icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

veeev
7. led 2019

Ahoj holky....tak dnes budicek v 7 hodin, rano snidane a hned na procedury. Prvni byl slatinny zabal s tamponem...proste vam do ni zavedou takovou injekci bahno (nema se tomu rikat bahno, je to slatina 😂), lak vam kydnou bahno pod zada a na podbrisek a na 15 minut vas zabali. To bahno je zahrate, tak je to prijemne. Ted jsem na suche uhlicite obalce....to me nasoukali jen do igelitoveho pytle a napustili oxidem uhlicitym. A jeste mam dneska masaz a slapaci bazenky. Pak pujdeme asi na prameny a Frantiska 😁 Potkala jsem tady jednu holcinu, ma pokoj naproti mne. Je ji 35 let, z Decina, ale jezdi do Podoli 😂 A nejvtipnejsi je, ze ma pritele Petra, jsou spolu 8 let a nechce si ji vzit....stejne jako u nas 😂 Ale co je tady naprosty luxus, tak to jsou jidla. Je to tady vzdy bufetove, takze si clovek vybere, co chce. Ale vyborne veci...ryby, kachni prsicka, tuny zeleniny. Mnam mnam 😁

veeev
7. led 2019

Jinak je to tu samy duchodce 😂 Mam pocit, ze jsme tu jen my dve mlade holky 😁

veeev
7. led 2019

Tak to je ta sucha uhlicita obalka 😉

hribek
7. led 2019

@veeev waw s tim tamponem si me dostala ale tak asi vi co delaji. Masaze zavidim to musi byt parada. Tak uzivej.
Me ukecala kamoska ze jim vybouchlo auto tak jestli bych s nima nejela do primarku tak sem nakoupila behem hodiny a ted na ni cekam. Foti veci na FB. Ja uz byla i v hmku a sehnala sem saty tak super. Mame v patek skolni vecirek a resila sem v cem pujdu. Hrozne me boli nohy a chce se mi spat. Dneska zase ve 2budicek a do 5 sem byla vzhuru😕pak sem usla a iza me za hodku budila ze je vyspana

veeev
7. led 2019

@hribek No ja si asi diky matraci zablokovala zada. Od ramena k lopatce. Takze se masaz hodila. Trochu mi to pomohlo, ale porad se nemuzu moc hybat. A masaz delal takovy mlady klucik....jako netvrdim, ze jsem si to fakt neuzila 😂 Ted chvili na pokoji a pak jeste ty slapaci bazenky.

Tak to jsi hezky poshopovala. Ale chtelo by to taky odpocinek 😉

sonisek
autor
7. led 2019

@veeev to vypadá fajne 🙂 a to ti budou často něco strkat dovnitř? 😂😂 ale odpočinek potřebuješ ;) Máš s sebou i práci? A fajn,zes našla holcinu 🙂 Taky přijela včera? A to tam jinak takhle mladý moc nejste kvůli neplodnosti?

sonisek
autor
7. led 2019

@hribek tos měla fajn,žes mohla takhle vyjet 🙂 Tak budeš pak odpočívat 🙂

Já zas celkem spala do nějakých 4,a pak jsem už neusnula.
U zubařky dobrý,opravila ještě jeden kaz a mám zas chvíli klid. V půlce května jdu na preventivku. Ale za měsíc tam jdeme s malým na preventivku no.
A jak mi to opichla,tak jsem pořád čekala s obědem,tak abych se zabavila,tak jsem uklidila vánoční výzdobu 😂,poklidila balkon,odnesla 2 tašky do textil-kontejneru,a tak mám dobrý pocit😂 Ještě by chtělo vyluxovat,vysát,kuchyň ještě poklidit...ale nevím kdy. Teď jsem se najedla,i když mám ještě pusu dřevěnou,tak jsem tu rýží nějak nasoukala 😀 Možná dám chvíli nohy hore.

