Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@veeev já taky teď vyzvedla a hned jsem koukala. Jsi zlata! 😘😍
Tak jsem byla na gynde a můj dr rikal,ať se nerozmyslim a jdu na plodovku. Že rizika minimalni. A asi jsem z těch všech diskuzí fakt už mimo,tak dám raději na něj. Teď ještě čekám na nudle u Číňanů,do lékárny a jdu dom,tak tam zavolam a objednám se,ať to mám za sebou.
@crazy_girl3 ja vim ze to tam byvalo na dlouho to cekani, sem tam prumerne byvala tak 2-3 hodiny ale uz se fakt tesim na brezen a porod. nejak me to tehotenstvi tedkom neba.... ja budu urcite na obilnaku. mam to nejbliz a navic kdyby cokoli tak o mimco se postaraji nejlip. budu doufat ze se dostanu na nadstandart. navic ten doktor co ho mam ted po me doktorce se tam se vsema zna tak treba bych mohla mit protekci 🙂 ale nespoliham na to....
@veeev tak co ty, jak se mas a uzivas lazensky pobyt? doufam ze dobre.
Tak jdu v úterý v poledne na plodovku...
Holky,víte čím mi rozsekal malej? 😂😂😂 Četl od Věrky ten pohled a napsala Mladá maminka nebo něco takového. A on mi říká,proč píše mladá,když nejsi mladá 😂😂😂 ty kráso😂😂😂 hajzlik malej 😁
Ahoj devcata, tak ja si teda uzivam 😁 Uz jsem v posteli a chystam se na knizku....prizpusobuju se asi mistnim duchodcum. Ale jinak travim hlavne dopoledne na procedurach. Po obede se chodime projit na prameny s jednou holcinou, tak hodina venku. A pak posilka a pridame asi i ten bazen. Musime trochu makat, abychom vycvicily ty dortiky 😂 No a s primarem jsem se domluvila jeste na akupunkture. Budu mit 10 sezeni, takze docela raketa. Ale co bych nezkusila 😁 Navic mi srovnal panev, mela jsem ji pry zrotovanou. Tak snad delam vse, co se da 😉 At si tu muzu resit problemy s vama 😂 Ucinek z lazni je pry hlavne prvni pulrok, tak se po navratu asi 1 mesic zkusime snazit sami a pak kdyztak nativ a potom kdyztak posledni pokus. Uvidime, treba se k nam stesti nakloni 😊 Ale daval mi primar cist dekovne maily, kdy i zenska po 12 letech snazeni nebyla nikdy tehotna. A po laznich a akupunkture otehotnela....zazraky se deji.
Jinak jsem rada, ze jsem vam mohla udelat radost malou pozornosti. At si aspon taky uzijte lehce tu lazenskou atmosferu 😉
@veeev tak to se určitě zadaři...moc v to věřím 🙂 hlavně se hodíš do klidu 🙂
A taky vám tam sněží? Tady dneska krásné sněžilo,odpo jsem byla ještě v lékárně a to padaly kusy 😂
Jsem si byla vyzvednout ty pleny,tak ty bílé jsou pěkné,pevné a pak mám 4 barevné a ty mi přijdou jak froté osušky,tak nevím co to je za matros,ale zdají se být ok 🙂
@sonisek
@hribek Tak my taky jedeme magnety na lednici, ale jen ty, kde jsme byli spolu 😁 Z Frantovek jsem si taky poridila jeden, ale beru to, ze jsme tu oba, protoze za mnou pristi vikend dorazi. Uz aby to bylo, docela se mi styska 😊
Jinak jsme od znamych dostali takovou tu stiraci mapu ceska, ze seskrabavate, kde jste byli. Tak zaciname nanovi, nebereme zpetne, kde jsme byli. Tak prvni prijdou na radu Frantovky 😉
A co vubec @crazy_girl3.....rodime? 😂
@veeev tu mapu jsem už někde viděla a budete cestovat tolik i s mimcem? ;)
Tak na to,že jsem si říkala,že dneska nikam nepůjdu,tak jsem nakonec jela do fakultky dát na rozbor moč,jak jsem brala atb,tak ať se to zkoukni,jestli je to ok a vzhledem k nabitému příštímu týdnu,tak jsem tam radši jela rovnou. A venku bylo ještě celkem ok. A někdy po jedenáctý začlo chumelit a sněží a sněží. Tak jsem upekla perník,odzdobila stromeček. Trošku to okolo vyluxovala ať se ti to jehličí neroznasi. A až přijde manžel,tak může sundat špičku a večer to mužem vyhodit,teda on samozřejmě. Malej půjde ven hlídat,protože to hazime ven z 9.patra😂😂,ale zatím nikdy nikdo zrovna kolem nešel 😂
A ještě mi přišlo,že mám k vyzvednutí objednávku z Mixitu,tak nevím zda ještě do města sjet,pak jedině v pondělí no. A zas když už bych jela,mohla bych ve městě počkat na manžela a zajít se podívat na kočárky 😂😂

@veeev já už mám doma dáreček! Děkujííííí