Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
já Dívku ve vlaku tenkrát začala číst, ale nedočetla...pak jsme byli v kině...ale mám tu Do vody, tak snad se taky někdy začtu...četla jsem třeba Dívky z trajektu, šlo to...Pak Manželé odvedle---tam byl zvláštní konec...a knížka Kulka je super...a možná divný, ale ráda čtu knížky o Osvětimi a historii o tom...
no jsem zvedava jak je do sebe nacpu...hlavne mam problemy s polykanim prasku a vzdycky se radsi lecim jinak...a kdyz mi boli hlava, tak ibalgin beru, ale rozkoušu si ho...u těch atb je hnus, jsou hořký jak prase a někdy to ani nejde..takže nevím co se mnou :D
Ja brala ATB jen uplne na zacatku s partnerem,kdyz nam delali vsemozne testy a zjistili nejakou potvoru 🙂 Ale jinak ne.
Ta Divka ve vlaku se mi libila. Ted si budu pujcovat tu v lede. Tak do toho budu muset zaradit i neco odlehceneho 🙂
@pipinka Pokud mas rada fantasy tak fajn je Odstiny zivota (Lusy Adams) nebo Spojeni krve (Nicky Perry) nebo Mrtva carodejka prichazi (Kim Harrison, ma to jeste dalsi 3 dily). Pokud mas rada krimi tak fajn je Svedkyne ohne (Lars Kepler) nebo Posledni ritual (Yrsa Sigurdardóttir) pokud mas rada romanci tak nezklame JanaEyrova (Charlotte Brontë). Pokud mas rada historii a fakta tak Kralovny lasky (Claude Dufresne)
Jinak u nas se taky davaji po opu ATB ale jen 1 pilulka. Coz mi prijde jako zbytecne.
my taky brali atb někdy v červnu kvůli potvorám...já zaváděla, manžel zobal...
a malýho jsem na víkend udala, tak jsem ráda...nakonec pojede k babi a dědovi od exmanžela, tak pohoda...
Tak holky....zadny mrazacci bohuzel nebudou ☹ Ale pry jeden favorit byl uplne od zacatku a ten je u me v pokojicku....tak snad se mu tam bude libit 🙂
@suzzikk držím palečky❤
Holky, tak máme odbioptováno a zamrazeno 7 nádherných blastocyst❤❤❤❤
Teď už jen čekat na výsledky PGD...jsem prozatím nadšená😍
@petruska23 Tak to je nádherná zpráva.... krása 😍
@petruska23 dneska samé dobré zprávy 🙂 Já už chci sobotuuuu 🙂
A dotaz..oni,když ze mě vyndají vajíčka,tak s nimi ještě něco dělají,nebo to rovnou spojí se spermijkama? Ono stejně asi musí něco dělat i s těma spermosema,ne? Vím,že na iui to nechávali v nějakém roztoku.
Já skoro celý dopo ležela,odpočívala,něco jsem poklidila a jdu si číst.
Holky...a na doporučení @danaet jsem koukla na stránky Kateřiny Burešové na knížku Projím se k miminku...ta je teda placená, ale má tam i ebook zdarma:
http://katerinaburesova.cz/ebook-zdarma/ (8 pilířů zdravé ženské plodnosti), tak myslím, že by se z toho dalo taky leccos vyčíst 😉
Holky tak jsem po opu. Spodek docela boli. Jinak jen jedno jedine vajicko. Byly tam celkem 3 ale 2 nebyly zrale. Takze pokud se podari oplodnit a bude se vyvijet tak ET je v utery. Genetika se vypousti vzhledem k tomu ze je jen 1.

@suzzikk Ted jsem asi vedle....co je PK? 😂