Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@suzzikk @petruska23 holky drzim pesti at vam to vyjde. @petruska23 bezva vysledek jinak.
@veeev mela se delat i genetika a v cene jsme meli i mrazeni. Takze kdyz ani jedno nebude tak by nam meli vratit penize za to. Jsem domluvena s embryologem ze chci ICSI, prodlouzenou kultivaci a asistovany hatching. Tak se modlim aby to meli na cem udelat. Snad to klapne. Transfer v utery by byl supr. Svatek ma Nina a to mame s manzelem vybrane jako jmeno pro holcicku 😀
@danaet Tak to je bomba (s tím jménem)...to je znamení 🙂 Budu držet vše co mám, aby to vyšlo. My teda mražení dopředu neplatili...takže ani nebudeme. A měli jsme mít ještě kontinuální monitoring vývoje, ale to jsme nemohli mít, protože se jim ten přístroj rozbil 😒 Takže jsme platili jen ICSI a prodlouženou kultivaci. My máme vybranou Barunku a přítel mi pořád nadává, že jsem děsně ukecaná a Barbora znamená brepta, co jsem si nedávno zjišťovala, tak mi to přišlo vtipné 😂
@veeev znameni by byly. Mi i cyklus zacinal na Elisku. A to byla moje babicka ktera se na nase dite hrozne moc tesila ale bohuzel se nedockala. Jako jmena vybrane mame ale to ditko se zatim nedari 😀. Ale tak snad se to jednou prolomi, nemuzeme preci mit smulu donekonecna. Lepsi ukecana nez absolutne ticha 😀
Jinak nas zkasli za vse mozne predem. I minule to tak bylo a pak nam vraceli penize pred transferem.
@veeev jj. Doktor je fajn. Mam v nej duveru celkem. Ale doufam ze potreti na IVF nebudu muset 😀 i kdyz pravdepodobnost je celkem slusna ze se mne dalsi IVF tykat bude. Frydek Mistek je celkem fajn mesto. Neni to od nas ani moc daleko. Sice bych u nas v Ostrave mohla chodit do centra kde delaji vse pri jednom, ale radsi dojizdim. Tim ze doktor dela vsechna vysetreni predem a ne az kdyz to nevychazi. Docela ho chvalili prave i v Praze v Podoli, kam nas doktor vyslal na imuno.
ahoj holky, můžu se přidat? Od pondělí si píchám Diphereline, máme dlouhý protokol. Čeká nás ICSI, poprvé...v CAR Unica v Brně
@crazy_girl3 Ahoj 🙂 Přeji hodně štěstí....já taky poprvé, ale už dva dny po transferu, tak tfuj tfuj oběma 👍
@veeev jéé, tak to ti závidím, že už to máš za sebou a máš už jen pár dní do pozitivního testu 🙂
@crazy_girl3 No snad pozitivní...to uvidíme 🙏 Sama jsem zvědavá, jestli si vydržím nedělat test do krve u doktorky...mám jít za dva týdny od transferu. Tak snad to do té doby nedostanu.... Ale taky nám trvalo, než jsme se k tomu prokousali (přes dva roky snažení, 2x IUI bez úspěchu a teď už IVF).
Holky, a jaký je rozdíl mezi dlouhým a krátkým protokolem?
@veeev my se tři a půl roku snažíme doma, tak jsem se rozhodli to řešit, snad to půjde dobře. Pokud jsem to pochopila dobře, tak dlouhý protokol je, že začínáš píchat diphereline už před ms a celkově je to o týden delší. Doporučuje se to u mladších pacientek se zásobou vajíček.
@crazy_girl3 ja sem taky v Unice, v sobotu posledni puregon a v nedeli kontrola
@hribek tak na tebe budu myslet. Zatím mi to tam přijde docela fajn
@crazy_girl3 Aha, tak nám nic nenabízeli a rovnou dali krátký....mám PCOS a partner horší spermie, tak možná i proto (snad mi nechtěli naznačit, že jsem stará 😂)
My už taky po těch dvou letech nějak nevydrželi a řekli, že nám asi musí pomoct...tak snad pomůžou nám všem 👍
@crazy_girl3 ahojky a ať se povede 🙂
Ja neberu prášky od srpna 2014 a začali jsme to řešit v lednu 16.. Dr nám dala zadanku na spermiogram,ale my tam šli až v listopadu,že až po svatbě a třeba se zadari do září do svatby,když nic,tak nic..takže až skoro po roce po prvním spermiu jsme na ivf. Mám taky krátký protokol...
Holky,jsem šla ven na chvilku a jsem unavená jak nevím co...tak budu raději doma odpocivat
@veeev u nas s pcos se asi kratky protokol dava aby nebyl OHSS. Teda myslim. Ale uz jsem nad tim taky premyslela jestli by nebyl lepsi ten dlouhy. Preci jen s tim kratkym jsem mela prvne 2 oplozena vajicka a ted mam jen 1 a kdo vi jestli se podarilo oplodnit. Musim cekat na info do zitrka.

@danaet Jako ten můj jeden chudáček, který vydržel a mám ho tam 🙂