icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

crazy_girl3
10. led 2019

@veeev já už mám doma dáreček! Děkujííííí

sonisek
autor
10. led 2019

@veeev já taky teď vyzvedla a hned jsem koukala. Jsi zlata! 😘😍

Tak jsem byla na gynde a můj dr rikal,ať se nerozmyslim a jdu na plodovku. Že rizika minimalni. A asi jsem z těch všech diskuzí fakt už mimo,tak dám raději na něj. Teď ještě čekám na nudle u Číňanů,do lékárny a jdu dom,tak tam zavolam a objednám se,ať to mám za sebou.

hribek
10. led 2019

@crazy_girl3 ja vim ze to tam byvalo na dlouho to cekani, sem tam prumerne byvala tak 2-3 hodiny ale uz se fakt tesim na brezen a porod. nejak me to tehotenstvi tedkom neba.... ja budu urcite na obilnaku. mam to nejbliz a navic kdyby cokoli tak o mimco se postaraji nejlip. budu doufat ze se dostanu na nadstandart. navic ten doktor co ho mam ted po me doktorce se tam se vsema zna tak treba bych mohla mit protekci 🙂 ale nespoliham na to....
@veeev tak co ty, jak se mas a uzivas lazensky pobyt? doufam ze dobre.

sonisek
autor
10. led 2019

Tak jdu v úterý v poledne na plodovku...

hribek
10. led 2019

@sonisek jak to? Doporuceni dr nebo chces mit jistotu?

sonisek
autor
10. led 2019

@hribek víceméně můj dr mi to doporučil...a že pak budu klidnější. Že kdyby mi to vyšlo třeba 1:600,tak dobrý, pochopí že nepůjdu,ale takhle by to neriskoval.

hribek
10. led 2019

@sonisek hlavne se toho neboj. Pichnuti neboli. Vse kontroluji pres utz. Jen pak dodrz ten klidovej rezim. Ty 2-3dny lez a zbytek se setri. Nejhorsi je to cekani na vysledky

sonisek
autor
10. led 2019

@hribek spíš,že budu píchnuta 2x 😂😂 to dám,když jsem přežila tolikrát IVF...

sonisek
autor
10. led 2019

Holky,víte čím mi rozsekal malej? 😂😂😂 Četl od Věrky ten pohled a napsala Mladá maminka nebo něco takového. A on mi říká,proč píše mladá,když nejsi mladá 😂😂😂 ty kráso😂😂😂 hajzlik malej 😁

veeev
10. led 2019

Ahoj devcata, tak ja si teda uzivam 😁 Uz jsem v posteli a chystam se na knizku....prizpusobuju se asi mistnim duchodcum. Ale jinak travim hlavne dopoledne na procedurach. Po obede se chodime projit na prameny s jednou holcinou, tak hodina venku. A pak posilka a pridame asi i ten bazen. Musime trochu makat, abychom vycvicily ty dortiky 😂 No a s primarem jsem se domluvila jeste na akupunkture. Budu mit 10 sezeni, takze docela raketa. Ale co bych nezkusila 😁 Navic mi srovnal panev, mela jsem ji pry zrotovanou. Tak snad delam vse, co se da 😉 At si tu muzu resit problemy s vama 😂 Ucinek z lazni je pry hlavne prvni pulrok, tak se po navratu asi 1 mesic zkusime snazit sami a pak kdyztak nativ a potom kdyztak posledni pokus. Uvidime, treba se k nam stesti nakloni 😊 Ale daval mi primar cist dekovne maily, kdy i zenska po 12 letech snazeni nebyla nikdy tehotna. A po laznich a akupunkture otehotnela....zazraky se deji.

Jinak jsem rada, ze jsem vam mohla udelat radost malou pozornosti. At si aspon taky uzijte lehce tu lazenskou atmosferu 😉

veeev
10. led 2019

@sonisek Drz se na tu plodovku. Aspon budes mit pak klid na dusi. A prezilas porod, IVF, prezijes i tohle 😉

sonisek
autor
10. led 2019

Můj večer v posteli....úplně
@veeev jsi mi Kapla do noty 😂😂😂

sonisek
autor
10. led 2019

@veeev Jeee,ty jsi tu zrovna 🙂

sonisek
autor
10. led 2019

@veeev tak to se určitě zadaři...moc v to věřím 🙂 hlavně se hodíš do klidu 🙂

A taky vám tam sněží? Tady dneska krásné sněžilo,odpo jsem byla ještě v lékárně a to padaly kusy 😂
Jsem si byla vyzvednout ty pleny,tak ty bílé jsou pěkné,pevné a pak mám 4 barevné a ty mi přijdou jak froté osušky,tak nevím co to je za matros,ale zdají se být ok 🙂

veeev
10. led 2019

@sonisek Jojo, jsem tu 😁 To jsem rada, ze jsem se trefila. Oni maji miliardu prichuti. Takze jsem radsi nechtela moc experimentovat a vybrala klasiku 😉

