icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

sonisek
autor
11. led 2019

Holky,tady je sněhu,sněží snad od 11ti,mazec 😂 Malej byl hodinu venku a byl zmachanej 😂😂

A byli jsme se s Lukym podívat tady v těch dvou prodejnách s kočárkama...mazec jako. Jedna prodejna,menší,rodinná,paní dvě,strašně ochotné,jen zrovna žádný dvoj neměli na prodejně,že čekají na novou kolekci. Ale popovídali jsme s nima,fakt super. Pak ta druhá,větší prodejna - vystavené měli 2 jakože a hlubokýma korbama(Dorjan a TFK),pak Coleto Enzo,ale to je rovnou sporťák a dají se tam dát vložne tašky a korbičky nemusí být a autosedačky na to samo nejdou,ale to by asi nevadilo. A pak měli dva kočárky za sebou,ale to se mi vůbec nelíbilo. Ten TFK byl fakt super...no máme o čem přemýšlet. Akorát v té velké prodejně asi holky to berou jako práci a prostě se na něco zeptáte a ona řekne,no to by asi šlo. No a jestli budem mít dotaz,tak přijďte k pultu. No nezájem jako. Dorjan taky byl pěkný,ten se líbí manželovi a mně tak nějak taky,no

crazy_girl3
11. led 2019

@sonisek koukni na Britaxy. Holky je moc chválí. Používáš buď vložné tašky nebo hl. korbičky, to je na tobě. Nový kočárek je relativně za pusu a ty hl. korby k tomu dokoupíš za pár kaček použité na bazaru(cca 1000). Nebo bgb, ale tam je to teda o ceně no..
https://www.malvik.cz/Kocarky/Kocarky-pro-dvojc...
http://static1.squarespace.com/static/598fd6cac...

Jinak nerodím, i když mě dneska pěkně bolí v kříži a břicho tvrdne celkem dost...Ráno jsem šla do školky a po cestě jen do malý sámošky pro rohlíky a než jsem došla domů, tak jsem měla za sebou 6 otázek, jestli už rodím...a to bylo 8,15 :D :D muž se mě ptá asi tak každých 15min :D :D

@veeev fakt ti to moc sluší!! DO oplatků se mi dneska pustil muž s Jiříkem, zachránila jsem si jen jeden, ale pochutnala jsem si :D :D Já jsem odkojená na Varských teplých, ale tyhle jsou mňam. Magnetek hrdě na ledničce :D

crazy_girl3
11. led 2019

Jinak asi mám ke konci těhotenský chutě.... Langos s majonezou 😁

sonisek
autor
11. led 2019

@crazy_girl3 no ty kráso,tak to bych asi nedala 😂😂😂

Já dělala pizzu,domácí...jsme si dali,ufuf

crazy_girl3
11. led 2019

@sonisek hele ono to bylo docela dobrý 😁

sonisek
autor
11. led 2019

@crazy_girl3 no langoše jim slibuju už taky od půlky prosince 😂😂😂

crazy_girl3
11. led 2019

@sonisek my je taky děláme jednou za Uherský rok... Ale povedly se. Jedl dokonce i Jirik

sonisek
autor
11. led 2019

@crazy_girl3 jako ty kočárky jsou mazec 😁
A navíc...včera mi tchýně řekla,že nám na kočárek chtějí přispět,že přece bude Lukyho táta konečně děda,tak se musí činit 😂 mi to přijde blbý..kdyby nám bylo dvacet😀😀😂😂 zajímavý,že kočárek na Toma nám tenkrát zaplatili celý tchanovci 😂
U toho TFK se mi líbí i ta ruční brzda...

hribek
12. led 2019

Ahoj holky. Ja sem dneska prejeta valcem. Vcera sme meli setkani rodicu. Bylo to moc fajn. Rikala sem si ze kolem 11 bysme mohli jet dom ale bylo to fajn tak sme dojeli pred 1. Pak se nam nastehovala do postele iza a roztahla ruce a bylo po spanku. V 11dojede jeji spoluzacka a na 13 jdeme do Bonga slavit narozky jejich spoluzaka. Uz se tesim na vecer do postele.

sonisek
autor
12. led 2019

@hribek tak ať máte pěkný den a večer padneš jako malá 🙂

Já dneska kupodivu spala dobře,jen na WC a zas spát. Teď jsme snídali a chystáme se k našim. Jedu jen s Tomem,autobusem a večer zpátky. Sněhu by tam měli mít více,tak uvidíme. Tady je na nule,ale stejně se mi zdá,že to jde dolů (sníh).

veeev
14. led 2019

Ahoj holky, tak ve Frantovkách je totál po sněhu. Včera celý den pršelo, tak to bylo takové naprd, že se nedalo jít ani ven. Tak jsem celé dopoledne prospala a navečer se aspoň zničila v posilovně 🙂 Dneska budu muset cvičit jen lehce...bolí mě celé tělo. Možná pak zaběhneme na protažení i do bazénu.