veeev
7. led 2019

@hribek
@sonisek Jojo, ten tampon je mazec. Naštěstí tohle je jediná procedura, kdy tam něco cpou 🙂 Pak ještě plynové lázně, ale to si člověk sedne jakoby na hajzlík a pouštějí mu tam plyn. Ale jinak pak parafínové zábaly, parafínové zábaly rukou (taková odreagovačka), uhličité koupele, cvičení Mojžíšovky, masáže, šlapací bazénky, ty tampony a to je asi všechno. Do bazénu bohužel nepůjdu, kvůli tomu chlóru. Takže mi zbývají jen procházky, běh (až se mi uzdraví záda) a výlety 🙂

veeev
7. led 2019

Tady posílám svojí pojistku....má se sahat na levý palec u nohy, tak držím tak i tak 🙂 A tyhle epesní stojany na kola tu mají....a povinná výbava - hrneček a magnetek domů 🙂

veeev
7. led 2019

Jinak děvčátka moje...pošlete mi zprávou adresu k vám domů, pošlu vám dáreček 🙂

crazy_girl3
7. led 2019

@veeev sluší ti to, hlavně odpočívej a moc si to užívej. Vypni hlavu a starosti a jen relaxuj!!!

Mě dneska přišly výsledky testů, jaterky klesají zase a streptokok negativní...a to jsem si malovala, že mi budou porod zase vyvolávat, že to bude pohoda :D
Nicméně dneska jsem šla nahoru a chytla mě taková bolest jakoby z boku břich,asi 10min, úplně ostře, nemohla jsem se hnout a bolel mě každý nádech....muž se "smál", že je to ono...no začala jsem po těch deseti minutách fakt přemýšlet, jestli fakt nemá pravdu...no ustalo to, ale teda mazec...já ještě nechci!!!! teda jako chci, ale nechci :D :D hrozná baba...:D no nachystala jsem si urychleně tašku komplet, aspoň k tomu mě to donutilo

veeev
7. led 2019

@crazy_girl3 Docela relaxuji...ani práci jsem dnes nezapla a ani nezapnu. Prostě se mi nechce 🙂

Jéje, to bude každým dnem. Ještě, že máš už tašku nachystanou 🙂

crazy_girl3
7. led 2019

@veeev no já si pořád říkám, že pokud nemáme vše nachystané, tak se prckovi nebude chtít ven :D
jo a ještě jsem vyvařila dudlíky do porodnice :D fakt výkonná jsem byla

Jiříka jsme dopoledne sledovali na webkách jak lyžuje, chvilku jezdil s instruktorkou, pak na malém svahu sám a instruktorka čekala dole a pak je i vzali na velký kopec, tak jsem ráda, že ty děti asi opravdu protřídili dle jejich dovedností a něco se tam třeba fakt naučí

hribek
7. led 2019

@crazy_girl3 to je super. Taky kdyz byli tak sem je spehovala😋
@veeev tak pekne obden chytni paleca pindika a bude to jisty. Taky posli adresu. Poslu pohled😉a moc si to uzij jak to popisujes musi to byt parada

sonisek
autor
7. led 2019

@veeev jo napiš,poslem cumkartu 🙂

veeev
8. led 2019

@crazy_girl3 To je ale strasna napinacka s tim porodem 😂

S tim sledovanim na webkamerach je to super. To jsem ani nevedela, ze to jde 😁

veeev
8. led 2019

@hribek
@sonisek Holky, a jsem natvrdla, chcete moji adresu do hotelu? Nebo domu? 😂
Jinak ja dekuji za poslani vasi adresy, jeste pockam na @crazy_girl3 a pak budu utikat na postu 😉

hribek
8. led 2019

@veeev no muzes i dom ale driv by ti to prislo spis na hotel 😋😋
V olesnici prave maji asi 5webkamer abys videla kolik je tam lidi ale da se vychytat ze vidis i ty svoje kdyz je v tom houfu najdes😉

sonisek
autor
8. led 2019

@veeev jasný,že na hotel 😂😂

sonisek
autor
8. led 2019

My jsme večer neměli ani puštěnou telku a chtěli jsme koukat na Most,ale usnuli bychom,tak jsem na to koukala teď. Zajímavý,na to budu koukat i dál 🙂