Tady neco napadlo, ale uz nepribyva. Navic ma byt v pristim tydnu nad nulou, tak to asi vse roztaje. Ale dneska je to pekne 😉

veeev
10. led 2019

Na doporuceni primare bychom mely pit pramen Zofie a Natalie. Dneska jsme tam sly a ochutnaly. Hooolky, to smrdi jak zumpa...bleeee.

sonisek
autor
11. led 2019

@veeev tak magnetka má své místo 😍 Manžel kecy,nemá rád když dáváme magnety na lednici,ale aspoň jsme pokročili a máme tam teda místa...jako kraviny z Kostiku apod jogurtu by neprošly

sonisek
autor
11. led 2019

@veeev hele,já ty "vody" nerada piju přímo tam,mně přijdou všechny hnusný 😂😂😂

hribek
11. led 2019

Ahoj holky. Ja jdu dneska nakoupit tak odpo posilam @veeev pozdrav😉 hele evidentne ti to tam prospiva pac ti to nesmirne slusi😉
@sonisek hele tak u nas by asi padl😀😀

No a voda. Ja myslim ze uz prezijem po tomhle maratonu vsechno. Takze zadrzet dech a kopnout to do sebe😉

sonisek
autor
11. led 2019

@hribek rozvrhy jedou všude na lednicích 😂

veeev
11. led 2019

@sonisek
@hribek Tak my taky jedeme magnety na lednici, ale jen ty, kde jsme byli spolu 😁 Z Frantovek jsem si taky poridila jeden, ale beru to, ze jsme tu oba, protoze za mnou pristi vikend dorazi. Uz aby to bylo, docela se mi styska 😊

Jinak jsme od znamych dostali takovou tu stiraci mapu ceska, ze seskrabavate, kde jste byli. Tak zaciname nanovi, nebereme zpetne, kde jsme byli. Tak prvni prijdou na radu Frantovky 😉

A co vubec @crazy_girl3.....rodime? 😂

veeev
11. led 2019

@hribek Jo co slusi....clovek musi udelat 20 fotek, aby pak aspon jednu vybral 😂😂

sonisek
autor
11. led 2019

@veeev tu mapu jsem už někde viděla a budete cestovat tolik i s mimcem? ;)

Tak na to,že jsem si říkala,že dneska nikam nepůjdu,tak jsem nakonec jela do fakultky dát na rozbor moč,jak jsem brala atb,tak ať se to zkoukni,jestli je to ok a vzhledem k nabitému příštímu týdnu,tak jsem tam radši jela rovnou. A venku bylo ještě celkem ok. A někdy po jedenáctý začlo chumelit a sněží a sněží. Tak jsem upekla perník,odzdobila stromeček. Trošku to okolo vyluxovala ať se ti to jehličí neroznasi. A až přijde manžel,tak může sundat špičku a večer to mužem vyhodit,teda on samozřejmě. Malej půjde ven hlídat,protože to hazime ven z 9.patra😂😂,ale zatím nikdy nikdo zrovna kolem nešel 😂

A ještě mi přišlo,že mám k vyzvednutí objednávku z Mixitu,tak nevím zda ještě do města sjet,pak jedině v pondělí no. A zas když už bych jela,mohla bych ve městě počkat na manžela a zajít se podívat na kočárky 😂😂

veeev
11. led 2019

@sonisek Jasne ze i s mimcem. To nas donuti jeste vic cestovat 😁

U nas snezi cely den, ale lehce. Ted jsem po obede, tak vytravime a ve dve se jdeme projit na dalsi prameny 😉

hribek
11. led 2019

@veeev no fakt slusi moc. A dekuju dneska prisla obalka😀nedokazala sem odolat a dva platky sem snedla😂😂 my prave mame taky jen odtam co sme byli ale cestujem uz dlouho tak tech magnetek je hodne

veeev
11. led 2019

@hribek Jsem rada, ze chutna. Ja dnes jednu venku taky dala. Ale na hotelu samozrejme uziram dortiky pri kazdem jidle 😂 Takze jsem ted byla v posilce, 5 km na pase a jeste na strojich. Me Peta pak nepozna 😁

veeev
11. led 2019

@sonisek Neco mi tu pristalo....moc dekuji 😍 dokonce mi volali z recepce na pokoj 😂

veeev
11. led 2019

Dneska jsme byly zase kluka osahat 😘

hribek
11. led 2019

@veeev aspon mu nebude zima😉ja posilam zacatkem tydne😉musim do mesta😋

sonisek
autor
11. led 2019

@veeev 😱😂😂😂

Strana