A prameny už fungují...prý kudy tečou, tam čistí. Tak já budu pročištěná až až....jestli já tady nezhubnu, tak to bude divné 😂

Dneska nám zase začaly procedury, tak to aspoň lépe utíká....ale už mě čekají jen šlapací bazénky...celkem nuda. Tak se odpo půjdu asi projít...jestli mě bříško pustí, ale snad už jo 🙂

hribek
14. led 2019

@veeev tak pekne procisteni 🙂 ja dneska na gyndu a po ceste zaskocim pro obalku abych mohla poslat 🙂 u nas dnes fouka jak o zivot. rano sme vypakovali izu na hory tak uz by pomalu meli dojet 🙂 muzu teda rict ze chudak ucitelky. ale sou mlady, neni jim ani 30 a maji tam 2 ucitele tak snad je zvladnou 🙂

sonisek
autor
14. led 2019

@veeev tak to přijedeš uuuuuplne zdravá, vyčištěná a připravena 🙂

Ještě,že ten dnešek tak utekl...to čekání je nekonecny :( a zítra až na 12tou...dopoledne ještě poklidim a pojedu někdy před 11tou. Mám to MHD přes celé město.

hribek
14. led 2019

@sonisek budu na tebe moc myslet. A neboj letos je urcite skvelej rok a vse se vydari!!!

sonisek
autor
14. led 2019

@hribek jsem si teda ještě něco četla,ale jako rizikům nepřiklánim váhu,spíš si říkám,jaký bude ten odběr 😂😂 hysterka hadr...zítra tam pro mě pak jede ségra a hodlám se doma pak válet a válet 🙂 Luky už zjišťoval,co má zítra dělat k večeři 😂

sonisek
autor
14. led 2019

Já dopoledne byla v praci podívat se za holkama. Sháněla jsem pro malýho ještě nějaký sněhule,aby dole byly gumový...tak nakonec ve Sportisimu jsem sehnala poslední v jeho velikosti. No,když vidím tu situaci v praci,zlata pohoda doma.

hribek
14. led 2019

@sonisek hele fakt to neboli, me se jen pri tom odberu trochu udelalo spatne jak kdyz berou krev (ale u krve se mi blbe nedela) lehce to pichne vse sleduje dr na utz. pak jeste vemou krev a je to hotovy. spis se pak hlidej az budes doma, zvedej se pres bok a fakt vstavej jen na wc. minimalne ty dva dny. pak uz podle toho jak se budes citit.

crazy_girl3
15. led 2019

@sonisek tak hlavně pak nožky nahoru a nechat se obskakovat!

Já jsem dnes zase na kontrole v porodnici. Proti pohodě minulý tyden je tu dneska narvno, asi tu budu i spát... Navíc všichni s taškama na příjem, tak to je na dlouho.
Už mám druhý den zase skriplou kycel, takže druhá noc bez spánku, kazdej pohyb je utrpení... Sotva jsem sem dolezla z auta. Teď rodit, tak ani neroztahnu nohy... 🙄

sonisek
autor
15. led 2019

@crazy_girl3 ty jo,tak ať tam moc dlouho necekas 🙂

Já byla v Lidlu,že jako kouknunna ty tehu věci a sehnala jsem akorát dvě trička,ty měly moji velikost 😂😂 a jsou teda super,už jsem se tu promenadovala doma 😂 říkala jsem si,třeba ty džíny budou mít,když nabídka byla aj 46ka..no měli max 40 😂😂

sonisek
autor
15. led 2019

A jdu si najít v kolik budu muset jet. Vyklidit myčku,porovnat kuchyň. A vyluxuju být a končím. A nechám se pak obskakovat 😂😂

crazy_girl3
15. led 2019

@sonisek já všechno objednala z toho jejich shopu, já už na ty jejich akce nechodím ani. Jestli potřebuješ vel 46, tak mám dvoje džíny na prodej, jen vyprané

sonisek
autor
15. led 2019

@crazy_girl3 no já hlavně doufám,že by mi byly 😂😂 Kolik bys za ně chtěla? Ale stačily by asi jedny

hribek
15. led 2019

@sonisek drzim dneska pesti, pak dej vedet!
@crazy_girl3 ja myslela ze kdyz jdes hned na rano tak tam takovej naval neni, ja mivala vzdy na 10 nebo 11 a to uz bylo naprd jak se to svezlo z rana ☹ Holky za mesic nastupuju na materskou 😲 11.2. jdu pro papiry a 13.1. nastupuju. to je mazec jak to uteklo. Za chvilku frcim k zubarovi, pak do skoly se zeptat na izu, pak dom a ve 2 mam vlasina v prenatalu tak to uz s sebou beru knizku pac to bude na dlouho ☹

crazy_girl3
15. led 2019

@sonisek pošlu ti to na fb jo?

sonisek
autor
15. led 2019

@crazy_girl3 myslis přes messengera,jo...to jo,já abys nedávala nic na fb 😂😂😂

sonisek
autor
15. led 2019

@hribek já dnes odpoledne měla jít taky na aktiv,ale rušila jsem to mailem učitelce a ona mi napsala jen mailem o Tomovi,tak dobrý. Známky vím,chování a učení dobrý,jen má prý problém občas něčemu porozumět,že mu to trvá dlouho a nějaké zadané úkoly dělá dlouho...no nevím,co s tím..je to kluk 😂

sonisek
autor
15. led 2019

@hribek já taky beru knížku,už jen do toho MHD...čtu toho Tatera z Osvětimi a čte se to naštěstí dobře,jsem za půlkou a žádné velké drastarny

crazy_girl3
15. led 2019

@hribek ty nastupuje normálně na mateřskou i jako nezmestnana? Já jsem byl s jirikem student a mateřskou jsem pravé neměla vubec

hribek
15. led 2019

@crazy_girl3 ja sem osvc. A platim si dobrovolny nemocensky. Takze bych mela mit. Sice nakou uplne minimalni ale aspon nevo a odpadne mi placeni zaloh. Budu si to pozastavovat.

crazy_girl3
15. led 2019

@hribek ajo, tak to neznám toto

Strana