat veci, vyzehlit. At uz jsem tam a staraji se o mne 😉
@crazy_girl3 Ja taky nikdy nebyla v laznich. Desne jsem vzdycky zavidela starikum. Tak ted se mi to splni 😁 Snad se to projevi pak tim spravnym ucinkem 😂 Dneska jsem doma hlasila, ze dnes je nutne snazeni......je mezinarodni den poceti, tak co kdyby 😂😂😂
@crazy_girl3
@veeev ahoj holky tak stastny a vesely!!!😉 iza jde dnes do skoly a docela uz se i tesim. Zacala uz vymyslet kraviny posledni dobou. Silvestr byl super. Prijela kamoska s detma a ze vydrzi tak max do 8. No nakonec odjizdeli v 1 a bylo to moc fajn.
J furt kasel ryma tak cekam kdy to odezni ale kasel uz je lepsi. Jinak za tyden na tu diabetologii😕 za 14dnu zubar imuno gynda a screening u Vlasina. Cekam netrpelive na zpravu s vysledkama plodovky tak snad by mohla do konce tydne byt na netu...
Ja byla v laznich v 18 po slepaku a bylo to prima. Peknej odpocinek na mesic😉
@hribek parááááda, já si říkala, co jsem to slyšela za hroznou ránu, a to ti asi spadl kámen ze srdce co? :D
já dneska byla na kontrole, mimi jen 2700g, pravděpodobnost, že doroste 4000g jako Jiřík prakticky není, takže máme šanci na malý miminko :D :D předala mě dneska už do porodnice, takže v úterý mě čeká pár hodin na první kontrole v porodnici, ach jo :(
@crazy_girl3 To je taky super....takze az budu v laznich, tak mam ocekavat tady na MK fotecku noveho prirustku? 😊
Holky, ja za 3 dny jedu....to je des. Uz abych tam byla. Nemam rada baleni veci a prvni den na novem miste 🙄
@crazy_girl3 jee to je super, takhle byla iza mala pri porodu 🙂 mela 2650 a 48cm a byla takovej malej kralicek 🙂 ja uz chci taky do porodnice. sotva funim 🙂
@veeev to bude skvely, budes si relaxovat, poznas novy lidi a bude to naprosto super!
@veeev to budes mit paradni relax 🙂 Jela bych hned taky, ale ja mam relax porad, no :D :D
Ja byla akorat v Karlove Studance pred XX lety a to bylo fajn. Ale byli jsme tam na normalnim pobytu s polopenzi a meli jsme 3 procedury v cene. Sedli jsme na skibus, vyvezli se na OVcarnu na lyzovacku, joo to bylo fajn, jen co vim, bylo porad mlhavo, ale snehu dost. Ale blbe se v tom jezdilo.
Tady zase pred chvili zacalo snezit a asi bude snezit porad, i tak nejak podle predpovedi, ale snad se jim nevyplni to, ze by to melo pod 500 m n.m. prechazet v dest :(
@crazy_girl3 jezis to si nedovedu predstavit rodit, ja mela co delat s izou 😀
@hribek
@crazy_girl3
😂😂😂 Tomáš měl 4100 😂 takže ani nevím,jaký by bylo rodit malý dítě 😁

@hribek
@sonisek No na tenhle koncert asi nee. Je to pomerne "skakaci" koncert a listky mame do kotle, takze to bude trochu tlacenka. Asi bych radsi zustala doma. Z preventivnich duvodu. Ale myslim, ze pujdu, ze mimco si na nas pocka. Uvidime, co bude a nebude.
Ja taky dostala naramek a prstynek. Akorat teda prstynek neni zasnubni 🤣 Pak konecne lampicky do loznice, trenky (nosime je na spani), tricko a mikinu z jednoho charitativniho eshopu z jednoho utulku a kuliska 😊 No a taky pametovku do mobilu (kterou nejsem schopna si rok koupit) a selfie tyc (chtela jsem ji do lazni, puvodni se uz rozbila). Asi jsem fakt nezlobila 😁