icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

veeev
18. říj 2017

@suzzikk Ted jsem asi vedle....co je PK? 😂

suzzikk
18. říj 2017

@veeev prodloužená kultivace 🙂

sonisek
autor
18. říj 2017

já Dívku ve vlaku tenkrát začala číst, ale nedočetla...pak jsme byli v kině...ale mám tu Do vody, tak snad se taky někdy začtu...četla jsem třeba Dívky z trajektu, šlo to...Pak Manželé odvedle---tam byl zvláštní konec...a knížka Kulka je super...a možná divný, ale ráda čtu knížky o Osvětimi a historii o tom...

sonisek
autor
18. říj 2017

no jsem zvedava jak je do sebe nacpu...hlavne mam problemy s polykanim prasku a vzdycky se radsi lecim jinak...a kdyz mi boli hlava, tak ibalgin beru, ale rozkoušu si ho...u těch atb je hnus, jsou hořký jak prase a někdy to ani nejde..takže nevím co se mnou :D

veeev
18. říj 2017

@suzzikk Jo taaak 🙂 Tak tu jsem mela. Zavadeli mi embryo ctvrty den.

suzzikk
18. říj 2017

@veeev A měla jsi blastocystu? 🙂 mě budou zavádět 5 den

veeev
18. říj 2017

Ja brala ATB jen uplne na zacatku s partnerem,kdyz nam delali vsemozne testy a zjistili nejakou potvoru 🙂 Ale jinak ne.

veeev
18. říj 2017

@suzzikk Priznam se,ze nevim...bylo toho ten den nejak moc. Asi mi to rikala,ale asi jsem to neudrzela....

veeev
18. říj 2017

Ta Divka ve vlaku se mi libila. Ted si budu pujcovat tu v lede. Tak do toho budu muset zaradit i neco odlehceneho 🙂

danaet
18. říj 2017

@pipinka Pokud mas rada fantasy tak fajn je Odstiny zivota (Lusy Adams) nebo Spojeni krve (Nicky Perry) nebo Mrtva carodejka prichazi (Kim Harrison, ma to jeste dalsi 3 dily). Pokud mas rada krimi tak fajn je Svedkyne ohne (Lars Kepler) nebo Posledni ritual (Yrsa Sigurdardóttir) pokud mas rada romanci tak nezklame JanaEyrova (Charlotte Brontë). Pokud mas rada historii a fakta tak Kralovny lasky (Claude Dufresne)

Jinak u nas se taky davaji po opu ATB ale jen 1 pilulka. Coz mi prijde jako zbytecne.

sonisek
autor
18. říj 2017

my taky brali atb někdy v červnu kvůli potvorám...já zaváděla, manžel zobal...

sonisek
autor
18. říj 2017

a malýho jsem na víkend udala, tak jsem ráda...nakonec pojede k babi a dědovi od exmanžela, tak pohoda...

veeev
19. říj 2017

Tak holky....zadny mrazacci bohuzel nebudou ☹ Ale pry jeden favorit byl uplne od zacatku a ten je u me v pokojicku....tak snad se mu tam bude libit 🙂

hribek
19. říj 2017

@veeev tenhle se urcite udrzi!!! Verim tomu. Odpocivej

veeev
19. říj 2017

@hribek Dekuji 🙂 No trochu me uklidnili tim,ze tenhle byl favorit od zacatku. Ale uvidime,jestli tam ma zustat,tak tam zustane 🙂 Uz jsem sla i dnes do prace,at se trochu rozptylim (jsem kancelarska krysa,tak to nevadi) 🙂

veeev
19. říj 2017

@suzzikk Tak jsem blastocystu nemela,mela jsem morulu (jsem se dneska schvalne ptala) 😉

suzzikk
19. říj 2017

@veeev já už mám v sobě blastocystu 🙂

sonisek
autor
19. říj 2017

@veeev tak at se mu u tebe libi a urcite vydrzi 🙂

hribek
19. říj 2017

@veeev super, hlavne se setri. a jak rikas co ma vyjit vyjde. musime myslet pozitivne ikdyz se to lehce rekne ze 🙂 takze nahod usmev at se usmiva i ten prcek v brisku 😀

petruska23
19. říj 2017

@suzzikk držím palečky❤

petruska23
19. říj 2017

Holky, tak máme odbioptováno a zamrazeno 7 nádherných blastocyst❤❤❤❤
Teď už jen čekat na výsledky PGD...jsem prozatím nadšená😍

veeev
19. říj 2017

@suzzikk Drzim palce,at to vyjde 😍

veeev
19. říj 2017

@sonisek No dopravam mu same dobre veci,co by mel dostat,tak snad se zabydli 😀

veeev
19. říj 2017

@hribek Přesně tak....jestli to má vyjít, tak to vyjde. Takže tomu event. spolubydlícímu dopřávám mnoho úsměvů a dobrého jídla 🙂

veeev
19. říj 2017

@petruska23 Tak to je nádherná zpráva.... krása 😍

sonisek
autor
19. říj 2017

@petruska23 dneska samé dobré zprávy 🙂 Já už chci sobotuuuu 🙂

A dotaz..oni,když ze mě vyndají vajíčka,tak s nimi ještě něco dělají,nebo to rovnou spojí se spermijkama? Ono stejně asi musí něco dělat i s těma spermosema,ne? Vím,že na iui to nechávali v nějakém roztoku.

Já skoro celý dopo ležela,odpočívala,něco jsem poklidila a jdu si číst.

veeev
19. říj 2017

@sonisek Já myslím, že to dají do nějakého roztoku a jdou na spojování 🙂 Ale na 100 % vážně nevím 😕

veeev
19. říj 2017

Holky...a na doporučení @danaet jsem koukla na stránky Kateřiny Burešové na knížku Projím se k miminku...ta je teda placená, ale má tam i ebook zdarma:
http://katerinaburesova.cz/ebook-zdarma/ (8 pilířů zdravé ženské plodnosti), tak myslím, že by se z toho dalo taky leccos vyčíst 😉

danaet
19. říj 2017

Holky tak jsem po opu. Spodek docela boli. Jinak jen jedno jedine vajicko. Byly tam celkem 3 ale 2 nebyly zrale. Takze pokud se podari oplodnit a bude se vyvijet tak ET je v utery. Genetika se vypousti vzhledem k tomu ze je jen 1.

veeev
19. říj 2017

@danaet Myslela jsem na tebe...tak se drž a to jedno bude šampion, uvidíš 😉

Strana