crazy_girl3
8. led 2019

ahoj holky, tak na kontrole v porodnici vše ok, i to šlo dneska strašně rychle, samy sestřičky říkali, že nechápou, co se děje, že tam nejsou žádný pacientky...jinak vše ok, prý překvapivě k 3týdnům do termínu se to pěkně chystá. Mě chytají silnější bolesti do podbříšku, takže je to asi na dobré cestě 🙂

sonisek
autor
8. led 2019

@crazy_girl3 ja uz si rikala, jestli tu nebude prispevek, zes porodila treba :D

hribek
8. led 2019

@crazy_girl3 jee tak super. Ja uz se tak tesim az budu odeslana taky do porodky😋dneska sem vyklidila komodu zitra ji musim vycistit a prala sem jak o zivot. Par vecicek mam i vyzehlenych. Dneska dosly plinky. Nevim proc ale rikam si ze je lepsi byt pripraven tak uvidime. Snad to vydrzi az do terminu.
Zitra mi drzte pesti prosim. V 9 sem objednana na diabetologii. Snad to nebude nijak hrozny. Blbec sem si dala dnes lentilky😕

sonisek
autor
8. led 2019

@hribek tak tfuj tfuj,ať je to ok. To víš,že jo,lepší to mít dopředu než to pak honit pozdě nebo chlapa,to nevím co by ten můj nakupoval. Já si snad zítra vyzvednu taky ty látkové pleny a když budou good,možná ještě priobjednam.
Já zítra ve 12 na genetiku,tak už vidím,jak v noci nespím,nervama. Ale snad to bude taky ok.

hribek
8. led 2019

@sonisek drzim pesti ale neboj bude to v pohode! Letosni rok bude pro nas vsechny uspesnej

sonisek
autor
9. led 2019

Holky,kopíruju to:
Ahojky,tak se hlásím z genetiky. Riziko na Down vyšel 1:370...nevím co si o tom myslet. Dr říkala,že kdybych čekala jedno,že by to vyšlo třeba 1:500. Nabídka mi buď utz,nebo odběr plodovky (hned) nebo krevní testy za 12tis. Zatím jen utz jsem si nechala udělat,dle něj jsou ok,ale...jinak bobisci mají 164g a 163 g,vypadá to na páreček. A mám se rozmyslet na tu plodovku,zda ano nebo ne...zítra jdu ke svému dr.,tak uvidím co mi na to řekne. Věk,dvojčata...nevím,ale na plodovku bych asi nechtěla jit

hribek
9. led 2019

@sonisek hele kdyz pujdes na plodovku budes mit po 14 dnech jasno a klid. da se to zvladnout. ja bych asi sla ale je to rozhodnuti na tobe. ja se bala preci jen jsem byla na plodovce az v 26 tydnu a prcek uz byl vetsi. ale dodrzela sem klidovej rezim a vse je ok. ale zase pokud na screeningu nebyl rozstep a projasneni a nosni kustka byly v norme tak bych se na to asi vyprdla. embrya ste nemeli vysetreny geneticky?

sonisek
autor
9. led 2019

@hribek nene,embrya na vyšetření nebyla...
Jak jsi dopadla dnes ty??

Mám toho plnou hlavu,uvidím co zítra doporučí na gynde...

sonisek
autor
9. led 2019

Mám něco na poště z Frantovek,zítra vyzvednu 😍 jsem zvědavá 😂

crazy_girl3
10. led 2019

@sonisek pokud by bylo NT v pořádku, tak bych nešla na ani jedno z toho. Ono to fakt šíleně klesne vzhledem k věku a těch dvojčatům, ale dala bych na názor toho člověka u UZ. Pokud on vše uvidí v pořádku, tak bych to tak taky brala...třeba moje švagrová je v 9tt a už teď ví, že půjde na plodovku i na ty krevní testy, aby měla jistotu..to mi zas třeba přijde zbytečný stres

@hribek těšíš se do porodnice?? tam je to šílený. Sami sestry nechápali, co se včera dělo, že tam nikdo nebyl, že to nezažily ještě :D...kde vůbec budeš rodit? V Bohunicích nebo na Obilňáku?

Strana