icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

veeev
19. říj 2017

@danaet Jako ten můj jeden chudáček, který vydržel a mám ho tam 🙂

danaet
19. říj 2017

@veeev taky nebudeme mit mrazacky. Jinak preji at ti to vyjde tedka 🙂

danaet
19. říj 2017

@suzzikk @petruska23 holky drzim pesti at vam to vyjde. @petruska23 bezva vysledek jinak.

veeev
19. říj 2017

@danaet Poprvé ještě doufám ve všechny možnosti, tak snad vážně překvapí 🙂

danaet
19. říj 2017

@veeev mela se delat i genetika a v cene jsme meli i mrazeni. Takze kdyz ani jedno nebude tak by nam meli vratit penize za to. Jsem domluvena s embryologem ze chci ICSI, prodlouzenou kultivaci a asistovany hatching. Tak se modlim aby to meli na cem udelat. Snad to klapne. Transfer v utery by byl supr. Svatek ma Nina a to mame s manzelem vybrane jako jmeno pro holcicku 😀

sonisek
autor
19. říj 2017

@danaet tak ať pěkně zabojuje a může k tobě ;)

danaet
19. říj 2017

@sonisek co vim tak vajicka se necim cisti od te folikularni tekutiny ci co a manzelovi dneska rikali ze spermie se taky davaji do nejakeho roztoku. Asi se ty spermie cisti stejne jako pri iui.

veeev
19. říj 2017

@danaet Tak to je bomba (s tím jménem)...to je znamení 🙂 Budu držet vše co mám, aby to vyšlo. My teda mražení dopředu neplatili...takže ani nebudeme. A měli jsme mít ještě kontinuální monitoring vývoje, ale to jsme nemohli mít, protože se jim ten přístroj rozbil 😒 Takže jsme platili jen ICSI a prodlouženou kultivaci. My máme vybranou Barunku a přítel mi pořád nadává, že jsem děsně ukecaná a Barbora znamená brepta, co jsem si nedávno zjišťovala, tak mi to přišlo vtipné 😂

danaet
19. říj 2017

@veeev znameni by byly. Mi i cyklus zacinal na Elisku. A to byla moje babicka ktera se na nase dite hrozne moc tesila ale bohuzel se nedockala. Jako jmena vybrane mame ale to ditko se zatim nedari 😀. Ale tak snad se to jednou prolomi, nemuzeme preci mit smulu donekonecna. Lepsi ukecana nez absolutne ticha 😀

sonisek
autor
19. říj 2017

@veeev my jsme se zatím shodli na Adelce ;) ale kluka nevim

danaet
19. říj 2017

Jinak nas zkasli za vse mozne predem. I minule to tak bylo a pak nam vraceli penize pred transferem.

danaet
19. říj 2017

@sonisek my mame vybrane pro holku Nina a pro klika Richard. A alternativy kdyby deti bylo vice (coz z naseho poctu vajicek urco nebude) jsou Eliska a Daniel.

veeev
19. říj 2017

@danaet
@sonisek Tak my Barunku a pro kluka Matěj nebo Vojta 🙂 Tak snad bude také co pojmenovat....smůlu určitě všichni prolomíme 👍

veeev
19. říj 2017

@danaet A kam že vlastně chodíš do CARu? Omlouvám se, jestli jsi to náhodou už nepsala, nějak se už ztrácím 😂

danaet
19. říj 2017

@veeev do Frydku do takoveho maleho centra. Embryologicka cast a transfery se ale delaji v ostravskem gyncentru. Doktor na to nema vybaveni kdyz je to takova mini klinika.

veeev
19. říj 2017

@danaet Už jsem si vzpomněla...ten šikovný pan doktor 😉 Do Frýdku jsem kdysi dávno jezdila za bývalým 😂

danaet
19. říj 2017

@veeev jj. Doktor je fajn. Mam v nej duveru celkem. Ale doufam ze potreti na IVF nebudu muset 😀 i kdyz pravdepodobnost je celkem slusna ze se mne dalsi IVF tykat bude. Frydek Mistek je celkem fajn mesto. Neni to od nas ani moc daleko. Sice bych u nas v Ostrave mohla chodit do centra kde delaji vse pri jednom, ale radsi dojizdim. Tim ze doktor dela vsechna vysetreni predem a ne az kdyz to nevychazi. Docela ho chvalili prave i v Praze v Podoli, kam nas doktor vyslal na imuno.

crazy_girl3
19. říj 2017

ahoj holky, můžu se přidat? Od pondělí si píchám Diphereline, máme dlouhý protokol. Čeká nás ICSI, poprvé...v CAR Unica v Brně

veeev
19. říj 2017

@danaet Pokud jsi spokojená, tak nemá cenu měnit 😉

veeev
19. říj 2017

@crazy_girl3 Ahoj 🙂 Přeji hodně štěstí....já taky poprvé, ale už dva dny po transferu, tak tfuj tfuj oběma 👍

crazy_girl3
19. říj 2017

@veeev jéé, tak to ti závidím, že už to máš za sebou a máš už jen pár dní do pozitivního testu 🙂

veeev
19. říj 2017

@crazy_girl3 No snad pozitivní...to uvidíme 🙏 Sama jsem zvědavá, jestli si vydržím nedělat test do krve u doktorky...mám jít za dva týdny od transferu. Tak snad to do té doby nedostanu.... Ale taky nám trvalo, než jsme se k tomu prokousali (přes dva roky snažení, 2x IUI bez úspěchu a teď už IVF).

veeev
19. říj 2017

Holky, a jaký je rozdíl mezi dlouhým a krátkým protokolem?

crazy_girl3
19. říj 2017

@veeev my se tři a půl roku snažíme doma, tak jsem se rozhodli to řešit, snad to půjde dobře. Pokud jsem to pochopila dobře, tak dlouhý protokol je, že začínáš píchat diphereline už před ms a celkově je to o týden delší. Doporučuje se to u mladších pacientek se zásobou vajíček.

hribek
19. říj 2017

@crazy_girl3 ja sem taky v Unice, v sobotu posledni puregon a v nedeli kontrola

crazy_girl3
19. říj 2017

@hribek tak na tebe budu myslet. Zatím mi to tam přijde docela fajn

veeev
19. říj 2017

@crazy_girl3 Aha, tak nám nic nenabízeli a rovnou dali krátký....mám PCOS a partner horší spermie, tak možná i proto (snad mi nechtěli naznačit, že jsem stará 😂)
My už taky po těch dvou letech nějak nevydrželi a řekli, že nám asi musí pomoct...tak snad pomůžou nám všem 👍

sonisek
autor
19. říj 2017

@crazy_girl3 ahojky a ať se povede 🙂

Ja neberu prášky od srpna 2014 a začali jsme to řešit v lednu 16.. Dr nám dala zadanku na spermiogram,ale my tam šli až v listopadu,že až po svatbě a třeba se zadari do září do svatby,když nic,tak nic..takže až skoro po roce po prvním spermiu jsme na ivf. Mám taky krátký protokol...

sonisek
autor
19. říj 2017

Holky,jsem šla ven na chvilku a jsem unavená jak nevím co...tak budu raději doma odpocivat

danaet
19. říj 2017

@veeev u nas s pcos se asi kratky protokol dava aby nebyl OHSS. Teda myslim. Ale uz jsem nad tim taky premyslela jestli by nebyl lepsi ten dlouhy. Preci jen s tim kratkym jsem mela prvne 2 oplozena vajicka a ted mam jen 1 a kdo vi jestli se podarilo oplodnit. Musim cekat na info do zitrka.

Strana